milli takımda başarılar göztepe düşmüş sen gittikten sonra da zaten düşermiş bütün antrenörler istifa etmiş![]()
milli takımda başarılar göztepe düşmüş sen gittikten sonra da zaten düşermiş bütün antrenörler istifa etmiş![]()
vay be hocam. 1 hafta kaybolduk hemen satmışsın takımı![]()
Kariyer başlığından anlaşıldığı üzere ileride bir gün efsane Göztepe'ye geri dönecek![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Fransa'yı hep çok sevmişimdir,zaten şu zamanda da kaliteli futbol oynayan sayılı ülkelerden.Takım uçuyor tutamıyoruz.![]()
C Grubu bizi zorlamaz,Ibrahıma Doumbia profilini atar mısın bi? Çok iyi bir oyuncuya benziyor.
Şanssızlık ya,için acır maçı oynarken.
Ah bee Türkiye'nin bize gelmiş olması kötü olmuş. Yalnız Fransa hakikaten ateş ediyor hocam vede GözGöz'e çok üzüldüm![]()
Takım keşke ateş etse. Resmen bazuka ve uçaklar ile tüm ülkeleri bombardımana tutuyor![]()
Avrupa Şampiyonası Final
Eski Öğrencilerimin golleriyle galip gelmeyi başardık ve bu mükemmel Kupanın da sahibi olduk.Bir de Dünya Kupası mı alsak ?
Eski Göztepe Oyuncusu En İyi Oyuncu Seçildi
Rüya Takım
Dünya Sıralamasında 2.dik 1.Olduk
Önümüzde Avrupa Milletler Ligi var ama önemli bir turnuva değilmiş.Dünya Kupası Yakınsa devam değil ise Bilmiyorum.
Tebrikler hocam, Darısı Türkiye'nin başına![]()
Fener'im 2 senedir ligi götürüyor
EURO Cup için tebrikler dostum...
Tebrikler.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem