Fena koşarım, sahada ayak basmadık yer bırakmam.
Galatasaray'ı da boş geçmemişim asist'i yapmışım.![]()
Fena koşarım, sahada ayak basmadık yer bırakmam.
Galatasaray'ı da boş geçmemişim asist'i yapmışım.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kart konusunda görüyorsun durumu kart falan görmemişim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yine büyük bir maçta (Beşiktaş) farkımı ortaya koymuşum
Çok fazlayım çok. Madrid , Barça , Manu falan istemedi mi beni halailginç doğrusu
İbrahim ilk tercihim Madrid sonra City haberin olsun![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tebrikler
Görmem mi top gelince oynuyosun, rakipteyken pek hareketli olmadığından ve sıfır müdahaleden dolayı kart görmen imkansız (golden sonra formayı çıkarmazsan tabi) : )
Hepsi sırada, transfer döneminin açılmasını bekliyorlar Madrid isterse Mesut'la, City isterse Agüero'yla takas ederiz seni : )
...
İstatistikler beni gösteriyor hocam kaleyi verin artık bana.Gidişat güzel.
Canım FEDA olsun sana !
yeni maclar nerede hocam..
Ligde 9. haftada konuk olduğumuz Adanaspor'u 5-2 yenerek iyi bir galibiyet elde ettik, 10. haftada ise evimizde Gençlerbirliğini konuk ettik, forma şansını az bulan oyuncuları değerlendirdiğimiz karşılaşmayı da 3-2 kazanarak yolumuza devam ediyoruz, İdman Yurdu ise bu süreçte bir lig bir de kupa maçı oynadı.
...
Attığım golün dakikası çok manidarİyi gidiyoruz İdman Yurdu olarak.Bu sezon iyi bir oyun ortaya koyuyorum sanırım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İlk golümü atmışım müthiş bir olay![]()
Yine yazmışım asist'i, formdayım maşAllah.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Erciyes deplasmanında rahat bir galibiyet alarak yolumuza devam ediyoruz, İdman Yurdu ise şanssız bir mağlubiyet aldı.
...
Burda hayat durmuş ibrahim hayırdır ?![]()
kariyer e ne oldu bayadır yeni paylasım yok..
İbrahim ihmal etti kariyeri sanırım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Akşam oynanan maçların paylaşımlarını yaparım, Fm'ye fazla zaman ayıramıyorum bugünlerde : )
...
Uzun süredir paylaşım yapmadığımdan dolayı 3 farklı mesaj içinde takım durumunu belirteyim ilk mesajda takımın ligde oynadığı maçlar, takım performansı ve lig durumu ; ikinci mesajda takımın Avrupa kupalarındaki maçları, performansı ve konumu son olarak İdman Yurdu maçları, gelişmeleri ve lig durumu.
...
Arkadaş ben neden milli takıma çağırılmıyorum ben ?
Sonra Mesut, İlkay diyolar. Bu yüzden işte ben de seçicem Almanyayı sora kral olunca çok üzüleceksiniz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Yılmaz hoca bizi bırakmakla hayatının hatasını yaptı,Beşiktaş kümeye :@ Artık yabancı hoca istiyoz![]()
...
Avrupa Liginde hoş durumlar 1-2 asist de yapmışım ancak skora hep dolaylı yoldan katkı yapıyorum. Gol atma konusunda antrenmana ihtiyacım var.
İstikrarlı performansımıza devam ediyor takımımız ve kendim gerçi ilk kez 7 nin altına düştüm ama genel anlamda iyi olduğumu düşünüyorum![]()
İbrahim zahmet olacak ama bu seneki tüm maçlardaki ratingi atabilir misin benim altta olan ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
...
Çok teşekkür ettim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Rica ederim Berk İY senin oyuncuya yaramış, yardırıyor : )
Last edited by ReaList : 27.Şubat.2013 at 00:47
...
bende hic milli takıma secilmedim abdullah avcı gelip izlemiyor mu beni??
maclarda cok da kötü oynamıyorum. sadece bu sene gecen seneye göre skora fazla katkı saglamamısım acaba sistemde bir degisiklik mi yaptın hocam?
...
Çözemedim oyunu, benim kariyerimde de şu 4 büyüklerden en az 3'ü aynı gruba düşüyor kupadaGenelde benim gruba...
...
İbrahim Hocam Nedir Benim Durum Acaba Bir Profil Resmimi Alsam Sorun Olurmu????