Oraya kadar gittikten sonra o kupa gelir artıkFinailde başarılar
Oraya kadar gittikten sonra o kupa gelir artıkFinailde başarılar
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Tebrikler Hocam. Artık kupayı getirmeni bekliyoruz.
TEBRİKLER. O kadar zorlu kulvarda finale gelip kaybetmek can sıkar kazanalım
ADANA DEMİRSPOR
#OKupaBuŞehreGelecek
Teşekkürler destekleriniz için
Maçları dün akşam yapmıştım ama sorun bende mi sitede mi oldu bilmiyorum yükleniyor diyor bekletiyor bekletiyor sonra hata veriyordu giremedim bir türlü siteye. Bu yüzden kusura bakmayın.
Süperlig de yine erkenden şampiyonluğu garantiledik.
Kupada rakip Beşiktaş oldu. Final maçı da ŞL Finalinin 2 gün öncesinde olacak maalesef.
Hiç bir zaman kaçırmadık bu ödülü.
Yedeklerle çıkmak zorunda kaldım çünkü 2 gün sonra ŞL Finali vardı. Penaltılara gittik. Penaltılarda Kalecimiz Pacheco nun muhteşem performansı ile kazandık bütün penaltıları tuttu kaleci
Birazdan geliyor...
En iyi oyuncuları Chamberlain ve Ramsey. Ayrıca Santraforları Berger ŞL de gol kralı.
Bir onlar attı bir biz attık.İlk defa bu kadar rahat gol yedim ama takımım pes etmedi ve 2-2 ye getirdik durumu.Uzatmalarda iki takımda yorulunca pek atak olmadı ve ZTK finalinde olduğu gibi yine penaltılara kaldık.ZTK finalinde muhteşem performans sergileyen Pacheco ya çok güveniyordum.Geç olsada sonunda bir penalltı kurtarmayı başardı ve rüya gerçek oldu.Bu sene zar zor kazanarak yaptık maçları çünkü kadromun yeterince iyi değildi seneye eksik bölgelere sağlam oyuncular alabilirsem fark Arsenale juve ye Barça ya fark atarak kazanmak istiyorum.
Tebrikler Hocam. 3 kupa birden hemen tshirt bastıralım
ADANA DEMİRSPOR
steam : aytekin79
Tebrikler Hocam. Mali durum tavan yapmıştır.
Teşekkür ederimYapabilirsem Photoshoptan yapayım hemen hocam
Teşekkür ederim hocamSenin taktiğe uzaktan benziyor ama edit de de belirttiğin gibi yakından baya farklılıklar var.
Teşekkür ederim hocamMali durumda gelişme var da beklediğim patlamayı göstermedi.
almaz mıyız hocam katkımız bulunsun![]()
ADANA DEMİRSPOR
Burada görev tamamlandı mı? Tokatlamaya devam mı?Kusura bakmada o tişörte üste para versen giymem
O ne Bülent Ersoy gibi gümüşleri parıl parıl giyecez üstümüze
Tokatium kurmak şart
Yoksa pazarlama 0
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
O kâr ne öyle hocam. Sen gelir benim Dardaneli alırsın.![]()
1-2 kulüp satın alalımşaka maka bir kaç oyuncu için ortaklık düşünür müsün?
ADANA DEMİRSPOR
Oyuncunun transfer yerine geldiğimizde o sekmede Temsilcilere Ortaklık Teklifi var ordan sahiplik ve fiyatı belirleyip oyuncunun bir bakıma yüzdesi sende oluyor.
ADANA DEMİRSPOR
Oy oy oy , Ligden sonra Avrupa'da da ağrı tokatlamışız4 lü zafer için tebrikler, şimdi avrupa'nın en büyük kulübü olmamız lazım.
Bu Forma Hiç Tarz Değil, Seni Nurellana Şikayet Edecem![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sağol hocam.Büyük oyuncularda çıkmadı ortaklık teklifi ama bazı regenlerde çıktı. Gerek duymadım ortaklığa taksitle parasını verir alırım.
Teşekkürler Rodi. Zor ama İnşallah oluruz diyelim
öyle deme hocam bu formanın üstüne siyah ya da bordo da olabilir bir şapka+ gözlük+alta siyah pantolon ile çok şık bir kombin oluşabilir diye düşünüyorum
Bu arada nurellam kimmiş Barak a mı dedin
![]()
Nurellanı Bilmiyorsam Sen Kariyeri KapatBiraz Güncel Takıl
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ağlıyorum![]()
![]()
![]()
Artık birkaç bomba transfer patlatırsın![]()
Takıma katkısı olsun da bomba olması mühim değil![]()