Güzel Kariyer Fakat Gerçekten Çok Az Gol Atıyorsun Bence Taktikte Biraz Oynama Yap...
Güzel Kariyer Fakat Gerçekten Çok Az Gol Atıyorsun Bence Taktikte Biraz Oynama Yap...
anam o bordo maci ne ole deplasmanda yawsuper super
![]()
valla kadroyu bende cavap yazarken koymusun ondan gormedim..Allah yardimcin olsun ne diyelim iman gucuyle asilin![]()
La Liga 27. Hafta
Yorumu Sizlere BırakıyorumMüthiş Bir Maçtı
Uefa Kupası 2. Tur 2. Maç
4-1'in Rahatlıgıyla Cıktıgımız 2.Maçta Evimizde Berabere KAlarak Rakibi Saf Dısı Bıraktık Ceyrekteki Rakibimizi BekLLiyoruz
Kadrodaki Eksikleri Hep Beraber Sayalım Ve Neden Son Haftalarda Düşüş Yaşadıgımızı Hep Beraber Görelim
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Belki Dedim Taktiğinde Uzaktan Şut Atma Sık Sıktır Ondan Hep Uzun Şut İle Deniyosundur Gol Olmuyodur...Kaleci İle Karşı Karşıya Atamıyosa Forvet Ozaman Tamam Sorun Forvetlerdedir...2 side Genç Forvet ise ilerdeki 2lin 1 Tanesini Genç, 1 Tanesinide 26-30 Yaşları Arası Bir Forvet Al...
ahmetokur29 hepsi dunyaca unlu ve satilik listesinde ayriyetten genc super![]()
Evet Bakalım İnş. Bizden Başkasına Yar oLmazlar
Uefa Kupası Ceyrek Final 1. Maç
Rakibimizi Sahamızda Rahat Gectik Ve Yarı final iÇin Cok BÜyük Avantaj Elde Ettik
Uefa Kupası Ceyrek Final 2. Maç
Rakip Turu Alabilecek Skoru Yakaladı Fakat Van Persie Takımımı Eleyemezsiniz Dercesine Mucizevi Bir Füze İle Turu Bize Getirdi
Uefa Kupası Yarı Final eşleşmeleri
everto i eledin ya kupa senin artik..yani insallah en guclu takimi yenmisin kalanlar arasinda..
yani rakipler sana yabanci degil ondan dedim bende![]()
Sanki bu sefer bir elimiz kupada gibi hocam![]()
Bilemiyorum KiBakacaz Kardesim
ancar kanka su oyuncularını merak ettım bakalım kımlermıs bu arada sanki UEFA ve lig kupaları geliyor sankim![]()
Kardesim Ligde Bocalamaya basladık
BakalıM Ne oLAcak
aliCHaN_FM UEFA yı alırsın bu ünlü yıldızlar kimmiş böyle turgay merak ettim.
İnş. Alican Ama yıLDızları Basına Sızdıramam
![]()
ahmetokur29 bence sen sezonu bitirdin yildizlarida aldin bizi catlatmak icin ss leri basmadin![]()
Yok Kardesim Daha Bitmedi Dün Kaldıgım Yerde Bıraktım![]()
sertanbaba ne kadar bütçe verirlerki 100 milyon € varmı dır ?
Kardesim Daha Sezon Bitmedi Görecez.
EVET ARKADAŞLAR OYunu Actık Ssler Geliyo
Li Liga 31. Hafta
ŞampiyonLuk yoLunda Agır Bir Darbe Yedik Üzgünüz
kanka su oyuncularını merak ettım bakalım kımlermıs bu arada sanki UEFA ve lig kupaları geliyor sankim![]()
UEFA yı alırsın bu ünlü yıldızlar kimmiş böyle turgay merak ettim.
bence sen sezonu bitirdin yildizlarida aldin bizi catlatmak icin ss leri basmadin![]()
ne kadar bütçe verirlerki 100 milyon € varmı dır ?
La Liga 32. Hafta
Gecikmeli Patlamayı Bitime 6 Hafta Kala Betise Yaptık Mutluyuz
La Liga 33. Hafta
Sporting'i Deplasmanda Hleb İle Sildik Süpürdük Takibimiz Sürüyo
Puan durumu koyda takibe bizde ortak olalım yawTransferleride ayrıca merak ettim:d bakalım kimler gelecek... Yoksa Spor gazetesi gibi tiraj arttırmaya yönelik yalan habermi acaba:P
![]()
İnş kardesim Bakalım Bu defada Yenilirsek 2 YıLda Kaybettigim 2. Avrupa kUpası Finali oLacak![]()
Tiraj Aramıyoruz.İsimleri Acıklayayım
Hatem Ben Arfa
Matias Fernandes
Gonzalo Higuain
La Liga 34. Hafta.
Turğay Yetkin Önderligindeki Sevilla'nın SampiyonLuk İnadı Devam Ediyo Kuskusuzki İnanılmaz zevkli Bir Sezon oLuyo
La Liga Puan Durumu
Herkesin Sansları Eşit.
Kalan Maçlarımız
.
.
Birleştirilen Mesaj:
La Liga 35. Hafta
Bitime 3 Hafta Kala Bir Beraberlik Herşeyi Bitirebilirdi Ve Barcelona MAcında böyle oLdu
Şampiyon OLamasakta
Gönüllerin Şampiyonuyuz
Last edited by MoNToLiVo_ : 30.Mayıs.2009 at 03:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Uefa kUpası Yarı Final 1. Maç
Elendik Mi YokSa Avantajlı bir Skormu elde Ettik
Uefa Kupası Yarı Final 2. Maç
İlk Macta Aldıgımız 3-2lik Deplasman Yenilgisi Sonrası Mutlak Galip Gelmek İCin Cıktıgımız mAçta.
Cok Baskılı OYnadıK Ve Rakibi Perişan Ettik Finaldeyiz.
Uefa Kupası Final eşleşmesi
Kupanın Kuyruğundan Tuttun Hocam Hadi İyisin Hadi Şimdide Tümünü Tutup Havaya Kaldırma Zamanı Yalnız Benim Oyunlarımda Valencia Bana Çok Ters Gelirdi İnşallah Sana Karşı Yumuşamışlardır
Transferlere Gelince Regen Değilse Az Çok Tahmin Eder Gibiyim![]()
umarım duble yaparsın bu arada çinli oyuncu olağanüstü![]()
Benimde Tahmin Ettiklerim
Matias Fernandes
Fabregas
Dos Santos
Bir Tanesini Tutturduk
Bu Arada Son 3 Maçın Fikstürünü ve R.Madridin Fikstürünü Koyabilirmisin
3 Maçta 7 Puan Alsan Sana Yeter Gibi
Cok Zora soktuk
Koymaya Gerek Kalmadı Bence Kardesim Ya.
La Liga 36. Hafta
Sevilla ŞampiyonLugu Hep Elinin Tersi İle İtti İtmeyede Devam Ediyo Bitime 2. Hafta Kala İşimiz Cok Zor.
Uefa Kupası Finali
RAkibimiz bizden Daha Cok İstedi Ve Kupaya Uzandı Biz Se Sadece İzlemekle yetindik Yine Üzgünüz Yine Son Dakikada Yedik Hemde 2 Defa
2 Sezondur Finallerde İşler iyiye Gitmiyo
İki Golüde Maçın Son Anlarında Yemek Gerçekten Trajedik Olmuş Tam Bitti Derken Gol Olmuş Çok Yazık Olmuş Üzüldüm Şimdi![]()
Gecen Sezonda Sampiyonlar Ligini Liverpool İle 120+4 te KAybetmiştik Alıştık Artıkama Cidden 2 Sezonda Aynısı Gibi Bİşiy oLması Enteresan
La Liga 37. Hafta
Sözün Bittigi yer Real Madrid SampiyonLugunu İlan Etti
Son Hafta Macına 2.Lik İcin Cıkacaz Ama Barcelonanın Yenilmesi Sart
la Liga 38. Hafta
Yendik Ama oLmadı Saglık oLsun Artık Seneye Ligi Güzel Btirdik Yinede
La Liga Puan Durumu
Son Haftalara KAdar Kovaladık Ama sampiyon Olamadık oLsun Kendi Görüşüme Göre Oynadıgımız Futbol Ve Aldıgımız Sonuclarla Gönüllerin Sampiyonuyuz
Sezonun Bitmesiyle Tatile Cıkan Oyuncular Bi Yana Teknik Direktör Turğay Yetkin Sezon Boyunca Eksikligini Hissettigi Mevkilere Önemli İsimler Katmak icin Yogun Bir Calısmaya Tutuldu Transfer SSleri Birazdan
Alıntı:
mstfglsrn´isimli üyeden Alıntı![]()
Puan durumu koyda takibe bizde ortak olalım yawTransferleride ayrıca merak ettim:d bakalım kimler gelecek... Yoksa Spor gazetesi gibi tiraj arttırmaya yönelik yalan habermi acaba:P
Tiraj Aramıyoruz.İsimleri Acıklayayım
Hatem Ben Arfa
Matias Fernandes
Gonzalo Higuain
İşte mahalle baskısına dayanamayan Sevilla menejeri Andalucia'ya önümüzdeki sene yapacağı transferleri açıkladı...