Sao Paulo hayırlı olsun.Gruptan çıkmanda iyi olmuş![]()
Sao Paulo hayırlı olsun.Gruptan çıkmanda iyi olmuş![]()
Hadi başarılar."Ümit" liyim senden![]()
Bende en fazla bu kadar kelime oyunu yapabiliyorum
![]()
Bu arada Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde Manchester United ile eşleşti. Galatasaray ise Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde Stuttgart'a elendi. Artık Avrupa'da iyi dereceler yapıyoruz. Milli takımımız da Avrupa Şampiyonası'nda derece yaparsa özlediğimiz Türk futbolu geri gelecek gibi...
TariboWest
Borussia Dortmund'dan Felipe Santana'yı kiraladık.
TariboWest
Sadece uyarmak istedim.Herkes benim gibi iyi niyetli olmayabilir![]()
TariboWest
Palmeiras'ı akşam yemeği niyetine yersin sen![]()
TariboWest
Sao Paulo Teknik Direktörü Ümit Boğa Görevinden Ayrılma Kararı Aldı !
Sao Paulo'da oldukça başarılı günler geçiren Ümit Boğa federasyonun isteği üzerine Brezilya kariyerine nokta koydu. Avrupa Şampiyonası'nın oynanacağı tarihlerde Brezilya Ulusal Ligi'nin de devam edecek olmasından dolayı Ümit Boğa'nın çok zorlanacağı bu yüzden de federasyonun tercihini yap baskısı üzerine Sao Paulo'dan ayrılmayı tercih etti.
TariboWest
Hayırlısı olsun![]()
Doğru karar. Euro 2016'dan sonra dinlen biraz sonra git güzel bir Avrupa kulübüne.![]()
Bu arada ilginç birşey yaşandı. U-19 milli takımımız eleme grubunu lider bitirdi ve U-19 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Neden bilmiyorum başarısız diye federasyon Adnan Örnek'i kovdu. Ben de tekrardan U-19 milli takımımızın başına getirdim.![]()
TariboWest
evet oluyor öyle.Aynısı bende ümit davala nın başına gelmişti.1-2 kere daha başına gelecek hatta.ama sen vaazgeçme al hocaları milli takımın başına![]()
2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek milli takımımızda şu oyuncular yer alacak:
Sinan Bolat, Serdar Kesimal, Serdar Aziz, Ömer Toprak, Emre Can, Hasan Ali Kaldırım, Ayhan Şerifoğlu, Mevlüt Erdinç, Cenk Tosun ( Fenerbahçe )
Ceyhun Gülselam ( Galatasaray )
Cenk Gönen ( Beşiktaş )
Yiğit Gökoğlan ( Trabzonspor )
Ahmet Çolak ( Bursaspor )
Arda Turan ( Arsenal )
Nuri Şahin ( Real Madrid )
Volkan Demirel ( Roma )
Mehmet Ekici ( Werder Bremen )
Gökhan Gönül ( Napoli )
Necip Uysal ( Villarreal )
İsmail Köybaşı ( Sevilla )
Burak Yılmaz ( Atl. Madrid)
Onur Demircioğlu ( Leverkusen )
Onur Kıvrak, Aykut Demir, Arif Kocaş, Sabri Sarıoğlu, Okay Yokuşlu, Sefa Yılmaz ve Mustafa Pektemek kesik yedi...
Onur Kıvrak'ı sezonu genel olarak sakat geçirdiği için kadroya dahil etmedim. Eğer Onur'u alsaydım takımlarında iyi performans gösteren Sinan Bolat ve Cenk Gönen'e yazık olacaktı. İlerleyen zamanlarda Onur Kıvrak yine bizlerle olacak...
Mehmet Topal ayağı kırıldığı için kadroda yer almadı...
Merak Edenler İçin
Ahmet Çolak
Onur Değirmencioğlu
Medya geleceğin Gökhan Gönül'ü diyor. Bakalım görebilecek miyiz ?
TariboWest
2016 Avrupa Şampiyonası Grup 1. Maç
Gruba Galibiyetle Başladık !
Muhteşem bir maçtı. Arda'nın muhteşem performansı ve hattricki 3 puanı almamızda en önemli etkendi. Özellikle bir oluruz yolunda ve hep seninleyiz Türkiye marşlarını açıp maçları izlemek harika zevk veriyor. Sanki gerçekten turnuvada hissettim kendimi. Milli takım yönetenlere denemelerini tavsiye ederim.
TariboWest
Geçen sezon Bundesliga'yı şampiyon tamamlayan Schalke resmi teklif getirdi. Teklifi Avrupa Şampiyonası sonrasına erteledim. Trabzonspor'un teklifini ise 1 hafta erteledim.
TariboWest
2016 Avrupa Şampiyonası 2. Tur
Muhteşem Geri Dönüş !
Bir zamanlar Semih ve Nihat'ın yaptığı geri dönüşü bu sefer Mevlüt Erdinç gerçekleştirdi. 2-0 geride iken Cenk Tosun oyuna girdi ve maçın kaderini değiştirdi. Sağ kanattan 2 defa içeri girdi ve Mevlüt'e al da at dedi. Mevlüt de ikramları gerçi çevirmedi ve çeyrek finale çıktık.
Çeyrek finaldeki rakip Belçika !
TariboWest