Chelsea Alır maçı...
(Cumaya Gidin.......!!!)
Chelsea Alır maçı...
(Cumaya Gidin.......!!!)
Bale Galler'in yeni yıldızı iyi transfer olmuş.Liverpool - Chelsea maçını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Arkadaslar Oyuna Cuma'ya gidip geldikten sonra devam edecegiz kismet olursa o zaman ekleriz buraya zaten maclari oynadigimiz gibi hemen buraya ekliyoruz..
Oyunda bir sorun var çözmeye çalışıyoruz...
Please Wait...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hadi bekliyoruz bu maci merakla
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yok arkadaşlar save dosyası bozulmuş
Daha eski bir save den açıp tatile çıkacağız mecburen![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yapma ya. Yazık olmuş oyuna...
vallaha cok yazik olmussimdi gareth bale live'de degil mi
![]()
Edİt................
Gerçekten kötü olmuş. Bu arada kaç maç geriden başlayacaksınız?
evet baya kotu olmus
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
5 mac geriden başladık tatile giderek bu açığı kapattık. Yani tekrar eski kaldığımız yerdeyiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Peki yeni skorlar nasıl? Kesin haksızlık olmuştur.
gene iyi fazla geriden başlamamış
Evet msla 5maçta 13puan toplamıştır birisi ama tatile git yapıp 10puan toplarsa gereçtende karışık bir dıurum hele 4kişi varsa...
Chelsea'nin puan kaybına çok ama çok sevindim
Bu arada liverpool'un bombasını beklerken, Manchester'ın boş durmasını istemiyoruz!!! Duyurulur.
Fanatik bir live taraftari olarak buyuk bombayi cok merak etmekteyim
Murat Abi bundan şikayetçi değildir umarım. Bizim kariyerde de teknik bir sorundan dolayı 2 puanı feda etmiştim ben...
Geri döndüğünüz iyi olmuş Chelsea için 2 puan farketmez aslında :S
Ben tek kişi oynamama rağmane tüm save dosyalarım tamamen gitti sadece birkaç tanesini kenara atmıştım onlar kaldı artık yeniden yüklüycem![]()
2 puandan bişey olmaz zaten chelsea arayı açmıştı
bari ülkesini söyle![]()