Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
451 ile 480 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

juventus takım harıka bence sureklı kar eden bı fınansal yapısı var.kadro ıyı taraftar ıyı beklentıler ıyı takım sureklı kar edıyor ben 3.sezonda kı karım 150m euro ve bu daha sezonun ortasındakı rakam .takım bıraz yas olarak fazla ama degısımı ıyı yaptıgınızda super oluyr ben hemen yaslıları ve ısıme yaramıcakları yolladım ılk yıl giovincoda super gelısım gosterıo ve sıze ıyı para kazandırcak bı oyuncu oluyr crıscıto dıye bıı defans oyuncusuda var yıldız olmaya adayç.alt yapıda ıyı ıslıyor bence alınacak bı takım

çok çok iyi değilsiniz ama heveslisiniz: Arsenal
    transfer bütçesi uçmuş, takım genç ve dinamik, her genç oyuncu en geç 2 sene sonra 10-15m € oluveriyor.

Hevesliyseniz: Ajax
    kadronuz gayet iyi, bütçe de iyi, gençler muhteşem, bir kaç iyi tranferle şl sizin.

Tottenham: hücum oyuncularınız iyi, şampiyonluk yolu çok uzun ve zor,avrupa kupaları eğlenceli, finans iyi

Ben muhteşemim diyorsanız :Twente
    Hollanda liginin dinamikliğini ve sürprizlerini keşfedin , finans: ehh işte
    oyuncularınız ehh işte , avrupa ve lig oldukça zorlu

daha küçük kulüp denemdim. eminim daha zorları da vardır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

8.0.2' e Shakthar Donetsk'i tek geçerim yönetim sizin bütün isteklerinizi yanıtlıyor ve toplam transfer bütçesi yaklaşık olarak 101 M oluyor Alamadığınız kişi kalmıyor tavsiye ederim!!!!
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    8.0.2' e Shakthar Donetsk'i tek geçerim yönetim sizin bütün isteklerinizi yanıtlıyor ve toplam transfer bütçesi yaklaşık olarak 101 M oluyor Alamadığınız kişi kalmıyor tavsiye ederim!!!!

Sözümün arkasındayım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

elinde hiç bir şeyi olmayan bir takım(kadro olarak)bütçeside biraz iyi ve avrupa kupalarına katılabilecek bir takım önerirseniz sevinirim
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    elinde hiç bir şeyi olmayan bir takım(kadro olarak)bütçeside biraz iyi ve avrupa kupalarına katılabilecek bir takım önerirseniz sevinirim
    danimarkadan brondby kadro olarak yeterli değil ama bütçesi gayet iyi ligine göre denemeye değer bence

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli

bence danimarkadan kopenhag harika daha öncede söylemiştim 8.0.2 de 11 milyon dolar bütce veriyor daha sonra isterseniz tekrar bütce ilave ediyor sampiyonlar ligine kalmanız halinde zaten göklere cıkartılıyosunuz

palermo,fiorentina ve zaragoza...gerçekten harika...

Salzburgda çok güzel

10. Default

Gençlerbirliği

Finansal durumu gayet iyi. Ayrıca kadrosunda da Mehmet Çakır, Isaac Promise, Marcinho gibi iyi topçular var. 2-3 takviye yetersiz kalsa da iyi bir transfer politikası izlerseniz UEFA'ya rahatça gidebilirsiniz.

bursaspor.....

arsenal muthis gencleri ve super bi defansi var ve fm deki favorim tabiki cesc

Middlesbrough,Tottenham,Reading,Sheffield Utd,Palmeiras,Corinthians,Cruzeiro,Az Alkmaar,PSV Eindhoven,Feyenoord,Villarreal,Valencia,Sevilla,At letico Madrid,Celtic,Rangers,Hearts,Aberdeen,Werder Bremen,Stuttgart,HSV,Karlsruhe,Leverkusen,Hannover ,Borussia Dortmund,Wolfsburg,Nürnberg,Genoa,Catania,Sampdori a,Roma,Juventus,A.C.Milan,Torino,Livorno,Parma,Reg gina,Atalanta,Fiorenina,Napoli,Lazio,Palermo,Fener bahçe,Bursaspor,Kayserispor,Manisaspor,Altay,Bolus por,Etimesgut Şekerspor,Giresunspor,Malatyaspor,Kocaelispor,Güng ören Bld.Spor,Locomotiv Moscow,Zenit St.Petersburg,Olympique Lyonnais,Olympique Marseille,Lille OSC,Auxerre,Boca Juniors,Huracan,İndependiente,San Lorenzo,River Plate,Arsenal De Saranti,Al-İttihad,Al-Ahli,South China,Al-Nejmeh,Al-Karama,Al-Jaish,Nebitchi Balkanabat,Nisa Ashganabat,Regar-TadAZ Tursunzade,Home United FC,Singapore Armed Forces FC,Porto FC,Benfica,Sporting Lizbon,Sparta Prague,Sigma Olomouc,Neftçi,Cruz Azul.Sanırım bu kadar yeter.

cocuqLuqumdan beri ManU taraftarı oLduqum icin Manchester Unıted e aLısmısım kopamıorm xD

merhaba arkadaşlar ben konu açamıyorum bu siteye yeni üye oldum derdimi burdan msj atarak anlatmak istiyorum arkadaşlar bende Football Manager 2009 var ama kasıyo pc biraz Football Manager 2008 de var ben 2008 oynamaya devam edebilirim ama kadrolar eski kadro yenilerini arıyorum ama bulamadım bu sitede vardır die düşünüyorum sizler linki biliyosanız ve nasıl kuruluor burdan bana bi anlatırsanız çok minnettar kalırım...Kısacası Football Manager 2008 oynamak istiyorum ama eski kadrolar olmasın yani en son yeni kadrolarla oynasam gzl olur die düşünüyorum milan baroslu kewelll galatasaray gibi bana bu konuda yardım edeck arakdaşları arıyorum lütfen bi yardım şimdiden tşk ederim arkadaşlar...

16. Default

Bursaspor
    Harika bir kadrosu var.Forvetine niculae yi alırsanız harika oluyor.UEFA da yarı final yaptım

ARSENAL süper gençleri var..suan 2015 senesindeyim ve 4 şampiyonlar ligi, 2 süper kupa,6 lig şampiyonlugu 2 dünya klupler kupası...ayrıca finansı süper transfere ilk sezonlar pek gerek olmuyo..daha sonrada istediginiz yıldızları alabilirsiniz ben mesela messi ve silva yı aldım...

ayrıca ATLETİCO MADRID ispanya ligi cok zevkli denk takımlar var kadrosu güzel transfere gerek yok finans idare eder ayrıca süper bi genc yetenek olan agüero var o yeter zaten tek basına 50 gol attı apaçi

Torquay United derim.
    İngiltere Blue Square Premier de.Yönetim sizden hiçbir şey beklemiyor.Taraftarınız her daim arkanızda. Oyuncular ise iyi bir idmanla gerçekten iyi oluyorlar.Altyapıdan hersene banko oynayacak 1 veya 2 oyuncu çıkıyor.Finans durumunuz kötü ama kendi oyuncular yetiştirebildiğiniz için ihtiyaç duymuyorsunuz. Fm ruhunu bu takımla anlarsınız bence.İyi oyunlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Basel'i öneriyorum. Ligde kolaylıkla şampiyon olacağınız için tüm plan ve programın avrupa kupaları için yapıldğı bir oyun sizleri bekliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Standard Liege.. Genç oyuncuları çok iyi alt yapısı sağlam.. küçük bir takımla oynamak istiyorsanız tam size göre olabilir =)

ARSENAL

takımda oyuncu eksiginiz olmıcaktır ßen 4 2 3 1 oynarım ve sadece forvete takviye yaptm 2 sene goturdu beni sonra kucuk değişikliklerle devam . . .

finansı gercekten mukemmel ( senden şampiyon olmanı beklememelerine ragmen . . ) ==>> ki bu takımla sampiyon olmak inanın zor değil .

eger transfer parası elde etmek istiyorsanız fabregasa cok para veriyorlar

en onemli ve guzel ozelligi takım yaş ortalaması cok dusukk ozel bir gencleştirme cabasına gerek yoq . . .

keyifLi oyunLar

sanırım 8.0.0 da shaktarın transfer bütçesi 121m $. ben oyunun ikinci sezonunda falan gitmiştim.

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar

ingiltere ligi = Reading
    bütçesi biraz kısıtlı ilk 2 sezondan sonra stad 6600 civarı büyüyor ve artık her sezon böyle devam ediyor büyümeye forveti çok iyi kevin doyle genç oyunculardan bir kaç tane işe yarar bişiyler çıkıyor bu oyuncuları pilot kulublerinize göndererek gelişmesini sağlayabilirsiniz. ayrıca bekletileride düşük büyük takımlar ile arası çok iyi çok büyük süprizler yaptım bu takımla liverpool,chelsea ve totnhanem ı şampiyonluktan ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Coca Cola Championship'ten Ipswich Town'u öneriyorum.
    Mazisi başarılı bir kulüp ve ayrıca Championship'in en zengin takımı denilebilir, yönetim sadece 2 sene içinde üst sıralara yerleşçek bir takım istiyor fakat normalde 10, premiere yükselirim(promotion) derseniz 14, yok ben şampiyonluktan aşagı almam diyorsanız 20 milyon pound transfer bütçesi veriyorlar, evet yanlış duymadınız 20 milyon pound fakat ciddi derecede transfere ihtiyacınız olabilir sadece forvetlerine championship için garanti verebilirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Coca Cola Championship'ten Ipswich Town'u öneriyorum.
    Mazisi başarılı bir kulüp ve ayrıca Championship'in en zengin takımı denilebilir, yönetim sadece 2 sene içinde üst sıralara yerleşçek bir takım istiyor fakat normalde 10, premiere yükselirim(promotion) derseniz 14, yok ben şampiyonluktan aşagı almam diyorsanız 20 milyon pound transfer bütçesi veriyorlar, evet yanlış duymadınız 20 milyon pound fakat ciddi derecede transfere ihtiyacınız olabilir sadece forvetlerine championship için garanti verebilirim.
    Hangi dbde ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Hangi dbde ?
    802.........

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

2008'de hem eğlence hem kazanmak hemde heyecen ve çekişme için bence fiornetina.. kalesi süper, forvette mutu süper, sağ kanat ve sol anat süper, orta göbek süper. Orta göbekte montolivo denen bi âdem var.. süper bişe yani. eminim iki sene içinde avrupayı peşinden koşturacaktır.. kesinlikle tavsiye ediyorum FİORENTİNA..

Default Takımın ne olduğu önemli değil

Her takım başarıya ulaşabilir ve her taktik oturması mümkündür önemli olan elindeki malzemeyi iyi kullanmak veya hayelindeki taktiğe doğru adam almak bu çok önemlidir var olan taktiğe doğru takım komutu ve doğru oyuncu komutu çok önemlidir ve daha sonra iyi transfer bunları yaptınız sürece başarı gelecektir favari takımlar italya- lazio,palermo ispanya a.madrid.deportivo,valencia,ingiltere-tek kelimeyle m.city bu orta seviye kulüplerle 3,4 yıl içinde muazzam başarılar yakalanabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Man City orta seviyemi?O takımla ben ilk tüm kupaları alırım 3-4 yıla gerek yokki

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Man City orta seviyemi?O takımla ben ilk tüm kupaları alırım 3-4 yıla gerek yokki
    3-4 yıl içine ilk yıl girmiyormu arkadaşım nasıl yorum okuyorsun ayrıca orta düzey bir takım m.untd,chelsea,liverpool,arsenal, üst düzey takımlar ve ilk yılda alacağın kupa sınırlı ezbere konuşmayın lütfen...

Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon

Mesaj Yetkileri