Ben iyi yapmışız,oh olmuş,bizim ki mübah sizin ki günah mı dedim ? Ne de güzel kendi beyninizde senaryolar kuruyorsunuz.O maçtan önce ''İntikam da intikam,Gerets'e yapılanların hesabı sorulacak'' diye bir sürü muhabbet çıktı.''Alnında ki kan alnımızın akıdır'' diye slogan bile çıktı.Elbet yapılan olaylar çirkindi ve sadece Fenerbahçe şampiyon oldu diye çıkmadı o olaylar.Sadece olayların çıkmasının ana nedenini söyledim,yorum bile yapmadım,senin verdiğin cevaba bak.
Edit:
Bir de sormadan edemeyeceğim,nerede Fenerbahçe taraftarına terörist demişim yahu ben ? Böyle saçma sapan ithamlarda bulunarak beni çıldırtmayın lütfen.Kim size terörist dediyse gidin onun mesajını alıntılayın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bak ne guzel bu maç sahaya bişey atılmadı kimsenin bi yeri kanamadı (yani öyle biliyorum ben) şimdi bunun karşılığında Kadıköy'de de maç temiz bitsin ve bu kavga artık bitsin. Hep intikamdan oluyor ne oluyorsa. Yoksa bu oyuncular şampiyonlukta bilmemnede birbirlerini alkışlarlar coğu arkadaş zaten.
Konunun kapanma vakti gelmiştir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved