Sayfa 16 / 30 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 875 sonuç

Konu: ''Türkiye'den Almanya'ya Gurbet Yolunda''

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Barcelona'yı yendikten sonra Ligde Beşiktaş'ı ağarlayacaktım ve Beşiktaş ligdeki en yakın rakibimdi.Buna rağmen iyi bir oyunla kazandık.

Beşiktaş maçının ardından 28. haftada Türkiye Süper Liginde şampiyonluğumuzu ilan ettik.Barcelona maçından önce çok büyük bir moral oldu.

Barcelona deplasmanına hem 4-2'nin avantajı hemde şampiyon bir takım olarak çıktık.İstediğimizi aldık artık finaldeyiz.

Ve işte finaldaki rakibimiz...

Şampiyonlar Liginde finale yükseldik ve ligde şampiyonluğu kazandık artık takım rehavete kapıldı gibiydi ligde ve Denizlispor'a gol atamadık.

Fortis Türkiye Kupası finali gelip çatmıştı.Türkiye kupası finalinde rakip Manisaspor'du ve rahat kazandık.Türkiye Kupası'nı kazandık...

Kupa finalini kazandıktan sonra rakip yine Manisaspor'du ve ligde kazanmaya tekrar başladık.

Trabzon vardı sırada ve zorlu bir deplasman olacağı kesindi.Öylede oldu.

Kadıköy'de Antalyaspor maçı rahat geçti ve yine kazandık.Aurelio'nun sakatlığı maçtaki tek kötü şeydi bizim adımıza.

SIRADA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ VAR ANCAK ONU AYRI TEK BAŞINA YAZMAK İSTEDİM ŞİMDİLİK BUKADAR O YÜZDEN.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 kupa için tebrikler. ŞL için de sen kimleri elemedin, Hamburg nedir ki, diyorum ve kupayı 4 gözle bekliyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Emre Abi helal olsun valla.Once TSL sonra Turkiye Kupasi.CLyide alip 3te 3 yapmani bekliyoruzKoskoca Barcayi yenmissin Hamburgumu yenemeyeceksin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ŞL'yi çok rahat alırsın .. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ve büyük gün gelip çatmıştı.İlk kez bir Türk takımı finale kadar gelmişti.

Fenerbahçe ve Türk futbol tarihi tarihi günlerinden birini yaşayacaktı.Çünkü Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde final oynuyordu.Maç İspanya'da Santiago Bernabeu'daydı.

Maç öncesinde kısa bir açıklama yapan teknik direktör Aleks Ferguson ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.Amacımız finale kadar gelmek değil kupayı kazanmaktı diyen Ferguson oyuncularına güveninin tam olduğunu belirtirek artık onların konuşma vakti geldi biz ne desek boş...

Maç öncesinde manşetlere taşınan Fenerbahçe için bunun tarihi bir gün olduğu belirtiliyordu.

Maç başlamıştı ve çok çekişmeli geçeceğine şüphe yoktu.16. dakikada Kiessling Hamburg'u öne geçirirken 2 dakika sonra Gökhan Ünal 1-1 yaptı.İlk yarı böyle bitti.80. dakikada Gökhan Fenerbahçe'yi öne geçirdiğinde artık kazandık naraları atmaya başlamıştık ki Kiessling 87'de maça denge getirdi 2-2.

Uzatmalarda bu skorla bitince maç penaltılara gitti.Bundan sonrası ise anlatılmaz bir mutluluk penaltılara berbat başladık ama işte sonuç...

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLMUŞTU...

Aleks Ferguson maçtan sonra yaptığı açıklamada bu zaferi bütün Türk halkına armağan ediyoruz dedi.Ayrıca Kezman için "O büyük bir golcü ve buralara gelmemizde büyük pay sahibi" dedi.Kezman 9 golle gol krallığı listesinde ilk sıradaki yerini aldı.

Birkaç maç kaldı sezonu bitiriyoruz...Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler...

Emre Abi gercekte olmasa bile FMde Fenerbahcemize bu gururu yasattin helal olsun,tebrik ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyon Fenerbahçe oooo ooooo.

Emre çok çok teşekkürler Fenerbahçe'ye bu zaferi yaşattığın için, tekrar tekrar tebrik ediyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tebrikler, tahmin ettiğimden daha zor olmuş anlaşılan ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sağolun beyler ben birşey yapmadım canım

Hemde çok zor Burak.İlk iki penaltı kaçınca onlarda atınca tamam dedim buraya kadarmış...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kalan maçlarıda koyalım da sezon bitmiş olsun.... Son 2 maçım Ankaraspor galibiyeti ve Sivasspor beraberliği ile bitti.

Buda ligdeki son puan durumu.Beşiktaş gerçekten hayallerimi yıktı diyebilirim...

18A ve 20A'da da yine şampiyon olduk.Yeni sezon içinde transfer yapmak şart ama yabancı kontenjanı dolu takımıda pek bozmak istemiyorum 1 veya 2 kaliteli oyuncuyla geçireceğim transferi.Belki birkaçta genç alabiliriz.1 sezon daha bitti bakalım önümüzdeki sezon ne gösterecek.Yine Fenerbahçe'nin başında kalacağım gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

tebrikler.senin oyun 7.1 mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

OOOOOOOOOOOOOOOO Emre abi ben bakmayalı çok iyi işler yapmışsın.İntikamı mı almışsın.Şl yide almışsın helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

helal olsun... transfer önerilerimi özel mesajla attım. gerçekten hepsi iyi oyuncular. başarılarının devamını dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

bak şimdi duygulandırdın beni bravo sana

abi bizle kayıtlı oyununu paylaşabilirsen çook sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal Emre abi zoru başardın valla.Tebrik ediyorum.Devamını da bekliyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Semih'im beee sonradan girdi 2 tane yazmış bakınTrabzon maçında da yazacak inşallah..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

allah soyletti bea insallah

Nesil
    2006
    Yer
    -

bişeyden korkuyorum bırakırsın falan ALLAH korusun

yanlız şampiyonlar ligi şampiyonluğun biraz şans.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by cefgu View Post
    yanlız şampiyonlar ligi şampiyonluğun biraz şans.
    hadi canim sende ayip ya herif manchester i farkli lyon u rahat barcelonayi rahat eliyip sampiyonlar ligi ni aliyor sende sans diyorsun adami tebrik edicegin yere

emre helal olsun kardesim buyuk basari

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sağolun beyler yorumlar için...

Oyunum 702 öncelikle arkadaşım.

Ersin oyunu paylaşırım tabide şimdi bunu upload etmek yıllar alır.

Özel mesaj gönderen arkadaşım sağol tavsiyelerie bakacağım ama çok transfer yapmayı düşünmüyorum.

Remzi teşekkürler senin kadar olmasada başarılı sayılırım.

valla helal olsun 1 saattir kariyeri okuyorum ve beşiktaşlı 1 adamın fenerbahçeyi bu kadar yükseltmesi gözlerimi doldurdu yürü be sıra kartalımızda bence yeter bu kadar onlara :d

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sağolasın sosyopat güzel yorumun için.

Bakalım bir sezon daha buradayım gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Emre Abi bence hiç bırakma
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yeni sezon başlıyordu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş bir takım olarak lige başlayacaktı Fenerbahçe.Şimdi kafalardaki tek soru teknik direktör Aleks Ferguson'un devam edip etmeyeceği yönünde idi.Aleks Ferguson yaptığı açıklamada kontratının sürdüğünü ancak hayır diyemeyeceği bir takımın olduğunu belirterek kafaları karıştırdı.

Hangi takımdı bu takım, neden hayır diyemeyecekti bunların hepsi bir muamma olarak kaldı ve yeni sezonada Aleks Ferguson Fenerbahçe ile başlangıç yaptı.

İlk olarak transferde sağ kanada Halil Altıntop'u ki forvettede yararlanılabilir, sonrada Beşiktaş'ta sözleşmsei biten Gökhan Zan'ı savunmaya bir abimizden esinlenerek aldık.Mehmet Aydın'da çok yetenekli bir genç Bayern Münih'in teklifini reddedip takımımıza katıldı.

Birkaç transferimiz daha olacak görüşmeler sürüyor ancak şimdilik bu kadar.Bu arada kontenjanım hala dolu.

Ve gönderilen oyuncularda bunlar.

Hazırlık maçlarımız genelde İtalya takımlarıyla oldu.Hazırlık maçları oyuncuları görmek açısından verimli geçti.Sıkı birde antrenman programıyla lige hazır hale geldik.

Sırada Türkiye Süper kupa maçı vardı ve lig şampiyonuda kupa şampiyonuda biz olduğumuz için kupa finalisti Manisaspor ile Süper Kupa'da karşılaşacaktık.Çok zor geçen maçı 88. dakikada kurtarıyor ve Süper Kupayı kazanıyorduk.TÜRKİYE SÜPER KUPASI FENERBAHÇE'NİN...

Bu galibiyetin ardından yönetim ek transfer bütçesi yaratıyor ve 35m$ gibi bir bütçemiz oluyordu.

Süper Lig başlamak üzereydi ve fikstürde ilk maç Galatasaray - Fenerbahçe maçıydı.Tek gollede olsa kazanmayı bildik ve lige iyi bir başlangıç yaptık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

tebrikler abi beklentilerimizi boşa çıkarmadın....
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2 yeni oyuncu daha aldık ve transferi kapattık. Nuri Şahin Fenerbahçe'de artık ve Nuri Şahin'i AMC oynatmayı planlıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

super gidiyo.o kupaları rüyamda toplu göremem ben :P

arkadaşım en şampiyonlar ligine şans derken penaltıları kastetmiştim.Nede olsa penaltılar şans işidir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kupayı penaltılarda kazanmadımı finalde bu arada tebrikler ligin ikinci yarısı gs ye yenil.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Abi Nuri Şahin'in mevkisi MC değil mi?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eyvallah cefgu yanlış anlaşılma oldu heralde.

Sağol magirus iyi bir taktik ve havayla rüya olmaktan çıkıyor emin ol.

Evet Umut MC ama AMC yapacağım bakalım nasıl verim alabilecekmiyim...

Sayfa 16 / 30 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri