Originally Posted by
uAburak89
Öncelikle Fenerbahçe'li arkadaşları galibiyet ve 2.liğin garantilenmesinden ötürü tebrik etmek istiyorum.
Bizim için sezon Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçıyla bitmişti aslında, geçtiğimiz hafta fiilen bitti. Bu sebeple hayati önemi yoktu maçın, sonuçta şampiyon olmuştuk. Kazanırsak her maçta olduğu gibi sevinecektim, kaybetmek tabii ki hoş değil ama açıkçası Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım kalsın istiyorum, kaybetmemiz onların kredisinin artması demekti. Bu açıdan kaybetmek bile bana göre kazanmak sayılabilirdi. Bu düşüncelerim bu konuya ki silinen onlarca mesaj var ve özete bakana kadardı. Tabii ki ölüm haberi de düşüncelerime ulan ne saçma şeylere vakit ayırıyoruz dememde etkili oldu.
Teknik, taktik falan boş arkadaş. 12 Mayıs 2013 rezaletin doruklara çıktığı gün olarak geçmeli tarihe. Dünya derbisi, hayat duruyor diye sattıkları derbinin ardından gencecik bir insan öldürüldü. Bu mu yani, yazıklar olsun Anneler gününde bir annenin yüreğine bu acıyı düşürenlere. Milyon defa yazıklar olsun. Sadece o bıçağı saplayan değil, herkes suçlu. Bu forumda da olduğu gibi ölümden bile prim yapmaya, laf sokmaya çalışan o genellemeci zihniyetteki şahıslar suçlu, maç öncesi ortamı geren Aziz Yıldırım suçlu, ona karşılık tiye alan açıklama yapan bizim yönetim suçlu, Emre, Volkan, Sabri, Melo, Riera gibi isimler suçlu. Taraftara şov yapacağız diye insanları geriyorlar. Hele Türkleri hiç anlamıyorum Milli Takım'da abi kardeş can ciğer oluyorlar, derbilerde kan davalı.
Alıyorlar paralarını, keyiflerine bakıyorlar derdi tasası bize düşüyor. Kimse kusura bakmasın da bu forumun da suyu çıkmaya başladı, seviye iyice yerlerde. Eskiden atışmanın, şakalaşmanın, kızdırmanın da bir adabı vardı. Çok fanatik, aklı mantığı kenara koyup yorum yapan ve bu kutuplaşmaya katkı sağlayan çok kişi var. Ben şahsen negatif yükleniyorum buradaki bazı kişiler yüzünden yeri geliyor o çok kızdığım genellemeyi yapıyorum. Sanıyorum buraya ayırdığım vakti azaltmanın zamanı geliyor..
Fenerbahçe'lileri tekrar tebrik ederim, hepinize iyi forumlar.