Sayfa 16 / 31 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 918 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri | Derley, Diego Lopes

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mido olayı süpermiş

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Pazartesi burda (umarım)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

MİDO'YA DERS VERECEĞİZ!
    İşte Mido gerçeği! Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Lig Tv'nin internet sitesine konuştu, bombayı patlattı! Hurma, Mısırlı yıldız Mido'yu Kayseri'ye niye getirdiklerini açıkladı!

İşte Hurma'nın yaptığı açıklama: "Mido'yu Kayseri'ye transfer etmek için değil, ders vermek için getirdik. 2 ay bizi oyalayıp terbiyesizik yaptı, şimdi biz de ona ders veriyoruz. Kayseri'ye getirdik ve göndereceğiz. Sen beni tanıyorsun. Mido gibi bir futbolcuyu transfer etmiş olsam, böyle pastırma getirir gibi getirmezdim şehre. O bize terbiyesizlik yaptı, biz de ona dersini verdik. Sanırım bugün geri döner!"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    MİDO'YA DERS VERECEĞİZ!
    İşte Mido gerçeği! Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Lig Tv'nin internet sitesine konuştu, bombayı patlattı! Hurma, Mısırlı yıldız Mido'yu Kayseri'ye niye getirdiklerini açıkladı!

İşte Hurma'nın yaptığı açıklama: "Mido'yu Kayseri'ye transfer etmek için değil, ders vermek için getirdik. 2 ay bizi oyalayıp terbiyesizik yaptı, şimdi biz de ona ders veriyoruz. Kayseri'ye getirdik ve göndereceğiz. Sen beni tanıyorsun. Mido gibi bir futbolcuyu transfer etmiş olsam, böyle pastırma getirir gibi getirmezdim şehre. O bize terbiyesizlik yaptı, biz de ona dersini verdik. Sanırım bugün geri döner!"
    Yok artık.Bu Süleyman Hurma'dan korkulur
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Süleyman Hurma'nın yaptığı amatörlükten başka bir şey değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süleyman Hurma'nın yaptığı bence Mido'nun seviyesine inmektir. Kayseri'ye yakışmıyor bu hareketler.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Afferin sana Sayın Hurma. Sana burdan kocaman bir tebrik koyuyorum. Allahım ne amatör hareketler bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İki de adam tutup dövdireydin keşke S.Hurma. Tam hıncını alamamışsındır şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    İki de adam tutup dövdireydin keşke S.Hurma. Tam hıncını alamamışsındır şimdi.
    Osman'ım naptın durr. Kulağına gider falan. Kayseri'den ayrılmadan 2-3 kişi sarar etrafını adamın..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Acayip saçma bi hareket. Premier Lig tecrübesi olan bir oyuncuyu getirmişin neden geri gönderiyorsun.. Yuh yani.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hurma'nın kafası güzelmiş galiba .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

iyi yapmış takımı ve kendi adına hiç yakışmayacak bir davranış tabiiki ama Mido bunu unutmaz bu tür konularda iki, üç, beş kere düşünür öyle karar verir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence ligimizin kalitesine çakışmayacak bir davranış gider Mido Hollanda basınına açıklama yapar sonra tüm Dünya bu rezillikten haberdar olur ondan sonrada sözleşmesi biten oyuncular Türkiye'ye dahada az sıcak bakmaya başlarlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bence ligimizin kalitesine çakışmayacak bir davranış gider Mido Hollanda basınına açıklama yapar sonra tüm Dünya bu rezillikten haberdar olur ondan sonrada sözleşmesi biten oyuncular Türkiye'ye dahada az sıcak bakmaya başlarlar.
    İnsanlar Mido'dan önce q7 Guti Stoch gibi topçuların yorumlarına bakarlar.Ne işleri var Mido'nun düşünceleriyle..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Mido'nun ne mal olduğunu tüm avrupa biliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mido iyi oyuncu aslinda.. yapilan hareket yanlis profesyonel bir yöneticiye yakismiyor artik ne kadar profesyonel bilemiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben yapılan olaydan bahsediyorum..

edit. yok yere tartışma çıkarmayayım diye geri aldım sözümü

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Süleyman Hurma gerçekten komik bi kişilik.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Futbolda böyle intikam görülmedi

Transfer görüşmelerinde iki kez “Tamam” deyip sonra vazgeçen Mısırlı futbolcuyu Kayseri’ye kadar getirten Hurma‚ bir kez bile yüz yüze görüşmeden‚ sadece telefon açıp‚ “Seni almıyoruz” dedi.

Böyle intikam ne görüldü ne duyuldu... Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma‚ transfer görüşmelerinde kendisini 2 ay oyalayan Mısırlı futbolcu Mido’yu‚ Kayseri’ye kadar getirtti; bir kez bile yüz yüze görüşmeden‚ “Seni almıyoruz” diye telefon açtı. Mido da çaresiz Türkiye’den ayrılmak zorunda kaldı.

“Bu kadarına da pes” dedirten bu ilginç intikam hikayesini‚ Süleyman Hurma’nın ağzından dinleyelim...

“Mido‚ teknik direktörümüz Şota’nın Ajax’ta birlikte oynadığı ve iyi tanıdığı bir futbolcuydu. Kendisiyle önce telefonla görüşüp teklifimizi yaptık. Olumlu baktı‚ “Kulübüm Middlesbrough ile aramızda sorunlar var. Onları çözüp geleceğim” cevabını verdi. Aradan 10-15 gün geçti ses yok. Sonra aradı‚ “Gelebilirsiniz” dedi. Biz de o sıra yurt dışı kampındaydık. Kalkıp‚ onların kamp yaptığı İngiltere’nin Newcastle kentine gittim. Konuştuk‚ anlaştık. Bu kez avukatını bekliyoruz. Bir gün bekledikten sonra Londra’dan avukatı geldi‚ sözleşmeyi hazırladık fakat son dakikada vazgeçti.

Dalga mı geçiyorsun!

Aradan 3-4 gün geçti‚ bu sefer kendisi bizzat telefon açtı; “Hala gelebilir miyim?” diye sordu. Biz de‚ “Kardeşim dalga mı geçiyorsun? Geliyor musun‚ gelmiyor musun‚ net bir şey söyle” dedik. “Geleceğim” dedi fakat arkasından Kayseri’deki evleri sordu. “Orada evler nasıl‚ iyi mi?” dedi. Sanki kendisini sokakta yatıracağız!

Neyse‚ yine kontratlar internet yoluyla gidip geliyor... 15 sayfalık sözleşme hazırlandı. Tam işi bitireceğiz‚ yine vazgeçti. Sonra Ajax ile görüştüğünü öğrendik. Tabii bozulduk. Çünkü çok zaman kaybettik‚ onu alacağız diye.

Teklifiniz geçerli mi?

Dün (önceki gün) tekrar bize telefon açtı; “Teklifiniz geçerli mi‚ gelebilir miyim?” dedi. Ben de‚ “Listedesin ama sana güvenmiyorum. Sana uçak bileti falan göndermem. Kendin gel” cevabını verdim. Kendisi atladı geldi Kayseri’ye. Şoförle ve sekreterle karşılattım onu. Arkasından‚ “Stadı ve şehri özellikle gezdirin de ne kaybettiğini görsün” diye talimat verdim. Ondan sonra da kendisine telefonla‚ “İstemiyorum seni‚ vazgeçtim. Başka bir futbolcu alacağım” dedim. Suratımı bile görmedi. Çünkü görüşmeye gitmedim. Şehre gece geldiği için otelde yer ayarladık‚ gündüz gelseydi onu bile yapmayacaktım.”

Sanki burada insan yaşamıyor!

Mido’nun‚ “Senden vazgeçtik” deyince şoke olduğunu anlatan Süleyman Hurma‚ neden böyle bir intikam aldığını şöyle anlattı: “Bakın‚ 70 milyon insan yaşıyor bu ülkede. Bizi küçük görüyorlar. ‘Türkiye’ye gitmem’ ne demek! Resmen bizi aşağılamaya kalkıyorlar. Transfer görüşmesindeyiz; oyuncu‚ menajeriyle konuşuyor. Dinliyorum ben de; ‘Türkiye’ye gideceksem‚ inanılmaz bir para olması gerekli’ diyor. Niye ya! Burası ne? Türkiye’de insan yok mu‚ yol yok mu‚ ev yok mu? Dünyanın en zengin mutfağı‚ en iyi eğlence yerleri Türkiye’de. Mido ile konuşmaya gittiğim Newcastle yakınlarındaki Darling’de‚ inanır mısınız 50 kilometrekare boyunca kahve içecek yer bile yok. Orada yaşayan adamlar kalkıp Türkiye’yi beğenmiyorlar. Bir de şu var; Türkiye’de de İstanbul’dan başka yer yokmuş gibi davranıyorlar. Sanki burada insan yaşamıyor!”

Ona ders olsun

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma‚ “Mido’dan intikam alma planınızı kulüp başkanı Recep Mamur ve teknik direktör Şota Arveladze nasıl karşıladı?” sorumuza şu yanıtı verdi: “Bu tamamen benim fikrimdi. Ben böyle yapacağım dedim‚ başkanımız Recep Mamur da destekledi. Şota da güldü‚ “Ona ders olsun” dedi.”

Mido‚ vukuatlarıyla ünlü: Hocasına “Eşek” dedi

Mido‚ son derece yetenekli bir forvet oyuncusu olmasına rağmen‚ disiplin sorunları nedeniyle kariyeri boyunca hiçbir takımda iki sezondan fazla forma giyemedi. Mısırlı futbolcunun bazı vukuatları şöyle:

- Mısır Milli Takımı’nda kendisini oyundan alan hocası Hassan Shehata’ya‚ “Eşek” dedi‚ 6 ay milli takımdan uzaklaştırıldı.

- Ajax’ta oynarken hocası Ronald Koeman’la kavga etti. İdmanlara çıkmadı. Kulübün sponsorunun düzenlediği geceye de izinsiz katılmayınca kovuldu.

- İngiltere’de sakat olduğu dönemde kendisini tedavi eden doktorlarla kavga etti.

- Ardından‚ “Kimse milli takımın kapılarını bana kapatamaz” diyerek‚ teknik direktörünü tehdit etti.

Hürriyet

İyi yapmış zaten mido avrupada gazeteye konuşsa bile kimse aldırmaz tüm avrupa biliyor midonun ne mal olduğunu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok kararımı değiştirdim, böyle oyuncuya böyle muamele. İyi yapmış. Ayrıntıları okuyunca ne kadar iyi bir hareket olduğunu anladım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

valla içimin yağları eridi bunlar doğruysa iyi yapmış ne diyeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Doğru tabi ya anadoluya yabancı oyuncu getirmek çok güç bela iyiside böyle yapıyo işte çoğu böyle yapıyor ama mido abartmış olayı sanki kendi çıktığı ülkesi çok iyi gibi beğenmiyolar buraları ülkemizin dışarda ne kadar kötü bir imajı varsa

Iyi yapmislar

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

iste boyle adamlar Super Lig takimlarinin basinda , bu kadar amatorce , bu kadar sacma bir davranis gormedim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    iste boyle adamlar Super Lig takimlarinin basinda , bu kadar amatorce , bu kadar sacma bir davranis gormedim
    Pekte amatörce gözükmüyor kayseri son 5 6 senede ilk 5e oynayan bir takım bu başarıdada bu adamların payı büyük

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Peki oyuncunun yaptığı şey etik mi? Bizimkiler suçluda oyuncu çok mu temiz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İki taraf da oldukça amatör davranmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Al birini vur ötekisine.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şehre gece geldiği için otelde yer ayarladık‚ gündüz gelseydi onu bile yapmayacaktım.”
    10 Numara ya..
    Hurma, haklı çocuk oyuncağı değil bu transfer olayı bugün geliyorum diyip yarın ık mık etmemek gerek..

İyi gezmiş yine memleketimizde biraz insanlık görmüştür..

Sayfa 16 / 31 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri