Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
451 ile 480 arası toplam 489 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | V.Manisaspor-Galatasaray

Hybrid View

Batuhan Önder´isimli üyeden Alıntı
    Hakan rekor kırdı diyorlar helal olsun ama işin içinde bir gariplik var. Şimdi Hakan 400 maçta bu rekoru kırdı ama Tanju 200 maçta 240 gol attı. Şimdi Tanju mu golcü mü oluyor? Yoksa Hakan mı?
    İlk önce 400 maç deyip Hakan'ın istatistiğini küçümsemeye çalışanlara söyleyeim. Öyle 400 maç en az bu kadar gol atmak kadar zor birşey. Bu adam 89 dan beri futbolun içinde. Yani ilk golu 19 yaşıdna Fenere attığını düşünürsek 18 senedir bu adam gol atıyor. Hakan'ın oynadığı futbol stilini düşünürsek,Tanju gibi armut piş ağzuma düş değil de,hücüm pres yapan orta sahaya şişirlen kafa topunu alan çapraz koşu yapan bir adam. Yani Tanju'un harcadığı eforun en az 2 katını harcıyor. EE böyle olunca normalfde Tanju'nun fazla oynaması gerekiyor değil mi. Ama işte profosyonellik burada çıkıyor ve hala 37sinde bu adam top oynuyor. Prekazi demişti TÜrkiye de hiçbir forvet Hakan gib gol kokluyamıyor. Bu konuda Tanajudan bile iyi diye. Dediği aslında onun gibi fazla pozisyona giren bir adam yok.Tanju nerde olursa olsun toopu kaleye sokan bir adamdı ama bir Hocaya tanju mu Hakan mı deseniz direk gözü kapalı Hakan'ı seçer. Hakan takımıyla birlikte oynarken Tanj bencil oynar

O yüzden 400 maça fazla takılmayın.241 gol ne kadar zor ise 400 maç oynamakta o kadar zordur. Hele Hakan gibi fizik mücadeleye dayalı bir oyununz varsa

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

servete gs forması veren zihniyetin...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ayrıca da batuhan öyle bir yazmışsın ki sanki hakan şükür golcü değil der gibi...

dün yine sahanın en iyilerindendi...kalli beni çileden çıkarttı zaten dün gözümden de düştü.gitti ümit dururken hakanı aldı oyundan...suçlular:

kalli
    servet
    arda
    sabri
    ümit

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet ya daha Bouzidi goremedık.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

5. Default

bu nasil istir ya servet e gs formasi veren zihniyete bak aslinda yazsam cok yazardim servetle ilgili ama nasil olsa ne mal oldugu belli...hele durun her zaman servetin karsisinda holosko olmayacak siz bide shevchenko yu izleyin de komedi sov gorun

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçla ilgili tek şey diyecem servet gibi rezaleti nasıl oynatıyo feldkamp

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Karan penaltı kullanmasın..Bu kadar kötü penaltı atılmaz hep atacagı yeri belli etti hemde kaleci ufuk erken yattı karanda hiç bakmadan vurdu..

Hakan balta Kalli tarafından stoperde oynatılma durumu varmıs...Servet yakında kulübeye gider..

Hazırlık macında gördügüm kadarı ile bouzid vasat defans servet ise kötü defans

Bouzid hazırlık maclarında iki defanslada iyi anlasamadı songla en iyi anlasan servet...

Bouzid ligde belki cok iyi oynar bu yüzden bouzidi ali samiyendeki macta koyması lazım..Koprinica macında koymarak hata yaptılar..Bouzidde Lincoln Ve alex kadar teknik var.. topu oyuna iyi sokuyor kesin sans verlimesi lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hakan Balta transferinin kesinliği nedir, bu kadar emin konuşmanızı anlamıyorum ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tarık sen Haber dinlemedinmi)

Yöneticiler dünden beri konusuyor..Adnan sezgin söyledi daha ne olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Adnan Sezgin'in böyle birşey söylediğini izlemedim veya duymadım.

Hakan Balta stoperde denenmeli...Ne olursa olsun denenmeli Servet den kotu olacagini sanmam...Ama Selcuk icin seney anlasildi diyorlar...Bu bence daha guzel bir haber...Cok begendigim bir oyuncuyu seneye Galatasaray formasiyla izleyeceksek cok iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aynen Emrah abi haklı Bouzıd Konya macında mutlaka olmalı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Kardeş sen ne diyorsun, Hakan Balta hayatında stoper oynamamış, eskiden forvet olan bir adam, yok bir de kalede deneyin oldu olacak

Hakan Balta'yı Galatasaray sol kanadın her yerinde kullanabilir. Sol bek, sol açık, faydalı bir transfer olduğu kesin, Türkiye'nin en iyi sol kanatlarından birisi, çok beğendiğim ve takip ettiğim futbolcu, Galatasaray iyi iş yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Özer Hurmacı, Selçuk İnan ve Hakan Balta transferleri bitirilmiş sanırım.

Bu arada, Ersun Yanal, Hakan Balta'nın stoperde oynayabildiğini söylemiş.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Servet'i Kesiceğini BıLsem Baki'yi BıLe Isterım

Emre Aşık,Tomas Gıttı Yerıne Servet GetırıLdı Nası Bı Mantık Bu

BaLta Stoper'de Oynuo DıoLar.GeLsede Servetten KurtuLuruz BeLki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    Servet'i Kesiceğini BıLsem Baki'yi BıLe Isterım

Emre Aşık,Tomas Gıttı Yerıne Servet GetırıLdı Nası Bı Mantık Bu

BaLta Stoper'de Oynuo DıoLar.GeLsede Servetten KurtuLuruz BeLki
    Alın sizin olsun verelim Baki'yi

Tomas gönderilmemeliydi...

Hakan Balta stoperde Servet'ten farksız olmaz. Yeri sol kanattır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

En azından Emre Aşık takımda tutulmalıydı.Hem daha tecrübeli hem de daha iyi bir stoper.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hakan Balta zaten yavaş adam bence. Ayrıca Lincoln gibi müthiş bir adamı dün de sayradebilmekten mutlu oldum. Alex ile kıyaslanamaz hakikaten.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

20. Default

He evet sabriyi unuttuk. Sabri çok top bekletti ya. Alıyo topu ayağında tutuyo ayakta dikiliyo bekliyo rakibin üstüne gelmesini. Rakipde gelmiyor. Görende rakip takımın futbolcusuda zaman geçiriyo sanıcak. Hep aynı hatayı yaptı.

Lincoln'ün Alman pasaportu da varmış, dün maçta spiker söyledi, Türk pasaportu verelim Nobre gibi Lincoln'e de, Türk Milli Takımına çağıralım, gerçekten harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Lincoln'ün Alman pasaportu da varmış, dün maçta spiker söyledi, Türk pasaportu verelim Nobre gibi Lincoln'e de, Türk Milli Takımına çağıralım, gerçekten harika olur.
    Milli takımımızda iş yapar kesin ama, ben şahsen yabancı oyuncuların oynatılmasına karşıyım.. Aurelio'yu gördüğüm zaman uyuz oluyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Servet Çetini seviyorum =)

Manisa herkesi yanılttı anladığım kadarıyla..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kesinlikle katılıyorum renkdaş..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Kesinlikle katılıyorum renkdaş..
    super olurdu aslında

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Çok faydalı olacağını bende biliyorum ancak, Türk oyunculara şans verilmesi gerektiğinden yanayım.

Lincoln Turk yapilirsa bu ulkede sizin benim kadar hakka sahip olur...Tartisma acmak istemiyorum kendi fikrimi soyluyorum......Ben Lincoln u milli takimda gormekten gayet mutlu olurum...Tabi o isterse...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sabah gazetesi spor müdürü az önce Lig tv'de arka sayfa programında şunları söyledi.Galatasaray ufuk,Selçuk ve Holosko için anlaştı.Ama transfer ya devre arası olucak yada sezon sonu

Oha ya yeter bnce bu kadar transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

harbiden ya bu ne bu sezon bitti öteki senenin transferleri uçuşuyor

Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon

Mesaj Yetkileri