Bu gece süper bir maç bizi bekliyor.Barça kesimi bu maçı çok fazla ciddiye alıyor..Bakalım maçta neler olacak.Süper bir maç olacağı kesin
Barça'nın resmi sitesi:
Barca's tactic Attack, attack ……..and attack
Bana göre Barça parçalayacak İnter'i..
Bu gece süper bir maç bizi bekliyor.Barça kesimi bu maçı çok fazla ciddiye alıyor..Bakalım maçta neler olacak.Süper bir maç olacağı kesin
Barça'nın resmi sitesi:
Barca's tactic Attack, attack ……..and attack
Bana göre Barça parçalayacak İnter'i..
Kadrolar
1 Valdes--------12 Julio Cesar
3 Piquè-------- 13 Maicon
18 Milito G.---- 6 Lucio
24 Tourè------- 25 Samuel
2 Dani Alves----- 4 Zanetti
16 Busquets---- 8 Motta
6 Xavi----- -----19 Cambiasso
15 Keita--------- 27 Pandev
10 Messi----------- 10 Sneijder
9 Ibrahimovic-------- 9 Eto'o
17 Pedro------------ 22 Milito
tünelden çıkıp seramoniye geçildiğinde Eto'o nun bir bakışı vardı tribünlere ''siz görürsünüz'' manasında bi kafa sallayışı falan![]()
İlker Yasin şov başladı![]()
Maçı izlemeyi bekliyordum bir baktım spiker İlker Yasin. Bu maç için tam bir hayal kırıklığı. Bu arada İnter 10 kiş kaldı. Forza Barçaaaa
Bir Dost
Hellbells
Julio Cesar abartısız uzadı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Uzadı tabiri genel olarak abartıdır ya abartısız uzadı derken ciddi ciddi uzadı demek istedim.
Edit: Hücumda dünyanın en etkili takımı Inter 10 kişi kalmasına rağmen net pozisyon şansı yakalayamadı. Inter kapandığında Inter'e gol atmak çok zor. Eto'o bile gelip Messi'yi kovalıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Böyle maç da hiç çekilmez yaa.
Bir tarafta 10 kişiyle direnen İnter diğer tarafta kalecisi orta saha oynayan tek kale top yapan Barcelona. 2. yarıda bakalım kilidi çözebileceklermi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Motta'ya cikardigi karttan sonra hakem resmen taraf tuttugunu belli etti.. Bazilari Inter'in finale cikmasini istemiyor.. Derin futbol dedikleri buymus galiba.
Valla hakem resmen acımasız Cesar bi kere gecikti pat kart kırmızıda cok acımasızdı , umarım İnter finale cıkar...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben de İnter'in çıkmasını istiyorum..Juve'ye inat İnter şampiyon olsun![]()
Hakem resmen Barcayı tutuyo.Cesar'ın kartı haksız kesinlikle.Motta'yı görmedim görsem onada yorum yapardım amaİnter'in finale çıkmasını istiyorum ve bence hakediyolarda.10 kişi ile bana göre olmasada dünyanın en iyi hücumunu yapan takımına karşı çok iyi savunma yapıyorlar.Bence finalin diğer ismi kesinlikle İnter olmalı
İlker Yasin Show Time. Devre arası hadi açayım sesi evin içinde ses olsun dedim. 2. yarı başlarken yorumcunun Hikmet Karaman olduğunu anladım. Maç içinde doğru kart dediğine şimdi yanlış diyen bir İlker Yasin. Aman Allahım şaka gibi. Anlatan İlker Yasin yorumcu Hikmet KaramanYok bu Star iyice cılkını çıkardı işin.
Pique iyi oynuyor.
Bu maç Inter'in deplasmandaki Chelsea maçına benzeyebilir. Uzun süre 0-0 giden maça ilerleyen dakikalarda Eto'o noktayı koyabilir. 1-0
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barça'nın yaptıklarına kart bile çıkarmazken İnter'in oyuncularına çok ayıp etmiş hakem..Çakal Barça'lı oyuncular sessiz sedasız adamları yere düşürüyorlar ama hakem bunu görmüyor..Eğer Barça finale çıkarsa hakemin formasının içinden Barça forması çıkarsa şaşmam..Barça'yı 14 senedir desteklesem bile İnter'in çıkmasını istiyorum çünkü böyle rezalet yok oyuncularda..![]()
Ya arkadaş nasıl yorum yapıyorlar. Takımda İtalyan yok neredeyse, teknik adam İtalyan değil ama Hikmet Karaman'ın yorumu "4-4-1-1" oynuyorlar, zaten İtalyanlar bunu iyi yapıyor.. Peeh..
Sormuşlar... En iyi beğendiğin teknik direktör hangisi. En iyi beğenmek nedir ya. Ah star ah şu şölende bizi İlker Yasin'e mahkum ettin ya. İlker Yasin dolmadı mı yılların emekli oluver artık bağkurdan işte. Yeter ya..
Bir Dost
Hellbells
Futbolun adaleti olsa Barcelona bu güne kadar finale çıkmayı haketti ama İnter de bu maçta inanılmaz iyi savunma yapıyor. Oyuncuların hepsi kaleye yığılmış da değil ama o kadar iyi yayılıyorlar ki ve Sneijder'in el kol hareketlerine dikkat edin, çok iyi yönlendiriyor.
Guardiola'nın farklı bi şey yapması lazım diyor İlker Yasin. Hikmet Karaman farklı bir şey mesela forvet alması lazım diyor. Acayip farklı bir B planı üretti Karaman. Müthiş taktik dehası.
Bir Dost
Hellbells
Türkiye'de biz forvet çıkarıp forvet alsak laf söylerler diyor Hikmet Karaman.Yav sen İnter ile mi oynuyorsun Türkiye liginde. Bir savunma eksik oynasan ne olur ki. Burda rakip İnter. Bir pasta gole gidebilirler. Neyse ya maça konsantre olalım, sinirim bozuldu valla..
Bu adama bir de para veriyolar ya ona yanıyorum.Ben çıksam on kat iyi anlatırım ya.
valla açar açmaz TV'yi kapattım bu adam BJK maçınıda anlatmıştı ben sesi 0'a aldım hala ses geliyordu adamın değil ama taraftarların![]()
İnter çıkacak gibi gol sesi yok
![]()
Sneijder'i çıkartması İnter'e yaramaz bence.
Tamam anladık Hikmet Karaman. Seneye Barça'yı çalıştırırken almazsın oyundan İbrahimoviç'i.
Bir Dost
Hellbells