Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 480 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tükürdüğü ispatlanırsa Melo 4-6 maç değil en fazla 2 maç ceza alacakmış sanırım.Çünkü Oğuzhan'ın Melo'yu tahrik etmesi cezada indirime yol açacakmış.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ312781SXQ
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tükürdüğü ispatlanırsa Melo 4-6 maç değil en fazla 2 maç ceza alacakmış sanırım.Çünkü Oğuzhan'ın Melo'yu tahrik etmesi cezada indirime yol açacakmış.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ312781SXQ
    Melo ceza alırsa eğer kırmızı kart gördüğü için 2 maç alır, aynı Caner Erkin gibi. Hakem raporuna tükürdü dese bile kanıtlayamazlar, unutmayın artık raporlar değil görüntüler önemli- imiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Görüntülerin önemli olduğunu yeni mi anladınız? Emre'ye ağız okumalardan, boğaz kesme işaretlerinden verilen cezalar mevcutken?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Görüntülerin önemli olduğunu yeni mi anladınız? Emre'ye ağız okumalardan, boğaz kesme işaretlerinden verilen cezalar mevcutken?
    yahu emreye hiç girme sen

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bahsettiğim olay ile bahsettiğiniz olay arasında fark var. Ben hakemin raporuna yazdığı bir olayın, kamera görüntülerine göre geçersiz hatta iftira sayılmasından bahsediyorum. Siz hakemle alakası olmayan bir olayın görüntülerinden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankaragucu icin "Acliktan geberin ...." diye bir tezahurat var miydi?Ben mi yanlis hatirliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ankaragucu icin "Acliktan geberin ...." diye bir tezahurat var miydi?Ben mi yanlis hatirliyorum.
    Doğru biliyor ve hatırlıyorsun. Aynı kişiler dünden beri pankart konusunda da ahkam kesiyorlar, samimiyetsizliğin tanımı bu olsa gerek.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Doğru biliyor ve hatırlıyorsun. Aynı kişiler dünden beri pankart konusunda da ahkam kesiyorlar, samimiyetsizliğin tanımı bu olsa gerek.
    Galatasaray-Ankaragücü yakınlaşması 2.Daha önce nasıl yakınlaştığınızı forumda en az 8 kişi bilir.

Dünden beri Galatasaray'dan beni iyice soğuttunuz.Zaten sevmezdim şimdi nefret ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yönetim ve hocanın kararı doğrultusunda takımı eksik bıraktığı için Melo'ya ceza geliyormuş. Oyuncuya sahip çıkarken bir yandan da hatasını gözardı etmemek güzel bir hareket olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Melo'ya ceza vermek gerek, büyük takımız sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Görüntü görüntüdür, verilen kararlar benzerdir. Demek istediğim, karar verilirken bu durumlarda görüntülerin esas alınması.

O zaman ben de derim ki hakem rapora yazmamasına rağmen ceza verildi. Bu durumda da hakem raporu baz alınmamış olmuyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Görüntü görüntüdür, verilen kararlar benzerdir. Demek istediğim, karar verilirken bu durumlarda görüntülerin esas alınması.

O zaman ben de derim ki hakem rapora yazmamasına rağmen ceza verildi. Bu durumda da hakem raporu baz alınmamış olmuyor mu?
    Hakem raporuna x oyuncusu hareket yaptı demişse, görüntüye göre yapmadığı saptanması ve rapor geçirsiz sayılmasıyla;

Hakem raporuna x oyuncusu boğaz kesme hareketi yapmadı demişse, görüştünye göre yaptığı saptanır ve rapor geçersiz sayılması arasında bir fark yok.

Ancak bahsettiğiniz olayın raporlarla hiç bir alakası yok. Görüntü, görüntüdür konusunda haklısınız ama anlattığım olay umarım anlaşılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu arada fenerbahçe'nin açıklamaları tek kelimeyle komik gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe'nin açıklamasını görünce koptum resmen gülmekten

Adnan Öztürk Meireles'in el hareketine yüklenmiş,adamlar onu çevirip "tüküreni kulüpten yollarız"a bağlamış. Tabi normal böyle ilişkiler kurarak saha dışı işlerine başvurmak. Şu saatten sonra sahada mücadele ederek kazanamayacağını anladı FB yönetimi... Lider olmak gurur verici ama asıl gurur verici olan geriye düştüğümüz sezonlarda da hatayı kendimizde aramak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence konuya kilit zamanı gelmiş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'nin resmi açıklamaları hakikaten komik olmuş. Olayı bizden daha derin takip ediyorlar. Ayrıca Fikret Orman'ın söylemi doğru mu acaba ? Hakikaten Beşiktaş kulubü olarak açılcak mıymış dava ? Tazminat mı talep edecek ?
    Last edited by LaigLeNoiR : 30.Ocak.2013 at 10:10 Reason: Son kısım silindi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stadlarda nasıl küfür edildiğinde veya Avrupa maçlarında meşale yakıldığında cezasını kulüpler çekiyorsa eğer dava açılırsa ki ben o konuda bir şey çıkacağını düşünmüyorum kulüp bunun cezasını çekmelidir.

Bu arada bir çok Galatasaraylı arkadaşın mesajlarında Beşiktaş'a alttan alttan laf sokması benim gücüme gidiyor bir kaç yönetici buna engel olursa sevinirim. Biz mesaja cevap yazınca kötü olan biz oluyoruz çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Stadlarda nasıl küfür edildiğinde veya Avrupa maçlarında meşale yakıldığında cezasını kulüpler çekiyorsa eğer dava açılırsa ki ben o konuda bir şey çıkacağını düşünmüyorum kulüp bunun cezasını çekmelidir.
    Pankartın ne kadar terbiyesizce olduğu tartışılmaz.Ancak pankartın nesine ceza verilecek ? Pankartı hepimiz gördük,ne hakaret var ne de küfür,ahlaksızca bir gönderme var.Bu yüzden ne kadar isteseler de ceza çıkmaz o pankarttan.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Pankartın ne kadar terbiyesizce olduğu tartışılmaz.Ancak pankartın nesine ceza verilecek ? Pankartı hepimiz gördük,ne hakaret var ne de küfür,ahlaksızca bir gönderme var.Bu yüzden ne kadar isteseler de ceza çıkmaz o pankarttan.
    Zaten ben bir ceza çıkmayacağını düşündüğümü yazımda belirttim. Hakaret kısmına katılmasamda yazdığın gibi düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler henüz derbi başlamadan böyle yaparsanız, derbi başlayınca burası ne hal alır bilinmez, paylaşımlarımıza dikkat edelim lütfen.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şerefli oyuncu şu Necip.Sarı kartı neden gördü anlamadım!

Melo bundan sonra 11'i zor görür.Yazıklar olsun.

Beşiktaş maçı kazanmak için hiç birşey yapmadı.10 kişi bile daha iyi oynadık
    .Kritik bir galibiyet.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Melo'nun tek suçu orada tekme tokat dalmamasıdır.
    Sonra şöyle yorumlara cevap verince insanı fanatik, tek taraflı yorum yapıyor sanıyorlar. Arkadaşım ne içip geliyorsunuz foruma.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gülerek takip ediyorum. İnsanın bu kadar tek taraflı bakmaması lazım olaylara.
    eto'o bitmiş.

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri