süper kupa finaline çıkıcım oynatıcak oyuncu yok herkes milli takımda
![]()
süper kupa finaline çıkıcım oynatıcak oyuncu yok herkes milli takımda
![]()
Senin sorunda iyiymiş
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ingiltere copa america da
![]()
Arkadaşlar Zenit ile Rusya liginde oynuyorum.Geçen sene CSKA ile aynı puanda bitirip playoff oynadım ve şampiyon oldum ama bu sene başıma gelen daha ilginç.
İlk 4 takımında puanları aynı, ama nasıl olduysa direk CSKA şampiyon oldu.
İşte buyrun bakın>>
Sormak istediğim soru benim averajım yüksek olmasına rağmen CSKA nın galibiyet sayısının benden fazla olması nedeniyle mi şampiyon olarak gösterilmesi?
Resim çıkmamış ama atılan golleri fazlaysa şampiyon olabilir ya da aralarında oynanan maçlarda kim daha fazla puan aldıysa o şampiyon olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Resim biraz bekleynice çıkıyor, arkadaşım.![]()
Şöyle bir durum olabilir.İlk sezon 2 takımın puanları aynı.Tek maçta bu durum halledilir.İkinci sezon ise 4 takımın puanları aynı olduğundan takımların birbirleri ile oynadıkları maça bakılır.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
İlk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım =)
Onda şaşırlıacak bir durum yok, her yıl bir Avrupa takımı katılıyor zaten.
Arkadaşım bende baktım çok ilginç gerçekten...Avaraj, attığın gol ve yediğin az gol e rağmen CSKA şampiyon olmuşsa geriye 2 seçenek kalıyor...
1. aynı puanda bitirmiş takimlar yani 4 kişiyi bir grup'a koyduğunu varsay ve aralarınızda şampiyonlar ligi üsülü puan tablosu yap..sonuçta CSKA bu 4 lü içinde daha çok puan almış olabilir...
2. en çok galip gelen takim! cska 22 kez galip gelmiş sen 21 kez kazanmışsın! buda sıralamayı belirlemiş olabilir düşüncesindeyim...
Saygılar...
Last edited by uaemrah : 02.Temmuz.2008 at 15:32 Reason: detay!
u-ap emrah haklı olabilir.
Bu Rusya liginin kuralıdır zaten.Normalde de böyledir.2 takım aynı puana sahip olursa sonuçlara averaja vs bakılmaz.Direk bir playoff maçı oynanır ve şampiyon belirlenir.3-4 sene önce Rusya Ligi'nde böyle bir durum yaşandığını hatırlıyorum.Hatta maçı yapan ekipler Lokomotif Moskova ve Cska Moskova idi galiba.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Galibiyet sayılarına bakılıyor sanırım sende seneye şampiyon olursun artık![]()
Böyle bi durumda 4lü averaja bakılır yani 4 takımın aralarında oynadığı maçlara.O oynanılan maçlarda kimn daha fazla puan almışsa o şampiyon olur.Ben böyle biliyorum![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
İlginç gerçekten 4lü averaja göre belirlenmiş sanırım
beyler maça cıkıyordum bir baktım bu nekoptum ya
![]()
Evet aynı olay benim başıma geldi, ben a.madridi yönetirken, r.madrid, a.madrid, barcelona, valencia hepimiz 82 puandaydık ve en fazla avaraj bana ait olmasına rağmen ve ben barcayı 2 maçta, reali ve valencia yı 1 er maçta yenmiş olmama rağmen 4. sıradaydım ve her türlü avaraj sıralamasında da en iyisi bendim![]()
lig tablosuna bakarken ağaç menüde kurallar veya rules yazar oraya bak tm 2008 kullanıyorsan türkçesini görürsün muhtemelen bu dört takımın aralarında oynadğı maçlara göre veya galibiyet sayısına göre şampiyon belirlenmiştir ama çok enteresan olmuş
arkadaşalr iyi dikkat edin sadece CSKA Moskova 22 maç kazanmış. diğerleri 21-21-21 diye geri geri gidiyor.
bence bundan. en çok maç kazanan ekip CSKA Moskova![]()
Aynı puandaki takımların aralarında oynanan maçlardan en fazla puan çıkaran takım şampiyon oluyor bildiğim kadarıyla.
Last edited by gslianil58 : 03.Temmuz.2008 at 15:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rusya'da bir kural varmış, ilk iki sıra aynı puanda bitirdiyse direkt olarak play-off oynanıyormuş. 2006 senesinde de play-offu CSKA kazandı. Bu kadar basit. Ama 4 takım aynı puanda olunca böyle bir kural söz konusu olamıyor.