Sayfa 16 / 122 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana göre Kalli'nin yaptığı son başkan takıma çok karışıyor cümlesi ve onun devamınıda yer aldığı röportajı nedeniyle yabancı teknik direktörler GS'ye sıcak bakmıyor.Özellikle Almanlar.Yönetim Hoca konusunda acele etmezse geçe kalacak acele ederse de hata yapacak gibi duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aydın,Yaser,Ferdi,Serkan Bu oyuncularla şl de nal toplarız Belki aydın iyi çıkabilir bi tek..O da şl için yeterli mi düşünülür..!

Nesil
    2007
    Yer
    34

Benim Söylemek İstediğimde Tam Olarak bu Onur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yönetim hoca konusunda acele etmiyor gibime geliyor..İllaki anlasdıkları birileri vardır(Skibbe mesela)..Yoksa Galatasaray'a gelecek bir sürü hoca var..Mesela götz,Hagi..Asıl hedef baskası bence.Yeni hocamız bu hafta içinde belli olur bence

Onur Yaser patlama'da yapabilir tamamen kapalı kutu..Gökhan gönül ve performansı sana örnek olsun..Bu arada takıma tabiiki tecrübeli oyuncular sart..Özellikle kilit noktalara

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Skibbe ile anlaşıldığı söyleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Skibbe'nin 15 senelik Kariyeri;

- 6 sene U19 veya U18 takımlarını çalıştırmış (Schalke04, Dortmund ve Alman milli takımı)
    - 1 yıl Dortmund un 2. takımınını yani amatörleri çalıştırmış.
    - 4 yıl Alman milli takımı yardımcılığı
    - 1,5 yıl Borussia Dortmund
    - 2,5 yıl Bayer Leverkusen

Skibbe Leverkusen'i devraldiginda, Leverkusen oldukca kötü bir dönemdeydi, Almanya Federasyonu alt yapisinda gösterdigi organizasyon kabiliyetini yine gösterdi ve kisa zamanda Leverkusen'i toparlayabildi, iki kez üstüste UEFA Kupasi Ceyrek Finali oynatti. Bunlar iyi veriler. Ayrica yönetimin cizdigi Teknik Direktör profiline uygun diye düsünüyorum. Basariya ac, Galatasaray ile beraber büyümek isteyen hem egitimci hemde yarismaci birini ariyorlar. Skibbe, Laudrup gibi isimlerin ortaya cikmasi, bunu ispatliyor. Bu acidan yanlis bir tercih olmaz.

Ofansif futbol oynatan bir Teknik Direktör, bize karsi oynadiklari mac tesadüf degildi, Leverkusen iki sezondur böyle oynuyor ama kadronun genc olmasi itibariyle, istikrari cok fazla yakalayamadilar..Leverkusen’de. Skibbe teknik olarak cok iyi bir hoca, futbol bilgisi muazzamdir ama sakin ve cekimser kisiligi ile Türkiye’de ne kadar basarili olur, orasi süpheli bana göre. Gelirse yinede isyan etmem..Gelişmeleri merakla bekliyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Başarılı bir kariyeri var büyük ihtimal zaten o olacak T.D

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

evet başarılı bir arkadaşımız skibbe bizi zamanında 5-1 yenmişliğide mevcut

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Yaser Yıldız'ın Paf Takımda Oynuyacağına Yönelik Haberler Çıkmıştı Yanılmıyorsam.. Zaten A Takımda Olsada Bu Sene Ancak Kupa Maçlarında Oynuyabiliceği Kanısındayım.. (Tabii Bir Forvet Transferini Düşünerek Yazıyorum)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barış'ın tecrübesini merak ettim ben Herneyse Benim Görüşlerimdir Bir Forvet Bir Kaleci Birde Sağ Açık/Oyun Kurucu Olacak Birisi Gerekiyor.
    Sağ açıkta,Barış olmassa H.Şaş var bu sezon ondan çok şey bekliyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

elbet bır bıldıklerı vardır adas kenarda oturtmak ıcın almadılar heralde sezon basında herkes barıs ozbek ıcın aynı seylerı soyluyordu ama en cok oynayan adamlardan bırısı oldu..

T.D. olayı Avrupa Şampiyonası na kadar %100 kesinleşecek gibi görünüyor..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Adaşım Barış'ı Severek İzliyorum Bende ama Avrupa için Henüz Yeterli kıvamda Olmadığını Düşünüyorum..

Nesil
    2007

Acilen Teknik Direktör krizimiz çözülmeli ama inşallah aceleyle yanlış tercih yapılmaz...

Laudrup Panathinaikos'ta imiş tabi haber doğruysa hayırlı olsun ne diyelim

Birde bir ara Diego Valeri diye bir oyuncu aldık deniyordu bu haber doğrumu bilgisi olan var mı?Eğer doğruysa iyi bir futbolcu mu?Bilen varsa cevaplarsa sevinirim...

Acelesimi kaldı artık bu işin..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Acilen Teknik Direktör krizimiz çözülmeli ama inşallah aceleyle yanlış tercih yapılmaz...

Laudrup Panathinaikos'ta imiş tabi haber doğruysa hayırlı olsun ne diyelim

Birde bir ara Diego Valeri diye bir oyuncu aldık deniyordu bu haber doğrumu bilgisi olan var mı?Eğer doğruysa iyi bir futbolcu mu?Bilen varsa cevaplarsa sevinirim...
    iyi bir futbolcu ama bize gelmicek bu kesin.haber palavra olabilir.

Nesil
    2007

Oda doğru ama yönetimden korktum eğer gerçekten Laudrup la ilgilenmişsek onu Panathinaikos gibi bir takıma kaptırmamız çok çok kötü...

Panathinaikos ile anlaştığı iddaa edilmiş..Resmi bi açıklama yok...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carrusca oynasa en büyük transferimiz olucak ama neyse..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

carruscayı bi kazanamadık gitti.. gelmeden önceki istatistikleri mükemmel.. ne hikmettir bi biz oynatamadık:S
    Laudrup un klübüne verilmesi gereken bi para var yönetim büyük ihtimal bu sebepten kesti görüşmeleri..

Carrusca deyince midem bulanmaya başladı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

evet carruscayı oynatırsak çok iyi olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

galatasaray carruscayı kazanmak için uğraştı ama carrusca kendini
    göstermek için birşey yapmadı yollanılmalı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ya ne carruscası arkadaslar kendisi bir balon anca ülkesinde oynar. umarım gider ve orada oynar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

adam kaç maç oynadıki kötü oynadı diyosunuz bi maç oynuyor sonra aradan aylar geçiyor 2. maçı oynuyor arka arkaya oynarsa süper oynar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Oynadığı hemen hemen her maç kötü oynadı..Nerede zannediyorki kendini..GS büyük bi klüp kendini göstermezsen oynayamazsın..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ronaldinho bu sene takımına hiçbişey katmadı ama hangimiz ronaldinho nun futbolculuğunu tartışabilir carruscaya şans verilseydi eminimki şu an ardayla beraber en önemli silahımız olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    34

Carrusca oynasaydı Hala Arda Yoktu Emin Ol

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu yorumlar sırf carrusca arjantinli diye yapılıyor. Türk olsaydı hiçbiriniz konuşmazdı onu. Kendisi halısaha topcusu ve gönderilmeli. inşallah beni yanıltır ama bu kadar zamanda hiçbirsey yapamayan oyuncunun bunu yapacagını hiç sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

maraton.com.tr'e göre galatasaray milanlı dario simic ile ilgileniyormuş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carrusca otoriteler ve Arjantin'in dünya çapında en çok tanınan eski futbolcusu Diego Armando Maradona tarafından Arjantin'in gelecek vaat eden yıldızları arasında ve geleceğin Maradona'sı olarak gösterilmiştir. Estudiantes'te taraftarlarca çok sevilen oyuncu, El Chelo lakabı ile de bilinmektedir.
    2007-2008 sezonunda Galatasaray ile yoluna devam eden Carrusca, 6 maçta 2 gol 1 asistlik performansıyla (kendi mevkiisinde olmadığı hâlde) iyi bir oran yakalamıştır.

Sayfa 16 / 122 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Mesaj Yetkileri