Güzel bir kariyer usta yazma zamanım ancak oldu. İlgiyle takipteyim bu seneyide aynı sırada bitirelim önümüzdeki sene Avrupa'da iş yaparız
17.HAFTA
Trabzon'a karşıda çift forvet sevdamız bizi uçuruma götürüyor..
18.HAFTA
Küçük takımlar karşısında da bu çift forvet aşkı gol şov yaptırtıyor..
TÜRKİYE KUPASI
19.HAFTA
TÜRKİYE KUPASI
20.HAFTA
Yeni bir taktik deniyoruz takımımıza cuk diye uydu bu sefer tek forvet çıktık sonuç ortada
Tavsiyesi için forumda futureless nick'i ile tanıdığımız Çoşkun Kardeşimize de burdan teşekkür ediyoruz Karşıyaka Camiası olarak
PUAN DURUMU
ZORLU HAFTA
Bir haftada bu kadar büyük 3 maçı kaldırabilecek miyiz bakalım ..
Maçlar güzel gidiyor.Bu takıma zaten en faydalısı tek forvet bence de.Bir haftada üç maçtan da galip çıkarsak olmuş demektir zaten ama çok zor bir ihtimal![]()
TÜRKİYE KUPASI
Penaltı kaçırmamız ve hemen arkasından GS'nin golü bizi kupanın dışına şanssız bir şekilde itti. Oysa ki bu turu geçseydik başka büyük takım yoktu diğer turlarda kesin alırdık kupayı nasip değilmiş..
21.HAFTA
Kadıköy'de müthiş bir futbol oynadık ve farklı öne geçerek skoru koruduk kaçırdıklarımız ve ofsayttan verilmeyenlerin sayısı ise cabası..
PUAN DURUMU
MOHAMED CAMARA ŞOV DEVAM EDİYOR
SPOR TOTO SÜPER LİG OCAK AYI ÖDÜLÜ
![]()
Kupadan elenmen kötü olmuş ama bir bakıma lige odaklanacaksın şimdi
Fenerbahçe galibiyeti ise mükemmel sıkı bir zirve yarışı var STSL'de.
Tünelin ucundaki ışık görünüyor gibi![]()
Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetleri gerçekten süper olmuş takım harika gidiyor.
Sanki şampiyonluk mu ne geliyor gibi. Bende takım arıyorum kimle oynasam yayınlasam diye bulamıyorumönerileri alayım
![]()
Sakatlık çok kötü olmuş.Yedeğine güvenmek lazım şimdi 2 hafta![]()
Liderliği bırakma bir daha hocam.Bu arada 5 gol atmışsın forvetlere gerek duymadan![]()
Sonunda beklenen an, artık arkaya bakmak yok.
Abi lige başlangıcı kaçırdım ama şampiyonluğu yetiştim galiba.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.