Bolton 1-2 Leicester
Bolton Çok İstedi Ama Maç Bizim!!!
Bu Arada Kalecimiz 2 Ay Sakatlandı.Birde Arsenal ile Bir Kupada Yine Karşı Karşıya Gelicez...
Bolton 1-2 Leicester
Bolton Çok İstedi Ama Maç Bizim!!!
Bu Arada Kalecimiz 2 Ay Sakatlandı.Birde Arsenal ile Bir Kupada Yine Karşı Karşıya Gelicez...
Portsmouth 0-1 Leicester
Çok Farklı Bir Skor Olabilirdi!!!
Şampiyonlar Ligi Grup D
Leicester 2-0 FC Bayern
Almanlara Biraz Futbol Öğrettik!!!
Leicester 1-0 Middlesbrough
İlginç Bir Maçtı!!!
Kanka şampiyonluk müthiş olmuş transferlerde öyle süper bir kariyer oldu bu dabakalım avrupada ilk sırada görmek istiyoruz seni.
leiceste hayalinde göremeyecegi basarıları senle yakalayacak![]()
Teşekkür Ederim Beyler.
Biraz İşim Var Maçları Değerlendirmenizi ve Yorum Yapmanızı İstiyorum...
vayy Bayerni Yenmissin.
Lig Cup 3. Round
Arsenal 3-2 Leicester
Kupaya Erken Veda!!!
Yakışmadı kanka yakışmadışaka şaka arsenal zaten gıcık bi takım ya senin için normaldir yani.
Bu arsenal'e sansın hiç tutmuyor ya cok ilginc![]()
4-1-2-1-2 şeklindeki bir yapıyla denesen birde arsenal maçlarını,ben arsenal maçlarında hiç yenilmedim hatırladığım kadarıyla.
Sunderland 0-2 Leicester.
Kötü Oynadık!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arsenal'in stadında onları hiç yenemedim
Ama Onlarda Benim Sahamda Beni 3 Maçtır yenemiyorlar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamam denerim hocam bir dahaki sefere.
Bu Arada mascio suskun yaw
Riquelme ile Fernandez Çok Güzel Paslaşıyor.O Da Ortada Öyle Takılıyor![]()
Last edited by LifeYourself : 04.Nisan.2009 at 19:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi Grup D
Slavia(Sofia) 1-2 Leicester
Baştan Sona Üstündük!!!
hocam grupta son durumun ne ?
Tottenham 0-2 Leicester.
Kötü Oynayarak Kazanmak Zoruma Gidiyor!!!
Beyler Bu İspanyolların Taktiğini Deniyorum.Ortada Pas Yapıp Duruyoruz.Acayip Bir Taktik Sonra Boş Bulduğumuz Anda Rakibe Baskı Yapıp Gol Atıyoruz.Bakalım Ne Kadar İşimize Yarayacak...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hocam 2 maç oynandı işte 2 sini kazandım.3. Ma.ı da oynayam fikstürü koyarım.
Beyler sitede mi benim intte mi ne sorun var çok yavas bazen yüklemiyor.Ondan ssler geç geliyor kusura bakmayın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hocam 2 maç oynandı işte 2 sini kazandım.3. Ma.ı da oynayam fikstürü koyarım.
Beyler sitede mi benim intte mi ne sorun var çok yavas bazen yüklemiyor.Ondan ssler geç geliyor kusura bakmayın
Last edited by LifeYourself : 04.Nisan.2009 at 21:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bendede aynı sorun var kardeş. Bu ara söyliyeyim takipçinim![]()
Last edited by LifeYourself : 04.Nisan.2009 at 23:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Orta saha oyuncular çok iyi bence 2 amc 1 mc ile kısa paslı bir oyun ve uzaktan vurulan şutlar ile sonuca çok rahat ulaşırsın riquelme,mati,morgan bunların uzaktan şutu en az 16-17 sanırım her maç 10 tane vursalar en az 1-2 gol olur forvetinde diego forlan gibi araya kaçmayı ve ofsaytı delmeyi seven biriyse sen maçları çok rahat alırsınBenden bir öneri olsun
yeni bir taktik düşünüyorum bunun üzerine başarırsam çok güzel olucak
Football is simple,but Football Manager is not
Last edited by LifeYourself : 04.Nisan.2009 at 23:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi Grup D.
Leicester 2-1 Olympique Marseille
Sonuna Kadar İyi Oynadık!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi Grup D
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 00:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leicester 3-1 Liverpool
Taktik İşliyor Gibi!!!
Bence çok mantıklı bir taktik tabiki işlicekLiverpool güzel olmuş
Football is simple,but Football Manager is not
Leicester Leicester olalı böyle günler görmedi![]()
arsenale elenmen dısında cok güzel skorlar almıssın
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Chelsea 1-2 Leicester.
Leicester Son Dakkada Sonuca Gitti!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi onlar benim kabusum ya.Bak ligde peşimden ayrılmıyorlar aramızda en çok puan farkı 2-3 oluyor.Sonra Şampiyonlar liginde geçen sezon.3 sezon lig cup 'ta
1 sezonda fa cup ta çeyrek ve yarı finallerde eledi.İntikamım acı olacak ama![]()
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 01:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İntikam Soguk Yenen Acı Bir Yemektir Kardesim![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 01:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)