Barcelona futbol oynamıyor, sanat icra ediyor.
Allah onların gazabından korusun.
Hallac pamugu gibi attılar manuyu.
Dünyanın 1 numaraları...
Messi mi? O tartışmasız dünyanın 1 numarası. Messi ve diğerleri![]()
Barcelona futbol oynamıyor, sanat icra ediyor.
Allah onların gazabından korusun.
Hallac pamugu gibi attılar manuyu.
Dünyanın 1 numaraları...
Messi mi? O tartışmasız dünyanın 1 numarası. Messi ve diğerleri![]()
Manchester United ilk 10 dakika hariç sadece izledi. Barcelona'nın kazanacağını tahmin ediyordum fakat ManU'nun bu kadar ezileceğini tahmin etmiyordum. Finale kadar uzanabilseydi Liverpool - Barca maçı daha güzel olabilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hakettiler aldılar.. Hepsine helal olsun.. Bence Messi daha iyi olduğunu, daha komplike bi futbolcu olduğunu, kollektif futbola daha uygun olduğunu bir kez daha gösterdi..
Messi ve diğerleri.
110 m € deli para.
Barca hak etti ve aldı , tebrikler
Messi'nin attıgı gol çok güzeldi , bir an Ergün ortaladı Hakan Şükür vurdu zannettim![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Puyol'un yaptıgı her hareketi çekip , sabri'ye defalarca izletmeliyiz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Barça ve harika bir futbol gecesi....
Bence geceye Alex Ferguson'un yaptığı taktikse hatalar damgasını vurdu.Sonucta Barca kazandı ya Ferguson'dan banane![]()
Tebrikler Barça Kibirli Ronaldo Ve Arkadaşlarına Futbolu Öğrettiniz
Barça büyük takım ya.Hakettiler.
AdamLar futboL oynarken Şiir yazıyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
maç boyunca ferguson eleştirildi yahu . demekki türkiyede olsa sezon sonunu getiremez sir . barca'ya da tebrikler . hakederek yarı finale geldiler , yarı finali haketmeden geçtiler , kupayı hakederek aldılar .
Helal Barça be futbol öğrettin ManU'ya .. Bravo Messi,Bravo Xavi,Bravo İniesta ve diğerleri ..
Manu nun en büyük hatası, AbidaL ve Dani aLves yok diye tamamen kanat hücumuna yöneLmesi ama Pep de mükemmeL bir hamLe iLe o böLge ye tamamen defansif, çakıLı, fazLa iLeri çıkmayan SyLvinho ve PuyoL u monte etmiş ve Manu nun bütün kanat hücumLarını başLamadan bitirmesini sağLadı.
Eğer aLves ve AbidaL oLsa beLki Manu bu ikiLinin daha çok hücuma destek vermesinden doLayı daha fazLa pozisyon buLabiLecekti.
Taktik çarpışması işte.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
BarceLoNa gerçekten çok güzeL bir oyunu oynuyor ve oynadıda ama bu gaLibiyette Ferguson'unda payı büyük eXcitinG abiminde söyLediği gibi sadece kanatLara yükLendi ayrıca adamLar istedikLeri gibi pas yaparken orta saha çıkarıp forvet aLmak Ferguson gibi bir teknik adama yakışmadı tabi GuardioLa da iyi gördü bu açıkLarı ve takımıda kazandı...
Screw you guys, I'm goin' home
Nijerya'da bir fanatik Manchester United taraftarı, minibüsünü Barcelonalı taraftarların üzerine sürerek 4'ünü öldürdü.
Polis, dün akşam Barselona'nın UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmasından sonra Ogbo kentinde sokaklara dökülen Barcelona taraftarlarının, Manchester United'in finali kaybetmesine kızan bir taraftarın hışmına uğradığını açıkladı.
Kalabalığın yanından geçen kişinin minibüsünü Barselonalı taraftarların üzerine sürdüğünü belirten polis, saldırıda 4 kişinin öldüğünü, 10 kişinin de yaraladığını kaydetti.
Şampiyonlar Ligi finalinden karşılaşan Barselona ve Manchester United'in Afrika'nın en kalabalık ülkesi Nijerya'da geniş taraftar kitlesi bulunuyor.
Yazete.com
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hiç üzülmedim.Hakeden kazandı iyi bir maçtı.Tebrikler iki takıma da.
Güzel bir kelime yazardım ama yerine Eze Eze şampiyon oldu. Maçın başında attılar golü, yersek atarız tarzında oynadılar... Hak ederek şampiyon oldular. Bu takımı kuranlara helal olsun A'dan Z'ye mükemmel bir takım. 50 yıl sonra hepimiz torunlarımıza böyle bir Barcelona vardı deriz.
Maçın ilk yarısını izledim bu Barçayı kimse durdaramaz diyip ders calısmısıp iyide yapmışım Barça götürmüş işi.