acaba gece yatarken rahat yatabiliyorlarmı. çok merak ediyorum.
acaba gece yatarken rahat yatabiliyorlarmı. çok merak ediyorum.
Ayıptır ya hadi geLmeseLer neyse de bu ne demek ya
Er ya da geç Mehmet Topuz'u alacağız...![]()
Bir şeyler var ama hadi hayırlısı.İnşallah alırız Topuz'u.Çok istiyorum Beşiktaş'ımızda görmeyi.
So what?
Saike
Yinemi Mehmet Topuz ya su medya ne zaman birakacak artik yeter artik ya Mehmet Topuz Kayserisporda KA-LA-CAK!...
Adamla her yil sozlesme yeniliyoz yine yaziyorlar Turkiyede baska adammi yok gidin onlarla ugrasin azda
Seric İyi Başladı...
Kara Kartal’ın Panathinaikos’tan transfer ettiği Anthony Seric, idmanlardaki hırsı ve çalışkanlığıyla tam not aldı.
Çift kale maçlarda başarılı bir görüntü çizen Hırvat futbolcunun performansı, teknik heyeti memnun etti. Kısa bir süre geçmesine rağmen, Seric takım arkadaşlarıyla da büyük bir uyum içerisinde çalışıyor. Bu arada Beşiktaş dün yaptığı iki antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.?Sabah kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Kara Kartallar, akşam çift kale maç yaptı. Basına açık olarak yapılan akşam idmanında futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.
fanatik
Gökhanı ben o kadar söylemedim farkettiysen çünkü gökhan kayserispora sonradan gelen bir isim topuz için ise durum çok farklı burada doğdu burada büyüdü burada futbola başladı ilk kulübü kayserispor oldu ilk kez burada yıldız bir oyuncu oldu elbette topuzda gidebilir ama yönetim istemedikçe topuz biryere gitmezzz
Kayseriden elbette ayrılır birgün şemsi ama yönetim git demden gitmez kesinlikle başkan onun babası gibi burda
Ben birşey biliyorumda 3 senedir diyorum demi bunları şuana kadar binlerce böyle haber çıktı ve hepsinde ben haklı çıktım topuzla birebir çok görüştüm ve bunları rahatlıkla söyleyebiliyorum o yüzden![]()
Peki şu son çıkan iddiaları hakkında kesin bir bilgin var mı? Beşiktaş yönetimi belki teklif yaptı Kayseri yönetimine.Bir şeyler var ki 2 kanalda bunu iddia ediyor..
So what?
Saike
Ben de tam tersini iddaa ediyorum, ya bu transfer dönemi ya da ara transfer döneminde Mehmet takımdan ayrılacak.Büyük ihtimalle de Beşiktaş'a gelecek.Görecez bakalım![]()
Mehmet Topuz ayrılmak isteseydi bence yeni sözleşme imzalamazdı ama Beşiktaş yönetimi Kayseri yönetimini ikna ederse bu transfer gerçekleşir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Mehmet Topuz simdi ayrilmasa Ocak ayinda Kayseriden ayriliyor, ben boyle dusunuyorum.
Avrupa olmaz bana gore, cunku kendini daha buyuk bi kulupte ispatlamasi lazim buda Bjk olabilir
Mehmet Topuz ayrılacak olsaydı sözleşmesini uzatmazdı, belli ki bu yıl da Kayserispor'da kalacak. Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor formasıyla forma giyecek. Ben Topuz'un önümüzdeki yıl başka bir kulübe gideceğini düşünüyorum, kim olur bilemeyiz, parayı veren düdüğü çalar.
Adam her sezon sözleşme yeiliyor hala devre arasında ayrılacak diyosunuz görüşürüz
mehmet topuz böyLe gidrse 3 sene sonra Türkiye Ligi gezginLerinden biri oLucak önemLi takımLar isterken inatLa haLa kayseride kalması şaşırtıcı !
Beşiktaş
Ekrem Dağ (Gaziantepspor)
Tomas Sivok (Udinese)
Tomas Zapotocny (Udinese)
Anthony Seric (Panathinaikos)
Tuna Üzümcü (Gençlerbirliği)
Mehmet Yozgatlı (Gaziantepspor)
Higuain (?)
Gordon Schildenfeld (?)
Ricardinho (Al Rayyan)
İbrahim Kaş (Getafe)
Baki Mercimek (Ankaraspor)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
"Mehmet Topuz hiçbir yere gitmiyor"
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.
Şahin, yaptığı açıklamada, bazı gazetelerde yer alan "Mehmet Topuz'un 5 milyon Avro bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer edileceği" haberlerinin asılsız olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"Kaptanımız Mehmet Topuz ile 2010 yılına kadar mukavelemiz var. Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer edileceği haberleri tamamen asılsız. Mehmet Topuz'un 5 milyon Avro bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer edilmesi, siyah-beyazlı kulübün bu transfer karşılığı Mehmet Sedef, Aydın ve Batuhan'ı 1 yıllığına Kayserispor'a kiraya vermesi söz konusu değil. Beşiktaş'tan da bize bu konuda bir teklif gelmiş değil."
Usandık zaten artık bu haberlerden hala medya usanmadı
KARTAL MURADINA ERMEK ÜZERE!..
Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Manisaspor'da, asbaşkan ve basın sözcüsü Zeki Ayaydın, ''Kulüp olarak gitmek isteyen futbolcuların önünde engel olmak istemiyoruz'' dedi.
Ayaydın, yaptığı açıklamada, yeni sezon için transfer çalışmalarının devam ettiğini, kaleci Ufuk konusunda Fenerbahçe'den talep geldiği yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu kaydetti.
5 futbolcu ile transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirten Ayaydın, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Uğur İnceman'ı Beşiktaş istiyor. Görüşmelerimiz halen devam ediyor. Bir araya gelerek parasal yönden anlaşmaya varmaya çalışıyoruz. Birkaç güne kalmaz anlaşmaya varacağımızı umut ediyorum. Uğur İnceman da Beşiktaş'a gitmek istiyor zaten. Biz de kulüp olarak gitmek isteyen futbolcuların önünde engel olmak istemiyoruz
Uğur için yaptığımız teklifte Adem'in olduğuda söyleniyor.Umarım doğru değildir.
So what?
Saike
Kiralık olacaksa olsun bence Şemsi.Adem şans bulamaz bu sene.Holosko,Bobo,Nobre,Batuhan,Can Erdem yeterlidir...
Aslında Adem yerine Can verilebilir.Batuhan ile aynı stil oyuncular...
Batuhan dedimde,sanki büyümüş Batuhan...
Sivok ve Zapotocny Geliyor
Futbol Takımımız’ın iki yeni transferi Tomas Sivok ve Tomas Zapotocny bu akşam İstanbul’da olacak.
Akşam saatlerinde İstanbul’a gelecek olan Çek Futbolcularımız, yarın (1 Temmuz) sabah ise Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık testinden geçecek.
Bonservisiyle verecekler diye duyduydum o yüzden dedim.Yoksa kiralık gitmesinde bir sorun yok.
Evet Batuhan büyümüş.Kereta kendisine çok iyi baksa,adam olsa geleceğimiz ona emanet.![]()
So what?
Saike
Uğur İnceman ve Mehmet Topuz'da gelirse artık bravoÇok iyi kadromuz olur.
Nedense ben Mehmet Topuz'un geleceğini düşünüyor ve hissediyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence M.Topuz'u alamayacağız.Nuri ilede ilgilendik ikna edemedik.Artık Uğur'dan başka alternatif kalmadı.
So what?
Saike
Murat abi senin hislerine çok güvenme yerı yolda bırakır![]()
30.06.2008 09:08
***BJKAS*** Besiktas Futbol Yatirimlari Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sirketimiz Gaziantep Spor Kulubu profesyonel futbolcularindan Ekrem Dag ile yillik 350.000 YTL garanti para ve 16.000 YTL macbasi ucreti olmak uzere 3 yillik sozlesme imzalamistir. Transfer karsiliginda Gaziantep Spor Kukubu'ne sozlesme fesih bedeli olarak 4 taksitte odenmek uzere 1.000.000 Euro odenecektir. ***BJKAS***
IMKB
So what?
Saike
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta yeni transferler Zapotocny ve Sivok bu akşam İstanbul'a gelip yarın sağlık kontrolünden geçecek.
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Çek futbolcular Tomas Sivok ve Tomas Zapotocny bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.
Siyah beyazlıların yeni sezon hazırlık çalıymalarına katılmak için Prag'dan İstanbul'a gelen Çek futbolculara siyah beyazlı taraftarlar ilgi göstermezken, futbolcular basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Sivok ve Zapotocny kulübün aldığı karar gereği basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadılar.
Çek futbolcular yarın sabah Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
Kaynak: DHA
![]()