Can Akın, Mehmet Yağmur, Erwin Dudley, Ersin Görkem.Haftaya sözleşme imzalıyoruz.Aj Ogilvy takımdan ayrılmış.Kötü oldu.
Can Akın, Mehmet Yağmur, Erwin Dudley, Ersin Görkem.Haftaya sözleşme imzalıyoruz.Aj Ogilvy takımdan ayrılmış.Kötü oldu.
Toyota ile futbol takımın göğsü için anlaşılmış sanırım.Bekliyoruz.Başkan talimat vermiş.Ne olursa olsun haftaya imzalıyoruz galiba.
Efes Yıldızları Bekliyor
Kadrosunda çok büyük yenilikler yapan ve de yabancı oyuncularını Bootsy Thornton dışında gönderen Anadolu Efes Pilsen transfer görüşmelerini sürdürüyor.
Lacivert-Beyazlılar ekonomik zorluklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Olmpiakos'dan ayrılması gündemde olan Vassilis Spanoulis ve de Caja Laboral'de oynayan Stanko Barac'dan haber bekliyor.
Genel Menajer Engin Özerhun, transfer alternatifleri üzerine çalıştıklarını belirterek, "Olympiakoslu Spanoulis, kulübüyle görüşecek, çıkacak karara göre bakacağız. Bu konuda kesinleşmiş bir şey yok" dedi. Pire ekibinin de uygun bir rakama Spanoulis ve onun 2.5 milyon euro'luk astronomik sözleşmesinden kurtulma hesapları yaptığı ileri sürüldü.
kaynak:turkbasket.com
raymar morgan karşıyaka'da. http://t.co/9un2Wqd
Wilkinson Olin’de
Davud Kamer’i kadrosunda tutan Olin Edirne, Wes Wilkinson’u renklerine bağladı.
Geçen sezon Le Havre’de forma giyen ABD’li oyuncu sezonu 11 sayı 6.2 ribaunt 1.4 asist istatistiği ile forma giydi. 4 numarada forma giyen Wilkinson daha önce Spirou Charleroi’de mücadele etti.
basketdergisi
Hayırlı uğurlu olsun.Jaka Lakovič Galatasaray’da
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010-11 sezonunda Regal FC Barcelona forması giyen Sloven guard Jaka Lakovič ile 2 senelik kesin anlaşmaya varmıştır.
Kariyerinin son 10 sezonunda Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden takımlarda yer alan 1.86 metre boyundaki sporcu, daha önce Slovenya’da Geoplin Slovan ile KRKA Novo Mesto, Yunanistan’da ise Panathinaikos için oynamıştı. Basketbol hayatı kupalarla dolu olan 32 yaşındaki Lakovič, bir numaralı pozisyonda görev yapıyor.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
Screw you guys, I'm goin' home
James Gordon degil de Lakovic iyi oldu sanki.
Bu süper oldu.![]()
![]()
ismailsenol IsmaiL SenoL
Ancak Lakoviç sahadayken savunmayı dengelemek için farklı bir yapı kurulması gerek. Bir de kadroda fizik dezavantajı olacak gibi.
1 saat önce
![]()
ismailsenol IsmaiL SenoL
Jaka Lakoviç hücumda tam Oktay Mahmuti oyuncusu. Pick & roll uzmanıdır, karakterlidir, winner'dır, liderdir, spacing nedir çok iyi bilir.
Screw you guys, I'm goin' home
Kaan Kural ilk yanlış transfer dedi.
Bence müthiş bi transfer 2 numarada başlayacaktır.
Ender-Lakovic-Shumpert-Furkan-Transfer
Lakovic-Shipp-Shumpert-Furkan-Transfer
Shumpert'ın Türk statüsünde oynayacak olması sevindirici. Gordon'ın ilk 5 başlayacağı ihtimaline inanmıyorum ama Andric yerine yarma bir uzun lazım bizeAndric olsa olsa yedek olur. Rancik de gidecek herhalde.
hadi gordonla lakovic 1-2 başlasın diyelim. Andric-Furkan uzunlar olsun. 3 numara yerli bir oyuncuya ihtiyaç yok mu? Ya da Ender-Lakovic(Gordon) başlaması gerekecek o zaman Mahmuti'nin yabancı bir 3 numara alacaksa Galatasaray. Shipp kalacak diyorlar. Guard olarak baya bi rotasyon oldu sanırım.
Gordon ilk 5 başlamaz, başlayamaz Ender varken. Adam sadece savunma yapıyor Olympiacos'unda 4. guardı mıydı neydi![]()
Rancik gitti zaten Azovmash'a.
Andric konusunda ise katılmıyorum.Oynadığı zaman neler yapabileceğini gördük.Kendisini geliştirecek kapasiteye sahip.Ama takıma uzun oyuncu alınacak sanırım.Dediğin gibi yedek başlar Andric.Zaten bu sezon çoğu maçta kenardan geldi.
Bu arada Eyüp Yıldız'ın twitleri.
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS nin bundan sonraki transferleri 3 ve 5 olacak bir aksilik olmazsa özellikle uzuna ayrılan para yüksek.
eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Shipp kalırsa 6 yabancı olacak yani Shipp kalsada gitsede 3 ve 5 alınacak.
Shipp"i sahsen o kadar sevmiyorum bana gore orta takimlarin oyuncusu shipp yerine daha iyi oyuncular alabilirz.. bu arada Lakovic hayirli olsun guzel transfer eger uzun bi adam istiyorsak seyi alabiliriz barcelonada oynuyan N'dong adli zenci var izledim sahsen begenmistim bu adami
bu arada hos geldin lakovic reyiz
http://www.youtube.com/watch?v=xLx5B6zBCFE
Last edited by byariff : 02.Temmuz.2011 at 14:39
Jaka Lakovic Galatasaray'da
2 Temmuz 2011 10:30 | NTVSpor.net
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Barcelona'nın yıldız oyuncusu Jaka Lakovic'i 2 yıllığına kadrosuna kattı.
![]()
Galatasaray erkek basketbol takımı bir dünya yıldızını kadrosunu kattı. Geçen sezon Barcelona'da oynayan Sloven yıldız Jaka Lakovic 2 sene sarı kırmızılı formayı giyecek.
Geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile final oynayan Galatasaray, transferdeki hareketliliğini yıldız bir oyuncuyla sürdürdü. Kulüp, 32 yaşındaki Lakovic ile 2 yıllığına anlaştığını açıkladı.
Oyun kurucu pozisyonunda oynayan 1.85 boyundaki Lakovic, 2 sezon boyunca Galatasaray için ter dökecek.
Galatasaray daha önce, Ender Arslan, Cevher Özer, Furkan Aldemir ve Jamon Gordon'u renklerine bağlamıştı.
Trabzon’da Platin sesleri
Düşük bir bütçeyle de olsa yola devam kararı alan Trabzonspor kadro kurma çalışmalarına başladı.
Trabzonbasket.com sitesinin haberine göre; Bordo – Mavililer antrenör için Yücel Platin ile büyük ölçüde anlaştı. Salı günü toplanacak olan basketbol kulübü yönetimi coach konusunda son kararı vererek kadro yapılanmasına başlayacak.
Yönetimin Platin’in yanı sıra Cem Akdağ ve Hakan Yavuz’u da listeye eklediği belirtildi.
basketdergisi
James Mays Mersin BŞB’de
Geçen sezon ligde sadece 3 galibiyet alabilen ve demir attığı son sırayı sezon boyunca bırakmadan küme düşen Oyak Renault forması altında geçiren, takımının en sivrilen ismi olan James Mays, Mersin BŞB ile anlaştı ve yine Beko Basketbol Ligi’nde kaldı. Amerikalı uzun geçen yıl Bursa ekibinde toplam 26 maçta forma giymiş ve 17.19 sayı – 9.04 ribaund – 1.42 asist ortalamaları ile oynamıştı, üstün ribaund yeteneği ile dikkatleri çekmişti.
salsabasket
Ersin Görkem ile değil Caner Ercan ile anlaşılmış.Ve Vince Carter'ın peşindeymişiz.
Pekovic Galatasaray'a Çok Yakın
Galatasaray 25 yaşındaki Nikola Pekovic ile anlaşmaya çok yakın . Minnesota ile 3 yıl için yaklaşık olarak 13 milyon dolara sözleşmesi olan Pekovic Galatasaray'a çok yakın . Pekovic sadece Lokavt yüzünden Galatasaray'a gelmediği söyleniyor . Sözleşmenin 2 yıllık olacağı ve Pekovic yıllık 2.5 milyon dolara yakın bir para alacağı belirtiliyor . Pekovic'in Minnesota ile sözleşmesi iptal edilecek . Galatasray Pekovic ile anlaşırsa Avrupa'nın en elit 3 uzunundan birine sahip olacak .
NBA 'de çaylak sezonunda 65 maçta 13.1 dk, 5.5 sayı ve 3.0 ribaund ortalamalarıyla oynamıştır.
nbakabasketbol
Pekovic gibi bir tabir-i caizse yarmaya ihtiyacimiz varBu arada Besiktas yine ayni hatalari yapacak gibi. Vince Carter sacmalik otesi olur. Denge kurmali Besiktas kadroda.
Bu arada Gordon'in Shipp'ten fazlasi kisa boyudur herhalde ikisi de savunmaci. Shipp kalmali ama bence.
Kop da gel Pekovic.Pekovic'in denize dökmeyeceği uzun var mıdır acaba Avrupa'da?
![]()
Barcelonada serbest kalan N"Dong galiba o adam gelse sahsen sevinirim iyi bir oyuncu 3-4 maclarini izlemistim boyuda uzun sahsen begenmistim ama fiyati ne kadar bilmiyorum Pekovic gelsede kotu olmaz yani![]()
Caner Ercan'ı bilmiyorum, hangi takımda oynuyor ve pozisyonu nedir acaba? Vince Carter için de neden olmasın diyorum, özellikle de Iverson geldikten sonra ve bu sene de NBA'den yıldız alınacağı açıklandıktan sonra.
G.Saray da çok kaliteli bir transfer yaptı ve kadrosu da çok iyi oldu. Önümüzdeki sezon da FB Ülker ile final yapabilirler.![]()
Vince Carter free agent değilse gelemez diye biliyorum.
Can Maxim Mutaf Mersin BŞB. İle Anlaştı..
Fenerbahçe Ülker altyapısından yetişen ve daha önce TB2L ekiplerinden FMV Işıkspor'a da kiralanan Can Maxim Mutaf Mersin BŞB. İle kiralık olarak anlaşmaya vardı.
İnternet mecrasında çeşitli kaynaklardan alınan duyumlara göre Fenerbahçe Ülker ile Mersin BŞB. Can Maxim Mutaf'ın kiralanması için anlaşmış durumda.Aydın Örs ve teknik ekibin oyuncunun gelişmesi için başka bir takımda kiralık oynamasına sıcak baktığı biliniyordu.
Can Maxim Mutaf 1991 doğumlu,1.94 m boyunda ve 85 kg.Şutör gard olarak oynuyor. Geçen sezon çok şans bulamadığı Fenerbahçe Ülker'de 4.22 sayı,1.8 ribaund ortalaması ile oynadı.2009-2010 sezonunda ise TB2L'de FMV Işıkspor forması ile 18.9 sayı,3.3 ribaund,1.4 asist ve 2.0 top çalma ortalamaları yakaladı.
Bu transfer ile Can Maksim Mersin'de 20 dakika civarı süreler alabilirse gelişimini sürdürecektir.Potansiyelli oyuncu ve potansiyelinin açığa çıkıp oyuncunun geleceği en üst noktaya gelebilmesi Türk basketbolu için çok önemli...