şimdide 11 metre kurdurdu baraj bize gelince 6 metre
amrabat müthiş oynuyo
şimdide 11 metre kurdurdu baraj bize gelince 6 metre
amrabat müthiş oynuyo
Kaybetmemiz daha iyi oldu artık bazı şeyleri görürler
Cüney Çakır 3 gole etki etti yahu. Adam Türkiye'deki maçlarda kontrolünü kaybediyor.
Aydin yapma be abi ya
Cüneyt Çakır doğru yolda..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
umut adamsin be o nasil depar oyle.
Aydın bunu hep yapıyor.Köşeye vur köşeye kalecinin kucağına değil !
Haydaaa degaj kullanılıyor oyunu durduruyor adam.
engin artık küfrettiği cüneyt çakırdan özür diler umarım
umutun pozisyonu penalti felan degil kendini yere atti herzamanki gibi
Trabzon'dan 1-2 oyuncu daha alırsak ŞL'ni alırız valla.![]()
Aydın heyecan mı yapıyor anlamadım .
Bence hakemin tek hatası Galatasarayın 2.golden önce Kuyta yapılan faul'ü çalmamasıydı. Onun dışında ne bizim ne de galatasarayın aleyhine yanlış bi düdük çalmadı. Herşeye bahane arıyoruz, yapmayalım arkadaşlar.
Tebrik ediyorum forumdaki Galatasaray taraftarlarını.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
bitti kazandık
Adam korneri geç kullanınca 1 dk ekliyor hakem. Ne güzel iş ya! Var mı böyle bir kural? Verirsin sarı kartını, 3-5 dk daha ekleseydin.
ve super kupa galatasarayin herkesin adaleti sasar ama allahin adaleti asla sasmaz !
Arkadaşlar umut kendini yere atmış![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray'ı tebrik ederim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarının hakkı en kötü 3-1'di. Atamadık, bala gol yedik. İkinci yarı hakem maçın içine etti, her kararı hatalı. Skora doğrudan etkisi var. Yazık. Bu şekilde kupa kazanmak hoşuma gitmedi.
Takım geçen seneden daha iyi olacak, Fenerbahçe'de geçen seneden daha kötü, bence.
Fatih Terim farkını gösterdi, cesur olmadan maç kazanılmıyor, pozisyon bulunmuyor. Amrabat tahminimden iyi çıktı, alışınca çok can yakar. Aydın'a verdiği pas neydi öyle..
Dany çok savruk oynuyor, Ujfalusi kat be kat daha iyi. Melo, Burak eklenecek daha.
Maci Cuneyt Cakir oynadi resmen. Cunku futbol oynanmadi, hic bisey anlamadim
Tebrikler Galatasaray.
Amrabat , Umut nokta transferler müthiş oynadılar bence
biz çok kötü oynadık galatasaray haketti.yalnız galatasaray da pek iyi durumda değil bizim kötülüğümüz onlara yaradı biraz.
galatasaray için engin denen bi pislikten kurtulmak maçın en olumlu katkısı olur muhtemelen
aykut hoca da artık şapkayı önüne koyup düşünmeli şu ortasahaya iyi demek bilmiyorum nasıl açıklanır.
topuz la falanda olmaz göbek odun gibi adam topuz
Umut atmis kendini beyler.selcuk maci aldi.umut harikaydi.amrabat muthis olacak.bu takim cok canlar yakacak cok.engin oynamasin bi daha.
Tebrikler Galatasaray'a. Hakeden aldı diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin ortasahaya kesinlikle bir transfer gerekiyor.
FM Gazetesi
HahahahFeneri de balını da yendik kupayı aldık
![]()