Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

26 45.61%
  • Berabere

8 14.04%
  • Fenerbahçe

23 40.35%
Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 454 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olaylar öyle lanse edildi ancak olayların sebebi;

Sahanın göle dönmesinin, tüm koltukların sahaya inmesinin sebebi bu muydu gerçekten?

Fenerbahçe taraftarını terörist gösterirken kendi yaptıklarınızı makul gösterme isteğini anlayabilirim de bu kadar basitleştirmesek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sahanın göle dönmesinin, tüm koltukların sahaya inmesinin sebebi bu muydu gerçekten?

Fenerbahçe taraftarını terörist gösterirken kendi yaptıklarınızı makul gösterme isteğini anlayabilirim de bu kadar basitleştirmesek.
    Ben iyi yapmışız,oh olmuş,bizim ki mübah sizin ki günah mı dedim ? Ne de güzel kendi beyninizde senaryolar kuruyorsunuz.O maçtan önce ''İntikam da intikam,Gerets'e yapılanların hesabı sorulacak'' diye bir sürü muhabbet çıktı.''Alnında ki kan alnımızın akıdır'' diye slogan bile çıktı.Elbet yapılan olaylar çirkindi ve sadece Fenerbahçe şampiyon oldu diye çıkmadı o olaylar.Sadece olayların çıkmasının ana nedenini söyledim,yorum bile yapmadım,senin verdiğin cevaba bak.

Edit:

Bir de sormadan edemeyeceğim,nerede Fenerbahçe taraftarına terörist demişim yahu ben ? Böyle saçma sapan ithamlarda bulunarak beni çıldırtmayın lütfen.Kim size terörist dediyse gidin onun mesajını alıntılayın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bak ne guzel bu maç sahaya bişey atılmadı kimsenin bi yeri kanamadı (yani öyle biliyorum ben) şimdi bunun karşılığında Kadıköy'de de maç temiz bitsin ve bu kavga artık bitsin. Hep intikamdan oluyor ne oluyorsa. Yoksa bu oyuncular şampiyonlukta bilmemnede birbirlerini alkışlarlar coğu arkadaş zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Konunun kapanma vakti gelmiştir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri