Bu online kariyeri biraz daha çekici kılmak için bence maçlarınızı, en azından avrupa maçlarınız yayınlayın. Çok daha zevkli olacaktır kanımca.
Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
Bu online kariyeri biraz daha çekici kılmak için bence maçlarınızı, en azından avrupa maçlarınız yayınlayın. Çok daha zevkli olacaktır kanımca.
Öyle birkaç maç mağlup olup berabere kalmakla yılacak değilim kusura bakmayın.
İstifa etmek aklımın ucundan bile geçmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Daha önceden inanmıyor muydun yani Can...
Yazık yazık![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sağolasın Can...
1-2 taktik daha deneyeceğim.Doğru yolu da bulmuş olacam.
Gökhan Ünal'a çare bulmam lazım.Adam her topu dağa taşa yolluyo
![]()
Kariyerimiz, 19:08 itibariyle devam ediyor..
Vatana ve millete hayırlı olsun.
Murat kardese 4=1=4=1 taktigini oneriyorum kanatlarda kisa ok bi dene istersen ben galatasarayla milan i yendim o taktikle...
Abi yine sakatlar takımı olmaya başladım![]()
11. Hafta Maçlar Az Sonra Sizlerle
Trabzonspor Manisa deplasmanına gidiyor, Fenerbahçe evinde Ankaragücü ile oynuyor, Mondragon'dan sonra Fevzi'nin de sakatlanmasıyla kalede sıkıntı çeken Galatasaray Gaziantep deplasmanına gidiyor, Beşiktaş da evinde Sakaryaspor ile oynuyor...
"YÜCE ATATÜRK"
beşiktaş bu sefer kazanır korkunun ecele faydası yok ge-li-yo-ruz![]()
Trabzonspor; Manisa'da puan bırakır.
Fenerbahçe; Ankaragücü'nü rahat geçer.
Galatasaray; Gaziantepspor deplasmanında 3 puana yakın olan isim.
Beşiktaş; Sakaryaspor'u evinde avlar.
Türkiye kupası çok kolay geçiyor Fenerbahçe açısından. Geçecekte.
bakalım sakarya bu seferde puan alabilecek mi?
Şampiyon eray abi olur diğerleri de cl ve uefa için kapışır
kusura bakmayın gerçek bu :-=
11. Hafta Sonuçları
Trabzon Durdu
Sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor Manisa maçında zorlandı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
Fener Dolu Dizgin
Son haftalarda çıkış yakalayan Fenerbahçe evinde Ankaragücü’ne acımadı. Farklı kazanarak zorlu maçlar öncesi moral depoladı
Hala Galibiyet Arıyor
Gaziantep maçıyla beraber 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray liderliği ve 1 puanı 2. yarıda bulduğu golle kurtardı
Beşiktaş Zorlanmadı
İnönü’deki maçta fazla zorlanmayan Beşiktaş, büyüklerin korkusu haline gelen Sakarya’yı rahat geçti.
Son Puan Durumu
Hafta içersinde Galatasaray evinde Milanla, Fenerbahçe Deplasmanda Slovan Liberek’le, Beşiktaş da evinde West Ham ile karşılaşacak.
Ayrıca 12. hafta da bizleri bir derbi bekliyor. Liderliği belirleyecek maçta Galatasaray Ali Sami Yen’de Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Trabzonspor evinde Gazianteple, Beşiktaş da deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.
"YÜCE ATATÜRK"
Liderlik için bastırıyoruz. Başarabilirsin Serkan abi.
12.haftayı merakla bekliyoruz.
100.yılından beri şampiyon olamayan ve şampiyonluk yolunda rakiplerinden baya geride kalan beşiktaşımızdan şampiyonluk bekliyoruz![]()
Haydaa eray noluyor sana ya ??![]()
Sakarya maçı için çok mutluyuz...
Uzun zamandır ligde kazanamıyorduk.Çok iyi oldu.Oyuncularıma teşekkür ediyorum ve taraftarla armağan ediyorum.
Gerekirse Fenerbahçe'yi Yener Liderliği Sürdürürüz!
Önümüzde zor bir maç olduğunu biliyoruz, haftalardır puan kaybı yaşıyoruz. Bu maçların telafisi meğersem bu maça kalmış. Liderliği vermemiz gereken bir maç olduğu için Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'de yenip liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan ricam stadı hınca hınç doldurmalarıdır. Tarih 5 Kasım 2006'yı gösterdiğinde Galatasaray, Fenerbahçe'yi 5-0 yenecektir. Evet bu kadar açık konuşuyorum. Bu maçı farklı kazanıp, Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'in çimlerine gömeceğiz!!!
Eray Dengiz bu maç hakkında basın açıklaması yapmadı ve futbolcularıyla birlikte Florya'ya kapandı..
Yazık olmuş Galatasaray'a.
Biz orada burada konuşmayız, biz sahada konuşuruz. Sahada herkes görecek kim liderliği alıyor...
"YÜCE ATATÜRK"
Trabzon hastanelik...
Lima,Augusto vs. gibi eksikliklerle çıktıgımız maçta çok gol kaçırdık ve Rize'ye 1 puanı resmen hediye ettik ayrıca maç ortasında sakatlanan Erdinc 1 ay yok.
Diger sakatların durumları:
Augusto 3 ay yok
Lima 1 ay sakatlanmıştı 3 haftası kaldı
Erdinc 1 ay yok
Musa 3 ay yok
Celalettin ayagı kırıldıgı için 6 ay yok 3 ayı kaldı
trabzon revire dönmüş![]()
Eray'a nazar değdi...