Tebrikler.Müthiş bir sezon geçirmişsin.Daha iyisi zaten olamazManchester City'den bile zenginmişsin
Birde kullandığın skinin adını sorabilir miyim?
Evet
Hayır
Kararsızım
Bekleyip görmek lazım
Tebrikler.Müthiş bir sezon geçirmişsin.Daha iyisi zaten olamazManchester City'den bile zenginmişsin
Birde kullandığın skinin adını sorabilir miyim?
Transfer Sezonu Açıldı.
İşte YEni ASlanlar
Varan 1 Cristian Zapata ARtık Aslan
Varan 2. Serdar Taşçı Artık Aslan
evet arkadaşlar deniz naki elias ve pape diakhate
başka takımlara gitmek istedikleri için gönderildi ve hepsinden kar sagladık
artık önümüze bakıyoruz transferi kapattık
.
.
Birleştirilen Mesaj:
skymning adı tşk ederim![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 18.Temmuz.2009 at 14:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Daha transfer yapıyor ya sanki ihtiyacı var.3 kulvarda da yenilgisiz şampiyon olmak mı hedefin?
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
yok hocam sadece yeşillik olsun diye transfer yapıyorum
yıldız oyuncu getiriyorum takımdaki yabancıların hemen hemen hepsi dünya capında itibar oldu bende bir tane daha ekledim sadece ayrılanların yerine takviye yapıyorum ve gecen yıl cektigim sıkıntıyı yasamamak icin serdar tasciyi aldım avrupa icin .![]()
Hazırlık Kampı
kampın yıldızı 10 maçta 27 gol atan keirrison oldu
Tff. Süper KUpa
sezonu kupayla açtık
abi nasıl attı o kadar golü o
Bilmiyorum Kikırılmadık rekor bırakmıyoruz
![]()
transferler az ve öz![]()
Tamam artık bu takım ligte full yapar![]()
ali niyet full yapmak degilsezon sonu ayrılacam takımı saglamlastırıyorum
![]()
senden sonra türkiyeye ş.ligi gelmez abi![]()
ne yapalım can kardeşim kısmet ama gitmeden 1 şampiyonlar ligi daha kazanmak istiyoruz
inşallah abi sana güveniyorum
baba Nabuyosun sen yavBöyLe transferler mi olur
Senin amacini anliyorum ben.. Fenerbahcemi küme düsürene kadar kalican Galatasarayda seni gidi seni huh :P![]()
16 sayfayıda okudum bastan sonra harıka olmus sampıyonlar lıgı......ama daha buyuk yıldız getırmelısın bence...ribery.c.ronalda...vb![]()
İşte Bu Canım Kardeşim Helal Olsun Old Trafford'u 2.Kez KeşfettikSüper
Evet City Bile Finansal Açıdan Geçtik Ya O Bize YeterLigi Saymıyorum Zaten Bu Başarı Herşeyiyle Ligi Domine Eder
Bence Bi Sezon Daha Kal Ondan Sonra Açıl Avrupaya En Azından Tesadüf Olmadığını Göster Hemde Kulüp Yapısı İyice Sağlam Olur Geriye Gitmezler
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kampta napmışın öle golleri atan adamlarını ismi sığmamış yahuBeşiktaşı da yenmişin süper seneye hangi takıma gitmeyi planlıon???
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Turgay ŞL süper olmuş,orada PSG şaka gibiDeniz Naki ne paraya gitmiş öyle bu sene bu ŞL daha alırsın şanssızlık olmassa
![]()
serdar taşçı yerine emre güngörü oynatsaydın aynı gibi bişeyler zaten paraya yazık![]()
Süper kupa hayırlı olsun Turgay. Serdar Tascı işe yarayacak mutlaka.
TariboWest
Serdar Tasci guzel transfer ama cok para vermissin.
Ben oyunumda %60 daha ucuza almistim![]()
SaoL Can Kardesim.
YozGatGFB66 baba Nabuyosun sen yavBöyLe transferler mi olur
Senin amacini anliyorum ben.. Fenerbahcemi küme düsürene kadar kalican Galatasarayda seni gidi seni huh :P![]()
anladın Sen Onu
![]()
Ribery i 15 m € ya alıyodum ama vazgectim. cünkü gencleri tercih ediyorumRIDVAN TLM 16 sayfayıda okudum bastan sonra harıka olmus sampıyonlar lıgı......ama daha buyuk yıldız getırmelısın bence...ribery.c.ronalda...vb![]()
Zaten Öyle Yapıyorummehmetocal İşte Bu Canım Kardeşim Helal Olsun Old Trafford'u 2.Kez KeşfettikSüper
Evet City Bile Finansal Açıdan Geçtik Ya O Bize YeterLigi Saymıyorum Zaten Bu Başarı Herşeyiyle Ligi Domine Eder
Bence Bi Sezon Daha Kal Ondan Sonra Açıl Avrupaya En Azından Tesadüf Olmadığını Göster Hemde Kulüp Yapısı İyice Sağlam Olur Geriye Gitmezler
Hiç Bir Başarı Tesadüf Degildir.
Gidecegim takım Zorlu Bir Takım oLacakProfessional18 Kampta napmışın öle golleri atan adamlarını ismi sığmamış yahuBeşiktaşı da yenmişin süper seneye hangi takıma gitmeyi planlıon???
Galatasaraydan 4 gömlek Kücük oLacak Ki Oyunun Kacan Zevkini Yeniden TataBiliyim
Yok Kardesim Artık avrupanın gercek deviyiz.iLkeRisT Turgay ŞL süper olmuş,orada PSG şaka gibiDeniz Naki ne paraya gitmiş öyle bu sene bu ŞL daha alırsın şanssızlık olmassa
![]()
Devrim Yapacaz
almlyf69ali55 serdar taşçı yerine emre güngörü oynatsaydın aynı gibi bişeyler zaten paraya yazık![]()
Emre Güngör Maclarda %60 Kapasiteyle oynuyoTsl İcin İlac oLur Fakat AVrupada iş yapmıyodu
Onun icin Serdar Tasci Nokta Transfer oLDu
eyw.. ÜmitÜmit Süper kupa hayırlı olsun Turgay. Serdar Tascı işe yarayacak mutlaka.
hacı yalnız sen sezon basında aldın ben 5. sezonda aldımMaliKaya Serdar Tasci guzel transfer ama cok para vermissin.
Ben oyunumda %60 daha ucuza almistim![]()
fark bu
![]()
Takımın Sadece Bu YıL Ticaretten Kazandıgı Para 32 m €
evet arkadaşlar oyunu actım ssler gelecek
T.S.L 1. Hafta
Antep Deplasmanında Sezonun Siftahını YaptıkFarklı Kazandık Mutluyuz
ŞampiyonLar Ligi Grubumuz
Dikkat Marsilya Yine Bize Denk Geldi Gecmişten Alınacak Bir İntikamımız var
Avrupa Süper Kupa FinaLi
Galatasaray Avrupada Tarih Yazmaya Devam Ediyo
T.S.L 2. Hafta
Alt Yapıdan A Takıma Aldıgım Ahmet Kök Macın Skorunu Tayin Etti Mükemmel Bir Skora İmzasını Attı
Yolumuza devam Ediyoruz
Turgay yine süper baslamıssın. Su Fenere bir kere yenil yaw![]()
TariboWest
OlMaz ÜmitYenecez Hep Bu arada ben Uyumaya Gidiyorum Odam Cok Sıcak oLdu
Sabah Kaldıgımız Yerden Devam Ederiz.
![]()
harika bir kariyer abitakipçinim
son dakika kurtarmışsın 3 puanı ama her zamanki gibi mükemmelsin![]()
ahmet kök te gelişme oldumu profil koyarmısın
abi al intikamını marsilya senin yanında bir hiç ezer geçersin inşallah
Yine tüm maçları kazanacaksın yahu, ne uğraşıyorsun, bırak da ligde rekabet olsun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"