Sayfa 16 / 30 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

süper kupa finaline çıkıcım oynatıcak oyuncu yok herkes milli takımda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senin sorunda iyiymiş
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

ingiltere copa america da

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Arrow İlk defa böyle bir lig

Arkadaşlar Zenit ile Rusya liginde oynuyorum.Geçen sene CSKA ile aynı puanda bitirip playoff oynadım ve şampiyon oldum ama bu sene başıma gelen daha ilginç.

İlk 4 takımında puanları aynı, ama nasıl olduysa direk CSKA şampiyon oldu.
    İşte buyrun bakın>>

Sormak istediğim soru benim averajım yüksek olmasına rağmen CSKA nın galibiyet sayısının benden fazla olması nedeniyle mi şampiyon olarak gösterilmesi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Resim çıkmamış ama atılan golleri fazlaysa şampiyon olabilir ya da aralarında oynanan maçlarda kim daha fazla puan aldıysa o şampiyon olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Resim biraz bekleynice çıkıyor, arkadaşım.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Şöyle bir durum olabilir.İlk sezon 2 takımın puanları aynı.Tek maçta bu durum halledilir.İkinci sezon ise 4 takımın puanları aynı olduğundan takımların birbirleri ile oynadıkları maça bakılır.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Şöyle bir durum olabilir.İlk sezon 2 takımın puanları aynı.Tek maçta bu durum halledilir.İkinci sezon ise 4 takımın puanları aynı olduğundan takımların birbirleri ile oynadıkları maça bakılır.
    E şimdi ben CSKA yı yendim yanılmıyosam iki maçtada Lokomotivde beni yendi, hatırlıyorum. Cska da Lokomotivi yense...

Uzar gider bu.Bu kadar akıllı olduğunu zannetmiyorum oyunun.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    E şimdi ben CSKA yı yendim yanılmıyosam iki maçtada Lokomotivde beni yendi, hatırlıyorum. Cska da Lokomotivi yense...

Uzar gider bu.Bu kadar akıllı olduğunu zannetmiyorum oyunun.
    Sen yine de dediğimi bir kontrol et derim.Olmazsa senin dediğin gibi de olabilir.Ss atman mümkün müdür?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Sen yine de dediğimi bir kontrol et derim.Olmazsa senin dediğin gibi de olabilir.
    Evet biraz inceleyim ama kağıt kalem olmayınca içinden çıkacağımı zannetmiyorum.

TuNdRaLoWeR Misafir

İlk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım =)

TuNdRaLoWeR Misafir

Onda şaşırlıacak bir durum yok, her yıl bir Avrupa takımı katılıyor zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Arkadaşım bende baktım çok ilginç gerçekten...Avaraj, attığın gol ve yediğin az gol e rağmen CSKA şampiyon olmuşsa geriye 2 seçenek kalıyor...

1. aynı puanda bitirmiş takimlar yani 4 kişiyi bir grup'a koyduğunu varsay ve aralarınızda şampiyonlar ligi üsülü puan tablosu yap..sonuçta CSKA bu 4 lü içinde daha çok puan almış olabilir...

2. en çok galip gelen takim! cska 22 kez galip gelmiş sen 21 kez kazanmışsın! buda sıralamayı belirlemiş olabilir düşüncesindeyim...

Saygılar...
    Last edited by uaemrah : 02.Temmuz.2008 at 15:32 Reason: detay!

14. Default

u-ap emrah haklı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    Arkadaşım bende baktım çok ilginç gerçekten...Avaraj, attığın gol ve yediğin az gol e rağmen CSKA şampiyon olmuşsa geriye 2 seçenek kalıyor...

1. aynı puanda bitirmiş takimlar yani 4 kişiyi bir grup'a koyduğunu varsay ve aralarınızda şampiyonlar ligi üsülü puan tablosu yap..sonuçta CSKA bu 4 lü içinde daha çok puan almış olabilir...

2. en çok galip gelen takim! cska 22 kez galip gelmiş sen 21 kez kazanmışsın! buda sıralamayı belirlemiş olabilir düşüncesindeyim...

Saygılar...

Ben 2.si olduğu kanatindeyim çünkü geçen senede CSKA beni yenmişti ama playoff oynamıştık aynı puana sahip olmamıza rağmen.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Ben 2.si olduğu kanatindeyim çünkü geçen senede CSKA beni yenmişti ama playoff oynamıştık aynı puana sahip olmamıza rağmen.
    Bu Rusya liginin kuralıdır zaten.Normalde de böyledir.2 takım aynı puana sahip olursa sonuçlara averaja vs bakılmaz.Direk bir playoff maçı oynanır ve şampiyon belirlenir.3-4 sene önce Rusya Ligi'nde böyle bir durum yaşandığını hatırlıyorum.Hatta maçı yapan ekipler Lokomotif Moskova ve Cska Moskova idi galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galibiyet sayılarına bakılıyor sanırım sende seneye şampiyon olursun artık

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Böyle bi durumda 4lü averaja bakılır yani 4 takımın aralarında oynadığı maçlara.O oynanılan maçlarda kimn daha fazla puan almışsa o şampiyon olur.Ben böyle biliyorum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlginç gerçekten 4lü averaja göre belirlenmiş sanırım

Allah askına bi yardım edın bu nasıı bişeydir boyle 03 04 ten beri oynuyorum dun cd aldım 08 e BasLadım we ilk kez boyle birseyle Karsılasıyorm

biraz acele cwp yazarsanız sewınırım karakter beqlıyo ona gore yeni karakter accam xD
    Last edited by FurkYSmL : 02.Temmuz.2008 at 22:57

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    İlginç gerçekten 4lü averaja göre belirlenmiş sanırım
    Dediğim gibi böyle bir durum olsa, geçen senede CSKA ile puanlarım aynı CSKA beni yenmiş ve averajı benden daha iyiydi ancak playoff oynadık.

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

beyler maça cıkıyordum bir baktım bu ne koptum ya

Evet aynı olay benim başıma geldi, ben a.madridi yönetirken, r.madrid, a.madrid, barcelona, valencia hepimiz 82 puandaydık ve en fazla avaraj bana ait olmasına rağmen ve ben barcayı 2 maçta, reali ve valencia yı 1 er maçta yenmiş olmama rağmen 4. sıradaydım ve her türlü avaraj sıralamasında da en iyisi bendim

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

lig tablosuna bakarken ağaç menüde kurallar veya rules yazar oraya bak tm 2008 kullanıyorsan türkçesini görürsün muhtemelen bu dört takımın aralarında oynadğı maçlara göre veya galibiyet sayısına göre şampiyon belirlenmiştir ama çok enteresan olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post

yıl 2015 Altay'ın yeni teknik direktörü Maniche , gurur duydum vallahi
    şimdi daha ilginci geliyor kovuldu

28 mart - 18 mayıs Maniche'in Altay macerası
    Last edited by ThersoN : 03.Temmuz.2008 at 03:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

arkadaşalr iyi dikkat edin sadece CSKA Moskova 22 maç kazanmış. diğerleri 21-21-21 diye geri geri gidiyor.

bence bundan. en çok maç kazanan ekip CSKA Moskova

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Aynı puandaki takımların aralarında oynanan maçlardan en fazla puan çıkaran takım şampiyon oluyor bildiğim kadarıyla.

ya beyler bu ligde en fazla galibyet kiminse onun şampiyon olduğunu hatırlıyorum 2 yıl önce cska böle bir şampiyonluk yaşamıştı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    buyrun ispatı sene 2006 yani 2 yıl önce
    Last edited by gslianil58 : 03.Temmuz.2008 at 15:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Rusya'da bir kural varmış, ilk iki sıra aynı puanda bitirdiyse direkt olarak play-off oynanıyormuş. 2006 senesinde de play-offu CSKA kazandı. Bu kadar basit. Ama 4 takım aynı puanda olunca böyle bir kural söz konusu olamıyor.

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Rusya'da bir kural varmış, ilk iki sıra aynı puanda bitirdiyse direkt olarak play-off oynanıyormuş. 2006 senesinde de play-offu CSKA kazandı. Bu kadar basit. Ama 4 takım aynı puanda olunca böyle bir kural söz konusu olamıyor.
    playoff oynanmadı dostum ben iddaa oynadığım için yakın takip ediyordum playoff oynandığını ispatlar mısın? galibiyetlerle alakalı sadece arkadaşın galibiyetiyle rakibin galibiyeti eşitmiş demekki o zaman playoff oynanmış

Sayfa 16 / 30 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri