Erciytesim bu yıl çok iyi bir kadro kurdu süperlige çıkarız inşallah ilk maç samsunla alırız diye düşünüyorum
Erciytesim bu yıl çok iyi bir kadro kurdu süperlige çıkarız inşallah ilk maç samsunla alırız diye düşünüyorum
Jerry akaminko'nun lisans sorunu oldugu için haftaya oynayacaklar..Ayrıca müslüm yelken ve alaattin tosun sakat..Orçun ve serkan geçenseneden cezalılar..
Muhtemel Onbirimiz..
---------------------Akın Dagdalen--------------------
Haydarkoç----Hakan Maçit---Hakan Çimen----İlker Erbay
Mehmet Al----Mehmet Deliorman---Aytekin Vidüslü----Serdar Sınık
-------Ufuk Ateş(Günay)---Bruno Mezenga(Lisansı yetişdi)----
İlkonbirde sürpriz oyuncularda oynayabilir..Mesela halim,günay,Murat gibi genç oyuncular..Deliorman aytekine yardım edebilir.Rıdvanda oynayabilir.Koşan ortasaha için hoca bunuda düsünebilir..Merakla maçı bekliyorum..Akşam Radyodan dinleriz![]()
Last edited by Emurafu : 30.Ağustos.2008 at 17:23
Altay - Kartalspor maçı Pazartesi günü TV'de verilecek mi?
Evet TV'den verilecek diye P.Tesi zaten o maç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Malatya'da başkan yine Karadağ
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da eski başkanlardan Haşim Karadağ yeniden başkanlığa seçildi.
Malyatyaspor'da geçen hafta yapılması gereken ve bugüne ertelenen olağanüstü kongre saat 11.00'de Sabancı Kültür Merkezi'nde başladı. Kongrede yönetim listesi oluşturan Cengiz Günaydın'ın başkan olması bekleniyordu. Ancak, öğleden sonraya kadar Vali Halil İbrahim Daşöz ve belediye başkanı Cemal Akın kongreye gelmedi. Öğlen saatlerinde eski başkanlardan Haşim Karadağ'ın da liste hazırladığı belirtildi. Ve kongreye saat 17.00'ye kadar ara verildi. Aradan sonra divan oluşturuldu.
Bu arada Cengiz Günaydın, yaptığı açıklamada aday olmayacağını açıkladı ve Kongreye Haşim Karadağ başkanlığında oluşturulan listeyle gidildi. Oylama sonucunda Haşim Karadağ Malatyaspor'un yeni başkanı oldu. Bu arada, Malatya'da misafir olarak bulunan Malatyalı sinema oyuncusu İlyas Salman, kongrede yaptığı konuşmada Malatya'yı ve Malatyaspor'u çok sevdiğini, sarı kırmızılı ekibin Süper Lig'de olmamasına çok üzüldüğünü ifade etti.
Salman, yönetimin Malatyaspor'u süper lige taşımasını istediğini kaydetti. Geçen haftaki kongrede aday olacağını açıklayan ancak bugün aday olmayan Mehmet Hanefi Selimoğlu, Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetimin başarılı olacağına inanmadığını, geçmişte Malatyaspor'a zarar verdiğini, öne sürerek, delegelerin bu yönetim listesini onaylamamasını istedi.
Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: ''Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Prof. Dr. Salih Mamiş, Op. Dr. İlhan Geçit, Mehmet Çolak, Sami Er, Bekir Yüksekdağ, Burhan Polat, Ahmet Özbildirici, Selahattin Dağıstanlı, Orhan Kaya, Cebrail Mumdan, Mehmet Yıldırım, Muhittin Şeftalicioğlu, Betül Kazan, Bilal Aydoğan, Zeynel Ustop, Mustafa Paşahan, Şevket Küçükaslan, Ali Zengin, Kadir Koç, Ayhan Akman, Osman Sevinç, Fuat Nalbant, Cengiz Polatdemir, Ahmet Çetin, Ömür Karaağaç, Polat Emre, Derviş Peker, Abdullah Aksoğanoğlu, Mustafa Adıyaman, Serkan Birer ve Hakan Aydoğan.''
30.08.2008Kaynak : AA
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
TÜRKİYE KUPASINDA ÇANKIRI'YI 3-1 İLE GEÇTİK, ZORDA OLSA TUR ATLADIK AMA NE MAÇTI YA 1-0DAN 1-1 YAPTIK 2-1DEN 2-2 YAPTIK MAÇ UZATMALARA KALDI 3-2 YAPTILAR 3-3 YAPTIK VE EN SONUNDA PENALTILARLA TURU GEÇTİK
HAYRETTİN HOCA 2DE 2 YAPTI KARTAL MAÇINDA AS OYUNCULARLA RAHAT BİR GALİBİYET ALACAZ İNŞALLAH
SAMSUN'DA OKUYORUM SAMSUNSPOR'U TUTUYORUM...
M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Samsunspor ile şehri bütünleştirmek adına yeni bir çalışmaya daha imza attı.
Buna göre sponsorluğunu B&S Yatırım A.Ş.’nin yaptığı “Samsun’da Okuyorum Samsunspor’u Tutuyorum” adlı bir kampanya düzenleniyor. İlk olarak Tekkeköy ilçesindeki ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerini kapsayan bu kırtasiye yardımının töreni Kerimbey İlköğretim Okulunda yapıldı. Samsunspor logolu, çanta ve kırtasiye malzemelerinin dağıtıldığı törene Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Samsunsporlu futbolcular Volkan Çekiç, Turgut Şahin ve Mesut Çaytemel de katıldı. M. Teoman Taş Samsunlular Derneği başkan yardımcısı Fatih Süne, amaçlarının hem taraftarı oldukları Samsunspor’a proje üretmek hem de trafik kazasında kaybettikleri avukat arkadaşları M. Teoman Taş’ın hatırasını yaşatmak olduğunu ifade ederken, Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ ise, “Samsunluların Samsunspor’u tutuyor olduklarını görmek hayli güzel, bize güç veren de bu Samsunspor sevgisidir. Bir eğitimci olarak bu organizasyonu çok yerinde ve başarılı bulduğumu bilmenizi isterim. İnşallah Samsunspor’u tutan bu çocuklar takımlarını hak ettiği yer olan Süper Ligde görecektir” dedi. Tekkeköy Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Acar ise, Samsun’un en büyük markası Samsunspor’dur, çocuklarımıza Samsunspor’u sevdirmenin yollarından birisi de bu idi; emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından katılımcılar öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemelerini dağıtırken minik öğrencilerin tezahüratları ve futbolculara olan ilgisi renkli görüntüler oluşturdu.
M. Teoman Taş Samsunlular Derneği yaz aylarında da Samsunspor taraftarı kimliğiyle kan bağışında bulunmuştu.
Bu hafta Samsun-Giresun maçı var bu maç için Samsun'a gideceğim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tabii ki bende başarılar dilerim Samsun'a.
Giresun bu sene çok kötü zaten.Samsun kazanacaktır kanımca.
"Şampiyonluk hedeflemiyoruz"
Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'un, kulüp başkanı Fuat Köktaş, "Şampiyonluk hedeflemiyoruz, ilk on içinde olabilecek bir takımı hedefliyoruz" dedi.
Köktaş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, göreve geldikleri 12 Temmuz tarihi itibariyle yaşanan sıkıntıları aşmak için yoğun bir çalışma yaptıklarını söyledi.
Lig başında Kayseri Erciyesspor karşısında galibiyet alarak iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Köktaş, şöyle konuştu:
''Dün sahamızda oynadığımız Giresunspor karşısında aldığımız mağlubiyet, bizleri olumsuz yönde etkiledi. Biz yönetime geldikten sonra kulübün sorunlarını ve mali yapısını düzelttik. Oyuncular paralarını alıp maça çıkıyorlar. Bir sorun yok. Şampiyonluk hedeflemiyoruz, ilk on içinde olabilecek bir takım hedefliyoruz. Biz takımın iskeletini bu yıl oluşturup, seneye hedefi olan bir takım haline geleceğimizi söyledik. Bunun en önemli nedeni de takımın daha genç olmasıdır. Futbolcuların oynamamasını bir yönetim zafiyetine ya da ekonomik problemlere bağlamak da mümkün değil. Bu sadece bir uyumsuzluktur.''
Köktaş, başarıyı primlendirdikleri gibi mutlaka başarısızlığı da kulüp olarak cezalandıracaklarını belirterek, ''Bunların nedenlerini ortadan kaldırmaya da gayret göstereceğiz. Bu anlamda taraftarımızın tepkilerini anlıyorum. Taraftarımız her zaman bize destek vermektedir. Onların desteğiyle takım olarak daha büyük başarılara imza atacağız'' dedi.
HELAL OLSUN BAŞKANIMIZA BU TAKIMDA BİR SANA BİRDE SERKAN AYKUT'A GÜVENİYORUM, BU SEZON BAŞKANIMIZIN HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK DEDİĞİNİ HİÇ DUYMADIM DİĞER ARKADAŞLAR KAFADAN ATMASIN ÇARK ETME YOK, BU SEZON ORTA SIRALAR VE DÜZELEN BİR MALİ SÜREÇ OLACAK GEÇECEK GELECEK SENEDE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE SÜPERLİG OLACAK ALLAH İZİN VERİRSE
![]()
Ekibimiz, Tekinik Direktör ve yardımcısı ile yollarını ayırmıştır.
Ekibimiz Yönetim Kurulu, mücadele ettiğimiz ligde oynana 4 karşılaşmadan alınan 3 mağlubiyet ve takımın kötü gidişine dur demek için Teknik Direktör Mehmet Birinci ve Yardımcı Antrenör Suat Tekkelioğlu ile yapılan görüşmeler sonucunda takıma yeni bir kan gelmesinin uygun olacağına kanısına varılmıştır. Bu görüşmeler sonucunda Ekibimiz Teknik Direktör Mehmet Birinci, Yardımcı Antrenör Suat Tekkelioğlu ve Masör Osman Bekir Durna ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeleri fes edilmiştir.
Teknik Direktör Mehmet Birinci ve Yardımcı Antrenör Suat Tekkelioğlu'na bu güne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, iler ki futbol yaşantılarında başarılar dileriz.
Ekibimiz, Teknik Direktörlük görevine yeni bir isim getirilene kadar geçecek geçiş döneminde takımı Yardımcı Antrenör Bekir Küçükşahal yönetecektir.
Giresun Spor Kulübü
Ordu'nun yabancıları iddialı!
Orduspor'un Ganalı defans oyuncusu Jerry Akaminko ile golcüsü Brezilyalı Bruno Ferreira Mezenga, Orduspor'da olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.
Orduspor'a menajerler vasıtasıyla geldiklerini ve hiç bir zaman pişman olmadıklarını belirten Jerry Akaminko ve Bruno Ferreira, sezon sonunda mor-beyazlı takımı mutlaka Süper Lig'e çıkaracaklarını belirttiler.
Malatyaspor maçında ilk kez taraftarla buluşmaktan heyecan duyduklarını belirten iki siyahi futbolcu, "Bize güvenin. Bu takıma güvenin. Destek verin, dua edin. Sezon sonunda mutlaka bir üst lige çıkacağız" dediler.
Ülkelerinde deniz olduğu için Ordu'nun iklimine hiç yabancılık çekmediklerini kaydeden iki lejyoner, Gana ve Brezilya ile Türkiye'deki profesyonellik anlayışı arasında pek bir fark olmadığını, ancak Türk futbolcuların 'sakatlanma numaralarına' şaşırdıklarını ifade ettiler. Bunu anlamakta zorluk çektiğini belirten Ganalı Jerry Akaminko, "Türk futbolcuları çoğu zaman maçı dramatize ediyor. En küçük bir itme veya tekmede, sanki ayakları kırılmış, futbol hayatları bitmiş gibi numaralar yapıyorlar. Sonra da ayağa kalkıp takır takır oynuyorlar. Nedense hakemler de bu hareketlerden etkilenerek kart gösteriyorlar. Futbolu böyle dramatize etmemeliler" derken, aynı görüşleri paylaştığını belirten Brezilyalı Bronu Ferreira ise, "Türk futbolcusu oynamaktan çok oynatmamakta ısrarcı" diye konuştu.
3. haftada karşılaştıkları Çaykur Rizespor maçının oynandığı sahanın 'göl' olmasına rağmen maçın oynatılmasındaki ısrarı da anlayamadıklarını ifade eden iki lejyoner, "O saha ya temizlenmeliydi ya da maç oynatılmamalıydı. Adeta gölde su topu oynadık. Buna rağmen o maçı biz kazanmalıydık. Tek kale oynadık ama şanssızdık" dediler. İki lejyoner ayrıca milli marşların sadece milli maçlarda okunduğunu bildiklerini, burada ise her maç öncesi okunmasına önce şaşırdıklarını ancak daha sonra sevdiklerini sözlerine eklediler.
Turgut Uçar istifa etti!
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Turgut Uçar, Orduspor karşısında alınan beraberliğin ardından yönetim kurulu ile görüşerek istifa etti.Bank Asya 1'nci Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'un, ligde 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alması üzerine teknik direktör Turgut Uçar istifasını verdi. Dün sahasında Orduspor ile berabere kalan Kardemir Karabükspor'da, Turgut Uçar maçın ardından yönetim kurulu ile görüştü.
Alınan kötü sonuçlar üzerine Turgut Uçar yönetime istifasını verdi. Kulüp Başkanı Feridun Tankut, "Şansızlıklar bir türlü yakamızı bırakmadı. 7 tane sakatımız oldu. Bunun üzerine teknik direktörümüz Turgut Uçar takımın önünü açmak için, bu alınan kötü sonuçlarda kendine de pay biçerek istifasını sundu. Bizde karşılıklı görüşerek istifasını kabul ettik.
Bugünden itibaren teknik direktör arayışlarımıza başladık. Boluspor maçına teknik direktör yardımcımız Yetkin İlhan takımı hazırlayacak. Bu kan değişimi takımımıza, belki bize uğur getirir. Turgut Uçar'a emekleri için teşekkür ederiz" dedi.
28.09.2008Kaynak : DHA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
K.Karabükspor'da hoca arayışları
Kardemir Karabükspor, Turgut Uçar'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başladı. İlk olarak Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile görüşen Kardemir Karabükspor yönetiminin Mustafa Uğurlu, Bülent Korkmaz ve İsmail Kartal ile de temaslarda bulunduğu öğrenildi. Kardemir Karabükspor yönetimi, hafta sonu deplasmanda oynanacak Boluspor maçına kadar teknik direktör sorununu çözmeyi hedefliyor.
28.09.2008Kaynak : İHA
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Giresunspor'da Mehmet Birinci'den boşalan Teknik Direktörlük görevine Yeşil Beyazlı ekibi iki sezon önce TFF 2.Lig'den Bank Asya 1.Ligine çıkaran Cengiz Demir getirildi.
Giresunspor Teknik Direktörlüğüne Cengiz Demir getirildi.
Yeşil Beyazlı temsilcimizde Mehmet Birinci'den boşalan Teknik Direktörlük görevine 2 sezon önce takımı çalıştıran ve başarılı sonuçlara imza atan Cengiz Demir getirildi.
Bir haftadan bu yana Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Giresunspor Yönetim Kurulu aldığı kararla Teknik Direktör'lük görevine Cengiz Demir'i getirirken Demir'in yardımcılığına da Hüsnü Kaçmaz getirildi.
Giresunspor'da Cengiz Demir ayağının tozuyla Antep'e hareket ederken yarın akşam oynanacak olan Bank Asya 1.Lig maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı takımın başında sahaya çıkacak.
EN GOLCÜ YABANCI ORDUSPOR'DA
Bank Asya 1. Lig'de 23 yabancı futbolcudan Adanasporlu Mbamba, Gaziantep B.Ş Bld.sporlu Da Silva, Kasımpaşalı Moritz ve Ordusporlu Mombra ilk 5 haftada takımlarının bütün karşılaşmalarında forma giydi
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden 23 yabancı futbolcudan Adanasporlu Mbamba, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Da Silva, Kasımpaşalı Moritz ve Ordusporlu Mombra Rosa ilk 5 haftada takımlarının bütün karşılaşmalarında forma giydi.
Futbol Federasyonu'nun Bank Asya 1. Lig'deki yabancı futbolcu transferini yeniden düzenlemesinin ardından 8 kulüp 15 yabancı oyuncuyu renklerine bağlarken, geçen sezon Süper Lig'e veda eden Manisaspor ve Kasımpaşa 3'er, Çaykur Rizespor ise 1 yabancı futbolcusuyla yola devam etmiş, 2006-2007 sezonunda Bank Asya 1. Lig'e düşen Sakaryaspor da kaleci Martinez'i kadrosunda tutmuştu.
Bank Asya 1. Lig'in 5. haftasının ardından takımlarının 5 maçında da forma giyen Ordusporlu Bruno Ferreira Mombra Rosa, hiç oyundan çıkmayarak 450 dakika mücadele ederken, Adanasporlu Marc Kibong Mbamba 378 dakika, Giresunsporlu Zemlianukhin 371 dakika ve Kasımpaşalı Andre Francisco Moritz ise 352 dakika sahada kaldı.
Kayseri Erciyessporlu Emmanuel Njock Mangoung, takımının Sakaryaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında, Kasımpaşalı Jens Berthel Askou ise İstanbul temsilcisinin Karşıyaka ve Giresunspor karşılaşmalarında 18 kişilik kadrosuna girmelerine rağmen, şu ana kadar takımlarında forma giyemedi.
EN GOLCÜ OYUNCU BRUNO MOMBRA ROSA
Bank Asya 1. Lig'de 5 hafta sonucunda yapılan 45 maçta atılan 113 golün 12'sini yabancı futbolcular atarken, bunların 4'ünü Ordusporlu Mombra Rosa kaydetti.
Mombra Rosa'yı ikişer golle Çaykur Rizesporlu Riberio ile Kayseri Erciyessporlu Bikoko, birer gol kaydeden Adanasporlu Etame, Altaylı Tiago, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Da Silva, Giresunspor'dan Zemlianukhin takip ediyor.
Futbolcu ve Takımı Oynadığı Müsabaka Sayısı Oyunda Kaldığı Süre
Mbamba (Adanaspor) 5 - 378
Etame (Adanaspor) 1 - 90
Molina (Altay) 4 - 187
Tiago (Altay) 4 - 267
Ribeiro (Çaykur Rizespor) 2 - 45
Da Silva (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) 4 - 267
Lima Leal (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) 2 - 39
Zemlianukhin (Giresunspor) 5 - 371
Sory Cisse (Giresunspor) 2 - 63
Seni Camara (Karşıyaka) 1 - 27
Diakhate (Kartalspor) 4 - 265
Kotchoni (Kartalspor) 4 - 72
Moritz (Kasımpaşa) 5 - 352
Desire (Kasımpaşa) 3 - 53
Bikoko (Kayseri Erciyesspor) 4 - 267
Rafael (Manisaspor) 4 - 257
Kalabane (Manisaspor) 2 - 180
Borbiconi (Manisaspor) 4 - 335
Mombra Rosa (Orduspor) 5 - 450
Akaminko (Orduspor) 4 - 360
Martinez (Sakaryaspor) 4 - 360
Bruno yetenekleri oldukça iyi bir oyuncu.Orduspor'da bu performansını sürdürürse önümüzdeki senelerde Süper Lig kulüplerinde izleyebiliriz kendisini.
İzleyemeyiz 1 yıllık kiralandı sene sonunda Brezilya'ya geri dönecek.
Kulübüne Mart ayına kadar...800.000 doları verirsek bizimle sözlesme imzalayacak.Bruno'da kalmayı istiyor..Bütün taraftar baskandan bunu istiyor bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...
Samsun'da kongre ve değişim!
Bank Asya 1. Lig'de kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Samsunspor'da teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yolların ayrılmasının ardından göreve Ercüment Coşkundere getirilirken, Karadeniz ekibinin yönetim kurulu 27 Kasım Perşembe günü olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.
Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri ile Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı basın toplantısında, bir süredir ekonomik sıkıntı içinde bulunan kulübün önünün açılması adına bu kararı aldıklarını söyledi.
Görevde kaldıkları yaklaşık 4 aylık sürede kulüp adına birçok olumlu gelişmeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Köktaş, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile bugünkü toplantımız yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantı sonunda ise radikal kararlar ortaya çıktı. Bu kararlar doğrultusunda kulübe daha fazla faydalı olamayacağımız sonucundan yola çıkarak olağanüstü kongre kararı aldık" dedi.
Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Göreve geldiğimiz tarihte Samsunspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun borçlular listesinde yer almaktaydı. Takımın lige çıkıp çıkamayacağı bile şüpheliydi. Yönetim kurulu olarak yaptığımız çalışmalar sonucunda ise kadrosunda şu an itibariyle 35 lisanslı oyuncuya sahip bir Samsunspor var. Geçen 4 aylık sürede oyuncusundan teknik ekibine varana dek tüm kulüp çalışanlarının da bizlere verdiği destek göz ardı edilemez. Ancak gelmiş olduğumuz noktada ülkenin ve Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik kriz ortada. Yönetim kurulu olarak Samsun'un dinamiklerini harekete geçiremediğimiz düşüncesinden hareketle bu kararı almak zorunda kaldık. Yara kangren olmadan bu kararı almak durumundaydık."
TEKNİK DİREKTÖR KONUSU
Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile geçen hafta yollarının ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları doğrultusunda da bir karara vardıklarını ifade eden Köktaş, "Takıma önemli katkıları olan değerli hocamız Hayrettin Gümüşdağ ile yollarımızı ayırmamız sonrası teknik direktör arayışlarımızda da bir sonuca ulaştık. Toplantıda teknik direktör Ercüment Coşkundere'yi sezon sonuna kadar takımın başına getirme kararı aldık" diye konuştu.
"Samsunspor bizim de sevdamız"
Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Altay maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ercüment Coşkundere, "Samsunspor bizim de sevdamız. Her teknik adamın çalışmak isteyeceği marka bir kulüp. Herkes gibi ben de burada çalışmaktan mutluyum" dedi!
Yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda göreve getirilen teknik direktör Ercüment Coşkundere gözetiminde yapılan çalışmaya tüm oyuncular katıldı.
Nuri Asan Tesisleri'nde yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncular, kondisyon çalışması sonrası çift kale maç yaptı.
Antrenman öncesinde açıklama yapan Ercüment Coşkundere, uzun süre sonra yeniden Samsunspor'da görev almanın sevindirici olduğunu söyledi.
Samsunspor'un her teknik adamın çalışmak isteyeceği bir marka olduğunu ifade eden Coşkundere, ''Samsunspor bizim de sevdamız. Her teknik adamın çalışmak isteyeceği marka bir kulüp. Herkes gibi ben de burada çalışmaktan mutluyum'' dedi.
Takımın içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Coşkundere, öncelikle herkesten sabırlı olmasını isteyerek şunları kaydetti:
''Yaşanan sıkıntılar ve oyuncu yapısı biliniyor. Takımın içinde bulunduğu durum itibariyle doğruları yapmak adına öncelikle oyuncuların, daha sonra teknik ekibin ve tüm şehrin sabırlı olması gerekiyor. Hoşgörülü olmak zorundayız. Sıkıntılar belli. Bu yapı itibariyle başarılı olmak istiyoruz. Samsunspor'un bu yolda başarılı olacağından eminim.''
İlk olarak oyuncularla yaklaşık bir saat toplantı yaptığını belirten Coşkundere, zaman içinde oyuncuların özelliklerini daha yakından görme imkanı bulacağını da bildirdi.
Karadeniz ekibi, yarın yapacağı çift idmanla Altay maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Engin İpekoğlu dönemi!
Sakaryasporumuzu takımımızın uzun yıllar kalesini koruyan Engin İpekoğlu ile Neşet Muharrem ve eski futbolcumuz Erol Kolcu ve Ahmet Seçkin çalıştıracak.
Futbol Kariyeri
Futbola Avusturya'nın Prater SV kulübünde başladı. 1982 yılında Sakaryaspor'a transfer oldu. 1987-1988 sezonunda Sakaryaspor'un Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda Macar takım Spartakus ile oynanan maçta gösterdiği başarıyla takımın 2.tura yükselmesinde büyük rol oynadı. 1989-1990 sezonu öncesi Beşiktaş'a 1991-1992 sezonunda Fenerbahçe'ye geçti. Çanakkale Dardanelspor ve Türkiye Millî Futbol Takımı'nın kaleciliğini yapmıştır. Beşiktaş'ta 2 lig, F.Bahçe'de ise 1 lig şampiyonluğu yaşadı. 32 kez A milli takım kalesini korudu. 2000 yılında Fenerbahçe'nin 3. kalecisiyken futbol kariyerine son verdi.
Milli Takım Kariyeri
Milli futbol takımımızın deplasmanda oynadığı unutulmaz Doğu Almanya maçında kaleci Fatih Uraz'ın sakatlığı sebebiyle kaleye geçmiş ve kurtardığı penaltıyla maçın kahramanı olarak Millî Takım kalesinin değişmez ismi olmuştur.
Teknik Direktörlük Kariyeri
İlk olarak yardımcı antrenörlük yapan İpekoğlu Bursaspor'da teknik direktörlük yaptı.Karşıyakaspor Teknik direktörlüğünden Futbolcuların alacaklarını istemesi nedeniyle görevindem alınmıştır. Daha Sonra Kocaelisporda Kayahan Çubuklu'nun görevden alınmasıyla Bank Asya 1. Ligin bitmesine 4 hafta kala bu takımla anlaşmıştır.4te 4 yaparak Kocaelispor takımını Şampiyon olarak Turkcell Super Lige yükseltmiştir.
![]()
Bu gün yapılan Genel Kurulda Olgun Aydın Peker Başkan seçildi.
Ekibimizin Olağanüstü Genel Kurulu bu gün 12:30'da Fiskobirlik Merkez Lokalinde gerçekleştirildi. Yeni Yönetimi yapılan seçim sonucu Başkan Olgun Peker ve Listesi oluşturdu.
Ekibimiz Yönetim Kurulu tam listesi için Tıklayınız.
Giresun Spor Kulübü
Asbaşkan Sinan Engin
Bank Asya Birinci Lig takımlarından Giresunspor'da dün yapılan genel kurulun ardından bugün de görev dağılımı yapıldı.
