Valla öyle oldu hocam benimde bazen kariyer açasım geliyor buradaki grafiklerden sonra tutmaz artık en iyisi burayı takip etmek
iyi yapmışsın hocam daha monaco'la başaracağımız çok şey var bu kadar erken kaçmak yok
Tmmdır hocam boşalttım![]()
Ligde hala iyi gidiyoruz arada puan kaybetsek de , Şampiyonluk baya çekişmeli olucak![]()
hocam bu arada son demeçlerin gazeteler de hep olay yaratıyor ha
Ama gazeteleri tarihlerine göre ayarlaman süper harbidenÜstte derbi altta monaco - apoel maçı
![]()
Hocam o kadar zor ki arada idare edin evet gazete'de çakışma olmuş biri hafta içi maçı biri hafta sonu , bu arada sana özelden ne atacaktım onu bile unttumŞuan yeni bir entrika arıyorum eğer yardımcı olmak isteyen varsa hayata geçirebileceğimiz bir konuyu özel'den veya buraya yazarak onu kariyere dahil edebilrim , yada yarın ben Fatma Gül'den Girerim , Aşkı Memnu'dan çıkarım
![]()
Eğer Fatma Gül ve Aşkı Memnu'ya katlanmak istemiyorsanız bana yardımcı olun Valla takımın başına Güneyi Geçiririm![]()
Hahaha iyi fikir aslında psg 'nin başına da kuzeyi gecir , yanliz senin yardımcı hatuna dikkat et arada götür mesinler![]()
özelden bi şeyler yazdım, kariyeri hayalet gibi takip ediyordum artık yazalım buralara![]()
Reyting patlaması yaşarsın hocam kuzey güney fatma gül sonra bahçivan en sonu da hepsi şöföre olay tamamdır.![]()
Yazdım bir şeyler bende hocam özelden bir bak![]()
Cok merak ettim simdi ne yazmış![]()
Tamam bekliyoz hocam bakalım ne olacak![]()
Hocam rumları çok tahrik ettin yanlız hakettinKonu mükemmel olmuş
![]()
Monaco kurtarır seni hocam rahat ol.
Konu Sunumun Hoşuma gitti , Kariyerinde Başarılarının devamını dilerimMerak etme Fransızlar kurtarırlar seni , ee zamanında az yardımımız dokunmadı (bkz.kanuni)
![]()
Fransız özel timi devreye girer şimdi :-)
Swatlar falan devreye girer artık![]()
Allah Kabul Etsin