Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Higuain Beşiktaşta Kaldı

Yabancı kontenjanının 6+2´ye çıkması ve ara transfer döneminin süresinin uzatılması, Beşiktaş´a iyi geldi. Defans arayışını sürdüren siyah beyazlılar, Higuain´i göndermekten vazgeçtiklerini açıkladı.
    Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncu kontenjanını 6+2’ye çıkarması, Beşiktaş’a iyi geldi. Siyah-beyazlı yöneticiler, bir süredir kadrolarına katmak istedikleri yabancı defans oyuncusu konusunda rahatladı, böylece uzun zamandır gönderileceği konuşulan Higuain’in gitmesine de gerek kalmamış oldu. Higuain, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada alacaklarının ödenmesi şartıyla Beşiktaş’tan ayrılabileceğini belirtmişti.

Öte yandan, ara transfer döneminin 6 Şubat’a kadar uzatılması da Beşiktaş’a oyuncu arayışları konusunda rahat hareket etme olanağı sağladı. Beşiktaş’lı yöneticilerin transfer arayışlarına hız verdikleri, gelen haberler arasında.

Ayrıca uzun süren bir sakatlık dönemi sonrası yeniden takım arkadaşları ile beraber antrenmanlara başlayan Mehmet Yozgatlı, Siyah-beyazlı yöneticileri sevindirdi. Yozgatlı´nın yeniden takıma dönmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden yöneticiler, Mehmet´in tecrübeli bir futbolcu olduğunu ve şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdiler.

6+2 iyi oldu bi bakıma BJK için. Higuain'i biraz daha deneyebilecekler. Bence hala uyum sağlayamadı. Bizim geçen sene Deivid'de olduğu gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

O adam büyük işLer yapacak daha dur .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko varken Higuain yine forma şansı bulamayacak..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Drpic bitti gibi !..

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Dinamo Zagreb'in dev stoperi Dino Drpic transferinde sona geldiği ve 26 yaşındaki futbolcunun transferinin an meselesi olduğu iddia edildi.

Dinamo Zagreb ile Antalya'da kampta olan Drpic ve kulübüyle büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlıların dev stopere yarın imza attırabileceği belirtildi. 26 Mayıs 1981 doğumlu olan 1.93 boyundaki dev stoper Dino Drpic, Zagreb'de oynadığı 154 maçta 10 gol atmayı başardı.

İlk olarak Fikret Demirer'in izleyip beğendiği, Mutlu Topçu'nun da mercek altına aldığı futbolcuya Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği belirtildi.

ligtv

Drpic'i alacağız büyük ihtimal.Ntv,CnnTürk,Bjk Tv gibi kanallardada haberden bahsedildi..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Ocak.2008 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Drpic..Topu oyuna iyi sokabiliyormu bu önemli.Çünkü topu oyuna iyi sokabilen biri besıktasda çok iş yapar falan deniliyor..Yani popescu'ya benzer birt stoper lazım diyorlardı..

Drpic alınırsa büyük ihtimal kayseri deplasmanında oynayacak..
    Last edited by Emurafu : 31.Ocak.2008 at 00:47

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar Drpic ile anlaştık.Kesin olarak geliyor.ZAgreb'in sitesinde haber var.

http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prika...n/default.aspx

Orada yazan yazıda Beşiktaş ile anlaşıldığı yazıyor.Ayrıca Cnn'de son dakika haberi geçti Drpic ile anlaşıldı diye.Zaten Ntv dün vermişti haberlerini.Bjk Tv'dede alt yazı geçti.

Hayırlı olsun bu transfer kulübümüze.Tello'yu almamızı öneren Fikret hoca keşfetmiş.Mutlu hocada izledi geçen gün.Olumlu rapor vermiş.Tekrar hayırlı olsun.İsimi pek duyulmamış ama inşallah Tello gibi katkısı büyük olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Adamın boyunun 1.93 olarak duydum.Hırvatistan'da iyi defanslar çıkabiliyor.Umarım defansımıza oturur ve Diatta gibi çıkmaz.

Ayrıca Higuain'in gönderilmemesinede sevindim.Tam kapasiteyle oynadığı bir iki maç var oda çok verimli oldu onun için.Ertuğrul Hoca şans vermeli diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Haberturk'te de son dakika verdi.Drpic'le anlaşılmış...
    http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/01/30
    Last edited by Oghuse : 31.Ocak.2008 at 01:02

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ntvspor söyledi:Başkan Zapotocny için İtalya'ya gidiyormuş..

Ne oluyor yahu..

Bu arada Ntv anlaşmanın 3+2 yıllık olduğunu söyledi.Hadi bakalım bir kez daha hayırlı olsun diyelim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Drpic Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpic'in transferini bitirdi. Siyah beyazlı yönetim devre arası transfer döneminin başladığı 1 Ocak tarihinden itibaren kadrosuna katmaya düşündüğü yabancı defans oyuncusu transferini noktaladı.

Beşiktaş yönetimi transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Hırvat Dino Drpic'i renklerine bağladı. Hırvatistan Ligi takımladından Dinamo Zagreb'de forma giyen 27 yaşında ve 1.93 cm boyundaki futbolcu ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın, Drpic'in bonservis bedeli olarak Hırvat kulübüne1 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Siyah beyazlılarrı, Hırvat futbolcu ile 2.5 yıllık mukavele imzalayacağı öğrenildi.
    30.01.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

2 yabancı stoper gelirse,Zan ve Baki gider..Kaş,Toraman,Drpic,Zapotocny bunlar olur..Takımda stoper bollugu oluyor..

Drpic hayırlı olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NTV de spor servisinde duymuştum... hayırlı olsun...

Hadi hayırlı olsun umarım fiyasko olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam Drpic'i anladıkta 2. stoper ne alaka onu çözemedim

Sanmam 2 stoper alcaklarını..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

edit

yazmılmış, farkında değilim, özür dilerim.

Hadi hayırlısı..
    Last edited by Cengo : 31.Ocak.2008 at 01:27
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tüm Beşiktaşlı arkadaşlar tebrik ediyorum hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Higuain'de Meksika'nın America takımına yıl sonuna kadar kiralandı.

Bir yabancı daha alabiliriz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Drpic özellikleri,Hobileri anlayana
    http://66.102.9.104/search?q=cache:Z...nk&cd=11&gl=tr

Shakira hayranımış sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Drpic özellikleri,Hobileri anlayana
    http://66.102.9.104/search?q=cache:Z...nk&cd=11&gl=tr

Shakira hayranımış sanırım
    Daha anlaşılır bu linkte.

http://www.nk-dinamo.hr/igrac/prikaz/34/en/default.aspx
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kartal stoperini buldu
    Beşiktaş, Dinamo Zagreb'in savunma oyuncusu Dino Drpic ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlıların Hırvat oyuncuyla bugün sözleşme imzalaması bekleniyor. Ayrıca Çek savunma oyuncusu Zapotocny ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ın, Higuan'i de sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı belirtildi.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 01:33 TSİ 31 Ocak 2008 Perşembe

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımının savunma oyuncusu Dino Drpic ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Drpic ve hulübüyle anlaştıklarını açıkladı. Siyah-beyazlıların Hırvat Dino Drpic ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.

27 yaşında ve 1.93 cm boyundaki futbolcu ile her konuda anlaşan Beşiktaş'ın, Drpic'in bonservis bedeli olarak kulübüne 1 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Drpic'in ise siyah-beyazlı kulüpten yıllık 750 bin euro alacağı belirtildi.

Antalya'da takımıyla kampta bulunan Drpic'in, bugün İstanbul'a gelmesi ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

SIRADA ZAPOTOCNY VAR

Öte yandan siyah-beyazlıların, kadrosuna katmak istediği bir diğer isim Tomas Zapotocny’nin transferinde de sona yaklaştığı belirtildi.

İtalya Serie A takımlarından Udinese'de forma giyen Çek savunma oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın özellikle istediği Zapotocny , bu sezon Udinese'de 11 maçta forma giydi.

Ayrıca siyah-beyazlıların, yabancı kontenjanını açmak için sezon başında Arjantin'in Nueva Chicago takımından transfer ettiği Federico Higuan'i, sezon sonuna kadar Meksika'nın CF America takımına kiraladığı öne sürüldü.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Ocak.2008 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Higuain de benim takımım CLub America ya gitmiş yahu

Bu Drpic i gözüm tutmadı benim umarım beni yanıLtır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben de pek memnun değilim açıkcası Drpic transferindenÜstüne Zapotocny de gelirse büyük sürpriz olur ama pek sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ben memnun kaldım açıkçası.Takımın boy seviyesi yükselmeye başladı.Cisse, Bobo, Holosko,ibrahim Toramandan sonra , kafa vuruşu çok iyi olan bir oyuncu daha geldi.Artık kornerleri etkili kullanmamız lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Drpic transferini İMKB'ye de bildirmişizNtv'ye göre 3+2 yıllık sözleşme imzalayacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne kadar faydalı olacak muamma daha önce adını duymadım izlemedim ama inşallah beşiktaşımıza faydalı olur yoksa büyük bir çıkmaza girer yönetim zira son dönemlerde yapılan transferlerde faydalı olanların sayısı bir elin parmak sayısını geçmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar açıkcası onca isimden sonra benimde pek kanım ısınmadı bu transfere ama olumlu bakmamı sağlayan bazı faktörler var.Birincisi bu isimi Fikret hoca izleyip önermiş.Aynen Tello'da olduğu gibi.Ayrıca yaşı genç ve bir hedefi var.Euro 2008 de Hırvatistan milli takımına seçilmek.Sonra Zagreb gibi iyi oyuncular çıkaran bir takımın alt yapısından çıkmış ve geçen sezondan beri as oynuyormuş takımda.İzlemediğim için bir şey diyemeyecğim ama bu özellikler beni umutlandırıyor açıkcası.

Ayrıca Higuain gönderildiğine göre bir transfer daha gelecek demektir.Ntv bu ismin Udinese'li Zapotocny olduğunu iddia ediyor.Haydi hayırlısı..

Aslında aklıma şöyle bir fikir var.Zapotocny alınacaksa Mehmet Topuz için Kayseri'ye Gökhan Zan,Mehmet Yozgatlı ve bir miktar para önersek belki olumlu bakabilirler.Çünkü hayli karlı bir anlaşma olur onlar için..Tabii bu bir düşünce..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu oyuncunun 26-27 Yaşında olması ve hiç A Milli formayı giymemesi beni düşündürüyor Beşiktaş camiasına hayırlı ugurlu olsun..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

RonaLdo da miLLi değiLdi ama savunmamızda o gittikten sonra bir türLü öyLe bir adam buLamadık. Vedran CorLuka biLe City e transfer oLana kadar miLLi takım yüzü görmemiş bir adamdı. Bir oyuncuyu miLLiLik oranına bakıp değerLendirmek doğru oLmaz. Sadece kapaLı bir kutu oLması ve bekLenmedik bir isimin aLınması (Hangi isimLer geçerken) bizi huzursuz eden oLay.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu oyuncunun 26-27 Yaşında olması ve hiç A Milli formayı giymemesi beni düşündürüyor Beşiktaş camiasına hayırlı ugurlu olsun..
    Bir kere giymiş milli formayı.Ayrıca Euro 2008 için Hırvat milli takımına seçilebilecek oyuncular arasında gösteriliyor.Seçilebilmek için ekstra bir performans gösterebilir bizde..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş riske girmedi, vazgeçti!
    FLAŞ! Beşiktaş prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat stoper Dino Drpic'in transferinden vazgeçti.

Beşiktaş yönetiminin bu transferden vazgeçme sebebi olarak ise oyuncunun Pascal Nouma vari hareketlerinin ortaya çıkması olarak düşünülüyor.

Hırvat Dino Drpic ülkesinde futbolu kadar yaptığı hareketleriyle de konuşuluyor. Drpic'in takımının kazandığı bir Hajduk Split maçının ardından rakip taraftarlara poposunu göstermesi uzun süre Hırvatistan'da konuşulmuştu.. Görüntülerin yayınlanmasının ardından Drpic yaptığı hareketinin açıklamasını rakip taraftarların kendisine maç boyunca küfür etmesini göstermişti.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İsabetli bir karar..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zapatocny ye yöneLicekLer herhaLde bundan sonra.

Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri