Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 459 arası toplam 459 sonuç

Konu: Yeni bir takım önerilerinizi bekliyorum..

Hybrid View

ben herzaman fb ile oynarım normalde.ama burdaki takımlarada bi bakacam ve şimdi yeni oyun açıyorum 2 takım var aklıma özellikle;fiorentina ve schalke.ikisine de bi bakacam bakalım

2. Default

kayserispor tavsiye ederim parası az ama yinede çok heyecan veriyor

3. Default

Dostum Fİorentİna GerÇektem MÜkemmel Tavsİya Ederİm
    Fİorentİna İle İlk Sezon Serİa Şampİonu Oldum 2 Sezon Şampİonlar Lİgİnde Fİnale Kadar Geldİm Ama Chelsea Ye Elendİm Tabİ Serİa Da Yİne 1. Oldum Hem De AÇik Ara

belçika liginden anderlect çok zewkli...iyi oyuncular var..
    serhat akın da var çok iyi oynuyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    belçika liginden anderlect çok zewkli...iyi oyuncular var..
    serhat akın da var çok iyi oynuyo

Nesil
    2006
    Yer
    giresun

real betis tabiki adamların kadrosu çok iyi fernando ricardo oliviera jouqain melli edu assuncaio manyak yaa bu adamlar çok pahalı bide 5 oyuncusu falan

harchester united.ingiliz premier liginin sürpriz takımı oyunyapımcıları bu takıım kendilerini çıkarmış.başka bi deyişle rüya takım ingiltere 3.liginde olması lazım tam hatırlamyrm.harika oyuncular war para konusu idare eder.sıkıntı çekmezsiniz.genellikle genç oyuncuların yoğunlukta olduğu bu takımda alt yapıda süper ben size bunları öğrettim.sizde bana fm2006ya güncelleştirmeleri nasıl yükleyeceğimi öğretin çok acil lazım ???
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    siteye pek giremyrm..çünkü mynete adminlik yapyrm zamanım yok.güncelleştirme hakkında bilgi wermek isteyenler mail atsın adresim [email protected]
    HAYVANLIK EDİP BENİ KIZ DİYE EKLEMEYİN PATLATIRIM ADRESİNİZİ.İSMİM OKTAY.ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

7. Default

AJAX AMSTERDAM DERİM HARİKA GENÇLER VAR HEM YÖNETİMDE ÖYLE FAZLA SIKBOĞAZ ETMİYO AMA DERSEN ÇOK BÜYÜK DİYE SEVİLLA YADA LİLLE'İ ÖNERİRİM...

SAKARYASPOR

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gençlerbirliği : Çünkü kadrosu iyi bütçeside çok iyi kadroya 1-2 takviye ile üst sıraları zorlarsın.

Gaziantep : Ben Fb ile Antep e karşı her sezon liderlik için savaş veriyorum. Çok güçlü bi kadroları var. Öneririm.

bence belçikadan anderleth !

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri