Umut abi büyük takımlarla karşılaşmak seni yıpratmış.Tebrikler Burak abi son aldığın galibiyetlerle toparlanmışsın.
DisCo
Hellbells
Umut abi büyük takımlarla karşılaşmak seni yıpratmış.Tebrikler Burak abi son aldığın galibiyetlerle toparlanmışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
BPL 23. Hafta.
Everton 4 - 6 Arsenal
BPL 24. Hafta
Chelsea 7 - 2 Everton
Farklı mağlup olmak benim açımdan problem değil aslında. Ama bir kaleci her gelen topu içeri alırmı? Bütün toplar üzerinden kaleye giriyor çıldırmamak elde değil. Ricardo dediğimde herkes iyi kaleci der. Oynatığım her maçta bütün toplar üstünden geçip giriyor. Bu abartma değil arkadaşlar istisnasız yediği tüm goller üstünden geçiyor. Enyeama'nın milli takımda olması bizi resmen yaktı. Kaleyi boş bıraksam bile yine bu kadar yiyeceğim yani.
Chelsea maçında ilk yarı oynadı Ricardo ve 4 gol yedik. Dedim bu salağı kalede tutsam bu maç 20 olacak tuttum sağ backi kaleye aldım. 50 dakikada 3 tane yedi. Nasıl bir kaleci olduğunu sanırım anlamışsınızdır. Tabi espiri yapmıyorum Chelsea maçının 2. yarısında kalemizde sağ backimiz Husain Kaebi vardı.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by DisCo : 06.Temmuz.2008 at 02:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BARCLAYS PRİMİERSHİP 23.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 3 - 1 : A.VİLLA
Müthiş bir futbol oynadık ve çok rahat bir galibiyet aldık.Çok önemli bir maçtı bizim için.Rakibimiz 2 puan önümüzdeydi.Yenilseydik çok geride kalacaktık.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 24.HAFTA
NEWCASTLE : 2 - 2 : MİDDLESBROUGH
Bu oyuna olan inancım artık tükenmek üzere.Zorla nefret edicem bu oyundan en sonunda.2-0 öndeyim süper oynuyor takım. 88 de Topuz uzaktan vuruyor gol ve hemen 89.dakikada kaleciye verilen geri pasın arasına giren oyuncu gol atıyo 2-2 bitiyo. Hay böyle oyunun!!!
BARCLAYS PRİMİERSHİP 25.HAFTA
LİVERPOOL : 2 - 2 : MİDDLESBROUGH
Zor deplasmanda üstün oynadık 1-0 öne geçtik.Sonra rakip 2-1 öne geçti ancak beraberliği kurtarmayı başardık.
Bir Dost
Hellbells
UEFA KUPASI 1.MAÇ
DEPORTİVO : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
Kötü oynadık ancak avantajlı bir skor elde ettik.
UEFA KUPASI 2.MAÇ
MİDDLESBROUGH : 3 - 2 : DEPORTİVO
YETER ARTIK YA!! OYUNUN İYİCE SUYU ÇIKIYOR.BU TAM BİR SAÇMALIK.RAKİBİN ŞUTU YOK.2-0 ÖNDEYİM.İLK ŞUTLARI KORNERDEN KAFAYLA OLDU VE GOL OLDU.MAÇ UZADI YİNE TEK KALE FUTBOL. 3-1 ÖNE GEÇTİK HEMEN ARDINDAN 3-2 OLDU VE DEPLASMAN GOLÜ İLE ELENDİK.BIRAKICAM BU SAÇMALIKLAR YÜZÜNDEN OYUNU HAAA
Bir Dost
Hellbells
ya duzelır moral bozmayın sınırlenmeyın devam devam
sinirlenme umut abi ya futbol bu top yuvarlak
Kötü olmuş Umut abi Uefadan elenmen Burak abi ligde çok kötü gidiyorsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ligde toparlamıştım aslında taki Ricardo kaleye geçene kadar. Umut abi al iyi kalecidir demişti.Meğer bu günlerin planlarını yapıyormuş. Hani kaleci gol yer ama bir iki tanede kurtarır. Bu hepsini içeri alıyor yahu. Bırakayım buraya maç görüntülerini hep şu laf geçiyor. 25 mtreden vurdu. Goooooooooooool Top geliyor bunun üzerinen kaleye giriyor. Yumrukla yahu bişiler yap. Adamlar köşeye vursa tamam diyeceğim. Enyeama kaledeyken asla uzaktan yemiyoruz. Neyse yahu bu sene kötü bir sezon geçirdik. Takım kötü gidiyor Uefa'yı alırmıyım bilmiyorum. Seneye çok ciddi takım kuracağım. Normalde iş yapacak kadroyu oluşturabilirim ama ben hep o niyetle başlayıp farklı oyunculara yöneliyorum.
Yeni sezonda iyi bir Everton izleyeceğiz tabi kovulmazsam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by DisCo : 07.Temmuz.2008 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
BARCLAYS PRİMİERSHİP 26.HAFTA
MİDDLESBORUGH : 2 - 2 : BOLTON
Müthiş oynadık ancak berabere kaldık.Anlamış değilim.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 27.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 0 : TOTTENHAM
Bu kadar muhteşem bir oyuna rağmen 1-0 kazanmak sinir bozucu.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 28.HAFTA
FULHAM : 1 - 2 : MİDDLESBROUGH
Erken gelen gollerimizden sonra zor deplasmanda skoru koruduk ve 3 puanı aldık.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 29.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 3 - 3 : MAN.UTD
Maça süper başladık.İlk 17 dakikada 2-0 öne geçtik ve hemen taktiğimi dğiştirdim ve defansa çekildim. Ancak bunu yapınca 3-2 yenik duruma düştük ve yeniden orjinal taktiğime dönünce maçın hakimiyetini alıp beraberlik golünü bulduk.
BARCLAYS PRİMİERSHİP PUAN DURUMU
Bir Dost
Hellbells
bu yıl umut abı yerlere cıkmıs
umutcum uefaya kosuyor burakcim sende evertonla ilk 7 icinde olmalisin kadrosu baya iyi cunku kardeşim
Son Dakika : Doyle Yoğum Bakım'da
Boro'nun golcü futbolcusu Doyle dün gece geçirdiği ağır mide spazmı yüzünden hastanelik oldu.Doyle öğle yemeğinde Everton'lu arkadaşı Dica ile yemek yediği öğrenildi.Dica'nın Doyle'yı zehirlediği gelen haber arasında.Bu gece İngiltere'nin Acıfıstık hastanesine kaldırılan Doyle'nın durumunun çok kritik oldugu konusuluyor.Doyle'nın eşi Mrs.Doyle; Böyle bir şeyi hiç beklemiyorduk.Tanrı'dan şifa bekliyoruz derken, Boro'lu taraftarlar Hastane'ye akın etti.Hastaneye Dica'nın gelmemesi , akıllarda olan şüpheyi üst düzeye çıkarıyor.Boro'nun efsanevi menajeri hastane'ye gelerek , Doyle'un ailesine moral verdi.Doyle'ın doktoru Doguonuhy ; Doyle'n midesini yıkadıklarını ve bir kaç saate yaşayıp yaşayamayacagını ögrenebileceklerini söyledi.Bizde KafaveGol Gazetesi olarak Doyle'ye acil şifalar dileyip en kısa zamanda Türk menajerimiz ile antremanda oynamasını temenni ederiz.
Kaynak: KafaveGol Gazetesi
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
KafaVeGol gazetesinin yaptığı haber tamamen asparagas bir haberdir.Bu haberle futbol kamuoyunda ve taraftarlarımız arasında sebeb olduğu kaos sebebiyle kendilerini kınıyoruz ve haberi yalanlıyoruz.
Middlesbrough Kulübü
Bir Dost
Hellbells
çok güzel bi kariyer oluyor.middlesbrough'un destekçisiyim![]()
Boro baya düzelmiş görmeyeli Seneye daha iyi olacaktır.Everton beklenen patlamayı yapamadı hala![]()
umut abi süpersin tebrikler seneye bu taktikle iyi yerlere gidersin
burak abi sende bir çıkışa geçemedin
Teşekkürler biz de bu kariyeri oynarken çok zevk alıyoruz.
Evet bayağı düzeldim.Taktikte bir kaç ufak değişikli yaptım.Komut değişiklikleri olay tamamdırSeneye şampiyon m u olcam ne
Teşekkürler.Saol![]()
Bir Dost
Hellbells
Bende çıkışa geçsem Middlesbrough'un aldığı basit başarı göze gelirmiydi. Çok ısrar etti bu sezon kötü oyna diye bizde öyle oynuyoruz.![]()
29. Hafta
Aston Villa 1 - 3 Everton
30. Hafta
Bolton 6 - 3 Everton
31. Hafta
Everton 3 - 1 Liverpool
Uefa Kupası Çeyrek Final
Everton 3 - 3 Arsenal
Ben böyle birşey görmedim. 3 dakikada 3 tane attılar yahu. Eleneceğim bu maçtan belliydi.
32. Hafta
Everton 6 - 0 Portsmouth
2007-2008 senesinin intikamınıda almış olduk.
Uefa Çeyrek Final Rövanş Maçı
Arsenal 4 - 1 Everton
33. Hafta
Everton 2 - 0 Fulham
espanyoldayım kaleye ricardo'yu aldım hatamı yaptım acaba![]()
BARCLAYS PRİMİERSHİP 30.HAFTA
PORTSMOUTH : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
Pek iyi oynayamadık ve son dakikalarda yediğimiz golle yenildik.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 31.HAFTA
MİDDLSBROUGH : 3 - 1 : WEST HAM
İyi oynadık ve kazandık.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 32.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 0 : BLACKBURN
Rakip hiç kalemize gelemedi.Tek gole oynadık ancak tek fark.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 33.HAFTA
WİGAN : 2 - 2 : MİDDLESBROUGH
Rakip öne geçti.Önce beraberliği yakaladık.90.dakikada öne geçtik ancak 90+4 te beraberlik golünü yedik.
Bir Dost
Hellbells
Arsenal kötü olmuş abi bide sen genç takım kalecisini oynatt ricardo yerineher maç en az 3 atmışın ama 6 tane yemişin
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
m'boro çok iyi gidiyo
BARCLAYS PRİMİERSHİP 34.HAFTA
C.PALACE : 1 - 0 : MİDDLESBROUGH
Bu oyun böyle işte.İlla ki ev sahibi yenecek ya.Şu hale bak.Rezalet bir oyun. Umarım FM 2009 böyle olmaz yoksa oynamicam. 1 sut 1 gol,18 şut 0 ( sıfır ) gol. Biz de oturup başına bu saçma oyunu saatlerce oynuyoruz.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 35.HAFTA
MİDDLESBROUH : 2 - 1 : READİNG
BARCLAYS PRİMİERSHİP 36.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 3 - 1 : EVERTON
Burak ile yaptığımız maç her zamanki gibi zevkliydi. Kevin Doyle hafatalardır gol atamıyordu.Everton'a patladı yine. Sanırım Doyle Burak'ı çok seviyor.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 37.HAFTA
ARSENAL : 3 - 2 : MİDDLESBROUGH
Oyun favori kazansın diye olur olmaz gollerine devam ediyor.Öne geçtik. Rakip ileriye attığı gelişiguzel topta kalecim libero gibi çıktı ve topa vurdu.Arsenal kendi yarısahasında topu aldı ve yaptığı vuruş gol oldu.Yani kendi sahasından gol atıp beraberliği aldı. 2.Golü frikikten 3.golü de penaltıdan attı. Ben ne yapayım ki başka
BARCLAYS PRİMİERSHİP 38.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 0 : CHELSEA
40.dakikada 10 kişi kalmamıza rağmen skoru korumayı başardık. Saçma Arsenal maçı olmasaydı ligi 6.bitirmiştik. Bu müthiş galibiyetle bu sezonun sonuna imzamızı attık.
BARCLAYS PRİMİERSHİP PUAN DURUMU
Bir Dost
Hellbells
umut abi avrupa kupalarına katılabildinmi?
bu arada bu sezonda zevkli oldu ama abi(ler) 2 yıl oldu hala şampiyonluğa oynayan yok
oyundaki sanal zeka bazen afedersiniz ama gerizeka olabiliyor birçok oyunda görülür bu sende de olmuş şanssızlık olmus arsenal-boro maçı olsun seneye kupalara gitmek için yarışırsınız inş.![]()
Football is simple,but Football Manager is not
iyi gidiyorsun herşeye karşıda olsa....
bu arada varsa online yapacak [email protected]![]()