Sayfa 16 / 25 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 737 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Berk Elitez inşallah bonservisiyle gelir. En son bizimkiler bonservisini istiyolardı. Bu sene kiralık oyuncuda istenmiyo esasında bakalım ne olacak..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Berk Elitez, kiralık olarak gönderilecekmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Eskişehirspor'un gözü Webo'da

7 Haziran 2011 17:15 | NTV Spor ve Ajanslar
    Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, teknik direktör Bülent Uygun'un Mallorca'da forma giyen Kamerun'lu Webo'yu takımda görmek istediğini söylediğini belirtti.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Spor Toto Süper Lig'in bitiminin ardından bütün takımlarını transfer çalışmalarına hız verdiğini ifade ederek, Eskişehirspor'un da formasına yakışacak oyunculara imza attırmaya çalıştığını söyledi.
    Eskişehirspor yöneticilerinin yurt içinde ve yurt dışında oyuncularla görüştüğünü bildiren Ünal, ''Yurt dışında üç gurbetçi futbolcuyla görüşüyoruz. Herkes bir şeyler yazıp çiziyor. Biz de görüştüğümüz futbolcuları gazetelerden öğreniyoruz. AEK'dan Scocco ile Beşiktaş'tan Bobo ile hiç ilgilenmedik. Teknik Direktörümüz Bülent Uygun Mallorca'da forma giyen Kamerun'lu Webo'yu takımda görmek istiyor. Webo'nun takımından alacağı var. Bu alacağını tahsil ederse Webo, Eskişehirspor formasını giyebilir. Sezer Öztürk transferinde de Fenerbahçe ile temaslarımız devam ediyor. Eskişehirspor formasına yakışan takımı üst sıralara taşıyacak futbolcuları takıma katacağız'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bugün yerel gazetelerde Halil Altıntop haberleri var. Keşke gelse...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

eskişehirspor yakubu ile ilgileniyormuş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    eskişehirspor yakubu ile ilgileniyormuş.
    Yakubu ile uzun zamandır ilgileniliyo zaten. Başkan 16 Haziran'da 5 transfer açıklayacağız 5 tane çok önemli oyuncunun transferini bitirdik dedi. Biri Halil Altıntop olabilir...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yeni CEO Ümit Karan'ın (!) Yıldıray Baştürk'ün düğünü için Almanya'ya gittiği ve orada Halil Altıntop ile görüşüp transferi bitirdiği yazılıyor...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İstenmeyen adam Ümit Karan transfer mi yapıyor takıma

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yarın açıklanması beklenen transferler; Sercan Sararer (Furth), Taner Yalçın (Köln), Mehmet Boztepe (Bourissia Dortmund II), Halil Altıntop (Frankfurt), Pierre Webo (Mallorca)
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Yarın açıklanması beklenen transferler; Sercan Sararer (Furth), Taner Yalçın (Köln), Mehmet Boztepe (Bourissia Dortmund II), Halil Altıntop (Frankfurt), Pierre Webo (Mallorca)
    Gayet başarılı. Savunmaya ve kaleye takviye şart bence. Özellikle de kaleye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taner gelirse Eses'e müthiş transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yıldızlar Eskişehir'i geziyor!
    Eskişehirspor transferde atağa kalktı.

14 Haziran 2011 Salı - 12:29
    DHA
    Yıldızlar Eskişehir'i geziyor! Eskişehirspor transfer bombalarını patlatıyor. Doğan Haber Ajansı'nın haberi şöyle devam ediyor: "Aralarında Halil Altıntop ve Kamerunlu Pierre Webo'nun da bulunduğu öğrenilen 5 futbolcu şu anda Eskişehir'de geziyor. Yöneticiler gizli tuttukları bu olayda futbolculara Eskişehir'i tanıtıyor."

Ayrıntılar Az Sonra...

Kaynak: Sporx.com
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

DHA'yı iyi keklemişler Halil konusunda. Sözleşmeyi Almanya'da imzalayacakmış Halil Altıntop. Bu iki ismin yanındaki 3 isim ise belki bu isimlerden daha bomba; Quincy Owusu Abeyie, Kris Boyd, Taner Yalçın...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Eskişehirspor Mehmet Boztepe ile anlaştı

14 Haziran 2011 17:31 | NTV Spor ve Ajanslar
    Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Mehmet Boztepe ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Mehmet Boztepe ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
    Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon için genç ve güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, teknik heyetin hazırladığı rapor doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini belirtti.
    Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Boztepe'nin dün Eskişehir'e geldiğini ifade eden Ünal, ''Mehmet ile prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde genç gurbetçiyle resmi sözleşmeye imza atacağız. Eintracht Frankfurt II takımında forma giyen Deniz Vural'dan sonra ikinci gurbetçi transferimizi gerçekleştirdik. Resmi imzayı toplu şekilde attıracağız'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Tam ben koyacaktım bu haberi Neyse hayırlı olsun Mehmet..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Boztepe ile anlaşıldığına göre Sezer gitmiş.2008'de alırdım hep Samsun'a

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mantıklı bir transfer hamlesi yaptı yönetim ve teknik heyet...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Halil Ünal: "Batuhan'ın Beşiktaş ile yaptığımız protokol gereği Fenerbahçe'ye veya Galatasaray'a transferi söz konusu değil."

Halil Ünal: "Manisaspor'la görüşmemiz oldu, bize Batuhan karşılığında Makukula'yı önerdiler. Yunanistan'dan bir takımla takas olabilir."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Batu yunanistani iyice krize sokar akkili bi hamle olur, Alperide bize vereydiler iyi olcakta.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Batu yunanistani iyice krize sokar akkili bi hamle olur, Alperide bize vereydiler iyi olcakta.

Alper 10 Milyon €.

Batuhan kalabilir bellide olmaz. Halil Altıntop ve Webo ile yarışsın bakalım birazcıkta. Hep 1. adam oldu. Şimdi 3. adam olsunda görelim bi Batuhan'ı.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne Alper 10 M €'mu ahaha. Ne yapmış bu adam 10 M €'luk merak ediyorum. En faza 3-4 M € verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Alper 10 Milyon €.
    İşte Türkiye'de futbolun neden ilerlemediğinin sebeplerinden biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    İşte Türkiye'de futbolun neden ilerlemediğinin sebeplerinden biri.
    Buna göre Necip Uysal'ı 15-20 milyon € olarak değerlendirmek gerek. O bölgede yerli oyuncumuz çok az. Alper de yetenekli bir oyuncu, önü açık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nuri Şahin 10 milyon €.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Alper'i izlememiş kimseler için bu yazıları yazmak çok basit...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eskişehir Alper'i 3 milyon'a satacak , onun yerini o fiyata hangi Türkle doldurabilecek acaba ? 10 milyon ideal rakamdır bence de . O bölgede yetenekli Türk oyuncu sayımız fazla değil .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alper Potuk 10 milyon ise, Selçuk İnan 25 milyon eder en az. Tabi Nuri Şahin'i ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Ayrıca evimde Lig Tv var ve çoğu maçı takip ettim bu sene takmayın kafanıza.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yabancı sınırı kalktığı anda 3 milyon'a bile satamaz eskişehir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Alper Potuk 10 milyon ise, Selçuk İnan 25 milyon eder en az. Tabi Nuri Şahin'i ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Ayrıca evimde Lig Tv var ve çoğu maçı takip ettim bu sene takmayın kafanıza.
    Televizyon başka, sahadan izlemek başka. Televizyon topu takip eder. Ben oyuncuları izlerken hep topa bakmıyorum. Daha çok oyuncunun saha içinde ne yaptığına bakıyorum. Sezer'le ilgili son mesajlarıma bakın; 1 Milyon € bile vermem diyorum. Ama Alper başka. Bu piyasa işi, Alper'de öyle boş bir oyuncu değil. Avrupa'nın bir çok kulübü izliyo zaten. He illaki inanmıyosanız bekleyin zamanı gelince hak vereceksiniz bana...

Ayrıca 10 Milyon € benim biçtiğim değer değil bunuda belirtmek isterim. 10 milyon € istiyo yönetim...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zamanı gelince istenir tamamda şimdi 10 milyon euroluk ne yapmış diyor arkadaşlarda. Her önüne gelen takım bir oyuncu çıkarınca sakız gibi 10 milyon euro istiyor.

Sayfa 16 / 25 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri