Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
82. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

43 52.44%
  • Fenerbahçe

31 37.80%
  • Berabere

8 9.76%
Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516
451 ile 480 arası toplam 481 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006

Fenerbahçe'liler için teselli duvar kağıdı... Geçen yıl hazırlandığı için üstünde tarih eskidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetim bu maçla beraber yaptığı yanlışlıkların farkına bir an önce varır umarım. Maldonado denen toptan korkan adamı biran önce göndermeliyiz zaten 6 ay posiyonu vardı ve bonservissiz alınmıştı.Kezman Appiah gibi takıma zerre kadar faydası olmayan oyuncuları gönderip kusursuz bir 11 yaratmalıyız ... Son 3 senede "avucumuzdan kaçırdığımız" 2. şampiyonluk yeter artık !

Nesil
    2006

Yazdığım mesajlara Chelsea, Sevilla'yı karıştırmamam gerekirdi bir hatayıdı; ama bana göre G.Saray kadrosunda Mehmet Topal ve Servet dışında beğendim oyuncu yok.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yönetim bu maçla beraber yaptığı yanlışlıkların farkına bir an önce varır umarım. Maldonado denen toptan korkan adamı biran önce göndermeliyiz zaten 6 ay posiyonu vardı ve bonservissiz alınmıştı.Kezman Appiah gibi takıma zerre kadar faydası olmayan oyuncuları gönderip kusursuz bir 11 yaratmalıyız ... Son 3 senede "avucumuzdan kaçırdığımız" 2. şampiyonluk yeter artık !
    Dün ilk yarının son dakikasında Fenerbahçe orta açmak yerine topu defansa kadar gönderdi ve maçın ilk yarısı bitti. O orta açılsa içeride dört-beş Fenerbahçe'li oyuncu vardı, gol olmasa bile tehlikeli bir pozisyon yaratabilirdik. Defansa neden dönüldüğünü anlamadım.

Maldonado maçın son saniyesinde bile garanti pas veriyor, durmadan yane veya geriğie bu kadar basit bir oyuncu olamaz. Risk almadan birşey elde edilmez. Selçuk bu maçta eğer forma giyseydi Fenerbahçe daha fazla atağa çıkabilirdi.

Appiah, Carlos, Tümer ve Deniz bu takımda olması gereken isimler. Uğur Boral sol bekte ne kadar zayıf olduğu gözüktü, Maldonado ve Selçuk yerine Appiah forma giymeli Tümer zaten tecrübesi ve hırsı ile takıma katkısı çok büyük.

Kezman, Edu ve Maldonado kesinlikle gitmeli. Onun yerine iki yabancı, kiradan gelen genç oyuncular ve bir kaç yerli oyuncu ile daha geniş bir kadro kurarak yedekten oyuna girenlerin maçı çevirebileceği bir takım yapmamız gerekiyor. Fenerbahçe'nin en büyük hatası yedekleri çok tecrübesiz ve kalitesiz olmasıydı.

Bursaspor ve Ankaragücü'ne tam kadro çıksaydık, şuan şampiyonduk...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kim neyi avucundan kaçırmış acaba ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Kim neyi avucundan kaçırmış acaba ?
    Ben bu maçtan bahsetmiyorum ama genel lige bakarsak 7 büyük maçta 18 puan toplayan takımın şampiyonluğunu ilan etmesi lazımdı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Kezman, Edu ve Maldonado kesinlikle gitmeli.
    Edu konusunda katılmıyorum dün Fenerbahçe'nin en iyisiydi Edu Fenerbahçe maçlarının büyük çoğunluğunda mükemmele yakın oynuyor ha bariz hatalar yapmıyor değil onlarıda zamanla yenecektir

Dün yenilen golde %100 Volkan suçludur
    Last edited by Fernando Gago : 28.Nisan.2008 at 18:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın kadrosu belki yıldızlardan oluşmuyor ama içlerindeki forma ve oynama aşkı ile olumsuzluklar rağmen buraya kadar geldiler ve dün akşamda Fenerbahçe'yi çok rahat bir şekilde yendiler. Artık bu dakikadan sonra şampiyon olmuşuz olmamışız bunun hiçbir önemi yoktur. Tabi şuda var Galatasaray'ın yenmesini bile Fenerbahçe'ye bağlıyorsunuz. Fenerbahçe oynamadı da yenildi. Galatasaray oynatmadı dersek çok daha doğru bir teşhis olacaktır. Çünkü Fenerbahçe daha kendi sahasından topla çıkacakken 2-3 Galatasaray'lı topa bastılar ve kaptığımız topları sayamadım.

Bir takım her maç iyi oynayamaz hele hele bir futbolcu her maç aynı düzeyde performans veremez. Mutlaka kötü oynanan zamanlarda olacaktır ama bir gerçek var ki Mehmet Topal, bugün Türkiye'nin en iyi defansif orta alan oyuncusudur. Kimlerin dediğini hatırlamıyorum ancak şu yorumları okuduğumu biliyorum. Zaten şahsi olmayıp fikirleri tartıştığımız içinde kimin söylediğini pek önemi yok. Fenerbahçe'li Selçuk'u, Rizede oynayan Fahri'yi bu adamla aynı kefeye koyanlar fikirlerini belirtmişti. Diğer bir fikirde anadolu kulüplerine karşı tabiki oynar ama kaç derbide ön plana çıktı deniyordu. Aslında bu lafın anlamı açıktı. Alex'i durdurabilir mi? 3 maçtır Alex'e adım attırmıyor. Kadıköydeki maçta Kalli yanlış hatırlamıyorsam Alex'e karşı Sabri'yi eşleştirmişti yoksa kitlediği maçları şuan 4 diye sayabilirdik. Sadece Alex'imi kitliyor tabi ki hayır. Diğer toplarıda kesiyor. Maç öncesi yorumları dinlediyseniz ki bu kısım çok önemlidir. Mehmet Topal %100 markaj oynamamasına rağmen Alex'i durduruyor dendi. Sanırım bu herşeyi anlatıyordur. O açıdan artık alkışlamaya bakalım.

Ayhan konusuna bir kez daha değineceğim. Performansını artırdı diyorsunuz ama dün ofans anlamında çok kötüydü. Özellikle Arda'ya topu kesse 2-0 'ı yakalacağımız pozisyonda anlamadığım şeyler yaptı ve pozisyonlar öldü. Yine bir iki pozisyonda alakasız kaleyi yoklayınca Ümit Karan'la tartıştı.

Son olarak Avrupa arenası ile Türkiye ligi çok farklı kulvarlardır. Öyle zamanlar bilirim ki Galatasaray ligde kötü haldeyken Avrupa maçı gelince cengaverler gibi oynamıştır. Nitekim Fenerde Avrupada rahat maç götürürken gelip ligde puan kaybetmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Ben bu maçtan bahsetmiyorum ama genel lige bakarsak 7 büyük maçta 18 puan toplayan takımın şampiyonluğunu ilan etmesi lazımdı
    GS de 7 maçta 15 topladı fazla fark yok..Zaten farkı önemli oranda belirleyen diğer maçlar

Nesil
    2006

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Edu konusunda katılmıyorum dün Fenerbahçe'nin en iyisiydi Edu Fenerbahçe maçlarının büyük çoğunluğunda mükemmele yakın oynuyor ha bariz hatalar yapmıyor değil onlarıda zamanla yenecektir

Dün yenilen golde %100 Volkan suçludur
    Volkan belki o hatayı yapmasa dünkü maç 0-0'da bitebilirdi. Volkan orada topa çıkacaksa bırak diye bağırması yeterdir. Bana göre Edu ile Yasin arasında ki tek fark ülkeleri ve yaşlarıdır. Edu yerine yabancı bir forvet almak gerekir nasıl olsa her maçta bir gol yiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan belki o hatayı yapmasa dünkü maç 0-0'da bitebilirdi. Volkan orada topa çıkacaksa bırak diye bağırması yeterdir. Bana göre Edu ile Yasin arasında ki tek fark ülkeleri ve yaşlarıdır. Edu yerine yabancı bir forvet almak gerekir nasıl olsa her maçta bir gol yiyoruz.
    Volkan'ın maçtan önce sakatlığı vardı ve maç esasındada sakatlandı Buna rağmen Edu ve Lugano yerlerinde olduğu halde metrelerce koşup o topa vurma isteiğini anlamak mümkün değil zaten Volkan bu tip hataları ara araa yapıyor ve çok şeyler yitiriyoruz.Volkan bu hatayı yapmasa bile Galatasaray golü mutlaka bulurdu çünkü sahada rakip yoktu Galatasaray istediği zaman tempoyu artırıp istediği zaman düşürdü

Defans hattı kesinlikle bozulmamalı Yasin TSL maçlarını bile zor kaldırıyor Avrupayı düşünmek bile istemiyorum Edu-Lugano iyi ikili oldular bozmak anlamsız olur

Maldonado Appiah Kezman takımdan gidicek isimler zaten Kontejyan bakımdan sorunumuz olacağını sanmıyorum

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Appiah
    Maldonado Appiah Kezman takımdan gidicek isimler zaten Kontejyan bakımdan sorunumuz olacağını sanmıyorum
    Appiah Daum döneminde ki hırsı ve mücadelesi ortadaydı, bana göre bu oyuncu gönderilmemeli geçen yıl yanlış mevki kurbanı olmasına rağmen mücadele etti diğer sezon doğru mevkide oynarsa takıma çok şey katar. Kezman ve Maldonado gerçeği ortada...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Appiah Daum döneminde ki hırsı ve mücadelesi ortadaydı, bana göre bu oyuncu gönderilmemeli geçen yıl yanlış mevki kurbanı olmasına rağmen mücadele etti diğer sezon doğru mevkide oynarsa takıma çok şey katar. Kezman ve Maldonado gerçeği ortada...
    Appiah Zico'nun şu anki oyun planına göre kilit oyuncu olur çünkü Maldanado yerinde savaşan basan top atan 1 oyuncu müthiş katkı sağlar.İnş. Appiah sağlıklı olarak dönerde onun kasırgasını izleriz

Bundan sonra bu takım şampiyon olmasa da olur benim için. Dün ruhunu koydu ortaya hepsi, Topal'ından Nonda- hayat onda -ya kadar. Dün ağlamamak için zor tuttum maç bitiminde. Yüreğini ortaya koyan bu takım her şeyi hakediyor.

Kalan 2 maçtan 3 puan Galatasaray'a yeter. Fenerbahçe mutlaka puan kaybedecektir bu iki haftada. Gençlerbirliği halen tehlikede, varını yoğunu ortaya koyacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    Bundan sonra bu takım şampiyon olmasa da olur benim için. Dün ruhunu koydu ortaya hepsi, Topal'ından Nonda- hayat onda -ya kadar. Dün ağlamamak için zor tuttum maç bitiminde. Yüreğini ortaya koyan bu takım her şeyi hakediyor.

Kalan 2 maçtan 3 puan Galatasaray'a yeter. Fenerbahçe mutlaka puan kaybedecektir bu iki haftada. Gençlerbirliği halen tehlikede, varını yoğunu ortaya koyacak.
    Fener kalan 2 maçını da kesinlikle kazanacaktır. Bundan adım gibi eminim. Bu maç için biz ne kadar kastıysak, Fenerbahçe'de o durumda olacaktır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yanlış Hatırlamıyosam Appiah Gana Milli Takımında Yardımcı Bence bıraktı futbolu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yanlış Hatırlamıyosam Appiah Gana Milli Takımında Yardımcı Bence bıraktı futbolu
    Yanlış hatırlıyorsun, Appiah şu anda Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray'a tebrikler büyük bir ihtimalle şampiyon oldular.Maçta pek pozisyon yoktu ama Galatasaray pozisyon bulmasada baskıyı kurdu ve bu baskı sonuçta bir hatayı getirdi.Maça başlarken Vederson ve Selçuk'un yedek çıkması benim için bir hataydı.Maldonado hakkında yorum yapmıyorum yapamıyorum ah keşke şu Selçuk'ta Brezilyalı olsaydı.Neyse Uğur Boral'a kötü deniliyor bence değildi çünkü Kazım diye bir oyuncu yoktu sahada tek başına kaldı birde Zico Semih'i alınca tamamen tek kişi kaldı.Golde hata %95 Volkan'ındır.Edu arkasını göremeyeceğine göre Volkan ya Edu'ya bırakacaktı yada Edu'yuda yıkıp topu alacaktı ikisinide yapamdı bunda sakatlığınında pay var bence aklı hep ordaydı maç boyunca.Kezman Fenerbahöe adına maçın en iyilerindendi diğer Anadolu takımlarına karşı oynanan maçlarda bile bu kadar başarılı çalım yapmamıştı Alex'e iki tane gollük pas verdi ama Alex değerlendiremedi.Zaten bu sistemde Kezman'dan ne bekliyoruz top indirecek top sürecek falanmı yapamaz ki adam son vuruşçu yapamaz 11 gol attı bu sezon fazla bile.daha ne yapsın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence bu takımdan gidecekler: Kezman,Maldonado,Deivid ksein gönderilmeli.Niye Deivid diye soracaksanız eğer hem savaşmıyor pres yapmıyor hemde bir daha bu kadar iyi bir sezon geçiremez iyi paraya satılmalı
    -------------Volkan-----------------
    Gökhan-----Edu----Lugano----Carlos
    ------------Aurelio---Appiah-----------
    ????-----------------------------?????
    -----------------Alex--------------------
    --------------?????--------------------

Semih bu takımda ölse as fubolcu olmaz zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bence bu takımdan gidecekler: Kezman,Maldonado,Deivid ksein gönderilmeli.Niye Deivid diye soracaksanız eğer hem savaşmıyor pres yapmıyor hemde bir daha bu kadar iyi bir sezon geçiremez iyi paraya satılmalı

iyide şuan as kadroda 6 yabancı var zaten banko oynayacak 3 türkü nasıl bulacaksınız?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post

Kalan bölgeleri dolduracak Türk oyuncuları nereden bulacaksınız ? Yabancı alacaksanız bu sefer de 6+2 de sorun çıkacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdullah doğru demişsin. Ayrıca Alex'in yedeğide bir an önce bulunmalı yada Alex olmayınca Çift forvet oynamamıza yarayacak Sağlam fizikli bir forvet.

Fiorentina ve Sampdoria yetkilileri Sabriyi izlemek icin gelmisler maca,begenmislerdir Sabriyi,iyi bir fiyata satalim kendisini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenerbahcenın ıhtıyacı olan tek sey bır santrafor baska bırsey degıl kezmanla semihle olmaz bu iş madem bazılarınız (okuldan arkadaslar falan yanlıs anlasılmasın) biz artık türkiyeyi takmıyoruz diyorsunuz avrupa da bu oyuncularla olacak iş değil..

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    ... bazılarınız (okuldan arkadaslar falan yanlıs anlasılmasın) biz artık türkiyeyi takmıyoruz diyorsunuz avrupa da bu oyuncularla olacak iş değil..
    Arkadaşların futbolu bir çocuğun bakış açısıyla takip ediyor o zaman.

Ne demek ya "Biz Türkiye'yi takmıyoruz"

Nesil
    2006

Bence Alex'in yedeğine gerek yok; çünkü medya öyle bir şişirdiki bu takımı teknik adamdan futbolcusuna herkes inandı bütün futbolcular biz Alex'siz oynayamayız diyorlar, bana göre takım Alex'siz oynatmaya hazırlanmalıyız ayrıca Alex yok kazanamadık lafları bizim uydurduğumuz bahenedir. Her takımda Alex mi var?

Alex gibi bir oyuncu bulmak zor; ama bulunmaz diye bir kaide yok, zamanında Rapaiç'i Okacha'yı nasıl bulduysak Alex'de bulabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bizlere laf sokma devam ediyor kazandınız kendi işinize bakın kardesım...
    Kezmana yapılanları lanetliyorum.Onlarla ben aynı renklere gönül veriyor olamam....
    Bu takım 4.olup İnter-totoya katılsak bile Hep Destek Tam Destek....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasarayı tebrik ediyorum, Fenerbahçeye top oynatmadı rakibini iyi çözmüş. Sivasspor - Galatasaray maçı büyük önem kazandı ilk 3 sıra için.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'nin asıl eksiği AMR ve AML oyuncularına sahip olmaması. Solda istikrarsız bir Boral ile önümüzdeki yıl bu yıl başarılanların ötesine gitmek güç. Sağda Deivid ne kadar extra işler yapsa da önümüzdeki yıl 6+2'deki o +2'lerden Alex'i yedeği olabilir ancak. Deivid kesinlikle AMR oynaması gereken bir oyuncu değil. Tipik bir Brezilyalı'dan çok çok daha iyi teknik özelliklere sahip olmasına rağmen ayağında çok top tutması ve zihinsel zayıflığı sebebiyle bence Fenerbahçe'nin oyuncusu değil.

AMR için de Gökhan ile iyi yardımlaşabilecek bir çizgi adamı lazım Fener'e. Aslında hep sağda hem solda süper oynayan Topuz'u alsalar dehşet olur ama bakalım Kayseri satacak mı

Kezman'ın gönderilip yerine çok kuvvetli ve uzun bir adam lazım Fener'e ayrıca. Bu takviyelerle Fener önümüzdeki yıl süper başarılara imza atar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

konuyu çığrından çıkarmayan bütün üyelere teşekkür ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İçimden gecenleri direk söylesem neler cıkar . O yüzden dozajı tutmak lazım Eren

Hakettik, kazandık. Mutluyum, gururluyum..

Sayfa 16 / 16 İlkİlk ... 6141516

Mesaj Yetkileri