Sayfa 16 / 37 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sadri Baba Tonton başkanımız ne demişti ? Atanımız ve tutanımız iyi olacak.. Atanımız Gökhan Ünal .. peki ya tutanımız ? Kaleci alacaklardır. Daha doğrusu Colman,Cale, Yattara ve kalırsa Jabi var yabancı olarak. 2 tane yabancı hakkımızı da kale ve sol kanat için kullanırız heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jabi yi tutmazlar heralde. Ben bizim gonderirlecekler listesini cok merak ediyorum

Erdinc, Tolga Seyhan, Mustafa Keceli (gitti), Jefferson, Ahmet, Hasan, Ergin, Ferhat, Cagdas (gitti), Jabi

daha varmii

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Jabi yi tutmazlar heralde. Ben bizim gonderirlecekler listesini cok merak ediyorum

Erdinc, Tolga Seyhan, Mustafa Keceli (gitti), Jefferson, Ahmet, Hasan, Ergin, Ferhat, Cagdas (gitti), Jabi

daha varmii
    Gidenleri bırak sen asıl gelenlere bak M.Keçeli , Erdinç , T.Seyhan , Çağdaş vs bu adamların gitmesi bile bizim için büyük bir transfer niteliğindedir. Bu adamların aldığı paralar trilyonlarla ifade ediliyordu. Jefferson'ı kazanmak gerekiyor bence.

Transfer in yuzde 97 si bitti dedi Sadri baskan ama biz halen sol kanat bekliyoduk. Kaleci artik sorun olmaz, Tolga ve Onur zaten alistilar.
    Yuh! Başkan, "Seneye de giyerim." hesabı transfer yapıyor heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Gidenleri bırak sen asıl gelenlere bak M.Keçeli , Erdinç , T.Seyhan , Çağdaş vs bu adamların gitmesi bile bizim için büyük bir transfer niteliğindedir. Bu adamların aldığı paralar trilyonlarla ifade ediliyordu. Jefferson'ı kazanmak gerekiyor bence.

Yok daha kazanilmaz o Trabzonda, cok yiprandi adama gelecegin Dida'si felan deniliyodu. Ihtiyar bi kaleci lazim bize

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Jefferson'a çok haksızlık yapıldı geldiğinden beri.Arasıra saçma sapan hareketleri oluyor maç içinde ama çok iyi bir kaleci bana göre..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Jefferson'a çok haksızlık yapıldı geldiğinden beri.Arasıra saçma sapan hareketleri oluyor maç içinde ama çok iyi bir kaleci bana göre..

Bi Bjk macinda hatirliom onu kalede devlesmisti, bi kerede Fenerbahceye karsi. Ama bazende yenmicek goller yiyodu

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bi Bjk macinda hatirliom onu kalede devlesmisti, bi kerede Fenerbahceye karsi. Ama bazende yenmicek goller yiyodu
    Tolga'ya tahammül ettiğimiz kadar ona etseydik eminim kendini çoktan kanıtlamış olurdu.Tolga'nın yediği hatalı golleri sayamaz hale geldim.Yeni sezonda kalede ya Onur oynamalı ya da yabancı kaleci alınmalı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Tolga'ya tahammül ettiğimiz kadar ona etseydik eminim kendini çoktan kanıtlamış olurdu.Tolga'nın yediği hatalı golleri sayamaz hale geldim.Yeni sezonda kalede ya Onur oynamalı ya da yabancı kaleci alınmalı..

Onur oynasa daha iyi olcak gibime geliyor, bu Tolga'yi dahada cok hirslandirir. Boylece iyi bi rekabet olur.

Omer Riza dan haber yok az once sitedeki futbolcularimiza baktimda

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Onur oynasa daha iyi olcak gibime geliyor, bu Tolga'yi dahada cok hirslandirir. Boylece iyi bi rekabet olur.

Omer Riza dan haber yok az once sitedeki futbolcularimiza baktimda
    Ömer Rıza futbolu bıraktı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

süper ligin en iyi defansına sahip oldugumuzu söyleyebilirim..

2010 da milli takımda bizden en az 4 futbolcu gider diye tahmin ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırırken takımdan gönderdiği Gökhan Ünal'ı 6 sezon sonra rekor bir ücretle Bordo-mavili camiaya aldırdı.
    Trabzonspor, Gökhan Ünal'ı transfer ederek yeni sezon öncesi bombayı patlatırken, bu transfer Ersun Yanal ile Gökhan Ünal arasında 6 sezon önce yaşananları hatırlattı.

İHA muhabirinin araştırmasına göre, Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Gökhan Ünal'ı beğenmemiş ve yok pahasına bir bonservis ücretiyle takımdan gönderilmesini sağlamıştı. O dönemde İlhan Cavcav ile bir görüşme yapan Ersun Yanal, Cavcav'a Gökhan Ünal ile ilgili olarak, "Bu futbolcudan bir şey olmaz. Ben bunu oynatmam" dediği öğrenildi. İlhan Cavcav'ın da bu durum karşısında Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ifade edildi. Daha sonra yıldızı parlayan Gökhan Ünal, Süper Lig'de gol krallığı yaşadı ve milli takım forması giydi.

Gökhan Ünal'ın transferi için ise Trabzonspor'un büyük bir servet ödeyeceği öğrenildi. İHA muhabirin elde ettiği bilgilere göre Trabzonspor, Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor'un bu bedeli 3 yıl içinde 3 taksitte ödeyeceği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı golcü oyuncuya ise ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro, ikinci yıl için 1 milyon 400 bin Euro ve üçüncü yıl için 1 milyon 600 bin Euro ödeyeceği kaydedildi. Böylelikle Trabzonspor'un kasasından bu transfer için 9 milyon 250 bin Euro çıkacak. Bu miktarda yaklaşık olarak 19 milyon YTL'ye tekabül ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırırken takımdan gönderdiği Gökhan Ünal'ı 6 sezon sonra rekor bir ücretle Bordo-mavili camiaya aldırdı.
    Trabzonspor, Gökhan Ünal'ı transfer ederek yeni sezon öncesi bombayı patlatırken, bu transfer Ersun Yanal ile Gökhan Ünal arasında 6 sezon önce yaşananları hatırlattı.

İHA muhabirinin araştırmasına göre, Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Gökhan Ünal'ı beğenmemiş ve yok pahasına bir bonservis ücretiyle takımdan gönderilmesini sağlamıştı. O dönemde İlhan Cavcav ile bir görüşme yapan Ersun Yanal, Cavcav'a Gökhan Ünal ile ilgili olarak, "Bu futbolcudan bir şey olmaz. Ben bunu oynatmam" dediği öğrenildi. İlhan Cavcav'ın da bu durum karşısında Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ifade edildi. Daha sonra yıldızı parlayan Gökhan Ünal, Süper Lig'de gol krallığı yaşadı ve milli takım forması giydi.

Gökhan Ünal'ın transferi için ise Trabzonspor'un büyük bir servet ödeyeceği öğrenildi. İHA muhabirin elde ettiği bilgilere göre Trabzonspor, Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor'un bu bedeli 3 yıl içinde 3 taksitte ödeyeceği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı golcü oyuncuya ise ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro, ikinci yıl için 1 milyon 400 bin Euro ve üçüncü yıl için 1 milyon 600 bin Euro ödeyeceği kaydedildi. Böylelikle Trabzonspor'un kasasından bu transfer için 9 milyon 250 bin Euro çıkacak. Bu miktarda yaklaşık olarak 19 milyon YTL'ye tekabül ediyor.
    Gazeteler icin malzeme bulundu, Yattara nin Roma ya gitmesi tutmadi bunu denicekler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Transfer %97 bittide ne demek yahu takımda sol açık oynayacak bir tek Barış var.Barış yetenekli ama fizik olarak hala iyi durumda degil bence burada daha hazır bir oyuncu lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Trabzonspor Burak'tan vazgeçti

Kayserispor'dan Gökhan Ünal'ı kadrosuna katan Trabzonspor, Burak Yılmaz transferinden vazgeçti. Asbaşkan Hacısalihoğlu olursa deneyimli bir kaleci transferi yapabileceklerini söyledi.

ayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal'ı kadrosuna katan Trabzonspor'da, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak transferinin kapandığını söyledi.
    Hacısalihoğlu, Gökhan'ın alınmasıyla transferde önemli bir adım attıklarını ifade ederek, ''Bundan sonra o tarz golcü düşünmüyoruz. Türkiye'nin en iyi golcüsünü aldığımıza inanıyoruz. Mevcut kadromuzdaki oyuncularla da birlikte iyi bir forvet oluşturduğumuza inanıyoruz. Burak transferi kapanmıştır diye değerlendirebiliriz'' dedi.

Bundan sonra transferde daha rahat hareket edeceklerini ifade eden Hacısalihoğlu, ''Olursa çok deneyimli bir kaleci transferi olabilir ama olmayabilir de. Hep beraber önümüzdeki günlerde bunun değerlendirmesini yapacağız'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İsabetli bir karar bence Gökhan Ünal geldi Burak'a gerek kalmadı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gökhan Ünal Burak'tan daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.Sanırım Burak için iyi para isteniyor.Daha ucuz olsaydı alternatif olması yönünden alınabilirdi..Bakalım Fenerbahçe yeniden Burak'a yönelecek mi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ferhat Çökmüş daha kendini gösteremedi.Bence çok iyi oyuncu İsviçre milli takım formasıyla izlemiştim.Umarım kendini gösterir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

alsın gfener ya burak'ı baslarına bela olsun

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Niye Bela Oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Siz görüştüğünüz için dünya yıldızı oluyor değil mi?Arkadaşlar lütfen Fenerbahçe'ye anlaşanlara laf etmeyin!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cale İmzaya Geliyor

Hırvatistan´da ön protokol imzalanan Cale'nin hafta başında Trabzon'da resmi imzayı atacağı açıklandı.
    5.6.2008

Kısa bir süre önce Hırvatistan’da ön protokol imzalanan ve her konuda anlaşmaya varılan Cale’nin hafta başında Trabzon’da resmi imzayı atacağı açıklandı. Dinamo Zagrep takımından alınan genç sol kanat oyuncusunun imzanın ardından şehri gezeceği ve kendisine bir ev seçeceği de vurgulandı.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Siz görüştüğünüz için dünya yıldızı oluyor değil mi?Arkadaşlar lütfen Fenerbahçe'ye anlaşanlara laf etmeyin!
    Git 5-10 sayfa öncesini oku daha transferden vazgeçilmeden önce bile bende dahil birçok kişi istemiyordu Burak'ı...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Git 5-10 sayfa öncesini oku daha transferden vazgeçilmeden önce bile bende dahil birçok kişi istemiyordu Burak'ı...

Ben hic hic istemiyodum, ve iyiki olmadi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Niye Bela Oluyor?
    bence o cocuk hıc ıyı oynayamıyor alırsa bela olur cunku gereksız ılhan parlak o adama 10 basacak kapsıteye sahıp beşktastada ıyı oynayamadı.allahtan vazgectık yanı fenerde almaz inşallah gereksiz olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ben kmseye laf etmedım vede ben burak'ın gelmesını hıc ıstemdım verılen paraya yazık olur dıye
    Last edited by Trabzonspor : 05.Haziran.2008 at 13:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

anlaşılan benim ne demek istediğim anlaşılmadı.Benim demek istediğim Fenerbahçe'nin ilgilendiği her oyuncu yıldız olarak gösteriliyor süsleniyor püsleniyor.Ben ona kızıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

pazar günü shovkovsky transferi gerçekleşebilir kimse şaşırmasın gücenmesin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bnence gereksız o adam kotu ya cok hantal bı kalecı kalecı cevık olmalı bence
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    anlaşılan benim ne demek istediğim anlaşılmadı.Benim demek istediğim Fenerbahçe'nin ilgilendiği her oyuncu yıldız olarak gösteriliyor süsleniyor püsleniyor.Ben ona kızıyorum.

he tamam ama evet oyle oluyor buda medyanın fenerbahcenın arkasında oldunu gosterıyor işte
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Haziran.2008 at 21:00 Reason: Forumumuzda türkçemizi daha güzel kullanmaya biraz daha dikkat edelim.:)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hee yanlış anladık tabi sende birazcık yanlız anlattın. Bu arada Shovkovsky gereksiz olur bence o kaleci en iyi zamanlarında bile üst düzey degildi şimdide iyi degil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakalım ne kadar doğru.Olursa çok iyi olur ama uydurma gibi geliyor fakat Trabzon'un gücü var.Alabilirse gelir neden olmasın.

Trabzon 10 numarasını buldu!
    05 Haziran 2008 Perşembe 10:45
    Toplam 11 futbolcuyu kadrosuna dahil eden Bordo-mavili ekip, orta saha için Arjantinli Pablo Aimar’la görüşüyor.

Yurtiçi ve yurtdışından toplam 11 futbolcuyu kadrosuna dahil eden Trabzonspor’da şimdi gözler hala alınmayan ‘10 numara’ya çevrildi. Halen İspanyol Real Zaragoza’da oynayan Aimar’la ilgili transfer çalışmalarını çok gizli bir şekilde yürüten Trabzonspor yönetimi, Gökhan Ünal’ın ardından deneyimli bir kaleci ile orta sahaya bir beyin alarak transfere nokta koymayı planlıyor. Arjantin milli takımında da oynayan Pablo Aimar için daha önce nabız yoklayan yönetim, artık işi sıkı tutacak.

Sayfa 16 / 37 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri