Bence en kötü 2. olarak çıkarız o gruptan.Rangers evinde tam bir kaplan
Amerika ise değişik bir macera olmuş.Ben öyle bir teklif aldığımda direk Amerika'nın ucuz cevherlerine gözümü dikip ülkeyide ekstradan sömürüyorum![]()
Bence en kötü 2. olarak çıkarız o gruptan.Rangers evinde tam bir kaplan
Amerika ise değişik bir macera olmuş.Ben öyle bir teklif aldığımda direk Amerika'nın ucuz cevherlerine gözümü dikip ülkeyide ekstradan sömürüyorum![]()
Maşallah hedefin galiba İskoçyanın Portosu olmak.
Stucki den bir sağ bek oluşturulabilir.![]()
Teşekkürler dostum , uğraşıyoruz işte
Bi gidemedin ha askere , inzibatları çağırcam
Rangers evinde ayrı bir güvenle oynuyor, bu da hoşuma gidiyorABD de ise şimdilik yer hazırlıyorum kendime , daha U21'in yönetimini falan devralcam. En sonunda ABD Federasyon başkanlığı falan akarız
![]()
Yönetim uyuz çıktı para vermiyor bende alıyorum satıyorum ekonomiye can veriyorumStucki aslında forvet , bu yüzden önce sol kanata daha sonra sol bek e alıştırıp sahanın sol tarafını kendisine tahsis edeceğim
![]()
2017 Eylül - İskoçya
Spoiler: Detaylar
Puan Durumu
Ligde gayet iyi giyorduk ancak sezonun ilk Old Firm derbisinde deplasmanda kaybederek bu sezon ki ilk mağlubiyetimizi almış olduk. Maçında başında 1-1 lik eşitlik devam ederken hakem ard arda 2 penaltı verdi aleyhimize. Bundan sonra da oyundan koptuk zaten. Takım bu sezon ilk defa çok kötü oynadı ama tek suçlu oyuncular değil. ARd arda 2 penaltı veren hakemi buradan saygıyla anıyorum.![]()
Bu arada Lig Kupa'sı maçında takımdaki gençlere fırsat verdim. Ama maçtaki 2-3 as takım oyuncumuz maça farklarını koydular. Ama yeni genç yeteneğimiz Stucki cevher gibi parlıyor maşallah
2017 Eylül - Avrupa Ligi
Al gruplarındaki ilk maçımıza çıktık. İlk maçta Maritimo deplasmanına konuk olduk. Grubun en zayıfı olarak gösteriliyorduk ama Maritimo'ya top oynatmadık. Dk. 85 de son değişikliğimi yaptım oyunun soğuması için. ama ne olduysa ondan sonra oldu. 90 ve 90+2 de iki as oyuncum ard arda sakatlandı. Bu maç motoru adamı deli eder.
2017 Eylül - ABD Milli Takım
ABD ile fena olmayan bir performans gösteriyoruz. Önümüzdeki maç Meksika ile oynayacağız alacağımız 1 puan Dünya Kupa'sına kalmayı garantiletecek. Ama bir sorun var 2. maçtan sonra herkes takımlarına dağıldı. Ardından patır patır 4-5 sakatlık haberi geldi. Yeter arkadaş oynayacak adam kalsın biraz.
Aldığımız puanlar sayesinde Dünya Sıralamasında yükseldik.
Old Firm derbisi pek olmamış ama bu sezon 3 maç daha var onlarda yeneriz onun dışında sonuçlar gayet iyi hocam
Şu Celtic'in kadrosu çok mu kaliteli yahu devirelim artık şunları
Celtic maçı şansızlık olmuş önümüze bakıp şampiyonluğa konsantre olmalıyız.![]()
Celtic ilk defa derbiden önce tökezledi ve 3-3 berabere kaldı. O sayede öne geçmiştik 2 puan ama derbide yenilince onlar 1 puan öne geçti.
Celtic er geçen yıl güçleniyor , çok fazla transferde yapmıyorlar ama kadrosu çok tecrübeli. Ben daha dünkü çocuklarla oynuyorum.
Artık şampiyonluk istiyoruz, hatta hedefimiz 4 kupa birden almak.
Oh oh ohinzibata da gider Celtic ' de böyle oh
![]()
İnşallah bu sonuç şampiyonluğu kaybetmemize neden olmaz![]()
Bir sezon şampiyon olmasan tüm seltik maçlarını kazansan bu taraftar seninle gurur duyacak hoca !![]()
Sorun degil daha 3 mac varsa.Fakat psikolojik ustunluk onlarda.![]()
seltic maçı kotu olmuş sakatlıklar umarım sorun olmaz
Aynen benim gibisin. Bende oyuncularımı çok yönlü tutarım ve kadromda geniştir. Bu yüzden mali durumlar hiç parlak olmaz. Gelen para maaşa gider.
Sezon ortasında olmadı sezon sonunda ben bir glasgow a geleyim. Seltike bir ders vereyim.
Bence sende ve öğrencilerinde aynı benim Chelsea psikolojisi oluşmuş. En kısa zamanda aşman dileğimdir.
Kariyerin ilk birkaç sayfasını okudum , duygulandım biraz. Nerelerden geçmişiz , nerelere gelmişizAma bu takım ben burada olduğum sürece o zorlu günlere dönmeyecek bir daha
Aslında söylediğin mantıklı biraz kendi kariyerlerimizde geriye gidip nerden nereye geldiğimize bakmak güzel olur.
2017 Ekim - İskoçya
Ligde Seltik'in ensesinde ilerlemeye devam ediyoruz. Al maçları yüzünden ligde ara ara rotasyona gidiyorum , bu yüzden tek farklı galibiyetler geliyor. Ama mühim değil , ne demişler : Bir sıfır olsun bizim olsun
2017 Ekim - Avrupa Ligi
Avrupa Liginde ilk mağlubiyetimizi aldık. ama sonuncu olacağımız düşünülen grupta ikinci sıradayız. Lyon maçında ise biraz çekingen oynadık. 3-0 dan sonra takımı atağa geçirdim ama sadece bir gol bulabildik. Ama şunu öğrendim , benim takımım kapanma işini pek beceremiyor. Takım saldırmak için doğmuş
2017 Ekim - ABD Milli Takımı
Abd ile Meksika maçında mağlup olmamıza rağmen Kanada maçını kazandık ve grupta 1. olarak Dünya Kupasına katılmaya hak kazandık. Dünya Kupa'sına iz bırakabilmek için çok çalışmak lazım.
Rangers şampiyonluğa doğru koşuyor![]()