Olgun Aydın Peker başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nda Asbaşkanlık görevi Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin'in oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, Olgun Aydın Peker başkanlığında oluşan yönetim kurulunda, Asbaşkanlık görevini Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin'in yürüteceği açıklandı. İkinci başkanlığa Ferhat Abidinoğlu ve Ali Akdağ'ın getirildiği görev dağılımında Naim Aygün, Ahmet Külekçi ve İhsan Yarkın'ın da başkan yardımcılığı ve Asbaşkanlık görevinde bulunacağı açıklandı. Kulüpte diğer görev dağılımları ise şöyle oluştu: "Kurumsal İşler Sorumlusu Cevdet Karataş, İstanbul Sorumlusu Gökalp Kasapoğlu, Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Saraçoğlu, Genel Sekreter Serdar Kırömeroğlu, Basın Sözcüsü Fatih Sandal, Altyapı Sorumlusu Ömer Aydın, Tesisler Sorumlusu Ercan Durhan, Sağlık Sorumlusu Hasan Yılmaz, Yönetim kurulu üyeleri Nevin Atamer Okumuş, Bahtiyar Karakoç, Sefer Bayramoğlu, Mehmet Sarıgöl, Öznur Eriş ve Enver Yılmaz."
05.12.2008Kaynak : DHA
Mafya Giresunspora da bulasti,yazik ...
Giresunspor'a yazık oldu...
Giresunspor'dan Peker açıklaması!
Giresunspor yönetim kurulu, Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker hakkında ulusal basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Giresunspor yönetim kurulundan konu ile ilgili yapılan açıklamada, Olgun Aydın Peker hakkında ulusal basında çıkan haberlerin asılsız olduğu belirtilerek, "Kulüp Başkanımız Olgun Aydın Peker'in yargılandığı ya da mahkemede görülen hiçbir davası yoktur. Geçmişte gördüğü bütün dava ve mahkemelerden de beraat etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.
05.12.2008Kaynak : İHA
Sinan Engin'den Giresunsporlulara büyük söz
Türk futbolunun tanınmış ismi Giresunspor'da asbaşkan olduktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Sinan Engin,takımın devre arasında güçlü isimlerle takviye edileceğini, seneyede süper lig için yola çıkılacağını açıkladı.
Giresunspor’da Aydın Olgun Peker başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda as başkanlık grevine getirilen Sinan Engin,bundan sonra menajerlik yapmayacağını aktif olarak yöneticilik yapacağını söyledi.
Giresunspor yönetim kurulundan görev almaktan mutluluk duyduğunu da söyleyen Sinan Engin,ligde zor günler geçiren yeşil beyazlı Karadeniz ekibinin bu yıl ligde kalması için ne gerekiyorsa yapacaklarını,önümüzdeki sezonda hedeflerinin süper lig olduğunu açıkladı.
Engin, Giresun’a Giresunspor’un maçları geleceğini ve takımı yakından takip edeceğini de belirterek” Devre arasında Giresunspor’u çok güçlü isimlerle takviye edeceğiz. İstediğimiz futbolcuyu alabilecek durumdayız”dedi
Müthiş iddia... Yeniden buluşuyorlar
Sinan Engin'in Giresunspor'un Asbaşkanı olmasının ardından Ertuğrul Sağlam'ın da Karadeniz ekibiyle anlaşmak üzere olduğu belirtildi
Müthiş iddia... Yeniden buluşuyorlar
Olgun Peker'in başkanlığında güçlü bir yönetim kuran Giresunspor'un Sinan Engin'in ardından Beşiktaş eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a da imza attıracağı iddia edildi. Giresunspor'un Sağlam'a teklif yaptığı ancak genç teknik adamın düşünmek için zaman istediği öğrenildi. Beşiktaş Menjeri Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam 1 yıl 3 ay birlikte görev yaptıkları Beşiktaş'tan başarısız olduklarını gerekçe gösterildikleri için yaklaşık 2 ay ay önce istifa etmek zorunda kalmışlardı.
Gordon, Diatta yı .Giresunda görebiliriz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
inşallah kardeşlerimizin adı bazı insanlar yüzünde kötü yönde anılmaya başlamaz
giresunada mafya bulaştı yönetime baksana
1-sinan engin
2-sedat peker'in manevi oğlu olgun peker
yazık oldu giresuna mafya falan