Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Benim mesajım niye silindi bilmiyorum..

Yazıklar olsun futbola da şampiyonluğu da seriye de herşeye de..

20 yaşında gencecik cocuk canından oldu neye değer ne için..

zaten berbat bir maçtı abi niye dönüp gitmezsiniz..

hiç bir şey bir insanın canından daha kıymetli değil..

bu olayda volkanın emrenin de payı vardır bizim taraftan. sahada iki tarafta gerginliğe çanak tuttular.. milyon eurolar ile şimdi sıcacık uyurken bi annenin yüreği yandı

yemin ederim tüm keyfim kaçtı
    +1905

Emre, Sabri, Volkan! İlk önce camialar, oyuncular insanlık örnekleri gösterecek. Ancak bizim camialar, oyuncular devamlı tribüne oynuyor. Sonra taraftar arasında da gerginlik çıkıyor. Bravo olanı beğendiniz mi şimdi.

İddaa doğruysa tabii. Ölüm üzerinden bile prim yapmaya çalışan zihniyetler var ülkemizde. Umarım doğru değildir yine.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah rahmet eylesin. Sinirlenirsin, hakaret edersin hatta küfredersin de adam öldürmek nedir ? Hangi takım taraftarı olursa olsun, böyle birşey olabilir mi ?

Bu ülkeyi ne din ne ırk ne dil bölebildi galiba futbol bölecek.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Öncelikle Fenerbahçe'li arkadaşları galibiyet ve 2.liğin garantilenmesinden ötürü tebrik etmek istiyorum.

Bizim için sezon Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçıyla bitmişti aslında, geçtiğimiz hafta fiilen bitti. Bu sebeple hayati önemi yoktu maçın, sonuçta şampiyon olmuştuk. Kazanırsak her maçta olduğu gibi sevinecektim, kaybetmek tabii ki hoş değil ama açıkçası Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım kalsın istiyorum, kaybetmemiz onların kredisinin artması demekti. Bu açıdan kaybetmek bile bana göre kazanmak sayılabilirdi. Bu düşüncelerim bu konuya ki silinen onlarca mesaj var ve özete bakana kadardı. Tabii ki ölüm haberi de düşüncelerime ulan ne saçma şeylere vakit ayırıyoruz dememde etkili oldu.

Teknik, taktik falan boş arkadaş. 12 Mayıs 2013 rezaletin doruklara çıktığı gün olarak geçmeli tarihe. Dünya derbisi, hayat duruyor diye sattıkları derbinin ardından gencecik bir insan öldürüldü. Bu mu yani, yazıklar olsun Anneler gününde bir annenin yüreğine bu acıyı düşürenlere. Milyon defa yazıklar olsun. Sadece o bıçağı saplayan değil, herkes suçlu. Bu forumda da olduğu gibi ölümden bile prim yapmaya, laf sokmaya çalışan o genellemeci zihniyetteki şahıslar suçlu, maç öncesi ortamı geren Aziz Yıldırım suçlu, ona karşılık tiye alan açıklama yapan bizim yönetim suçlu, Emre, Volkan, Sabri, Melo, Riera gibi isimler suçlu. Taraftara şov yapacağız diye insanları geriyorlar. Hele Türkleri hiç anlamıyorum Milli Takım'da abi kardeş can ciğer oluyorlar, derbilerde kan davalı.

Alıyorlar paralarını, keyiflerine bakıyorlar derdi tasası bize düşüyor. Kimse kusura bakmasın da bu forumun da suyu çıkmaya başladı, seviye iyice yerlerde. Eskiden atışmanın, şakalaşmanın, kızdırmanın da bir adabı vardı. Çok fanatik, aklı mantığı kenara koyup yorum yapan ve bu kutuplaşmaya katkı sağlayan çok kişi var. Ben şahsen negatif yükleniyorum buradaki bazı kişiler yüzünden yeri geliyor o çok kızdığım genellemeyi yapıyorum. Sanıyorum buraya ayırdığım vakti azaltmanın zamanı geliyor..

Fenerbahçe'lileri tekrar tebrik ederim, hepinize iyi forumlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Iki takimda kutluyor ama kazanan kimse yok
    Gercekten bugun kimse birsey kazanmadi, boyle duzen devam ettikcede daha cok kaybedecegiz. Anneler gununde bir anne evlatsiz kaldi.

Bu olaylari korukleyenler simdi oturup hic utanmiyorlarmi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hele Türkleri hiç anlamıyorum Milli Takım'da abi kardeş can ciğer oluyorlar, derbilerde kan davalı.
    Çünkü adamların birbirlerine saygıları yok. Türk oyuncuların tamamına yakını amatörden gelme zaten. Yani eğitim almamış cahil insanlar eminim. Başka ülkelerde oynayan oyuncular öyle değil mesela. Küçük yaştan eğitiliyorlar. Hem kulübünde gelişimini tamamlayıp, hemde eğitimini sürdürüyor. Bide bu oyuncular Milli takımda forma giyiyor. En başında futbolu yönetenler adam değil ki oyunculara sıra gelsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Çünkü adamların birbirlerine saygıları yok. Türk oyuncuların tamamına yakını amatörden gelme zaten. Yani eğitim almamış cahil insanlar eminim. Başka ülkelerde oynayan oyuncular öyle değil mesela. Küçük yaştan eğitiliyorlar. Hem kulübünde gelişimini tamamlayıp, hemde eğitimini sürdürüyor. Bide bu adamlar Milli takımda forma giyiyor. En başında yönetenler adam değil ki oyunculara sıra gelsin.
    Bunun çok fazla eğitimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Sağduyu nereye kadar öğretilebilen bir olgu ki? Bizim millet olarak bu özellikle Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti çocukluktan başlıyor. Her çocuk takımının bir diğerine üstünlüğü kanıtlamak için tabiri caizse kendini parçalıyor. Sorun da burda başlıyor bence. Büyüse bile bu çocuklar sporla gerçek hayat arasındaki ciddiyet çizgisini farkedemiyor ve olaylar buralara varıyor maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu arada ben sevinme olayını şimdi görüyorum. Çok gereksiz, sevimsiz, antipatik buldum. Zaten geçen hafta sevindik, sanki ilk kez şampiyon oluyoruz. Geçen sene dibine kadar haketmişlerdi hem sevinmeyi hem de kupayı istemeyi ama bu sene olmamış. Kazansak neyse de, mağlubiyet üzerine çok eğreti durmuş. Sanıyorum gergin geçen maçın ardından taraftarı tahrik edip Fenerbahçe'ye ceza aldırmaya çalıştılar, başka bir açıklama bulamıyorum buna. Yakıştıramadım bunu hiç.

Sen 14 senedir yenemiyorsun belki rakibini sahasında ama rakibinden fazla şampiyonluğun + Avrupa Kupaların var bu süreçte. Şu sevinme olayına laf söyleyen Fenerbahçe'liler haklı bence bu yüzden, çok saçma bir akşam olmuş. Çalışıyorum, kaçıracağım diye üzülüyordum da iyi ki kaçırmışım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Çünkü adamların birbirlerine saygıları yok. Türk oyuncuların tamamına yakını amatörden gelme zaten. Yani eğitim almamış cahil insanlar eminim. Başka ülkelerde oynayan oyuncular öyle değil mesela. Küçük yaştan eğitiliyorlar. Hem kulübünde gelişimini tamamlayıp, hemde eğitimini sürdürüyor. Bide bu oyuncular Milli takımda forma giyiyor. En başında futbolu yönetenler adam değil ki oyunculara sıra gelsin.
    basketbolda durum pek oyle degil mesela, cok nadir gorulur gerginlik oyuncular arasinda. genelde basketbolcular uniden geliyor, bir etkisi oldugu acik. daha medeni bir gorunum var basketbolumuzda. bu futbolculari alip parkelere koysan ve basketbolun da futboldan daha heyecanli, yakin temasin daha cok oldugu bir spor oldugunu dusunursek neler yapacagini dusunemiyorum. tam tersini yaparsak da sanirim turk futbolu cag atlardi (:

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Bunun çok fazla eğitimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Sağduyu nereye kadar öğretilebilen bir olgu ki? Bizim millet olarak bu özellikle Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti çocukluktan başlıyor. Her çocuk takımının bir diğerine üstünlüğü kanıtlamak için tabiri caizse kendini parçalıyor. Sorun da burda başlıyor bence. Büyüse bile bu çocuklar sporla gerçek hayat arasındaki ciddiyet çizgisini farkedemiyor ve olaylar buralara varıyor maalesef.
    Sonunda yazdığım gibi sorun baştakiler. Futbolu yönetenler arasında dürüst , güvenilir adam kalmadı. İktidara peşkeş çeken , yalaka kim varsa futbol onlara emanet ediliyor. Kulüp başkanları var bide bilinçlendirmek yerine bu olayları tetikleyen. Vuran kişinin taraftar grubundan biri olduğu söyleniyor. Taraftar gruplarına bu kadar söz hakkı tanıyan kim yönetimler. Taraftar grupları kulüpleri yönetir hale gelmiş. Çıkar elde etmek için yapmadıkları pislik kalmıyor. Bilmem kaçıncı yasa çıkartılıyor ama uygulanmıyor. Önce şu taraftar gruplarını temizleyeceksin. Etkileri azımsanmayacak derecede ve hep olumsuz olarak yansıyor. Önlerine yem vermediğin zaman dahada çekilmez bir hal alıyorlar. Herkes bireysel olarak hareket etmelidir. Hesaplaşmalar uğruna iki kuruşluk adamları şımartıp saha içi ve dışında gerginlik yaratılıyor. Tribün kültürü denen şey zaten yok.

Şu anki sistem hiç sağlıklı değil. Ülke insanının futbola sevgisi belli. Futbolla yatıp , futbolla kalkan insanlarız desek yeri. Ama çıkarlar uğruna insanları bu zevkinden mahrum bırakmaya çalışıyorlar. Şu olan eminim birilerinin işine gelecektir. Ne güzel işte gündem değişecek yine. İki gün sonra aynı hamam aynı tas devam edilir.
    Last edited by Mamadou : 13.Mayıs.2013 at 04:55

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Senol Gunes View Post
    "Gizli bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Futbolun birleştirici unsurunu maalesef ayrıştırıcı duruma getirdik. Onun için yetkililerin sorumlu olmasını söylüyorum. Medyadan sorumlu olmasını diliyorum. Çok tahrik var. Bunun sonu yok, bu gidiş iyi gidiş değil'

''Sadece futbol olarak değil, her alanda. Bana göre Güneydoğu olaylarından daha büyük olaylar görüyoruz şu anda. Gizli bir tehlike büyüyor. Daha dikkatli olmak gerekli."

Gecen sezon soylenmisti, her seye bir care bulanlar buna nasil bulacaklar acaba. O cocuk harcandi baskalari harcanmaz umarim

Bize de bir Demir Lady/Gentleman şart.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Öncelikle Fenerbahçe'li arkadaşları galibiyet ve 2.liğin garantilenmesinden ötürü tebrik etmek istiyorum.

Bizim için sezon Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçıyla bitmişti aslında, geçtiğimiz hafta fiilen bitti. Bu sebeple hayati önemi yoktu maçın, sonuçta şampiyon olmuştuk. Kazanırsak her maçta olduğu gibi sevinecektim, kaybetmek tabii ki hoş değil ama açıkçası Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım kalsın istiyorum, kaybetmemiz onların kredisinin artması demekti. Bu açıdan kaybetmek bile bana göre kazanmak sayılabilirdi. Bu düşüncelerim bu konuya ki silinen onlarca mesaj var ve özete bakana kadardı. Tabii ki ölüm haberi de düşüncelerime ulan ne saçma şeylere vakit ayırıyoruz dememde etkili oldu.

Teknik, taktik falan boş arkadaş. 12 Mayıs 2013 rezaletin doruklara çıktığı gün olarak geçmeli tarihe. Dünya derbisi, hayat duruyor diye sattıkları derbinin ardından gencecik bir insan öldürüldü. Bu mu yani, yazıklar olsun Anneler gününde bir annenin yüreğine bu acıyı düşürenlere. Milyon defa yazıklar olsun. Sadece o bıçağı saplayan değil, herkes suçlu. Bu forumda da olduğu gibi ölümden bile prim yapmaya, laf sokmaya çalışan o genellemeci zihniyetteki şahıslar suçlu, maç öncesi ortamı geren Aziz Yıldırım suçlu, ona karşılık tiye alan açıklama yapan bizim yönetim suçlu, Emre, Volkan, Sabri, Melo, Riera gibi isimler suçlu. Taraftara şov yapacağız diye insanları geriyorlar. Hele Türkleri hiç anlamıyorum Milli Takım'da abi kardeş can ciğer oluyorlar, derbilerde kan davalı.

Alıyorlar paralarını, keyiflerine bakıyorlar derdi tasası bize düşüyor. Kimse kusura bakmasın da bu forumun da suyu çıkmaya başladı, seviye iyice yerlerde. Eskiden atışmanın, şakalaşmanın, kızdırmanın da bir adabı vardı. Çok fanatik, aklı mantığı kenara koyup yorum yapan ve bu kutuplaşmaya katkı sağlayan çok kişi var. Ben şahsen negatif yükleniyorum buradaki bazı kişiler yüzünden yeri geliyor o çok kızdığım genellemeyi yapıyorum. Sanıyorum buraya ayırdığım vakti azaltmanın zamanı geliyor..

Fenerbahçe'lileri tekrar tebrik ederim, hepinize iyi forumlar.
    Şu senin olgunluğun her seferinde daha fazla hayret ettiriyor beni. Helal olsun.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Simdi haberlerde duydum bıçaklanma olayını. Dondum kaldım izlerken.birkaç yıl bu ülkede futbola ara verilmeli. Yazıklar olsun işi kan davasına çeviren cahillere.ölen gencede allah rahmet eylesin...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bir maç için insanlar nasıl bu kadar fanatikleşiyor hayret ediyorum ya. Dün akşam sövdük saydık küfür ettik oldu bitti işte. Benim en fazla fanatikliğim bu. En fazla fanatikliğim; sinirlendiğim oyuncuya twitterdan küfür etmek.

Ama insanlar o kadar fanatik olmuş ki gidip can alıyorlar. Nası oluyor böyle şeyler anlayamıyorum ya. Yani denilecek hiç bişey yok. Burak kardeşimize Allah rahmet eylesin. Bende sabah internete girdiğimde haberlerde gördüm üzüldüm. Bir maç için yok ya inanılır gibi değil.

Şimdi bi tane dengesiz yüzünden tüm Galatasaray camiası zan altında. Sosyal medyada görüyoruz insanların nasıl bu olaya baktığını. Allah rahmet eylesin.

Maça gelirsek Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. Ama sadece tebrik edilmesi gerekenleri tabi. Öyle adamlar var ki ne tebrik edilmeyecek durumda. Maçı daha çok isteyen Fenerbahçe'ydi ve kazandılar.

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun ise nasıl bir kişilik yapısında nasıl bir karakterde olduğunu bir kez daha gördük. Oyunu germekten başka bişey yapmadılar.

Sabri'de gereksiz yere hareketler yaptı, hiç gerek yoktu. Melo'nun da üzerine baya oynadılar ama iyi direndi maç sonuna kadar.

Sonuç olarak dün akşam kimse üzülmedi ama insan öldürmek işin iyice tadını kaçırdı.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Maçın Tüm Heyecanını Aldı Götürdü Şu Bıçaklama Haberi Bize Acilen Herkesinde Dediği Gibi Bir Demir Yumruk Lazım Ama Nerde O Baba Yiğit

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi okudum haberlerde bu ölüm olayını.

Yazıklar olsun futbol uğruna birbirine zarar veren insanlara. Bunu yapan o hayvana acıyorum gerçekten. Nefes alması bile dünyaya zarar. Acımak bile fazla.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Futbolu bu ülkede sadece futbol olarak göremiyoruz maalesef.Ama bazı futbolcular da aynı şekilde futbolu futbol olarak görmüyorlar.Önce camialar,futbolcular çocuk gibi atışmayı bıraksalar taraftarlar da böyle olmaz bence.Volkan,Emre ve Sabri'ye zaten diyecek fazla bir şey yok.Bunlar futbolcu falan değil dışarıda nasıllar sahada nasıllar 3 oyuncunun da 2 tane farklı yüzü var.Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum kesin kazanmaları gereken bir maçtı biz nasıl geçen sene şampiyonluk için bize lazım olan 1 puanı aldık onlar da ŞL için onlara lazım olan 3 puanı aldılar.

Nesil
    2007

TFF'de karar veriyor olsam Volkan, Emre, Sabri'ye tarihi ceza verirdim; bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı. Milli takımdan da men et. İki Fenerbahçe'li var, eşitlik olsun diye bire indirilebilir ama bir şey yapılsın artık. Bir yıl men et şu gereksizleri de rahatlayalım. Bunların tribüne oynamaları yüzünden millet ölüyor. Artık sözün bittiği yerdeyiz.
    Last edited by LaigLeNoiR : 13.Mayıs.2013 at 17:36

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Katiller yakalandı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu tarz olayların taraftarlıktan öte insanlıkla alakası var,taraftar denemez bu tiplere.Öldürmeyi geçtim sırf maç yüzünden başkasına fiziksel bir temasta bulunana bile taraftar demeyen ben ki bu olay çok iğrenç bir şey,o gencecik insanı katledenlerin Allah belasını versin.Ölen kişiye de Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Allah sevenlerine sabır versin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Malesef bu olayı körükleyen futbolculardı. Emre'nin yaptıkları Volkan'ın Sabri'nin kuyt'un riera'nın yaptıkları. Yobo'nun her poZisyonda birisine saldırmaya çalışması. Kendileri milyon dolarları götürüyor. Sonra olaylara bak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

19.Şampiyonluk daima bu olayla hatırlanacak.Türkiye'nin nefretini kazandı Futbol...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Genelleme yapmak çok yanlış ama her seferinde bir kişinin yaptığı camialara, taraftarlara mal edilmesin diyerek de çözülmüyor bu olay. Bence artık sorumluluğu birilerinin alması lazım. Bu birileri de futbolun başındakiler, sahadakiler olmalı. Taraftar gönül verir, boş vakit işidir aslında futbol taraftarlar için. Ama yöneticiler, teknik adamlar, futbolcular için böyle değil, onların işi bu. Onlar bu işten para kazanıyorlar, itibar sağlıyorlar. Ünal Aysal mesela milyonları var belki ama başkan olmasa bu kadar tanınır mıydı? Cumartesi günü Aziz Yıldırım konuşana kadar derbi havası bile yoktu, bir anda herkesi moda soktu. Demiyorum ki herşeyin sorumlusu o, zaten yıllardır süregelen bir durum var o sadece bu seferlik olayı ateşledi. Sonra arkasından Adnan Öztürk imzalı olduğunu düşündüğüm alaycı bir açıklama geldi bizden, tamam ben de dalga geçtim Aziz Yıldırım'ın Galatasaray konuşması, takipçisi olması tuhaf geldi çünkü ama ben taraftarım sen yönetici. Benim düşündüğüm, konuştuğum, yazdığım 3-5 kişiyi etkiler, onların ki milyonları. Hiç cevap vermeyeceksin veya düzgün üslup kullanacaksın. Yakışmadı o. Yıllardır derbilerde çirkef oyuncular ön plana çıkıyor, her takımda da var bu tarz isimler herkes biliyor. Mehmet Topal'ı, Selçuk İnan'ı falan hiç kavgada görmedim onlar da futbolcu. Adamlar işini yapmaya çalışıyor sadece. Selçuk İnan kavga çıkarmıyor da az mı seviliyor ? Her takıma lazım ateşleyecek isimler ama derbilerde suyunu çıkarıyorlar.

Maçın tamamına baktım, her ne kadar boş gelse de merak işte. Elmander hamlesi olmamış yerine Amrabat'ın girmesi de aynı şekilde. Macera aramaya gerek yoktu, Fatih Terim'in hesabı tutmamış. Fenerbahçe daha iyi oynamış maçın genelinde, yalnız atılan iki golün de öncesinde faul var. Bence ilki daha net, ikincisinde işin içinde Eboue olduğu için şüpheye düşüyor insan çünkü çok kolay düşüyor. G.Birliği maçından sonra yine kendi ceza sahamızda ayakta kalamayarak gol yedirmiş. Fenerbahçe kazanmak zorundaydı, ona göre de oynamışlar, tüm enerjilerini sahaya yansıtmışlar. Sezonun en kötü Galatasaray'ı diyebilirim dün akşamki Galatasaray için.

Şaka maka 14 yıldır kazanamıyoruz Kadıköy'de, yeri geliyor biz macera arıyoruz, yeri geliyor Fenerbahçe absürt veya jeneriklik goller buluyor, yeri geliyor çok net kazanıyorlar. Geçen sene Baros'un direkten dönen topu ile fırsat kaçmıştı, bir süre daha böyle gidecek gibi. Biz oraya ekstra stresle gidiyoruz çünkü. Deportivo - R.Madrid muhabbetleri olmuş o kadar basit değil o olay sonuçta GS - FB ezeli rakip. Bence bu yenilmezlik serisi önemli bir şey, biz zaten son 2 sene dışında hiçbir zaman derbilerde çok da iyi değildik. Şampiyonluk daha önemli ama bu yenilmeme durumu da önemlidir.

Keşke maç içinde ve sonunda olaysız, güzel bir maç olsaymış. Webo'nun ilk golü dışında güzel bir şey göremedim. Seneye olur belki diye ümitleniyorum ama deplasmanda da taraftar olacak, işler daha da kötüye gider gibi. Üstü kapalı konuşan veya direk hedef gösteren, taraftara yaranmaya çalışanların tuzağına düşmemek lazım artık. Ölüm üzerinden prim yapmayın, formalar değişir ama giden gidiyor. Allah korusun bir yakınınıza maç yüzünden bir şey olsa ilk düşündüğüz takımınız mı olacak veya rakip takıma laf söylemek mi olacak, çok yazık çok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Artık tüm yöneticilerin aklını başına alması lazım. Sürekli birilerini hedef göstererek olmuyor. Stadlarda güvenlik önlemlerinin artırılması ve cezaların düzenlenmesi gerekli. Dün yaşanan cinayet olayı ile birlikte muz olayı da iğrençti. Bir insan bu kadar küçülebilir mi? Televizyonda Spartacus'u izlerken Romalılardan ne kadar tiksindiysem dünkü olayları çıkartanlardan da o kadar tiksindim. Stada girerken taraftarların alkolmetreden geçmeleri gerekiyor, güvenlik önlemlerini yeterli olmayan kulüplere hiç acımadan çok ağır cezalar gelmeli ve polisin stadlardan çekilmesi gerekli. Rakip taraftar yokken bile bu olaylar yaşanıyorsa seneye neler olur. Söylenecek o kadar çok şey varki hangisinden bahsedeceğimi bilemiyorum. Sadece 1 maç için yaşanan olaylara bak, bir de kendimize insanız diyoruz!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu cinayet olayından yürüyerek Galatasaray'a sallamayın artık, bari ölümden prim yapmayın. Face'de falan görüyorum, Galatasaray katil ilan edilmiş. Ama iki gün önce ''Futbol Şiddettir, Futbol Holiganlıktır, Futbol adam bıçaklamaktır.'' diyen rakip takım taraftarları masum.
    Last edited by LaigLeNoiR : 13.Mayıs.2013 at 17:42 Reason: gereksiz ve ortam gerici kısım silindi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu cinayet olayından yürüyerek Galatasaray'a sallamayın artık, bari ölümden prim yapmayın. Face'de falan görüyorum, Galatasaray katil ilan edilmiş. Ama iki gün önce ''Futbol Şiddettir, Futbol Holiganlıktır, Futbol adam bıçaklamaktır.'' diyen Fener taraftarları masum.

Hayret ediyorum ben Beşiktaş yine kendini Fener'e yamanacak bir olay buldu. Tebrik ediyorum.
    Pankart açarsınız 2-3 kişi açtı bütün taraftara mal etmeyin, Oktay öldürülür bütün taraftara mal etmeyin, Taraftarın yabancı takımın formasını atkısını vs vs bütün taraftara mal etmeyin, Son olan olaylardan sonra halen aynı lafları diyosunuz. Lanet olsun şu olayları yapan 2-3 kişi bi bitmedi arkadaş.
    Last edited by LaigLeNoiR : 13.Mayıs.2013 at 17:42

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mantığa bak ya o zaman bi türk seri katil çıkarsa ilerde tüm türkler seri katil diye damga vurulsun o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu bıçaklama olayı hakkında son bir şey söylemek istiyorum;

Bir insan hayatını kaybetti hayatının baharında varsın Galatasaray camiasını katil saysınlar,nefret etsinler zaten 22 yıldır yaptıkları şeyler bunlar,hiç biri önemli değil Burak Yıldırım ve futbol terörü yüzünden hayatını kaybedenler mezarlarında rahat etsinler dualarımız onlarla,onlara bunları yapanlar cezasını çekecekler,hem bu dünyada hem öbür dünyada beddualarımız onlarla olacak.

Allah gani gani rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.
    Last edited by LaigLeNoiR : 13.Mayıs.2013 at 17:43
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

maç günü sokaklarımızda hayat güvenliğinin askıya alındığını 1000.kere görüşümüze rağmen hala futbol konuşmaya devam etmekte ısrar ediyoruz. ne acı ne acı... keşke bir seferlik de olsa şu vefat eden "insan" için ne bileyim maçları iptal etseler klüplere astronomik cezalar kesseler falan.

doğanın en yırtıcı hayvanı ;

insan...

Sayfa 16 / 22 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri