Anket Sonuçlarını Görüntüle: EURO 2016'dan sonra kariyer devam etsin mi?

Voters
92. You may not vote on this poll
  • Evet

81 88.04%
  • Hayır

11 11.96%
Sayfa 16 / 39 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1150 sonuç

Konu: Hedef: 500. Maç

Abi bilgi bölümü uluslararaıs ilişkiler gibi Brezilya,Sırbistan,Çek Cumhuriyeti,İngiltere

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Serkan Abi kadronu koyar mısın?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Transferlerle meşgulüm şu anda, onları tammaladıktan sonra koyacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadro bu şekilde;

Bu sezon takıma katılanlar; Bozaglo, Zapater, İban Cuesta, Ezequiel Garay, Önder Turacı, Cabral Alejandro, Can Arat, Miguel Angel ve Vederson...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arsenal'i Fenerbahçe'nin PAF Takımı haline geitmişsin nerdeyse Serkan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2-3 oyuncu daha alacaktım ama Fenerbahçe çok para istedi, ben de vazgeçtim.

Şu anda bir forvet oyuncusu ile anlaşmak üzereyiz, biraz çok para vereceğiz ama değecek. Bu son transferimiz olacak.

Bu arada hazırlık maçları da devam ediyor,

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Abi Can Arat geliştimi yoksa Fener'e para kazandırmak amacındamısın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında Lugano'yu da alacaktım da pahalı geldi. Hem Roma'da hem de Galatasaray'da bir türlü istediğim 3'lü defans sistemini kuramadım. Şimdi bu oyuncuları alarak deneme yapacağım, nasılsa külüpte para çok, o nedenle sorun değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

3 lü defans olayı çok zor bir iş bence gerçekte bile oynatabilen çok az teknik adam gazzaev ve lucescu gibi dünyanın en iyileri lzm sana o iş için

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe'ye yardımı esirgememişsinBaşarılar abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Şimdiden Fenerbahçe'ye para yollayıp geri döndüğünde transfer bütçeşi bol olsun istiyorsun galiba Serkan abi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yakında yine gazete manşetlerinde haberi çıkar merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Talking Football Funfinifon

Arsenal'de Torpil Sesleri

Arsenal menajerliğine getirilen Serkan Özışık'a şok suçlama.Sezonun bitmesine 2 hafta kala menajerliğe getirilen ve beleş bir şampiyonluk elde eden Serkan Özışık'ın yeni sezonda yaptığı transferler Ada'da haftanın polemiği oldu.

Arsenal gibi bir takıma Can,Önder,Vederson gibi isimlerin alınması bu işte hatır gönül işlerimi var sorusunu gündeme getirdi.Bilindiği üzere Serkan Özışık fanatik bir Fenerbahçe'li ve bu takımda görev yapmıştı.Ayrıca transfer ettiği oyuncularda eski öğrencileri.Bu konuda Arsenal takımının önde gelenleri ve taraftarlar bir açıklama bekliyor.

Serkan Özışık hakkındaki iddialar hiç biteceğe benzemiyor.Geçen sezon rakip Galatasaray'ı batırmak için başa geçtiği iddiaları uzun bir süre Serkan Özışık'ın başını ağrıtmıştı.

Sir Jevad Head

[email protected]
    So what?
    Saike

Sekopej İyi gidiyorsunn sizi tebrik ederim.. Başarılarınızın devamını dilerim ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    Sekopej İyi gidiyorsunn sizi tebrik ederim.. Başarılarınızın devamını dilerim ..
    Teşekkür ederim.

Yahu ben Türkiye'de basından kaçtım, İngiltere'de de basın benimle uğraşıyor. Ama onları anlıyorum tiraj meselesi, beni kullanıp çok satmaya çalışıyorlar.

Bu oyuncuları tamamen taktiğime uygun oldukları için aldım, yoksa Fenerbahçe'ye para kazandırmak, ileride Fenerbahçe'ye döneceğim için para gönderdiğim falan bunlar hoş şeyler değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Başarılar abi de bu Can'ı almanı anlayamadım ya en kısa zamanda geri döner, tatile mi getirdin abi keratayı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vederson ve Önder'de sorun yok, Can'ı mı anlamadın.

Dönmeyecek yahu, çalışma izni çıksın, ondan sonra banko oyuncum olacak o.

İlk resmi maçımızda Community Shield'i Chelsea'yi 2-1 yenerek kazanıyoruz.

Bu arada son transferimiz de Lyon'dan Fred oluyor. Ve transferi tamamlıyoruz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

hayırlısı olsun ne diyelim yeni sezonda başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oyunu iyi okumuşsun Serkan abi.2 yarıda aldığın 2 oyuncu attıkları gollerle maçı kazandırmış sana.Ya da sen öylesine aldında öyle attılar.Sonuçta kazanmışsın tebrikler..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Aralık.2007 at 00:29
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler, öylesine olur mu yahu? 6 ile oynayan 2 oyuncu vardı, diğer yedekler de kampta iyiydiler. Formda bir oyuncumu yedekte bekletirim genelde, kötü durumlarda çözüm üretmek için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Teşekkürler, öylesine olur mu yahu? 6 ile oynayan 2 oyuncu vardı, diğer yedekler de kampta iyiydiler. Formda bir oyuncumu yedekte bekletirim genelde, kötü durumlarda çözüm üretmek için.
    Çevir kazı yanmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lige 4-0’lık Portsmouth galibiyetiyle başladık. 2. hafta Manchester ile oynadık, maçın tek hakimiydik ama kazananı olamadık. Güzel oyuna sevindim.

3. hafta Liverpool deplasmanından 1 puanla döndük. 4. hafta yine deplasmanda 1 puan alabildik Wigan’dan. Üstelik rakip 2. yarıyı 10 kişi oynadı. Ama olmayınca olmuyor.

5. hafta büyük umutlarla aldığımız fakat 5 maçta sadece 1 gol atan Fred’in 1 gol attığı karşılaşmayı 3-1 kazandık.

Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nda mücadele edeceğiz, rakipleriz Real Madrid, PSG ve Gloria.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

durumun fena değil şampiyonlar liginde realle elele çıkarsın gruptan ama işin acı tarafı şamp.liginde çoğu kariyerde olduğu gibi burdada bir türk takımı yok sağlık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Grup çok iyi Serkan abi.Real ile birlikte güle oynaya çıkarsın.Grup 1.liği bekliyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

serkan artık anketi değiştir bence.. fi tarihinden kalma o anket..

ayrıca şamp liginde işin kolay. rahat çıkarsın. ama tabii abdullah'ın da dediği doğru. türk takımı görememek üzüyor beni şahsen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş'ı bilmiyorum ama Fenerbahçe Heerenven'e elendi. Takımın yarısını ben alınca çöktüler tabi ki. Buradan bir Türk takımına geçer, duruu düzeltiriz.

Çağrıcım şimdi gir panele anketi sil, yeni anket sorusu bul, sonra yeni anket ekle, uzun iş bunlar. Biraz daha kalsın. Hem bak toplum istemiyormuş, Galatasaray'ı iyi ki bırakmışım.
    "YÜCE ATATÜRK"

oh beeee uzn zamndır yazar grubuna girmeyi bekliyorum. bir yerde takılmışım sadece bir adım atmam gerekiyormuş onu yapmammışım boşa bekliyormuşum. neyseki sonradan farkettim de yazar grubun aktılabildim

ayrıca kariyeri başından beri izliyorum bi şeyler yazmak için de sabırsızlıkla bekliyordum..

sekopej arkadaşı önce tebrik ediyorum çok gusel gidiyor.. başlarken biraz bocaladı ama bu öyle bilmemekten değildi. gercek bir manager gibi taktik bulmaya çalıştı. başlarda kotu sonuçlar alsada oturttugu taktikle fenerde başarıyı yakaladı. gercek bir manager gibi diyorum da insan gercek manager zannediyor kendini oyunda. 2 senenin ardından roma macerası benim 2007 deki mallorca serüvenime benzemiş çabuk pes etti sonra o spekulasyonlarla dolu gs macerası. bende başarılı olmasını beklerdim ama olmadı yuku kaldıramadı. sonraa arsenal macerası başladı.. ama başlangıcıda çok ballı olmuş 2 maççta 2 kupa helal valla. neyse kariyeri takip ediyorum acaba sekopej arkadaşın başına daha neler gelecek görmek istiyorum.. kolay gelsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tebrikler abi süper bi kariyer olmuş.07 deki gibi sonuna kadar devam etmen dileğiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler arkadaşlar. 07'de olduğu gibi gittiği yere kadar gideceğiz magirus.

ultrafanatik sana da teşekkür ederim, kısa bir özet geçtin kariyeri, teşekkürler. Kariyere bayramdan sonra yavaş devam edebilirim birkaç hafta, eklemiyor diye bitti sanmayın ha...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Wigan ile berabere kaldıktan sonra bu ligde bu takımla 3’lü defans olmayacağına karar verdin ve Real Madrid maçı ile birlikte taktiği değiştirmeye karar verdim.

Real Madrid maçında ilk golü atmamıza rağmen skoru koruyamadık ve maç 1-1 sona erdi. İçeride berabere kaldığımız için mutlu değiliz tabi ki de.

West Brom maçını 2-0 kazandık. Yeni prensim Walcott. Onu takımın yıldızı yapacağım. Ben buradan ayrılırken o bir dünya yılsızı olmuş olacak. Lig kupası maçında Millwall’ı rahat geçtik. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra farkı bulduk.

Fabregas ile yıldızımız bir türlü barışmadı. Nedense bana ısınamadı bir türlü. Kendisine saha içersinde her türlü özgürlüğü vermeme rağmen, isteksiz oynuyor. Ayrılmak istiyor ama onula da aramı düzelteceğimi düşünüyorum. Charlton deplasmanından da 3 puanla dönüyoruz.

PSG deplasmanında yeni prensim Walcott ile 3 puana ulaşıyoruz. Ligde de Newcastle’yi Walcott ve Menez’in golleriyle 2-0’la geçerek yenilmezlik serimizi 13 maça çıkardık. Bakalım bizi ilk yenen takım kim olacak?

Yeni ankete katılımlarınızı da bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 16 / 39 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri