Delgado 6m euro karsılıgında Hoffenheim ile anlasmıstır. Emre Belözoglu ve Erdi Kemendi nin sözlesmeleri fesh edilmiştir.Saygılarımızla![]()
Delgado 6m euro karsılıgında Hoffenheim ile anlasmıstır. Emre Belözoglu ve Erdi Kemendi nin sözlesmeleri fesh edilmiştir.Saygılarımızla![]()
TariboWest
Başarılar...Takipçinim...
TSL 14-15-16. HAFTA MACLARI
Biraz toparlandıgımızı düsünüyorum. Fakat tabiki bu yeterli degil. Paramız olmasına ragmen iyi oyuncuların bize gelmemesi büyük sıkıntı. İstediğim transferleri yapamıyorum. Ama işimize yarayacak oyuncuları almaya calısacagım. Transfer haberleri ilerleyen saatlerde sizlerle olacak...
TariboWest
Hocam bir acayip oldum beşiktaş fener maçını görünce![]()
Feneri niye yenmiyorsun yuuuh istifa et.
İstifa etmessen taraftar seni asabilir![]()
Az daha zaman var. Bu takımın basında olmanızı gercekten isterdim. Resmen bitmişAma yaptıgım transferlerle canlandırmaya calısacagım. Olmazsa istifayı basarım. Yeterki sen iste
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devre Arası Transferleri
Papa Gueye,Ofoe ve Gerson gibi iyi oyuncuları kadromuza kattık. Diğer yandan Ugur Demirkol,Eren Albayrak,Aykut Demir ve Jem Karacan için de iyi transferler diyebiliriz. Gaziantepten aldıgım kaleci ise hatırlarsanız benim Fenerbahcede Volkana yetiştirmesi için verdiğim kaleciydi. Besiktasta yeniden bulustuk
Emre Belözoglu,Güiza,Gökhan Zan,Engin Baytar ve Winston Parks ın sözlesmeleri fesh edildi. Delgado 6 m euroya Hoffenheima, Majewski ise 3.8 m euro ya Kocaelispora transfer oldu. Eger transferlerden görmek istediğiniz oyuncu olursa ekleyebilirim.
Last edited by GeorgeWeah : 21.Ağustos.2009 at 21:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Kardeşim milli takım grubun kolay rahat çıkarsınBeşiktaş'ı ise biraz daha toparlarsan iyi yerlere geleceğine inanıyorum
![]()
kanka bence beşiktaş'taki taktiğini değiştirip biraz daha gemileri yakarak hücum yap![]()
beşiktaş ile kötü gidiş sürüyor ancak toparlayabilirsin
o gruptan rahat lider çıkarsın bence türkiye ile
Hepinize degerli yorumlarınız için tesekkür ederim. Fakat artık sıkıldım. O yüzden kariyerimi sonlandırdım. Yeni kariyerlerde birlikte olmak dileğiyle.. Allaha emanet olun.
TariboWest