Klasik linç kültürümüz gereği Q'ya büyük haksızlık edilecek. Ayıptır.
Aslanlar gibi oynadılar, sünepe gibi elenmediler ona da şükür.
Aynen katılıyorum Hugoya eleniceksende rakibi sarsa sarsa eleniceksin
Bir de basket faul yedik ya son 13saniye kala falan. Koç orda bastıra bastıra faulümüz yapıcaz ama basket faul olmasına izin vermeyin dedi. gitti bizimkiler kaçırdı becky hammon'ı yedik basket faulu.
2 sporcumuz kadınlar cirit atma elemesinde yarışıyor. kıvılcım kaya ilk hakkında 69,54 yaptı. güzel başladı.
Hollingsworth'un oyununa laf edenlerin basketbol bilgisi tartışılır diyorum ben.
Aynen katiliyorum, ilaveten bu kadroya Hollingsworth ayarinda bir baska isim koyun madem koyabiliyorsaniz. bu kizlar en iyi kadro Turkiyedeki. simdiye kadar ki en iyi basketbollarini oynadilar olimpiyatlarda. Rusyanin kurnazligi yuzunden final oynayabilecek takimla ceyrekte eslestik maalesef. Rusya finale kadar ABD ile eslesmemek icin grubunda bilerek 3.oldu, erkekler basketbolda Ispanyanin yaptigi gibi. Dunya ikincisi Rusyayi yenmek kolay degildi ama son saniyeye kadar bu umudu tasidik. bundan sonra cok daha iyi sonuclar gelecektir. Takimin kendine guveni muazzam.
Merve elemelerde 1. giderken sakatlanmış ve göz yaşlarını tutamamış üzücü bi haber...Fatih Avan cirit atmada sanırım finale kalmış 11 Ağustos'ta gördüm de iddaa'da adını...
...
Bütün stad onu alkışlamış. İzledim bende demin videosunu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fatih Avan'ın elemesi bu akşam 22.35 civarında olacak. Daha elemeler yapılmadı.
Merve'nin yarış çok kötü oldu ya. Yarı finallik koşuyodu tam. Yazık oldu kıza.
21.45'te Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut 1500metre yarıfinaline çıkacaklar.
22.05'te Karin Melis Mey uzun atlama finalinde olacak. Elemeleri ilk hakkında geçmişti. Toplamda en iyi 3.dereceyi yapmıştı.
23.00'da Ferhat Pehlivan tüy siklette çeyrek finale çıkacak.
Aslı Çakır Alptekin kadınlar 1500metre'de yarı finali 1. sırada bitirdi ve finale adını yazdırdı. Şimdi sıra Gamze Bulut'ta.
Gamze Bulut da harika koştu adını finale yazdırdı.
Karin Melis Mey uzun atlamada yarışmıcakmış. Bronz madalya şansı vardı ya kötü oldu bu. Sakatlanmış galiba.
Last edited by Hugo : 08.Ağustos.2012 at 23:05
1500 metrede final ne zaman koşuluyor?
10 ağustos 22.00 olması lazım bakmıştım demin saati karıştırmış olabilirim ama yarış 10unda.
Fatih Avan ne oldu beyler ?
78.74 atmış. Daha iyi atması lazım. Şuradan takip edilebilir:
http://www.london2012.com/athletics/...=9002012080821
Muazzam röportaj.Çok güzel. http://www.stargazete.com/videogaler...u/video-658573
Fatih Avan elendi.
basketbol maçlarının özetlerini izledimde batum ne yapmış öyle yav böyle adamları spordan uzaklaştırmak lazım![]()
Bugün 2 sporcumuz var sadece.
11.15 - Servet Tazegül - Taekwondo
11.30 - Burcu Ayhan - Kadınlar Yüsek Atlama
Taekwondo'da Servet Tazegül ABD'li rakibini yenerel çeyrek finale yükseldi.
Çeyrek final maçı 17.15'te.
Burcu Ayhan da yüksek atlamada finale göz kırpıyor. 1.93'ü ilk hakkında geçti. Poposu çıtaya değdi, sallandı çıta ama düşmedi
Enteresan şeyler oluyor. Alman atlet diğer atletleri örgütleyip hepimiz pas geçersek hepimiz finale çıkarız falan dedi. pas dediler 1,96'yı.
Yüksek Atlamada Burcu Ayhan Finalde! Olimpiyat tarihimizde bir ilk bu.
![]()
Last edited by Hugo : 09.Ağustos.2012 at 14:25
200m finali saat kaçta ? Çok güzel olacak çok.
Football is simple,but Football Manager is not
badmingtonda eslesmeleri ayarlamak icin bilerek kaybeden cinliler diskalifiye ediliyor ama bilerek kaybettigi gun gibi ortada olan Ispanya erkek basket takimina hic birsey yok. adamlar finale kadar Amerika ile eslesmemek icin gostere gostere yenildiler gruplarda, keza kadinlar baskette Rusyanin da yaptigi gibi. cifte standartin guzel bir ornegi.
Tekvando da Servet yarı finale çıktı bu arada.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Servet rakibini ezdi resmen yüzüne yüzüne vurdu4-2 giderken birden 8-2'ye getirdi koptu orda zaten maç yarı finaldeyiz...Altın alabilir bence Servet çok hırslı...
Servet'in yarı finali saat 19:15'te...