Evet gerçekten büyük iş, süper başarı tebrikler
Premier Lig'e de hızlı bir giriş
Gelecek maçlarda başarılar![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Evet gerçekten büyük iş, süper başarı tebrikler
Premier Lig'e de hızlı bir giriş
Gelecek maçlarda başarılar![]()
kardeş ortalığı kasıp kavurmuşsun yawberbat muhasebe sınavından sonra kariyerini okumak ilaç gibi geldi.seni okuyarak fm hasretimi gideriyorum gurbet ellerde...:'( kndim oynasam ancak bu kdr zevk alırdım
şampiyonlar ligi yolunda basarılar..ama parayı bol bulunca biraz fazla saçmışsın sanki
![]()
Teşekkürler arkadaşlar. Parayı çok harcadık gibi gözükebilir ama gelecek görüntülerden de anlaşılacağı gibi harcadığımız parayı çok rahat çıkarabileceğiz. Hem senelerin birikmişliği var, harcayamadım yıllarca, sonradan görmeler gibi oldum parayı bulunca.
Anketi açanken görülme seçeneği işaretlenmeiştir muhtemelen.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Site içindeki selametim açısından nereye oy verdiğimi söylemeyeceğimGörünmez oy attım inşallah kandırmamışlardır beni
Premier Lige çıkmış birileri, çok iyi gidiyorsun, ama bu Premier L. adamı deli eder FM ye küstürür
![]()
Abi profilini koyar mısın müsait zamanında 12 senede ne kadar merak ettim.
Şimdilik beni oyuna daha çok bağlıyor abi.
Yönetimden sürekli istekte bulunduğumdan olsa gerek yönetime el atma 3.Taktiksel uyum da takıntılı olduğumu, bir taktikten kolay kolay vazgeçemediğimi gösteriyor.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
4222 Gün mü Vay Be Herhalde 10000 i Göreceğiz Hocam
Bu Arada Medyayla Aran Seçeneği Niye Yok Yoksa Aran İyi DeğilmiSende Benim Gibi Toplantıları Terk mi Ediyosun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımın Sahipleri Değişir Ama Sen Asla Kulübün Demirbaşı Olmuşun Kardeşim![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 29.Haziran.2009 at 18:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Keita için çok para verdiğimi düşünen arkadaşlara yanıtı bu görüntü versin. Parayı peşin veriyorlar ve bir de hazırlık maçı düzenlemek istiyorlar. Açıkçası kararsızım ama eğer Keita’yı bu fiyata satarsam kadroya 2-3 takviye daha yapabilirim. Şimdilik teklife bir yanıt vermiyorum.
Premier Lig 20.Hafta
Yıllardır bu oyunu oynarım başıma gelen en ilginç olay diyebilirim. Maçı 7 kişi tamamladık.Bu halde bile kazanmasını bildik ama. 3 oyuncu değişikliğini yaptıktan sonra sakatlıkların üst üste gelmesiyle bu durum ortaya çıktı. Son dakikalarda rakip çok yüklense de golü bulamadı.
Oyuncularımıza teklif yağıyor, aldığımız fiyatın 2 katını sunuyor kulüpler. Ama devre arasında satmayacağım kimseyi, sezon sonu daha iyi bir fiyata satabilirim eğer bu formlarını sürdürürlerse.
FA Cup 3.Tur
Mecburen yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık maça. Kolay rakibimiz karşısında zorlanmadık. Sezon başından beri fazla şans vermediğim oyuncuların bu şansı iyi değerlendirmeleri beni memnun etti.
Şimdi Arsenal deplasmanına gidiyoruz ve son maçta Adebayor da sakatlandı. 3 forvetimiz de bu maçta oynayamayacak, mecburen orta sahada oynayan Kinsella ve Townsend’i forvete koyacağım. Arsenal maçı öncesi kadronun durumu;
Premier Lig 21.Hafta
Şu kadro ile şu maçtan puan aldık ya, üstelik yine sakatlık belasıyla uğraştık, maçı 10 kişi tamamladık, 4 sakat daha verdik. Yine de en zorlu deplasmanların birinden, savunmamızın ve kalecimizin iyi oyunuyla 1 puanı alarak dönüyoruz.
Başkan ne yaptın yahu? 22 yaşındaki geleceğin yıldızını sattı. 22 milyon €’ya adamı sattı bana da 13 milyon verdi sadece.
Kadroda sakat çok ama savunmamız iyi derken, defanstan 2 oyuncumuz da Afrika Kupası’na gidecekler. Kanyuka ve Keita. Bu para ile bir orta saha ve bir defans almak şart oldu. Hatta bir forvete de ihtiyacımız var ama para yetmeyecek.
Premier Lig 22.Hafta
Maç öncesi takımın durumu, yedeklerden 2 tanesi kaleci, birisi sakatlığı henüz atlatamamış, diğeri de sakatlıktan yeni çıkmış maç eksiği olan oyuncular.
Tam kadro olsak lig sonuncusunu buradan puansız gönderirdik ama olmadı. Son dakikada yedek kaleciyi bile oyuna soktum.
FA Cup 4.Tur
Kupa maçı ve kiradan dönen oyuncularımızın olması imdadımıza yetişti. Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadan maçı kazandık. Sürekli defansta denediğim Mantyla’nın bu maçta orta sahada ortaya koyduğu performansı görünce, orta saha transferinde aceleci olmama kararı aldım.
Premier Lig 23.Hafta
Sakatlar yavaş yavaş düzeliyor derken bu maçta bir sakat daha verdik. İlk devre çok kötü bir oyun sergiledik ama devre arasında yedikleri fırça onlara iyi gelmiş olacak ki beraberliği yakaladık ve deplasmanda kaybetmeden dönüyoruz evimize.
Puan Durumu
Ligde dokuzuncu sıradayız. Altıncı olmamız bu şartlarda çok zor, en iyi derecemiz yedincilik olabilir. Tabi ben hedef büyütmüyorum, hedefimiz hala 40 puana ulaşıp ligde kalmayı garantilemek, bunun için de sadece 6 puan gerekli.
"YÜCE ATATÜRK"
Aslında Oyunda Takımda Uzun Süreli Kalanlara Kulübün Fahri Başkanlığı Verilse Süper Olur Ya Mesela Sınır 5000 Günü Tamamlamış Olmak OlabilirSonra Belli Oranlarda Kulübün Gelir Gider Dengesini Sağlama ve Bütçeyi Belli Oranda Yönetme Yetkisi Verilebilir Kanımca. Çok mu Ütopik Oldu Yavvv
Aslında Süper Bişey Olur Ama![]()
O zaman bütün parayı transfere aktarır yahu menajerler, batar kulüp herhalde.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bir de Şöyle Düşünmek Lazım 5000 Gün Sabırla Kalan Bir Menejerin Hakkı Olması Lazım Diye Düşünüyorum Dile Kolay Az Değil 5000 Sabır Taşı Gerektiriyor![]()
Orası öyle tabi.Az kalmış 5000'e bekleyelim, bakalım.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çok iyi para kazanmışsın abi İngiltere finans durumunda kaçıncı sıradasın..
Bence ManU nun teklifine fiyatı daha da arttır isterler belki![]()
Fiyatları astronomik şekilde arttırdım ve kabul etmediler. Şimdi dünyayı tarıyorum, eğer yerlerini doldurabilecek oyuncular bulabilirsem satacağım teklif gelenleri.
Ayrıca bu sezon kiraya gönderdiğim ama pek gelişme kaydetmeyen, yıllardır formamızı giyen oyuncularla da yolları ayırmayı düşünüyorum. Gelişmiyorlarsa artık yapacak bir şey yok.
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan basına ağrılar giriyordur artık galiba
ama o takımla bu işleri basarmak ayrı bir zevk tabi![]()
Premier Lig 24.Hafta
Sakatlık belasından bir türlü kurtulamadık. Evimizde kaybedip taraftarımızı üzmek istemezdik ama olmadı. Eksik kadro ile bu kadar oldu.
Premier Lig 25.Hafta
Wigan deplasmanından da puansız dönüyoruz.
Premier Lig 26.Hafta
Afrika kupasından gelen Keita ile birlikte, sakatlıkları da geçen oyuncuların düzelmesiyle eski günlerimize dönme sinyalleri verdik. İçeride 3 güzel gol ile maçı kazandık.
FA Cup 5.Tur
Townsend sahalara golle dönüyor. Bu turu da geçiyoruz.
Premier Lig 27.Hafta
12 yıllık kariyerimin en ağır yenilgisi. Kupa maçında oynattığım kaleciyi değiştirmeyi unutunca bu sonuç ortaya çıktı diye düşünüyorum. Çok üzgünüm.
Premier Lig 28.Hafta
İlk devre golsüz sona erdi. İkinci yarıya genelde yaptığım gibi 3 oyuncu değişikliği ile başladım. Parrott artık bırak Adebayor’u beni gör diyor adeta. 3 muhteşem gol ile maçı kazandırıyor bize.
FA Cup 6.Tur
Rakibimiz ligde son maçta yendiğimiz Birmingham. Bu maçta da yeniyoruz ve FA Cup’ta yarı finale yükseliyoruz. Yarı finalde rakibimiz Tottenham oldu.
Puan Durumu
Hedefimiz olan 40 puana ulaştık, artık kalan maçlarda daha rahatız. FA Cup’ta finale de ulaşırsak çok iyi bir sezon geçirmiş oluruz.
Bu arada Gana Milli Takım’ı beni istedi ve kabul ettim, bakalım Afrika’da neler yapabileceğiz?
Finans durumumuz da düzeldi, hak ettiğimiz yere çıktık.
Devre arası 2 transfer gerçekleştirdim. Birisi orta sahaya biri de İspanya araştırmasında gözlemcilerin çok beğendiği, gelecek vaad eden defansa takviye olarak aramıza katıldı. Genç oyuncuya bu kadar para verdim, umarım iyi gelişme gösterir.
"YÜCE ATATÜRK"
En son transferlerini beğenmedim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hocam Cok Güzel Gidiyosun Genclere Yaptıgın Yatırımın Meyvesini Almanda Güzel OlMus![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
İspanyol oyuncunun ne kadar gelişirse gelşsin Wimbledon'a layık oldugunu düşünmüyorum..Özeliklede 3-4 sene içinde Şampiyonlar Ligi Şampiyonlugu için oynayacak olan bir takımaMesic iyi gibi geldi bana faydalı olacaktır..
Daha 16 yaşında yahu, durun, kellesini almayın çocuğun.
Fazla para harcamak istemedim, aslında çalışma izni sorunu olmasa daha akliteli 2 isim alacaktım ama olmadı. Mesic ile bu sezonu götürebiliriz diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben 3 sene içinde ŞL'yi alırsam bu takımı bırakırım, o zamana kadar da oynatmam herhalde, gelişti mi gelişmedi mi haberimiz olmaz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Başkan'ın işine karışması kötü olmuş ama düzelirsin diye düşünüyorum
Premier Lig 27.Hafta
Zor bir deplasmandı, geçenlerde 6 yiyince bu sefer bu deplasmandan 2 yediğimize sevindim.
Premier Lig 28.Hafta
Liverpool kötü sezon geçiriyor ama ben bir türlü bundan faydalanamadık yahu, içeride puanları paylaştık.
Premier Lig 29.Hafta
Daha 1. dakikada 10 kişi kaldık. Buna rağmen kazanmamız çok önemliydi. Bu maçı kazandık ama Keita 3 maç ceza alarak bu dönemde çok büyük kötülük yaptı bize.
Üst üste 3 deplasman maçı ve Keita yoktu, sadece 1 puan çıkarabildik bu maçlardan.
Puan Durumu
1 maçımız eksik ama ben hedefimize ulaştım zaten, artık lig çok önemli değil.
FA CUP Yarı Final
Henüz 11. dakikada 2-0 geriye düşsek de yılmayan oyuncularım vardı. Bunların başında da Palsson geliyor. Gerçekten tam bir profesyonel, çoğu maçta onu kullanmıyorum, sonradan oyuna alıyorum ama hiç mücadeleyi bırakmıyor. İlk devre sona ermeden attığı 2 golle devre arasına keyifli girmemizi sağladı.
Bu moralle 2. devrede de iyi oyunumuzu sürdürdük. Uzatmalara giderse diye oyuncu değişikliği yapmadım ama oyuncularım işi 90 dakikada bitirdi. Parrott topu ağlara gönderip finalde Manchester United’in rakibi olmamızı sağladı.
"YÜCE ATATÜRK"
ManUyu 1 kere yendin,aynısını niye yine yapamayasın.
Hadi Serkan abi FA Kupasını bekliyoruz.Ligde zaten rahat durumdasın.UEFA biletini kap.
Manchester ŞL'ye giderse ben UEFA'ya gitmiş oluyor muyum kupayı alamasam da yoksa Lig Kupası'nı alan mı gidiyor UEFA'ya?
Manchester'i ilk maçta yendik ama daha deplasmana gitmedik OğuzCAN.Orada farklı kaybedersek, final için ümidimiz kırılabilir.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok abi.Ozyy de ya
.UEFAya gitmiş oluyorsun abi
.Olsun abi .8-1-1 oynat
.En azından 1 gol at ki şerefli mağlubiyet diyelim
.
O kadar da küçümseme, City'den 6 yedik diye, şimdi de 6 yemeyiz herhalde.Kurallarda FA Cup ve Lig Kupasına göre 1 takım UEFA'ya gider diyor da, ondan sordum.
"YÜCE ATATÜRK"