Berk Elitez inşallah bonservisiyle gelir. En son bizimkiler bonservisini istiyolardı. Bu sene kiralık oyuncuda istenmiyo esasında bakalım ne olacak..
Berk Elitez inşallah bonservisiyle gelir. En son bizimkiler bonservisini istiyolardı. Bu sene kiralık oyuncuda istenmiyo esasında bakalım ne olacak..
I'm back...
Eskişehirspor'un gözü Webo'da
7 Haziran 2011 17:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, teknik direktör Bülent Uygun'un Mallorca'da forma giyen Kamerun'lu Webo'yu takımda görmek istediğini söylediğini belirtti.
![]()
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Spor Toto Süper Lig'in bitiminin ardından bütün takımlarını transfer çalışmalarına hız verdiğini ifade ederek, Eskişehirspor'un da formasına yakışacak oyunculara imza attırmaya çalıştığını söyledi.
Eskişehirspor yöneticilerinin yurt içinde ve yurt dışında oyuncularla görüştüğünü bildiren Ünal, ''Yurt dışında üç gurbetçi futbolcuyla görüşüyoruz. Herkes bir şeyler yazıp çiziyor. Biz de görüştüğümüz futbolcuları gazetelerden öğreniyoruz. AEK'dan Scocco ile Beşiktaş'tan Bobo ile hiç ilgilenmedik. Teknik Direktörümüz Bülent Uygun Mallorca'da forma giyen Kamerun'lu Webo'yu takımda görmek istiyor. Webo'nun takımından alacağı var. Bu alacağını tahsil ederse Webo, Eskişehirspor formasını giyebilir. Sezer Öztürk transferinde de Fenerbahçe ile temaslarımız devam ediyor. Eskişehirspor formasına yakışan takımı üst sıralara taşıyacak futbolcuları takıma katacağız'' dedi.
Bugün yerel gazetelerde Halil Altıntop haberleri var. Keşke gelse...
I'm back...
eskişehirspor yakubu ile ilgileniyormuş.
(/s)
Yeni CEO Ümit Karan'ın (!) Yıldıray Baştürk'ün düğünü için Almanya'ya gittiği ve orada Halil Altıntop ile görüşüp transferi bitirdiği yazılıyor...
I'm back...
İstenmeyen adam Ümit Karan transfer mi yapıyor takıma![]()
Yarın açıklanması beklenen transferler; Sercan Sararer (Furth), Taner Yalçın (Köln), Mehmet Boztepe (Bourissia Dortmund II), Halil Altıntop (Frankfurt), Pierre Webo (Mallorca)
I'm back...
Taner gelirse Eses'e müthiş transfer olur.
Yıldızlar Eskişehir'i geziyor!
Eskişehirspor transferde atağa kalktı.
14 Haziran 2011 Salı - 12:29
DHA
Yıldızlar Eskişehir'i geziyor! Eskişehirspor transfer bombalarını patlatıyor. Doğan Haber Ajansı'nın haberi şöyle devam ediyor: "Aralarında Halil Altıntop ve Kamerunlu Pierre Webo'nun da bulunduğu öğrenilen 5 futbolcu şu anda Eskişehir'de geziyor. Yöneticiler gizli tuttukları bu olayda futbolculara Eskişehir'i tanıtıyor."
Ayrıntılar Az Sonra...
Kaynak: Sporx.com
I'm back...
DHA'yı iyi keklemişler Halil konusunda.Sözleşmeyi Almanya'da imzalayacakmış Halil Altıntop. Bu iki ismin yanındaki 3 isim ise belki bu isimlerden daha bomba; Quincy Owusu Abeyie, Kris Boyd, Taner Yalçın...
I'm back...
Eskişehirspor Mehmet Boztepe ile anlaştı
14 Haziran 2011 17:31 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Mehmet Boztepe ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
![]()
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Mehmet Boztepe ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon için genç ve güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, teknik heyetin hazırladığı rapor doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini belirtti.
Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Boztepe'nin dün Eskişehir'e geldiğini ifade eden Ünal, ''Mehmet ile prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde genç gurbetçiyle resmi sözleşmeye imza atacağız. Eintracht Frankfurt II takımında forma giyen Deniz Vural'dan sonra ikinci gurbetçi transferimizi gerçekleştirdik. Resmi imzayı toplu şekilde attıracağız'' dedi.
Tam ben koyacaktım bu haberiNeyse hayırlı olsun Mehmet..
Boztepe ile anlaşıldığına göre Sezer gitmiş.2008'de alırdım hep Samsun'a![]()
Mantıklı bir transfer hamlesi yaptı yönetim ve teknik heyet...
I'm back...
Halil Ünal: "Batuhan'ın Beşiktaş ile yaptığımız protokol gereği Fenerbahçe'ye veya Galatasaray'a transferi söz konusu değil."
Halil Ünal: "Manisaspor'la görüşmemiz oldu, bize Batuhan karşılığında Makukula'yı önerdiler. Yunanistan'dan bir takımla takas olabilir."
Batu yunanistani iyice krize sokarakkili bi hamle olur, Alperide bize vereydiler iyi olcakta.
Ne Alper 10 M €'mu ahaha. Ne yapmış bu adam 10 M €'luk merak ediyorum. En faza 3-4 M € verilir.
Nuri Şahin 10 milyon €.![]()
Alper'i izlememiş kimseler için bu yazıları yazmak çok basit...
I'm back...
Eskişehir Alper'i 3 milyon'a satacak , onun yerini o fiyata hangi Türkle doldurabilecek acaba ? 10 milyon ideal rakamdır bence de . O bölgede yetenekli Türk oyuncu sayımız fazla değil .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Alper Potuk 10 milyon ise, Selçuk İnan 25 milyon eder en az. Tabi Nuri Şahin'i ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Ayrıca evimde Lig Tv var ve çoğu maçı takip ettim bu sene takmayın kafanıza.
yabancı sınırı kalktığı anda 3 milyon'a bile satamaz eskişehir.
(/s)
Televizyon başka, sahadan izlemek başka. Televizyon topu takip eder. Ben oyuncuları izlerken hep topa bakmıyorum. Daha çok oyuncunun saha içinde ne yaptığına bakıyorum. Sezer'le ilgili son mesajlarıma bakın; 1 Milyon € bile vermem diyorum. Ama Alper başka. Bu piyasa işi, Alper'de öyle boş bir oyuncu değil. Avrupa'nın bir çok kulübü izliyo zaten. He illaki inanmıyosanız bekleyin zamanı gelince hak vereceksiniz bana...
Ayrıca 10 Milyon € benim biçtiğim değer değil bunuda belirtmek isterim. 10 milyon € istiyo yönetim...
I'm back...
Zamanı gelince istenir tamamda şimdi 10 milyon euroluk ne yapmış diyor arkadaşlarda. Her önüne gelen takım bir oyuncu çıkarınca sakız gibi 10 milyon euro istiyor.![]()