Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 472 arası toplam 472 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | Fenerbahce - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, öncelikle yorum yaparken şunu düşünün: benim bu forumda bir saygınlığım var mı? Varsa, bu saygınlığı bozmamak için yazışırken öncelikle forum kuralları aklınıza gelsin. Eğer hiddetli tartışmaya girecekseniz; msn, yahoo messenger, gtalk gibi araçlarla karşınızdaki ile tartışın, burada forum kurallarına uymak zorundasınız.

Bundan sonra bu ve bundan ayrı hiçbir konu çok tartışma yapıldığı için kilitlenmeyecek. Forum kurallarına aykırılık eden anında ceza alacak, atılması gerekenler atılacak. Haberiniz olsun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün Telegole İsmet arzuman Baglandı Bütün pozsiyonları degerlendirdi..Hatta Programdaki cogu yorumcular bile arzumana hak verdi..Valla Bobo topa cıkarken sanki elini gökhanın omuzuna koyuyor çünkü gökhan ondan önce zıplamıs..Gökhan gönülde baglandı oda yüzde yüz faul dedi...Ben izlemeniz iyi olacaktı...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLmuyor,oLmuyor,oLmuyor arkadaşLar.FutboL kardeşLiktir,zevk aLabiLme oLayıdır.Burda kırıLan kaLpLerin,söyLenen gereksiz keLime ve cümLeLerin kendinizden başka kimseye zararı oLmayacaktır.Yoğun ve stresLi bir haftayı geride bırakıyoruz ve Avrupa maçLarına bakıyoruz artık.Önümüzde ki hafta daha biLinçLi,daha saygıLı ve düzenLi yorumLar bekLiyoruz hepinizden.En sonunda bize yapmamak istedikLerimizi yaptırmayın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neyseki Beşiktaş'ın başına geldi Fenerbahçe'ye olsa ohoo federasyon istifa hakeme ne küfürler yağardı Beşiktaşlılar yinede sakinler

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    neyseki Beşiktaş'ın başına geldi Fenerbahçe'ye olsa ohoo federasyon istifa hakeme ne küfürler yağardı Beşiktaşlılar yinede sakinler
    Nasıl , görmüyormusun olayı ne boş boş konuyon. Kim küfredecek anlamadım açıklarmısın ?

GS'lilere geçen haftalarda BJK ve FB taraftarı böyle yapıyordu şimdi onlar fırsat buldular artık Fenerlilere demediklerini bırakmazlar. '' Hani Fenerliler nerde , hakeme şikayet edenler nerde '' gülüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Nasıl , görmüyormusun olayı ne boş boş konuyon. Kim küfredecek anlamadım açıklarmısın ?

GS'lilere geçen haftalarda BJK ve FB taraftarı böyle yapıyordu şimdi onlar fırsat buldular artık Fenerlilere demediklerini bırakmazlar. '' Hani Fenerliler nerde , hakeme şikayet edenler nerde '' gülüyorum.
    bırakın bu işleri Fb'nin başına gelse görürdük neler olucağını

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Gago gelenek dedik evet.

Hakem de demiştik.
    Güzel dedinde Yalan oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Güzel dedinde Yalan oldu

Yoo yalan falan değilki.

Bu maça kadar yok muydu gelenek ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Yoo yalan falan değilki.

Bu maça kadar yok muydu gelenek ?
    Cevabı içinde

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post

Birinde 6 kasım seçim var
    Tutturmuşsun bir 6 kasımdır gidiyorsun. Devam et devam durma

Maça gelince dediğim gibi oldu ve Fenerbahçe 2-1 kazandı. Tek farklı galibiyetle. Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi. Darısı PSV maçına. Beşiktaş'ta moralini bozmadan Liverpool maçına bakmalı ve benim beklediğim 1 puanı getirmeli.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Hem ligden çekileceğiz diyor hemde PAF takım ile çıkacağız diyor.Bi karar verin ayrıca lafı söylemek kolaydır önemli olan tükürdüğünü yalamamaktır.Hadi çekilde görelim..
    Ne zaman ligden çekileceğiz denildi.Allah aşkına söylede öğrenelim Berk.Ben hiç bir yerde duymadım ve görmedimde..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Hem ligden çekileceğiz diyor hemde PAF takım ile çıkacağız diyor.Bi karar verin ayrıca lafı söylemek kolaydır önemli olan tükürdüğünü yalamamaktır.Hadi çekilde görelim..
    As takımı ligden çekeceğiz dedi

Federasyon taraftarı katil yapmak istiyor..

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri