Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
451 ile 480 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Beklettiğim için özür dilerim. Transferler biraz gecikti ufak tefek pürüzler yüüznden fakat bir taraftanda hazırlık kampımızı tamamladık. Klübün diğer alanlardaki işleriyle de uğraştım falan şuan tamamen lige başlamaya hazırız. Bu arada şampiyonlar ligi kuralarımızda çekildi. Sezon ortasında anlaştığımız opyuncuların profillerini koymuştuk dolayısıyla yenilerin profilleri paylaşıyorum

Transferlerimiz

Spoiler: Transferler 

Spoiler: Gelecek Oyunlar 

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

aldığın sağ bek mükemmel ama 11 de fazla bence sonuçta cityi yönetmiyon daha ucuza bu profile yakın oyuncular bulabilrdin transferlerini genel anlamda beğenmedim paraguaylı oyuncu kanat ama hız ve hızlanması çok kötü

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Batata'nın boyu uzun olaymış iyiymiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Batata'nın boyu uzun olaymış iyiymiş
    Uzayabilir belki yaşı genç
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    aldığın sağ bek mükemmel ama 11 de fazla bence sonuçta cityi yönetmiyon daha ucuza bu profile yakın oyuncular bulabilrdin transferlerini genel anlamda beğenmedim paraguaylı oyuncu kanat ama hız ve hızlanması çok kötü
    Tabii transferleri açıklamasız koyunca kanat oyuncum araya kaynadı (: birazdan tüm transfer sebeblerimizie yazayım birde ondan sonra fikir beyan et (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yönetime avrupaya gideceğimizi söylemiştik onlarda ciddi sayılabilecek bir mebla vemişlerdi. Oyuncu satımları ile kasamızı parayla doldurmuştuk. E tabi oyuncu alımlarımızda oldu. Kasamızda yine kayda değer bir miktar kaldı.

Transferler sonrası kasamızda kalan miktar

Yönetimin bize sunduğu antrenör limitlerini sonuna kadar kullandık

19 Yaş Altı Antrenör Görevleri

As Takım Antrenör Görevleri

ve Hazırlık Kampımız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hedef nedir hedef sen onu söyle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    hedef nedir hedef sen onu söyle
    Hedef ligde sürekli şampiyonlar ligi elbet 1-2 yıla şampiyon oluruz. ama en geç 2 sezona lig şampiyonlugu..Avrupada ise bu sezon bi çeyrek final görmeyi umut ediyoruz. inancımızda tam (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hedef ligde sürekli şampiyonlar ligi elbet 1-2 yıla şampiyon oluruz. ama en geç 2 sezona lig şampiyonlugu..Avrupada ise bu sezon bi çeyrek final görmeyi umut ediyoruz. inancımızda tam (:
    diaz istifa diye bağırırm olmazsa

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    diaz istifa diye bağırırm olmazsa
    Futbol bu şansda lazım (: Epey oyuncu aldık uyum artması falan lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Artık avrupada olduğumuza göre geçmiş şampiyonlara bir göz atalım (:

Şampiyonlar ligi kuraları çekilirken seri başı olmadığımızı göz önünde bulundurursak oldukça dişimize göre bir rakip çektik. İnş eleyip gruplara kalırız.

Ve diğer sevindirici nokta ise şampiyonlar ligi kuralarından sonra lig maçları ertelendi sonra bir baktık şampiyonlar ligi maçlarımız üst üste bu çok güzel oldu (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdi transferler hakkında bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Stanciu aylık 300bin gibi oldukça iyi bir miktara kiraladık. Zaten Adam Maher profil olarak daha iyiydi stanciu ingilterede daha iyi gelişebilir diyerek krialadık sonuçta aston villanın tesisleri bizden oldukça iyi durumda ve maheri kesmek istemedim. Yerine ise normalde kanat görünen oyuncuyu aldım. Yani hızı vs önemli değil benim için yeterli..teknik ve mentali yaşını göz önünde bulundurursak ciddi bir AMC olabilir. Şuan pozisyon çalışıyor. Baktık olmuyor kiralarız falan en kötü aldığımız fiyata satarız. Forvete ise aboubaka vs gibi birkaç yıldız düşündüm sonrasında vazgeçtim. Moraes ve Finne 11 oynatmak için almadım. Aldığım genç daha fazla forma bulması adına ve Fnneyi sürekli 11 oynatma adına iyi oyuncu almadım. Yoksa dediklerimi arka plana atabilirdim. Mevcut oyuncularıma güveniyoum ve para fazla para vermek yerine yetiştirdiğim oyuncuları izlemeyi tercih ettim. Birde free forvet bulduk baktık AMCde oynayabiliyor yemede yanında yat (: Ozan tufana fazla para verdik gibi ama muadili bir bek bulamadım ve yaşı oldukça genç İnkoomun ardında serpilecektir. Diğer yandan Juliaoyu devre arası takıma katıcaz inkoomm iyi performans verirse okuturuz yok iyi oynamazsa zaten transfer şart olmuş olucak her türlü devre arası daha iyi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bayram nedeniyle tükanı bir kapadık tüm müşteriler kaçmış Neyse yapacak bişey yok çekirdek müşteri şeyy takipçi ile kaldığımız yerden Palace kariyerinden sonra yeni edindiğim bilgileri paylaşarak yola devam

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Bayram nedeniyle tükanı bir kapadık tüm müşteriler kaçmış Neyse yapacak bişey yok çekirdek müşteri şeyy takipçi ile kaldığımız yerden Palace kariyerinden sonra yeni edindiğim bilgileri paylaşarak yola devam
    Tükanı aç geliriz biz

Takipteyim. Konunu daha yeni okumaya başladım....
    Foruma bir kaç haftadır giremiyordum memlekete gittim,iş güç vs.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son bir kaç senedir pek aktif değilim sitede,misafir olarak takip ediyorum sürekli fakat Diaz'ın ve Sowkay'ın muhabbetleri feci sardı.Devam beyler.(:

Newcastle şampiyonlar ligi almış :O :O Abi takımın çok kaliteli olmuş. Alt yapındaki anterenörler de çok iyi inşallah iyi bi sezon geçiririz bu yıl

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

iyisin helal juan diaz .. bu takımın ponpon kızları yokmu yea ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xRa View Post
    iyisin helal juan diaz .. bu takımın ponpon kızları yokmu yea ?
    Diaz'ın tek hesaba katmadığı bu olmuştu zaten Palace'dan geldi tabi ponpon kızlar tabii yaa. Nimes'te ne gördü ponponlar eski doğu alman bayan gülle atıcıları gibi otantiğin içine düştü diaz ters anatomi

şekil a ' da görüldüğü üzere

o yüzden her an istifa edebilir benden demesi.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

juan bayramdan çıkamadı daha

Bu Juan'ı Evire Çevire Dövmek Lazım

Olmaz Rtük'ün Buraya El Atması Lazım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Juan'ı Evire Çevire Dövmek Lazım

Olmaz Rtük'ün Buraya El Atması Lazım

ya şimdi gelir paristeydim bi tane sağ bek vardı onu izledim ordan finlandiyaya gittim falan filan kanmayın derim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bileydim yorum atmazdım.N'oldu yahu bi durgunluk geldi sessiz sessiz takip ediyordum sizi (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Devam Beyler

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

juan diaz'in telefon numarası olan varsa arasın! kovulacak simdi bu kadar tatil yeter

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

galiba kariyer kapansın diye yorum yazmıyo

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle hepinizden özür diliyorum. Fm13ü komple sildim Pcden..kadrom ve finansım taksit kullanmasam bile yine oldukça güçlü hale geldi..transfer dosyam var ve gittiğim takımların bütçesine göre oyuncularım mevcut ve genedle düşük bütçeli alt lig takımlarına gidiyorum enredeyse yaptığım yapacağım tüm transferler az çok belli..her ne kadar farklı yüzlerle oynamak istesemde ister istemez dönüp dolaşıp kadromda yine 3-4 tane eski oyuncu bulunuyor. Herşeyden öte açıckası sıkıldım yani sürekli aynı şeyler üzerinde dönüp durmaktan lig kaliteli olunca gelir fazla oluyor kalitesiz olsa lige ambargo koyuyorsun..Kısır döngüden sıkıldığım için komple sildim..Yorumları görünce keşke silmeseydim diyerek üzüldüm ama zevk almamaya başladım FM13ten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle hepinizden özür diliyorum. Fm13ü komple sildim Pcden..kadrom ve finansım taksit kullanmasam bile yine oldukça güçlü hale geldi..transfer dosyam var ve gittiğim takımların bütçesine göre oyuncularım mevcut ve genedle düşük bütçeli alt lig takımlarına gidiyorum enredeyse yaptığım yapacağım tüm transferler az çok belli..her ne kadar farklı yüzlerle oynamak istesemde ister istemez dönüp dolaşıp kadromda yine 3-4 tane eski oyuncu bulunuyor. Herşeyden öte açıckası sıkıldım yani sürekli aynı şeyler üzerinde dönüp durmaktan lig kaliteli olunca gelir fazla oluyor kalitesiz olsa lige ambargo koyuyorsun..Kısır döngüden sıkıldığım için komple sildim..Yorumları görünce keşke silmeseydim diyerek üzüldüm ama zevk almamaya başladım FM13ten
    Kısır döngü derken neyi kastettin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın oyun belli bir süreden sonra kısır döngüye giriyor.Çağ açan yenilik getiremediler rutin şekilde yeni oyun çıkarttılar tema ve renkler ile oynandı.Bende artık son zamanlarda FM13'e ciddi bir rakip çıkması gerektiğini düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oğuzcan View Post
    Haklısın oyun belli bir süreden sonra kısır döngüye giriyor.Çağ açan yenilik getiremediler rutin şekilde yeni oyun çıkarttılar tema ve renkler ile oynandı.Bende artık son zamanlarda FM13'e ciddi bir rakip çıkması gerektiğini düşünüyorum

FM'ye gelecek 5-6 yıl boyunca rakip çıakcağını düşünmüyorum çok zor imkansız hatta. Sigames'in veritabanına ulaşabilecek kimse yok. FM14'ten umutluyum birçok yenilik geliyor maç motoru neredeyse tamamen değişiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Haklısın bir süre sonra bezdiriyor artık insanı aynı şeyler . .

Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon

Mesaj Yetkileri