Sayfa 16 / 56 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aynen UEFA'nın sitesinde Marsilya görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Onlar da bir Stoch'u,Kuyt'u,Sow'u durdursunlar da sıra Krasic'e gelir.Çok abartıyorsunuz bu takımları kusura bakmayın da Fenerbahçe bu takım da

Ek olarak da Fenerbahçe,Avrupa'da oynarken rakibini,Galatasaray,Avrupada oynarken de rakibin destekleyenler Türkiye'nin maçlarında da rakibini tutsun bi zahmet.O Türk bayrağının bulunduğu formayı da göğüslerini gere gere giymesinler.Onlara denilecek söz yok onlar futbol aşığı değil futbol teröristiler yukarıda da katsayı konusunda da örnekleri var zaten
    Güzel kardeşim dikkat ettiysen ben Marsilya Fener'i siler süpürür veya rahatça geçer gibisinden birşey söylemedim. Tabii ki onların da düşünmesi gereken noktalar var hatta belki daha fazla. Ben sananes'in "Marsilya'ya çok rahat üstünlük kurarız" cümlesine istinaden yorum yaptım ve yorumumun Fener'i küçük görmekle veyahut Marsilya'yı Barça görmekle alakası yok.

Sözün özü ne Fenerbahçe Marsilya'ya çok rahat üstünlük kurabilecek bir ekip ne de Marsilya aynı şekilde Fener'e..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Gruptan öyle kolay çıkacağımızı düşünmüyorum. Hele hele bazı yöneticilerin ve Volkanında dediği gibi kupayı alacağımızı hayal bile etmiyorum zaten

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Güzel kardeşim dikkat ettiysen ben Marsilya Fener'i siler süpürür veya rahatça geçer gibisinden birşey söylemedim. Tabii ki onların da düşünmesi gereken noktalar var hatta belki daha fazla. Ben sananes'in "Marsilya'ya çok rahat üstünlük kurarız" cümlesine istinaden yorum yaptım ve yorumumun Fener'i küçük görmekle veyahut Marsilya'yı Barça görmekle alakası yok.

Sözün özü ne Fenerbahçe Marsilya'ya çok rahat üstünlük kurabilecek bir ekip ne de Marsilya aynı şekilde Fener'e..
    Bende sana itafen söylemedim alltaki sözü zaten dostum umarım yanlış anlamamışsındır gereken kişilerin anladığını düşünüyorum ben
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aykut Kocaman faktörü devreye girmezse Fenerbahçe zorlanmadan çıkar gruptan.Kadro kalitesine bakarsak Fenerbahçe en iyi diyebiliriz.Deplasman maçları oldukça zorlu olacaktır.Her maçı kaybetme tehlikesi var.İçerde puan kaybı olmazsa Fenerbahçe çıkar gruptan.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

FB'nin gruptan çıkamayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ortasahaya iyi bir isim gelirse kadromuz gruptan çok rahat çıkacak hale gelir.
    Aykut Kocaman elindeki kadroyu iyi kullanabilirse en kötü 2. çıkmamız gerekiyor bu gruptan.
    Ama benim pek güvenim yok ne yazık ki 5 ile 8 puan arası bir performans bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin maç programı ;

20 Eylül: Fenerbahçe-Marsilya
    4 Ekim: Borussia Mönchengladbach-Fenerbahçe
    25 Ekim: AEL Limassol-Fenerbahçe
    8 Kasım: Fenerbahçe-AEL Limassol
    22 Kasım: Marsilya-Fenerbahçe
    6 Aralık: Fenerbahçe-Borussia Mönchengladbach
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bende sana itafen söylemedim alltaki sözü zaten dostum umarım yanlış anlamamışsındır gereken kişilerin anladığını düşünüyorum ben
    Yok yok meraklanma sen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son torbadan keşke Kıbrıs takımı gelmeseydi. Psikolojik olarak zor bir deplasman olacak Fenerbahçe için. Onun dışında Fenerbahçe 2. olarak çıkar bu gruptan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

marsilya joey barton u transfer etti fenerbahçeli arkadaşlar rakipte emre b. olmanın ne olduğunu az çok öğrencek gibi (eskileri saymıyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fikstür de gayet güzel, ilk maç içeride galibiyetle başlarsak, son maça kalırsa iş içeride olması avantajımız olur.

İlk maç, güzel oyun, iyi bir galibiyet rakiplere de psikolojik olarak üstünlük kurmamızı sağlar, kötü başlarsak toparlayamayabiliriz, ilk maç önemli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ne çok zor ne çok kolay diyebileceğimiz bir grup.Aslında Fenerbahçe için iyi bir kura.Bu gruptaki performansı avrupada Fenerbahçe'nin neler yapabileceğini gösterecektir.İpler tamamen kendi elinde

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Trabzonspor'u Avrupadan eleyen Macar Videoton'un teknik direktörlüğüne Fenerbahçe'nin bir zamanlar hocalığını yapan Arthur Zico'yu getirdi.
    Ooo Zico gelmiş başa diyolar helal olsun gerçekten çok iyi birini getirmişler.Çok severim Zico'yu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray ve F.Bahçe kağıt üstünde ilk 2'de çıkabilecekleri gruplara düştüler; ama Güntekin Onay'ın verdiği istatistiği duyunca artık en kolay eşleşmelere bile şüpheyle bakar hale geldim ben. 4 büyükler (BJK, GS, FB ve TS) içerdeki son 19 Avrupa Kupası maçında tek bir galibiyet dahi alamamış. O yüzden, maçları sahada kazanıp sonrasında konuşmak en iyisi.

Başarılar iki takıma da.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    G.Saray ve F.Bahçe kağıt üstünde ilk 2'de çıkabilecekleri gruplara düştüler; ama Güntekin Onay'ın verdiği istatistiği duyunca artık en kolay eşleşmelere bile şüpheyle bakar hale geldim ben. 4 büyükler (BJK, GS, FB ve TS) içerdeki son 19 Avrupa Kupası maçında tek bir galibiyet dahi alamamış. O yüzden, maçları sahada kazanıp sonrasında konuşmak en iyisi.

Başarılar iki takıma da.
    Abi,bu bilgi eksik ya da yanlış sanırım.Şampiyonlar ligindeki son 19 maç mı?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Tüm Avrupa Kupası maçları Şemsi. Bu 19 maçın 9'u Trabzon'a, 5'i F.Bahçe'ye, 3'ü G.Saray'a ve 2'si Beşiktaş'a ait. İstatistik, sadece Şampiyonlar Ligi'ni kapsamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

4 büyük takımımız toplamda 19 maçta kendi sahasında maç kazanamıyormuş Avrupa'da.Güntekin Onay söylemişti.Takım başı değil toplamda

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam,şimdi anladım ne demek istediğini.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Güntekin Onay da onu istatistik yapmak için yapmış yani, Trabzon'un içerdeki 9.maçı rahat 5-10 yıl geriye giderken -belki daha fazla- Beşiktaş için 2 yıl da bitirmiş işi.
    Ama çok başarısız olduğumuz ve sürekli geriye gittiğimiz bir gerçek tabi, avrupayla aramızda Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi tempo manasında çok büyük farklar var ligimizde oynanayan bunun aynası..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler hala grup 1.leri öbür grupların 2.leriyle karşılaşıyor de mi ? Yoksa hepsi rastgele kura ile mi belirleniyor ? Sanki değişmişti bu sene diye hatırlıyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beyler hala grup 1.leri öbür grupların 2.leriyle karşılaşıyor de mi ? Yoksa hepsi rastgele kura ile mi belirleniyor ? Sanki değişmişti bu sene diye hatırlıyorum.
    Kural aynı diye biliyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Önümüzdeki turda, aynı ülke takımları ve aynı gruptan çıkmış takımlar birbirleriyle denk gelmemek kaydıyla, grup birincileri, grup ikincileriyle eşleşecek. Bir sonraki turdan itibaren ise serbest kura var.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalarak büyük bir başarıya imza atan Galatasaray’ın muhtemel rakibi şimdiden merak konusu olurken, Galatasaray’ın rakipleri arasında İspanyol ekiplerinin Cimbom’la eşleşme ihtimali öne çıkıyor.

Statü gereği kendi grubunun ikincileriyle eşleşemeyen birinci torba takımları kendi ülkelerinin diğer temsilcileriyle de eşleşemezken, bu sebeple eşleşebilecek takım sayısı kısıtlanıyor.

Malaga ve Barcelona, ikincilerden Valencia ile Real Madrid’le eşleşememesi sebebiyle kendi grup ikincilerini de çıkarınca geriye beşer ihtimal kalıyor ve her iki takım için de bu takımlardan birisi Galatasaray.

İtalyan Juventus için de Milan ve Shakhtar Donetsk devre dışı kalırken, Galatasaray altı seçenekten biri olarak öne çıkıyor.

Bu sebeple Schalke 04, PSG, Borussia Dortmund, Bayern Münih’e göre bu üç takımın Galatasaray’a çıkma ihtimali daha yüksek.

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu için kura çekimi 20 Aralık’ta gerçekleştirilecek.
    http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...67/story.shtml

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Malaga, Barca ve Juve. En temizi, Malaga olur sanırım. Benim içimden, nedense Schalke gelecek gibi geçiyor. Erken final tabiriyle adlandırabileceğimiz bir eşleşme de gelebilir, diğer eşleşmelerde. Juve-R.Madrid misal.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Schalke Huntelaar'ı satabilir, Arsenal falan istiyormuş. Malaga da Isco'yu kaptıracak gibi, City serbest kalma ücretini verip alacak şeklinde haberler var. Malaga da takımdan çok hocalarından korkuyorum, çok iyi teknik adam. Keşke 1-2 güne belli olsaydı şu kuralar, ayın 20'sine çok var yahu. Gelecek rakibe göre de takıma takviye yapılabilir, Barca gelse hiç adam almaya falan gerek yok. Her türlü yalanız.

Nesil
    2006

Malaga Barca ve Juve ve Dortmund bu dördünden birinin gelme ihtimali çok yüksek. Herkes gibi Malaga gelirse tur şansı eşit olur ki Galatasaray kesinlikle transfer yapacaktır.

Barcelona, Juventus ve Dortmund tabii ki çok zor rakipler; gelse bile şans yanında olsun derim, maç oynanmadan tur belli olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Avrupa Ligi'nde de aynı mı kura çekimi ? 1.ler 2.lerle mi yapıcak bu tur ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Avrupa Ligi'nde de aynı mı kura çekimi ? 1.ler 2.lerle mi yapıcak bu tur ?
    1 ve 2ler, aynı ülke takımları yok, ek olarak Şampiyonlar Liginde üçüncüler içinde gruplarında en az puan toplayan 4 takım.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yok, aynı değil.. Şampiyonlar Ligi'nden gelenler var zira. Sadece aynı ülke takımları ve aynı gruptan gelen takımların birbirleriyle eşleşmemesine dikkat edilecek kura çekiminde
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sayfa 16 / 56 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri