Sende kalacagız galibaEren tabi müsait isen.
Sende kalacagız galibaEren tabi müsait isen.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tamam yer halledilir.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
simdi mesaj atan sizden birimiydi beyler?
Mesajın içeriği neydi![]()
Bursaspor yani Oğuz abinin ta kendisi =D
Beyler size sorun olmayacaksa o saatte yapalım malum, köprü-trafik vs. yemek yiyecek arkadaşlar varsa hallederler.
Aslında sorun olacağını sanmam çünkü iett'den kontrol ettim, maksimum 38dk'da oradayız. 120 numaralı otobüs ile. Ancak tedbirli olmakta yarar var.
500 ve 500A ise 24 ve 29dk.'da götürüyor.
Last edited by Bursaspor : 14.Ekim.2009 at 07:06
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Oğuz ben sana daha bişi demiyorum, akşam akşam iyi laf ettim. Uyumuşum birden cep telefonum çalıyor. Bir baktım Oğuz... Oğlum benim Mecidiyeköy'de işim yok bana niye atıyorsun.Uyandırdın beni.
![]()
Akşamları giremiyorum.Ben yokkende yapılan geyiğin haddi hesabı yok..Banada geldi mesaj ve bende uyandım ve benimde alakam yoktu mesajla ama sorun değil.Çünkü kafamı koyduğum gibi tekrar uykuya daldım..
Bu arada inşallah hava şartları futbolu engelleyecek şiddette olmaz.Bende bugün bunu düşünüyordum.Dün akşam muhabbeti geçmiş.Birde Emre abide gelebilseydi tam süper bir buluşma olacaktı harbiden.Ben heyecanla ve merakla beklemekteyim cumartesi gününü..
![]()
So what?
Saike
Şemsi emre abi olsa güzel olurdu tabi ki. Onu tanımak büyük bir şans
Yine de hayıflanma çünkü şansına tarihin en katılımlı buluşması olacak.
Batuhan Saat 12 gibi ben orda rıhtımda olurum..
Bende sabah gördüm mesajını Oğuz
meğerse 2 de atmıssın![]()
gecenin 2'sinde mesaj atan oğuz abimin ellerinden öperim..![]()
Bu akşam belli olucak inşallah benim durum.Bakalım sonuç ne olacak![]()
Yalnız bu karşıda düzenlenen üst üste 2. halısaha bildiğim kadarıyla. Burada yapın da biz de gelelim yigenim.
İstanbul soguk mu nasıl alalım mı yanımaza kaban felan![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şortla gel sen, olmazsa topla ısıtırız seni, birkaç top darbesiyle sıcacık olursun.![]()
Abi ortaya bi iddaa falan koyalım yahuMisal kaybeden takımın oyuncuları 1 ay boyunca penbe nickle dolaşsın
Hodri meydan..
![]()
Kaybeden takım 1 hafta rakip takımın tezahüratlarını söylesin.![]()
Artık ununu elemiş eleğini asmış Emektar (!) adamın maçtan sonraki atraksiyonla ne işi olabilir ki ?
Bu arada Eren kardeşim seni sallamamak falan ne haddimize yahu mesajı atmışsında akşamları pek telefona bakmıyorum. Gece yatarken baktım bir mesaj attım ama ne bileyim 5 dk sonra geri cevap atacağını![]()
ahhh ahhh dinime küfreden bari müslüman olsa...Artık ununu elemiş eleğini asmış Emektar (!) adamın maçtan sonraki atraksiyonla ne işi olabilir ki ?
29-24=5 Yıl => 5*365= 1825 gün![]()
Evet biliyorum bu konuda çok şanslı olduğumu.Uzun süredir bu organizasyona katılmayı istiyordum ve şansıma en iyi organizasyonlardan birisi denk geldi.Zaten heyecanla beklediğimi belirtmiştim.
Havalar soğumaya başladı.Üstünüze giyecek bir şeyler almanız iyi olacaktır..
Sonradanda olsa katılabilirsen iyi olur Emre abi.Turksportal forumlarında görüşmeyi en çok istediğim kişilerden birisi sensin çünkü.Bu buluşmada olmasada başka bir zaman seni ziyaret etmeyi düşünüyorum zaten..Maçtan sonra bir şeyler yapılıp yapılmayacağı o sırada kararlaştırılacak sanırım..
So what?
Saike
Arkadaşlar Anadolu yakasından gelecekler benimle gelebilirler. Arabayla gideriz sahaya. Üsküdar' dan alabilirim sizi. Aynı şekilde sahayı bilmeyen avrupa yakasından gelecek arkadşlarda benl irtibata geçebilir.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]