Sayfa 16 / 57 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

10bin nasıl bulunacak bilmiyorum ama destek veriyorum. Sadece türksportal ile bu rakama ulaşılmaz. perpetuanın dediği gibi belli başlı klüplerin taraftar sitelerine adminler ile haberleşerek sabit başlıklar açılmalı. Facebook'a bile taşınmalı bu duyuru. Google fm aramasında çıkan her siteye girip çıkmalıyız.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Mookie View Post
    Cevap: Tanju Çolak 20 off the ball'u hak ediyor, Alex değil. Alex top ayağında olmadığı zaman varlığı hissedilen biri değil. Bana Alex'in topsuz alanda ne yaptığını söyleyebilir misin ? Orta açılacağı zaman ceza sahası içinde pozisyon mu alıyor ? Yoksa rakip karşılar diye topun düşebileceği bir yerde kaleye çakarım diye mi bekliyor ? Ben şahsen ikisini de görmedim. Sen "gördüm" diyorsan hangi iki takımın maçını izlediğine iki kere bak, ondan sonra söyle.
    Bir an icin yanlis konudamiyim acaba diye dusundum.

Neyse, off the ball oyle bir ozellik ki bir oyuncuyu stat'da izlemeden bu ozelligi konusunda cok iyi fikir sahibi olmak gercekten mumkun degil. TV bir cok seyi gosteriyor, ama off the ball ve positioning'i gostermiyor. Cunku TV topun pesinde, oyuncunun pesinde degil.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Yasa dışı iş yapan korsanlar namıdeğer yumurtalar fiyatlar böyle olmasa çıkmaz ama.O yüzden bunun yumurta-tavuk ilişkisiyle pek bir alakası yok.Denersin 1-2 sene şu fiyatta ha olmadıysa çok fazla bir zararın olmaz zaten senin.Daha çok kârın bile olur yani.Olmazsa da çıkar yeniden fiyatları.Ben zannetmiyorum ki uygun fiyata korsan kullanımı daha çok olur.
    Sekopej kisa yaniti vermis yukarida.

Malin fiyati belli. Alabiliyorsaniz satin amak sizin karariniz. Pazarlik yapmak istiyorsaniz, Miles'in e-posta adresi sigames.com sitesinde mevcut. Veya community.sigames.com'dan ozel mesaj gonderebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Antu
    Forzabeşiktaş

gibi siteler ile iletişime geçilmeli. Özellikle Forzabeşikta sitesinde herkesin kimliği de bellli ve çok sayıda alan olur.

Umarım 10000 kişiyi buluruz.
    Ne kadar oynayan arkadaşım varsa hepsine bashediyorum bu durumdan. Site linkini de yazıyorum.

Her ne kadar dil olarak bir sorun yaşamasamda, dili yetersiz olan arkadaşlar için bu kampanyaya destek veriyorum.

10000 satış yapılmayabilir büyük ihtimalle, fakat yaklaşılır bu sayıya veya en azından geçen seneden çok olur diye umuyorum..

Umarım ileriki zamanlarda Böyle ilginç kampanyalar yapmamıza gerek kalmaz..

Hazırlık okursam söz vereceğim.

arkadaşlar bu steam midir nedir tam olarak ne oluyo 5 tane aktive kodu veriyolarmş sanrm her yükldğnde başka kodumu kullanysn aynı pcde olsa bile formattn sonra filan mesela bide bunun dejavantajları varmı biri bigi verirse ona göre alıcamda

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

" Gelecek 3 hafta içerisinde eğer 10 bin imzaya ulaşılırsa Football Manager Demo'ya, Türkiye Ligi Quickstart eklenecek ve Türkiye liglerini erken deneme imkanına sahip olunacak. Eğer bu imzalar gerçek satışa dönüşürse (sözler tutulursa), Football Manager 2010 için Türkçe dil dosyası resmi olarak STEAM üzerinden ücretsiz indirilebilecek."

peki ya ben kutulu alirsam steamden indirmek icin steamde account acmam gerekiyormu? FM'in updatelerde yaptigi gibi sitesinde yayinlasa daha iyi olurdu aslinda

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    peki ya ben kutulu alirsam steamden indirmek icin steamde account acmam gerekiyormu? FM'in updatelerde yaptigi gibi sitesinde yayinlasa daha iyi olurdu aslinda
    keylerden birini steam için kullanabilirsin. diğer 4 key'i steamden açtıramazsın.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    arkadaşlar bu steam midir nedir tam olarak ne oluyo 5 tane aktive kodu veriyolarmş sanrm her yükldğnde başka kodumu kullanysn aynı pcde olsa bile formattn sonra filan mesela bide bunun dejavantajları varmı biri bigi verirse ona göre alıcamda
    5 kod 5 farklı bilgisayarda kullanabiliniyor.Her kodun format,oyunu silme gibi işlemlerden önce deaktive edilme şansı var.Yani oyunu sileceğiniz zaman veya format atacağınız zaman bir kodunuz heba olmuyor.
    So what?
    Saike

saolsn peki bunun bi dejavantajı yok dimi?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Korsan alanlarla inş. Türkçe ekLenti oLmaz . Adam gibi para vericez hakkını alalım paranın sonra korsan alanların kuLakLarı çınLamasın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

arkadaşlar linki olabildiğince fm oynayan yakınlarınıza,tanıdıklarınıza falan ulaştırın... bir deneyelim bakalım kaç kişi almaya niyetli orjinali...

http://www.turksportal.net/turkcefm/imza/
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ekleyin işte heryere ama ciddi insanlar yani ciddi alıcılar imz atsın... yani tükçe eklenecekmiş diye almayacak insanlara da imza attırıp oyun çıktıktan sonra satışlar 1-2 bin kişide kalırsa zaten insanların gözünde kötü olan Türkiye imajını sıfıra indirmemek lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Bende steam olarak alacağım 2 yıldır oyunu oynamama rağmen. Bizimde çorbada tuzumuz olsun.

belki biraz saçma olacak ama steam den falan indirmiyip normal dvd olarak satın alsam olur mu?
    ayrıca dvd de 5 aktivasyon çıkıyor mu yani dvdyi de 5 arkadaş ortak alabilir miyiz?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca şöyle bir şey de var oyunu kendi kendine oynayıp her sene orjinal alan bir vatandaş yani turksportaldan falan hiç haberi olmayan biri buraya imza çakamazsa güme gitmiş olmaz mı?
    Last edited by Zafonte : 20.Eylül.2009 at 03:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bu sayı 10 bine ulaşırm ki :S ulaşsa bile sözünde dururlarmı Türkçesi çıkmadan ben sparişi vermem şahsen çıktğı gün sparişi vericem

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Kredi kartı olan arkadaş varsa ortaklaşa bir oyun alalım steamden.Ortak arıyorum arkadaşlar bu konu için yeni bir başlık açmak istemiyorum.Antalyadayım ben varsa antalyada olan yüz yüze görüşebiliriz.

ilgilenen varsa pm atabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

DVD olarak da alabilirsiniz, hatta internetten taksitle alarak ayda 15 liraya gelebiliyor. Yine 5 hak çıkıyor.

Açıklamaları iyi okursanız arkadaşlar, bu sayıya ulaşılırsa demoya Türkiye başlangıcı koyulacak, sonra da bu sayıda satış yapılırsa Türkçe eklenecek ve ücretsiz olarak indirilebilecek, % 100 Türkçe.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu ana kadar 100 kişi imza atmış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Facede grubada ilgi gösterelim orası önemli bence. Ben şimdi yaklaşık 300 kişi davet ettim. İçlerinden orj. alacak 10 kişi olsa bile yeter.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

çok zor 10bin kişi zaten imza atanların yarısı cayar. bizim bir şekilde herkese bunu yaymamız lazım. türkiye de fmyi orjinal alacak ve turksportalı bilmeyen olan 30-40 yaş aralığında insanlar vardır mutlaka. onları da haberdar etmek lazım. bu arada 18 yaşında değilim ve kredi kartım yok. fakat 10bin orjinale ulaşırsak steamden indirileceği yazıyor. benim üyeliğim olmamasa da indirebilir miyim? ayrıca biraz konuşup falan yetkilileri 5bin olarak ikna etsek bizim için daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Facebook'ta Football Manager ile ilgili bazı(üyesi en çok olanların) grupların,sayfaların duvarlarına yazdım bir şeyler.Aslında çok takip edilen futbol bloglarıyla iletişime geçilebilinir.Sonra taraftar siteleri kampanyanın duyurulması için etkili alanlar olabilir.
    So what?
    Saike

Daha öncede söylediğim gibi, fiyatlar Türkiye şartlarına doğru çekilmez ve şartlarda herhangi bir indirime gidilmezse Türkçe FM en azından şimdilik bir hayal olarak kalabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Facebook'ta Football Manager ile ilgili bazı(üyesi en çok olanların) grupların,sayfaların duvarlarına yazdım bir şeyler.Aslında çok takip edilen futbol bloglarıyla iletişime geçilebilinir.Sonra taraftar siteleri kampanyanın duyurulması için etkili alanlar olabilir.

katılıyorum. bloglar etkili bir iletişim aracı olabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yaklaşık 5-6 saatte 137 kişi. çok iyi değil ama kötü de değil kesinlikle. bu, geniş platformlara yayılırsa bence 10.000 rakamı asla hayal olmaz.
    Last edited by ForCimbom : 20.Eylül.2009 at 04:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bence bu 141 rakamı ilk gün oldugu için.Ama inşallah yanılırımda hızla yükselir rakam...İmza atanların yarısı cayar diye hesaplamak lazım. Yani 15-20 bin olsa rahat oluruz ancak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben orjinal alıp desteğimi göstermek istiyorum, FM'nin bana verdiği hazı bana çok az oyun veriyor ve bu yüzden Türkçe kampanyası olmasa bile FM 60 TL'yi hakediyor.

sakary Ali Misafir

arkadaşlar ama böyle yurt dışından sipariş edenler ne olacak?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İmza destek kampanyasında yurtdışından sipariş edenler için bir bölüm ayrılmış. Ona göre birşeyler ayarlamaya çalışacaklar sanırım.

Sayfa 16 / 57 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri