Topçu kışlası tamamen saçmalıktan ibaret.
Diktatörün yaptığı açıklamaya bakın neymiş önceden topçu kışlası varmış o yüzden yapılacakmış mış miş.
Şimdi mantıklı düşünüldüğünde ayasofya önceden kiliseydi. Böyle bir mantıkla onun kiliseye çevrilmesi lazım. Hatta bir çok tarihi cami öyle.
Ben demiyorum kiliseye çevirilsin falan. Ama diktatörün yaptığı açıklamada biraz mantık ararsanız bu anlama geliyor.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Ciddi diyorum şaka falan değil. Başbakanın sorunları var öyle böyle değil. İnsan 1 dk önce söylediği şeyin tersini söylemesi normal değil. tv lerde yok diye olayları bilmiyor heralde. Başbakan çok farklı şeylerden bahsediyor , olaylarla alakası olmayan şeyler.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şimdi olayı mitinge bağlayacak hükümet. "İnsanlar mitingini yaptılar , müdahale etmedik sonra da dağıldılar" olacak. Çevir gazı yanmasın hesabı ama yemezler. Bu insanların damarına basılırsa neler olabileceğini gördü herkes. Dün dedim bugün de yineliyorum , yarın seçim olsa bu adamlar yine seçilecek orası maalesef öyle ama en azından artık babasının tarlasını dürer gibi ülke yönetemeyecek bence..
Aslında buda bir taktik diye düşünüyorum ben.Kendilerine karşı olan insanları şu an meydanlara çekip sert müdahale ile yenik duruma düşürüp bir daha böyle bir olaya kalkışmamak içinde yapılıyor olabilir.Başbakan hala tahrik ediyor milleti çünkü.
Bunu Amerika yaptırmadı bunu Arap Baharı olmadı ..
Bunu Amerika yaptırsaydı Twitter Facebook acık kalırdı.
"UNUTMAYIN EN BÜYÜK PSİKOLOJİİK SAVAŞ ORDA" ..
HALK UYANDI ARTIK İSYAN EDİYOR !
TWİTTER IP DEĞİŞTİRMEM RAĞMEN AĞIR İŞLİYOR.NASIL KESMİŞLERSE ARTIK.
Adam alkol düzenlemesini kendi lehine çevirebilmek için çok değil üç beş gün önce "yabancı ülkelerde de durum böyle, örnek alın biraz" diye nasihat etmeyi biliyordu ama dünkü vahşetle ilgili haber yapan yabancı kanallara şimdi "onlar kendilerine baksınlar" diyor.
Ben ömrümde bu kadar yanar döner bir adam görmedim , göreceğimi de sanmıyorum. Bir öyle bir böylelikte sınır yok. Yorumsuz.
http://www.youtube.com/watch?v=elTHR...ature=youtu.be
bunlar hep ayran adam dalga geçiyor resmen halkla
İlk başladığı gibi parkta çadırlar kurulmalı, nöbetler tutulmalı . Polis çekildi diye herkes evine dönmemeli..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Daha hiç bişey etmedi. Twitter'a girebilenler yazsınlar. Direniş devam etmeli.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Boğaz köprüsü http://s1.directupload.net/images/130601/tcymp92f.swf
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Türk halkının polisi var , iktidarın uşağı polis var. FARK VAR !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bu foto çok farklı bir foto. Bu foto emek sinamasının yıkılması protestosunda çekilmişti. Bu bizlere gösterdiğin fotodaki 2 kişi de polis. Soldaki sivil polis oluyor yani.
Bu olayı yandaş medyanın kalbi zaman gazetesi "polisimiz halkın yanında" gibi bir manşet atarak göstermişti ama yalanları ortaya çıkınca haberi değiştirmek zorunda kalmışlardı
Olayda gösterdiğin kişinin o emek sinaması protestosundaki diğer bir fotosu ise şu:
http://www.sendika.org/wp-content/up...emekpolis2.jpg
zurih
londra
![]()
Doğrudur medyada hangi şeye inanacağımızı da şaşırdık artık.
Hadi buyrun,Gezi Parkı'nda yangın çıkmış.
Edit:
Çöp konteyneri yanıyor diyorlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dumanlar yükseliyor fakat parkın yandıgını zannetmiyorum.
Taksim'deki şantiyede bulunan plastik malzemeler yanıyor, çıkan siyah dumanın kaynağı yanan bu malzemeler.
İstanbul'u bırakın Ankara'daki olaylar çok büyük. Halk Kızılay'a girmeye çalışıyor ve çok sert müdahaleler var. Her taraf kan içinde..
http://www.sendika.org/2013/06/ankar...clise-yoneldi/
Futbolcu Bilgileri
Resimleri Atmaya başlıyorum..
Taksim , İstanbul , Turkey !
Bazı söylemlere göre SİVİL POLİS yakıp kaçmış diyorlar.
An itabariyle bir grup daha Taksim'e cıkıyor.
Taksim TÜNEL, İstanbul , Turkey !
![]()
Eskiden Ultrasurf'ü kaçak maç izlemek için kullanırdık şimdi Twitter'a girmek için kullanıyoruz,içler acısı halimiz.
Ankara karıştı şu sıralarda,hiç haberi bile verilmiyor.Helal süper devam.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bende Face ve Twitter'a giremiyorum. Ara ara geliyor tabi. Bugün belliydi zaten böyle bir şey olacağı. Olaylar dinmedi ya kesintiler başladı.
Bende Twitter ve Facebook şuan normal. DNS ayarlarım 8.8.8.8 , 8.8.4.4 isterseniz deneyin arkadaşlar yararı olur mu bilmiyorum.
Twitter ve Facebook'a girmiyor girse bile resimler açılmıyor yarım kalıyor sayfa.Resmen rezillik kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bu diktatörlük rejimi değil de nedir? Senin o Esed dediğin adamdan ne farkın kaldı şimdi o zaman? Ama medya sayesinde bugün kahvede ki amcalar 'Yine provakatörler çıkmış meydanlara Tayyip güzel konuştu' dalan diyorlar.Hiçbirinin olan olaylardan haberi yok.Akşam Beyaz Tv bakayım dedim 'işte göstericilerin polislere attığı taşlar' diye fotoğrafları gösteriyorlar.Bu kadar da olmaz artık ayıptır günahtır yapmayın.
dns , opera turbo bile işe yaramıyo artık ne yaptılarsa ultrasurf le girebiliyoruz anca yazık valla böyle baskıcı diktatör bi hükumet daha var mıdır ya
Bu halk yapilanlari unutmayacak, er ya da gec...
İnternetleri bozulanlar için..
Bilgisayarınıız kapatın Modeminiz fişini cekin 10 dakika bekleyin sonra tekrar takın bilgisayarınızı açın ben yaptım TWİTTER resimler düşmeye başladı.
ve internet biraz daha hızlandı.
![]()