inş. kardeşim
işte Bu Form Tutmaya Başladın bak![]()
Darısı Kalan Macların Basına![]()
valla kardesim macı cevirmen güzel oLmus..
ama sunu deyim keşke ilk mac kadı köyde olsaymıs
keşke kadıköyde olsaydı. o kötü geçen sezon ilk maçı orada yapmıştık kendi sahamızdada elemiştik ama orada tamamen kapanıcaz
kardesim.bi nazar boncugu tak takıma.
![]()
böyle giderse 4. olacan inanıyorum ben sana
saol kardeşim vala süper destekliyorsunda ts ile aramızda 10 puan var ve buda çok zor kapanır gibi geliyor bana ama bakıcaz artık zaman neler getirecek
valla kardesim korkmaya basladım yanlıslıkla sampiyon olim deme hea![]()
gaza geldi takım hemen iyi bişiy bu senin için
evet vala çok ayıp olur bu arada bi haber verim ts de bu aralar form düşüklüğü var inş. bu arada yakalarız
İnş. yakalarsn Puan Tablosunu atarmısın
Last edited by fifacan : 14.Mart.2009 at 02:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
valla iyi gidiyorsun kardesim yarın görüşürüz bende cıkıp uuyuycam![]()
fifacan kardeşim
1.5 saattir uyku muyku demedim kariyerine bugün girdim ve baştan sona okudumöncelikle söylemem gereken bişey var
AFERİN
ama dikkatimi çeken bir şeyi söylemeden de geçemiyecem
çok fazla transfer yapıyorsun gibi geldi bana, ilk 11 her yıl bayağı bi değişiyor gibi bir izlenime kapıldım.(yanılıyor olabilirim ama kadronu iyice bi oturtmaya çalış)
aklımda bi kaç isim var onları ve mevkilerini aşağı yazıyorum. alabilirsen süper iş yaparsın(ama kapmış olabilirler. bi bak bakalım)
nurullah taşkıran(dc) gaziantep'te başlıyordu
mert öztürk(dc) antalyaspor'daydı
emre karabulut(dmc-wbr) bochum
werner schmit(fc) osnabrück
enver çınar(gk) stuttgart
bunları birileri kapmamışsa ucuza kaparsan 2 yıl oynattıktan sonra satarsan 5-6 yıllık transfer ve maaş bütçeni çıkartacak paran olur
takipteyim abim kolay gelsin
İyi gidiyosun toprapım böyle devam![]()
fifacan toparlamissin walla.guzel konumdasin ligte.tebrikler..
bravo son haftalarda iyi toparlamışın uefa vizesini alman lazım...
saol kardeş birazdan başlıyacam
öncelik yorumun için teşşekkür ederim kardeşim. Kadro hakkında sana katılıyorum bu sezona kadar takımın bütçesini yükselte bildğimiz kadar yükseltmeye ve takımı yukarılara taşımaya çalıştık ve tecrübeli oyuncular almıştık bank asyada onların çoğunu sattım. kadro fazla değişmiyor aldığım oyuncuların hepsi banko 11 oynuyacak çünkü gelen oyuncu demek birini satıcam demektir boşuna transfer yapmıyorum yani adamlar gitmek istiyolar ondan fazla transfer yapıyorum gibi geliyo ama bundan sonra fazla transfere yönemiyeceğim ve dediğin oyunculara bakıcam 2014 deyim bakalım bulursam
saol kardeş hayırlısı artık nazar değmesin
evet kardeşim baya toparladık vala takımı
evet kardeş şuan 5.yim ve uefaya gidebiliyorum ts yi yakalarsam iyi olur
ARKADAŞLAR BİRAZDAN DEVAM EDİYORUZ....
ŞEHZADELERİN MÜTHİŞ YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDİYOR....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
STRATOVARIUS KARDEŞ VERDİĞİN ADAMLARDAN SADECE MERT ÖZTÜRK ÇIKTI ODA REGEN
Last edited by fifacan : 14.Mart.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)