İnşallah![]()
İnşallah![]()
Playstore'u hala bekleyen biri var mı, benim gibi?
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Ben bekliyorum Playstore'u. OF!
ben de bekliyorum
Arkadaşlar 2-3 dk önce TTNET bana geri dönüş yaptı. Yoğunluk yaşadıklarını söyledi. Gece 12'ye kadar gelmezse, şikayetinizi yineleyin dedi. Ağzından biraz laf almaya çalıştım. Anladığım kadarıyla da belirli bir sayıda siparişe ön hazırlık yapılmış. Onlar dağıtılmış, geri kalanlar ise dönem dönem geldikçe dağıtılıyormuş. Bunun haricinde pek fazla birşey söylemiyor. Aynı şeyleri tekrarlıyor, şikayetinizi kayıt edelim. Bilmem işte yoğunluk gibi.
Ayrton Senna da Silva
Ben de az önce tekrardan aradım müşteri hizmetlerini.
Playstore tarafında bir problem olduğu ilgili birime aktarıldı dendi,kısa sürede bu problemin çözüleceği ve konuyla alakalı geri dönüş sağlanacağı söylendi.
Rezilliğin daniskası.
Ben de Türkiye'nin en büyük e-ticaret şirketlerinden birinde çalışıyorum,neredeyse TTnet'in yarısı kadar müşteri hizmetleri yetkilimiz vardır ama müşteri mağduriyetinin giderilmesi maksimum yarım saatimizi alıyor.
Playstore bitmiştir,önceden de söylemiştim 50 TL fazla vereceğimi bilsem yine de kendilerinden alışveriş yapmayacağım.
Playstore da STEAM dağıtımcısı Nexway Digital ile çalışıyor. Şu anda bu distribütör üzerinden alınan keyler halen gönderilmiş değil.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
22'ye kadar falan gelse bari.
Bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır.
benim de playstore key'i henüz gelmedi
arkadaşlar yardım lütfen oyunu playstore dan aldım. nasıl inceğini etkinleştirilceğini yazmış ama bu ürünün aktivasyon kodu bulunmamaktadır diyor. hotmaildede yok ? önceden gelmişse silinmişse nasıl alabilirin kodu bilgisi olan varmı ?
Playstore'dan aldım oyunu key gelmiş fakat 2 tane.
Hangisini gireceğim ben beta için? Özel olarak belirtilmemiş de.
2 keyi de deneyin. keyler zaten tek oyun içindir. birisi betadır birisi de 31 ekimde çıkacak oyuna güncellenirken isteyecektir.
Bize key gelmemis millete 2 tane gelmisarkadaslar gelen key nereye geldi ? Playstore oyunlarim bölümünemi ? Yoksa e-postayami ?
An itibariyle geldi!, 2.key neye yarıyor bu arada arkadaşlar?
Playstore' dan aldım. Key yok bekliyoruz.
Football is simple,but Football Manager is not
Beta ve Final versiyonu olabilir mi?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
deneyebilirsin sonuçta final 31 ekim'de aktif olacak
Mustafa BudakTurksportal
VAY ARKADAŞ! Hala gelmedi kafayı yiyeceğim...
Ayrton Senna da Silva