Deplasman gölü kuralı yok mu? Sen deplasmanda 2 atmışsın onlar 0.
Bende var biliyordum ama yokmus hatta mac bitti die havalara zipladim ama yokmus ilginc
Barclays Premiership 31. Hafta
West Ham intikamini aldi!: Arsenal-0 West Ham-2
Macta Leyrielton ile one gecen West Ham Ivesen'le farki ikiye cikardi ve 3 puani Arsenal deplasmanindan kopardi!
son galibiyet süper ayrıca traore yi alıyor olmana sewindim bence çok işine yarar
Barclays Premiership 32. Hafta
Middlesbrough-2 West Ham-0
Mactan sonra Gizer artik su son 6 haftada puan kaybetmemeleri gerektigini soyledi. Boylece CL sanslarini surdurebilecekler!
4 hafta oynayip fiksturden resmini koyucam ayrica puan durumunu da o zaman koyucam... Son 2 haftayi ayrintili sekilde koyarim!
Arsenal maçı büyük başarı son maç yenilmişsin ama sağlık olsuN...
Arsenal'dan intikam alman güzel olmuş..
Iste son fikstur: Reading maci guzel oldu ManU da oyle ama Coventry'e nasil yenildigimizi anlamadim
Wigan ve Sunderland maclari birazdan... Ligden 4. ayrilmaya bakiyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 37. Hafta
West Ham-3 Wigan-1
West Ham ilk dakikada geriye dustu fakat Eddie Johnson, Bianchi ve Leyrielton'la 2 farkli one gecmesini bildi.
Mactan sonra Gizer son haftada herseyin belirlenecegini soyledi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Iste 37 Hafta sonunda puan durumum!!
4. bitiricez sanirim!!
Yorumlar lutfen... Sunderland maci 15 dakika sonra sizlerle!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 38. Hafta
Sunderland-1 West Ham-2
Macta Sunderland'in one gecmesiyle korkuya kapilan West Ham Siyah Adam'la esitligi sagladi daha sonra Altin Kafa ile one gecti!!
Arkadaslar oduller ve lig sonu icin tasarladigim Tv Programi 'ShootBall' birazdan sizlerle!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine UEFA'da kalmisiz!!!
Arkadaslar kurallar da ilk 4tekiler Cl'ye katilir diyordu! Ben 4.yum ama bir baktim EC yaziyorSanirim Carling ve Fa Cup'tan dolayi bisi degisti. Chelsea Barclays Premiership smapiyonu oldu!! Iste puan durumu!!
Dedigim gibi oduller ve hazirladigim ShootBall programi birazdan sizlerle ama siz bir yorum yapin mesaj birlesmesin...
Bekliyorum Ergiz!!
Premiership bitti oduller kaldi!!
2008-2009 Footballer Of The Year Odulu:
West Ham'i bu odulde Brezilyali yildizi Felipe 3. olarak temsil etti. Tuncay Sanli,1. Henry 2. oldu!! Ergiz Gizer Felipe'yi tebrik etti ve Tuncay'i da Turkiye'yi guzel bir sekilde buralarda temsil ettigi icin kutladi.
2008-2009 Players' Player Of The Year Odulu:
Bu odulde West Ham'i Bianchi 1. olarak temsil etti. Michael Ballack 2., Tim Cahill 3. oldu. Ergiz Gizer Bianchi'nin bunu hakettigini soyledi ve onu tebrik etti.
2008-2009 Young Player Of The Year Odulu:
Bu odulde de West Ham'i sol beki Gareth Bale temsil etti! Ergiz Gizer o bir yildiz olacak dedi!!
2008-2009 Top Goalscorer(Gol Krali) Odulu:
Eddie Johnson ve Dimitar Berbatov 24 golle gol kralliginda ilk sirayi paylastilar ama Eddie Johnson'in bas harfi E oldugu icin o 2. siraya yazildiErgiz Gizer takiminin bu sirada olmasinda Eddie Johnson'in buyuk katkisi oldugunu soyledi!
2008-2009 Team OF The Year:
Yilin takiminda West Ham'da Rolando Bianchi, Eddie Johnson ve Gareth Bale yer aldi!! 3 oyuncu da West Ham'da bu sene guzel performanslar sergiledi!
ShootBall programi birazdan sizlerle...
Eddie Johnson her zaman süper
Evet super lıgı de ıyı bır yerde tamamlamıssın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
TeleGol basliyor sayin seyirciler.... EuroSport ekranlarindan yayinlanacak olan program transfer donemi boyunca hazirlik maclari sonuclariini yeni transfer ve transfer spekulasyonlarini sizlerle paylasicak... TeleGol'u bir Turk muhabir Mesut Kanat sunacak... Ayrica Alan Shearer da yorumcu olacak... Programin ilk konugu Ergiz Gizer oldu.
TeleGol'un ilk bolumu simdi sizlerle!!!
M.K: Ilk oncelikle ekran basindaki seyricilerimize ve sayin konugumuz Ergiz Gizer'e 'Hosgeldiniz!' demek istiyorum!
A.S: Hosgeldiniz!
E.G: Hosbulduk!
M.K: Evet sayin izleyiciler Ergiz Gizer'e ilk sorumuz CL'ye katilamamalarinin uzuntusunu yasayip yasamadiklari olucak.
E.G: Hayir! UEFA'da basarili olacagiz!
A.S: Peki Newcastle'in CL sampiyonu olmasini nasil buluyorsunuz?
E.G: Newcastle iyi bir takim ve CL sampiyonu oldular onlari tebrik etmekten baska bir sey yapamam!
M.K: Peki yeni sezonda transfer yapacak misiniz?
E.G: Bildiginiz gibi Roy Carroll 900k karsiliginda Norwich'e transfer oldu. Ayrica John Pantsil, Tyrone Mears ve Paul Konchesky'i gonderip yerine Eduardo Ratinho, Manuel Ruz ve Armand Traore'yi almak istiyoruz. Ayrica sezon ortasinda Werder Bremen'e transfer olan Aythami'nin yerine de Gerard Pique'yi dusunuyoruz. Zaten Perez Blas'la anlastik o 1 Temmuz'da takimimiza katilacak!
A.S: Peki bir forvet gonderecek misiniz?
E.G: Evet Iversen'e teklif gelirse gidebilir. Artik yaslandi ve cok agir bir forvet.
M.K: Peki yeni sezonda hedefleriniz ne olacak?
E.G: Gecen sezon ilk yariya kadar gol yeme sorunu yasadik. Ikinci yarida Akinfeev'in gelmesiyle bu sorun cozuldu. Ayrica beklerde degisikliklerle seneye sampiyonluga oynayacagiz. Ayrica belki supriz bir forvet daha transfer edebiliriz.
A.S: Siz gelmeden once West Ham'da sampiyonluga oynayan 1 teknik direktor yoktu. Siz neden zor hedefler seciyorsunuz?
E.G: Bunu cok istiyorum! O yuzden!
M.K: Bu supriz transferi bizle paylasir misiniz?
E.G: Su an cok erken! Olmaz!
A.S: Peki son bir soru! Hangi rakibinizden en cok cekiniyorsunuz?
E.G: Hepsinden!
M.K:Peki programimiza katildiginiz icin tesekkurler
A.S: Tesekkurler!
E.G: Ben tesekkur ederim! Iyi yayinlar
M.K: Evet sayin seyirciler! Ilk TeleGol programimizin sonuna geldik! Tekrar gorusmek uzere!
Programın adını Telegol olarak değiştirsekBaşarılara devam, hızla durmadan...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tberikler gzl bir yerde bitirmişsin ligi...
güzel olmus. Newcastle CL sampiyonumu oldu ??
CL'ya kalabilsen çok iyi olurdu. Artık UEFA'da en az yarı final bekliyoruz, ligde de CL'ye kalacak bir performans.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ligte 4. lüğe vermemişler Cl bu senin değil onların hatasıUEFA'da başarılar..
Hayır, İngiliz kulüpleri son yıllarda başarılı olamamışsa 4'ten 3'e düşmüştür ŞL'ye giden kulüp sayısı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
West Ham'da CL'de!!
Iste arkadaslar Arsenal, West Ham ve Chelsea CL'de!! Ayrica son CL sampiyonu Newcastle'da CL'de
UEFA Kupasi'nda da ManU ve Liverpool oynayacak. Fulham FA Cup finaline ciktigi icin on eleme oynama sansi yakaladi. Ayrica son sampiyon Tottenham'da UEFA'ya katilacak!!
Bolton' da Inter-Toto'ya katilacak!!
Iste bu da lig durumu:
Anlamadim ben bu isi ilk basta UEFA'ya katiliom sonra CL'ye nese katildik ya o iyi oldu. Hedefimiz gruplardan cikmak!!
Güzel olmus!!!!!
Butce aciklandi!
Cok ii bir para bunla ihtiyaclarimizi karsilayabiliriz!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eduardo Ratinho West Ham'a imzasini atacak!!
Oyuncunun transfer 7m'ye mal oldu! Yorumlar?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taraftarlar Bianchi'yi secti!!
Ratinho süper secim!
Eddie Johnson European Golden Boot odulune ortak!!
Eddie Johnson bu sezon Berbatov'la beraber 24 gol atarak Golden Boot odulunu kazandi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Michael Sander 2m karsiliginda West Ham'a transfer oldu!!
Gizer Sander'in iyi bir defans oyuncusu oldugunu soyledi!
Perez Blas bedavaya West Ham'a transfer oldu!
Gizer onun iyi bir alternatif pivot olacagini soyledi!
Tranfer parası çok iyi CL desinde hadi bakalım kolay gelsin...
Eduardo Ratinho transferine is izni engeli!!
Arkadaslar bu transfer gerceklesmedi. Bana 2 tane baya iyi DR lazim... Oneriler?
Alan Smith West Ham'da!!
Bu transferi bedava gerceklestirdik!