Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
451 ile 480 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ilgilendigimiz oyuncular ortada...neyse arkadaşlar kasmayın kendinizi...

umarım Federico Bjk içn iyi bir transfer olur..yaşıda iyiymiş ..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Cisse, Tello, Higuain, Diatta, Ricardinho, Delgado ve Bobo. Hepsini doldurduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu futbolcu tamamen kapalı kutu..Sinan engin olması bir avantaj iyimi kötümü ilerde görecez...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Sinan Engin'e güvendiğim için pek korkmuyorum. Zaten Ribery'i de o önermişti Galatasaray'a.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sinan Engin iyi bir yönetici.Adam aLıcaz dedimi gidip aLıp geLiyor.Yönetici dediğin böyLe oLucak işte.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Federico Higuain hayırlı olsun BJK'lilere..İnşallah yararlı bir transfer olur BJK için.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ve yeni Kartal İstanbul'da

Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşmaya vardığı Arjantinli futbolcu Federico Higuain İstanbul'a geldi. Özel bir uçakla Genel Sekreter Kenan Öner ve Futbol Takımı Genel Manajeri Sinan Engin ile birlikte İstanbul'a gelen Higuain'i Atatürk Havalimanı'nda siyah-beyazlı taraftarlar sevgi gösterileriyle karşıladı.

Pasaport kontrolüne girmeden 9 numaralı Beşiktaş formasını giyen Arjantinli futbolcu, Türkiye'de futbol oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "İlk kez havalimanında bu şekilde karşılanıyorum. Buna çok şaşırdım. Umarım bundan sonra da hep böyle keyifli günler geçiririm" derken, basın mensuplarına da Türkçe olarak "En büyük Beşiktaş, şampiyon Beşiktaş" diye seslendi.

Genel menajer Sinan Engin ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın uzun zamandır istediği bir transferi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Bir yıldız adayını getirdik. Arjantin'de çok tanınan bir futbolcudur. Bizim için çok önemli bir yıldız adayıdır. İnşallah Beşiktaş'a da çok katkıları olacak" diye konuştu.

Havalimanı çıkışında siyah-beyazlı taraftarların büyük ilgisi ile karşılaşan ve oluşan izdihamda ezilme tehlikesi yaşayan Higuain, güçlükle havalimanından çıkabildi. Çıkışta ise ellerinde maytaplar bulunan taraftarlarca omuzlara alınan Arjantinli futbolcu, daha sonra aracına bindirilerek, kalacağı otele gitti.
    Taraftarlar, uzun süre "I love you Higuain" (Seni seviyorum Higuain) diye tezahüratta bulundu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

24 yaşından sonra kolay kolay patlama yapılır.

Formamız yakışmış Higuain'e.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Uzun zamandır yanıLmıyorsam Pancu dan sonra 9 numaraLı formamız boştaydı.AiLton u saymıyorumda.Hadi bakaLım Higuain WeLcome

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Higuain'e umarım 9 numarayı verirler, Gökhan'dan alıp.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Higuain'e umarım 9 numarayı verirler, Gökhan'dan alıp.
    Higuain 9 numarayi almis zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ömer bende sana son bir şey diyeceğim koy Bobo'yu Hollanda ligine o da o kadar gol atar. Neyse uzamasın.

Higuain 9 numaralı forması ile inşallah bizi utandırmaz.
    So what?
    Saike

evet almis 9 numarayi
    ben alamaz diyordum uefa presodurlerinden dolayi ama
    nasil oluyorsa almis herif 9'u

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    evet almis 9 numarayi
    ben alamaz diyordum uefa presodurlerinden dolayi ama
    nasil oluyorsa almis herif 9'u

Ne gibi bir presodur

15. Default

Gulec kayit edildi, zira verilen listede vardi, ancak Avrupa'ya verilen listede forma numaralari degil, oyuncu isimleri yer alir. Takimdan biri gitti, 9 bosaldi, Higuain geldi aldi 9'u. Proseduru falan yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abisini getirmekte büyük başarı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Abisini getirmekte büyük başarı...
    Getirmek büyük basarı degıl zaten ligin ilk 4 macında oynamadı..riverde kadroya alınmadı..

İyi oyuncumu kötü oyuncumu bunu 4 hafta sonra ögreniriz.......Sinan engin bu transferde paydası olması umutlandırıcı..

büyük başarı değil aslında..
    zaten istenmiyordu teknik direktör tarafından..

Ama bekleyip göreceğim neler yapacak. Umduğum gibi çıkarsa eser durur sahada

Nesil
    2007
    Yer
    34

Aa doğru o Gonzalo Higuaindi
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bu oyuncudan umutluyum boyle oyuncular alalim. yasi gecmiz sonmuz yildizlari bakiyor yonetim hep. barcelona psv real madrid bu genc yetenekleri nasil buluyorsa bizde bulalim arastiralim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük başarı mı?Dalga mı geciyorsun..Türkiye'deki her takımın getirebilieceği bir oyuncu Higuain.Emurafu yazmıs yukarda dedikleri cok dogru.

22. Default

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Büyük başarı mı?Dalga mı geciyorsun..Türkiye'deki her takımın getirebilieceği bir oyuncu Higuain.Emurafu yazmıs yukarda dedikleri cok dogru.
    Allah Allah. Onemli olan oyuncuyu kimin getirip getirmeyecegi mi? Yoksa o oyuncunun takima saglayacagi yarar mi?

Ne starlar gorduk biz 3 mac oynayip topuklari kiclarina vura vura bu ulkeden kacan. Bos islere takmayalim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bana göre bi başarı ! Neden biliyomusun ? Türkiye'de hicbir takım Beşiktaş gibi 21 23 yasında yabancı oyuncu alamıyo riske edemiyo.Ama Beşiktaş bunu rahatlıkla yapıyo bu benim için bir basarı sayılır...!

Higuain cok yararlı olacak cook...

ama adam iddiali istanbul un maradonasi olabilirim demis... maraton.com.tr de

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fahri 1 Yıllığına Rize'de

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, futbolcuları Fahri Tatan'ı Çaykur Rizespor'a kiraladıklarını açıkladı.

sezonu başında Çaykur Rizespor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Öte yandan Sinan Engin, yeni sezonda takımda düşünülmeyen isimlerden Mustafa Doğan, Gökhan Güleç ve Ali Tandoğan için de gelecek teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Altan Aksoy ve Victoria Rave'den sonra daha önce de Çaykur Rizespor forması giyen Fahri Tatan'ı Beşiktaş Kulübü ile yapılan görüşmeler sonrası bir yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Ferah, Fahri'nin her zaman başarılı bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Fakat Beşiktaş'ta son zamanlarda istediği şansı bulmadı. Bizim de her zaman onun gibi kaliteli bir futbolcuya ihtiyacımız vardı. Beşiktaş ve Fahri ile yaptığımız görüşmeler sonrası kendisi bir yıllığına kiralık olarak yeniden takıma geri döndü'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ferah, ''Bize katkı sağlayacağına inandığımız futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Güçlü bir kadro oluşturma çabalarımız sürüyor. Taraftarımızın hiçbir endişesi olmasın'' diye konuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Gökhan Güleç gitmesin ya! Yani bonservisiyle verilmesin. Kiralık olabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "İstanbul'un Maradonası olacağım"

Beşiktaş'ın yeni transferi Federico Higuain BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde kendini 3 yıllığına Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı.

Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Federico Higuain şunları söyledi: "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Bu kadar kameranın burda olmasında ne kadar büyük bir yerde olduğum ortaya çıkıyor. Benim bu kadar uzak bir ülkeye gelmemin amacı tatil değil, buraya başarı kazanmaya geldim. Kazanabileceğimiz tüm şampiyonlukları kazanmak için çabalayacağız. Bunun için elimden gelen herşeyi yapacağımı söyleyebilirim.

"İNŞALLAH İSTANBUL'UN MARADONASI OLURUM"

Benim de böyle bir değişikliği ihtiyacım vardı. Arjantin'in Maradonası değil ama inşallah İstanbul'un Maradonası olurum. Uluslararası maçlarda oynamayan bir takımın bana fayda getirmeyeceğini düşünüyorum ve Beşiktaş bana çok sıcak yaklaştı bu nedenle İstanbul'a geldim. Havaalanın'da gördüğüm karşılama benim bugüne kadar görmediğim birşeydi. Bu kadar sevgiye, sahada futbolumla yani en iyi yaptığım şeyle karşılık vermem gerektiğini hissediyorum. Arkadaşlarımın da yardımıyla goller atarak, takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum.

Rekabetin olmadığı yerde başarı olmaz. Bizim takımımızda da başarı olması lazım, hocamız eşit olarak en iyi olanı ilk 11'e alacaktır. Dünyadaki tüm futbolcular birbirleriyle rekabet ederler, önemli olan bu rekabetin eşit şekilde olmasıdır. Ben de ilk 11'e girmek için elimden geleni yapacağım.

Takım arkadaşlarım kolay olması amacıyla ilk adım olan Federico'nun kısaltması olna Fede diye seslenirler.

"TÜRKÇE ÖĞRENECEĞİM"

Takımda benim gibi düşünen, benim dilimde konuşan insanların olması tabiki avantaj ama ben yalnızca bu kişilerle diyalog kuracağım diye birşey yok. En kısa zamanda Türkçe öğrenip çevremdeki herkesle iletişim kurmak istiyorum.

Higuain, Beşiktaş'ta 9 numaralı formayı giyecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fahri 2.yuvasına dönmüş..İyi oldu...Gökhan'ın kiralık gitmesi iyi olur bence
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fahri zaten bu sene fazla forma şansı bulamayacaktı.İyi oldu.Diğer oyunculardan Gökhan Güleç'inde kiralanması lazım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo geLdiğinde de kim bu feLan deniLmişti.Şimdi ise Bobo gösterdiği performans iLe diğer rakip takımLarımızın da beğenisini kazanmış durumda.Higuain den de benzer bir performans gösterip eLeştiren arkadaşLarımızı haksız çıkarmasını bekLiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bobo geLdiğinde de kim bu feLan deniLmişti.Şimdi ise Bobo gösterdiği performans iLe diğer rakip takımLarımızın da beğenisini kazanmış durumda.Higuain den de benzer bir performans gösterip eLeştiren arkadaşLarımızı haksız çıkarmasını bekLiyoruz

Çok doğru bobo ilk geldiğinde bu kim hiç bir iş yapmaz diyordum o antalya maçından sonra herşey değişti şimdi herkes peşinden koşuyor yıldızımı kendimiz yararttık higuainide yıldız yapabiliriz arjantinde çok tanınmış bi futbolcu olduğunu duymuştum ama Beşiktaş'ın kanatlarının bu kadar iyi çalıştığı dönemde uzun forvet de alınabilirdi , higuainin bitiriciliği de harika izlediğim kadarıyla başarılı olucağına inanıyorum

Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon

Mesaj Yetkileri