Sorununu tam olarak anlkamadım hacıt. Raporlar %90 oranında dopru olsada gözlemciler arada sapıtıyor (:
Sorununu tam olarak anlkamadım hacıt. Raporlar %90 oranında dopru olsada gözlemciler arada sapıtıyor (:
Emre'den maaş dolayısıyla vazgeçtik başka bir Almancıya yöneldim oda çok iyi ama Emre'yi seneye mutlaka takıma kazandırmak istiyorum istediğim profilde bir oyuncu ayrıca İngiltere premier liginde bu tür paralar çok sorun teşkil etmiyor
Aslında durum kendiliğinden halloldu nasıl oldu bilmiyorum ama normal'e döndü![]()
Vaayyy Haliloviç gelmiş ama Armutoviç'i kaptırmışız..
Bedavadan stoper ve Mehdi'yi almışız..
Türk oyuncu transferi bekliyoruz..
ÖZEL HABER
Takımımıza yeni katılan Mehdi Abeid'in ilk açıklamaları
[YOUTUBE="1yYiHaCyrNo"]Mehdi Abeid[/YOUTUBE]
Ne bileyim sen alıyorsan bi numarası vardır bende biraz pintilik var oyunda 17 milyon fazla geldi bana![]()
Taraftara söz verdik paradan kaçmadık umarım bu yılki Türk'ümüzü beğenirsiniz
Spoiler: Levin Öztunalı
Biraz fazla para vermişiz sanki ; 14.5 m €
Premier Lig'de gelirler yüksek fazla etkilemez gerçi..
50 maç sonra maddesini çok iyi kullanıyorsun bu arada..
Aslında fazla değil Emre Can , LEvin Öztunalı gibi oyunculkarı çok ciddi söylüyorum param olduğu takdirde gözümü kırpmadan her takıma alırım Levin'le ilk defa oynayacağım fakat FM 2014'ü ilk araştırmaya başladığımda en çok bu oyuncu dikkatimi çekmişti potansiyeli yüksek bir oyuncu keza Emre Can 'da aynı şekilde kaldı ki seninde belirttiğin gibi EPL'de bu rakamlar para değil şuanlık finans sıkntımız var fakat daha önce çok çok çok oynadığım EPL tecrübelerimden biliyorum ki ŞL dahi burası kadar para bırakmıyor![]()
Para var huzur var diyorsun![]()
Peşin parayla oyuncu aldığım için hiç 10 + oyuncu alamıyorum o paraları görünce içim cız ediyor (:
Prensip meselesiben cep telefonu alırkende 12 ay taksitle alıyorum ayrıca ben şu yaşıma kadar hiç bir oyuncun peşin aldığını duymadım tabi çok cüzzi bir rakam değilse mutlaka taksit yapıyorlar tabi sen ekstra kendi çapında zorluk koyuyorsan o senin bileceğin iş hacı
beniim oyun zaten zor
![]()
Halil abi biraz borç gönder benim takıma yada pilot kulübüm ol düşecez yoksa![]()
Biz bugünlere kolay gelmedik ama şunu söyleyim 200 k kalan bütçem var işini görürse göndereyim
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Büyük oranda hazırlık maçlarımızı tamamladık yarın büyük ihtimalle Ligdeki ilk maçlarımıza başlarız
Transfer Geçmişimiz
Vay be taş gibi kadro olmuş
Bu sene sürpriz bir Avrupa bileti fena olmaz![]()
Transferler guzel olmus![]()
Hazırlık maçlarında son iki maçı Anderlet ve Manu ile oynadık Anderlect'i 2-0 yenip Manu ile kafa kafaya oynayıp 0-0 berabere bitirdik , bu yıl herşey olabilir tabi küme düşme dışında
Teşekkürler
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Lig öncesi takımın en büyük kozları duran toplar sanrım Lgin en iyi duran top ayaklarına sahibiz
Ligin ilk haftasında hiç haketmediğimiz bir mağlubiyetle başlasakda 2.hafta telafi etmesini bildik
Spoiler: 1.2.hafta istatistikleri
Bu iki haftadan sonra full yedek takımla Lig kupası maçına çıktık orada bir alt yapı oyuncumuz defansın bel kemiği Page'in rekorunu kırdı fakat bu oyuncun Page'in kariyerine ulaşması mümkün değil , Page 16 yaşından beri takımımızın değişilmez stoperi oldu profili ve geçmiş verileri aşağıdaki gibidir ayrıca bu yıl İngiltere U 19 ile Dünya kupasını kazandılar
1 tık daha iyi oynadık fark yedik garip
Spoiler: 3.Hafta
Premier Ligin tadı başka ya
Son maç olmamış ama![]()
Abi büyükleri anlarım da , bu derbydir , forest'tir falan bizden güçlümü ya![]()
genelde iyi oynayıp yeniliyoruz garip gerçekten![]()
Spoiler: 7.8.Hafta
halilovic gelmiş büyük para bırakır o çocukepl kötü başlamış ama sen toparlarsın
![]()
Daha alismamiz lazim yatoparlaniriz ins.
![]()
Portsmouth kümede kal !!
Premier lig ağır geldi bizim çocuklara![]()