ben adrianoyu 80 MN ye barca ya aldim barcanin o kadar parasi yoq ama oyuncu sattim kupa fln aldim ek bütce cikardilar öle alabildim...
ben adrianoyu 80 MN ye barca ya aldim barcanin o kadar parasi yoq ama oyuncu sattim kupa fln aldim ek bütce cikardilar öle alabildim...
Bende Konyaspor'a İlk sezonda Wiltord''u Getirdim
Galatasaray'a kontrat bitimlerinde joe cole ve kaka'yı aldım
ben 4 sezon oynadıktan sonra galatasaraya ibrahimoviçi getirmeyi başardımm!!
Benim en büyük başarım Anelka'yı 2.sezonun ortasında Chelsea'ye 65 Milyon USD ye satışım...
Ayrıca:
Tuncay'ı 3 sezonun ortasında (yine) Chelsea'ye 75.000.000'USD ye sattım..
abi uydurmayın lütfen ya 2005 bitipde 2006 başlayınca hemde galatsarayda o kadar parayı nerden bulupta transfer ettin bu kadar futbolcuyu ya! imkansız bişe bize jpg lerini gönder...ve finansının jpg'sini tabi o transferlerden önceki finaNsını.hadi bakalım şimdi görürüz hile varmıymış yok muymuş!?!?!Originally Posted by Juninho_paulista
kardeş çok pardon ya takımını yazmamışsın bende hemen Galatasaray diye atladım.takımı yazarsan memnun olurum...![]()
usta siz çoşmuşsunuz
fenerbahceye roberto carlos buffon helguera nesta cafu salgado ramos kaka ronaldinho pirlo cambiasso fabregas adrino sheva trezeguet deco zlatan ibrahimov hileyle turk vatandasi yaptım a milli takımdada oynuyorlar antrenman programida var ozellikleride dusmuyor hepside moralleri iyi surekli oynatıyorum
daha dün oldu bu olay taze tazetottenham a yıl 2008 ibrahimovic i aldım 140 mn € a
para sıfırlandı ama değer ona.
sırayla;
1-joakuin 55 mn £
2-torres 34 mn £
3-cristiano 31 mn £
4-falcao 30 mn £
5-diego 29 mn £
shechenko yu 2012 de serbestten aldım ama adam hala canavar gibiydi (fb ye aldım)
Parası olan alıyor.
fenerbahceye ikinci sezonumda michael owen ı aldım. su anda 2009 yılındayım dünya kulupler kupası dahil bütün kupaları kazanıp kulubun prestijini yükselttigim icin alamıyacagım oyuncu yok ancak paramda yok...
fenere ronaldo ve zigic
intere tevez ,messi ,sol campbell getirmiştim
bende oyuncuya para verecek göz varmııı
fernando torres = beleş
joe cole = beleş
hamit altintop = beleş
normalde almaya kalksanız 70 milyon luk transfer ama tasarruf
lyona ronaldinhoyu aldım 75 m ye vestel manisaya kim kalstromu aldım
Originally Posted by barisul
ilk senemde
tuncayı 15 milyon euroya juventusa
kemali 15 milyon euroya barcelona
anelkayı 10 milyon euroya chelsea ya sattım
ikinci senemde
appiahı 20 milyon euroya m.united
marcio nobreyi 22 milyon euroya real madrid
bunlar sadece fenerdeki sattığım oyuncular
en yüksek sattığım oyuncu liverpoolda değeri 22 milyon euro olduğu halde 40 milyon euroya xabi alansoyu chelsea ye sattım
ben futbolculara fazla para vermiyorum takımla aynı anda brezilya başvurusu yapıyorum kabul edilince ordaki genç yetenekleri alıyorum sonra onları 18 yada23 yaş altından milli takıma çıkarıyorum alın size yıldız![]()
2011 yılındayım galatasaray podolski, Torres, emre belözoğlu, nuri sahin, halil altıntop, yildiray basturk, sinkievich gibi oyuncuları aldım
F.Adu - Vestel Manisaspor
Zlatan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zlatan İbrahimovic-Fenerbahçe
F.Adu-Vestel Manisaspor
C.Ronaldo-Fenerbahçe
Franc Ribery-Fenerbahçe
Robinho-Fenerbahçe
yuh beguality ammada atmışısın......................
Aaron Niguez - Kayserispor (beleşkontratı bitti) 4. sezonumda
Cesar Delgado - Kayserispor(17m ytl) 3. sezonumda
Rodrigo Palacio - Beşiktaş (23m ytl) 2. sezonumda
Malik Fathi - Kayserispor ( 14m ytl) 6. sezonumda zor ikna ettim keratayı![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
polat keser-dalessandro-kerlon-vitti-uğur yıldırım-pasanen-gioda.
2009 olması lazım gerardı aldım TRABZONSPORA.ama save game çöktü dün yeniden basladım 06-07 güncellemeye
Tevezi serbest almıştım
Tevezi serbest almıştım
pardon pc bi an için donduda![]()
lyona ronaldinho yu aldım(79trl) ayriyetten hitzlbergeri 24 trilyona juventusa kiraladım
beşiktaşa cris ve reveillere,marcelo bravo,kerlon,ronaldinhoyu getirdim 3. senemdeyim
Fenerde Nobre Yi Sattim Rİvaldo Yu Aldim Aurelİo Yu Sattim Tevez I Getrdİm Lucİano Yu Saatim D'alessandro Yu Da Adlim Takim Deli Oldud Nese Herkese Basailar