Sayfa 16 / 80 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

bu sene biz kimseyi alamıcaz gibi duruyor off ne olacak bu halimiz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bana adnan polat bişeyler yapacak gibi geliyor iyi transferler gelebilir...

amaaa gelmese bile bizim gençlerimiz bu takımı fazlasıyla ayakta tutar sadece biraz güvenelim onlara sırtımız yere gelmez....

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

şu lig bi başlasaaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emre1905
    şu lig bi başlasaaa
    Daha yeni bitti lig.Ne bu acele?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emre1905
    şu lig bi başlasaaa
    ne acelen var kardeş daha dünya kupası başlamadı

Yıldıray: "Türkiye'ye Yalnız Galatasaray İçin Gelirim"

G.Saraylılığı ile bilinen eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Albayrak ile birlikte Berlin'de Yıldıray ile görüştü. Transfer konusunda şu ilginç diyaloğ yaşandı!

Sarı-Kırmızılı camiada en çok sevilen isimler arasında yer alan Abdurrahim Albayrak, bundan yaklaşık 15 gün önce yakın dostu, sıkı Galatasaraylılığı ile bilinen eski başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz ile birlikte Berlin'deydi.

İkili burada Yıldıray Baştürk'le görüştü. Daha önce yönetimde olmamasına rağmen Heinz'ın transferinde büyük rol oynayan Albayrak'nın yanı sıra Mesut Yılmaz da Yıldıray'ın Sarı-Kırmızılı formayı giymesini çok istiyordu.

Sohbet döndü dolaştı, Yıldıray'ın Galatasaray'a transfer olmasına geldi. Yılmaz ve Albayrak Yıldıray'ı ikna edemediler ancak, Türkiye'de sadece Cim Bom'da oynayacağına dair söz almayı başardılar. İşte buluşmada yaşanan dialoglar:

'EVET' DESİN, İŞİ BİTİRİRİZ

M.Y.: Ben seni yıllardır takip ediyorum. Her zaman Galatasaray'da forma giymeni istedim.

A.A.: Sayın Başbakanım, Yıldıray benim de hayallerimi süslüyor. Şimdi 'Evet' desin, hemen Başkanımız Özhan Canaydın'la görüşüp, işi bitiririz.

M.Y.: Var mısın Yıldıray?

Y.B.: Efendim, çok mutlu oldum, ilginize teşekkür ederim. Ancak ben Türkiye'de futbol oynamak istemiyorum.

M.Y.: Türkiye cennet gibidir. Galatasaray da çok iyi bir takım. Tecrübeli futbolcular var. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın.

A.A.: Parasal konuları da çözeriz.

ÜZERİNE FAZLA GİTMEYELİM

Y.B.: Galatasaray'daki bütün futbolcular benim ağabeylerim. Hiçbir sorun olmayacağını çok iyi biliyorum. Bir sürü teklif aldım. Bunun parayla pulla ilgisi yok. Bütün yüreğimle söylüyorum; Türkiye'ye gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım. Size bu konuda söz veriyorum.

M.Y.: Abdurrahim, çocuğun üzerine daha fazla gitmeyelim. Galatasaray'a geleceğinin sözünü aldık.

Bu konuşmaların ardından sohbetin yönü değişti. Oldukça keyifli bir ortamdı. Ancak burukluk yaşayan birisi vardı. O da Abdurrahim Albayrak'ın ta kendisiydi... Çünkü onun Galatasaray aşkı bambaşkaydı. Maçlarda bir dakika bile yerinde duramayan, hop oturup, hop kalkan, hatta tribünde fenalık geçirip hastaneye kaldırılan, Galatasaray'ı her şeyin üstünde tutan bir insandı. Yıldıray gibi bir ismi Cim Bom'a kazandırmayı çok istiyordu. Gurbetçi futbolcuyu almak hem Cim Bom'u güçlendirecek, hem de onun peşinde olan diğer rakiplere esaslı bir çalım olacaktı. Albayrak'ın tek tesellisi ise Yıldıray'ın 'Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım' sözleri oldu.

Kaynak: İnternetspor
    -

allah allah bu kadar nasıl biliyorlar ??

Herhalde yan yana konuşmulardır. Ama 15 gün önce diyor ..
    -

herhalde dinleme cihazı vardı ortamda

Resmi de dinleme cihazı ile çekmişlerdir
    -

photoshop

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

insallah gelir ideal 10 numara

bence yıldıray gs gelmez ona bakarsan fb içinde çok olumlu konuştu en azından fb para var ben olsam fb giderdim.acaba para mı ne zmn ödicekler diye bi düşüncem olmazdı...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Gelmez heralde bu sene falan...

Aslında gelmemesi için bir sebep yok, Şampiyonlar Liginde oynayacak, Şampiyonluğun en büyük favorilerinden.. Ama o da haklı Avrupa da şu anda..
    -

Polat: "Emre haberleri palavra"

Transferde en yetkili yönetici konumunda olan Adnan Polat, son gelişmelerle ilgili olarak bilgi verdi. Önceki gece Muğla Galatasaraylılar Derneği’nin gecesine katılan ve yakın çevresindekilere "Emre Belözoğlu’yla anlaştık" dediği ileri sürülen Polat, iddialara sert çıktı. "Kimseye böyle bir açıklama yapmadım" diyen deneyimli idareci, "Tamamen palavra! Gerçekle alakası yok. Emre konusunda herhangi bir gelişme filan olmadı. Evet gecede böyle bir dedikodu dolaştı ancak bu sözler kesinlikle benim ağzımdan çıkmadı" diye konuştu.

Taraftara seslendi

Önceliği ön libero mevkiine verdiklerini hatırlatan Polat şöyle devam etti: "Çok iyi bir futbolcu almak için çalışmalarımız sürüyor. Tek bir dolar dahi ekstra ücret ödemek istemiyoruz. Bu yüzden en hesaplı ve en yararlı oyuncuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Temaslarımızın sürdüğü bir kaç isim var. Hepsinden haber bekliyoruz. En iyisini alabilmek için çalışmalarımız sürecek. Taraftarımız sabretsin, yeni sezonda yine çok iyi bir kadro izleyecekler. Ayrıca kombine kartlara gösterdikleri ilgiden dolayı da onlara teşekkür ediyorum."
    04.06.2006

Kaynak : Fanatik

kesinlikle önce ön libero lazım sonra ofansif orta saha veya sol açık lazım

Gravesen şaşırttı

Galatasaray'ın renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Tomas Gravesen'in menajeri sarı - kırmızılı camiada şok etkisi yaratacak girişimlerde bulundu.

Danimarkalı oyuncunun isteği ile Fenerbahçe hakkında bilgi topladığı öğrenilen menajer, iki kulübü tartıya aldı.
    Bir süre önce Fenerbahçe'nin gündemine gelen Gravesen'in öncelikle kulüpler arasındaki mali tablo hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştığı, menajerinin ise yaptığı araştırmalarda sürekli "Fenerbahçe mi büyük, yoksa Galatasaray mı" gibi sorular yönelttiği öğrenildi.

Gravesen cephesindeki bu gelişme kafalarda soru işareti yaratırken, Danimarkalı oyuncunun Türkiye'ye gelip gelmeme konusunda net bir karar vermediği, Real Madrid'teki gelişmeleri takip ettiği belirtildi.
    04.06.2006

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006

Gravesen iyice oyuncak etti bizi.

Yıldıray gelir belki ama Heartha bırakmaz.Daha yeni taraftarlar Yıldıray'ı yılın oyuncusu seçti.En az 10 milyon dolar ister diye düşünüyorum Heartha Berlin ve bu transfer de çıkmaza biner.-sözleşmesi bitince gelebilir ancak-
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

gravesen Turkiye ye gelmez gelse bile 1 sezon oynar geri gideeer..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ufff gravesen ufff

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ne graveseni seneye volkan oynar onde transfer falan yapamayız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

emreye karşılık necatiyi istiyolar ama gerets kabul etmemiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

ben artik gravesenin gelmesini istemiyorum kimse galatasarayi oyuncak gibi kullanamaz böyle biri gelmesin galatasarayla gerekirse mevkide mehmet güven oynar ama artik gravesen oynamaz bu kadar gurursuz olma baskan ne olur birakin sunun pesini galatasarayla resmen alay geciyo.

ben en baştan beri diyorum bu adam gelmesin diye

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Sıkıldı Artik Yeter HergÜn Bİr Haber Ama Resmİ HİÇbİr YÖnetİcİden Tek AÇiklama Yok

ya ne gerek var gravesen e volkan varken ikisi de birbirine benziyo zaten ikisi de kel

Nesil
    2006
    Yer
    beyoğlunun arka sokakları

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray Yönetimi, Danimarkalı yıldız Tomas Gravesen'de pürüz çıkması halinde alternatifini belirledi.

Gravesen'in sarı - kırmızılı kulübe hala net bir yanıt vermemesi nedeniyle sıkıntı yaşanırken, Iliç'in Partizan'dan takım arkadaşı Nadj Albert ile temasa geçildi.

Yönetimin Iliç'in tavsiyesiyle temasa geçtiği 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ilk görüşmelerde Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Sırbistan Karadağ formasını da giyen ve Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Albert ile anlaşmaya varıldığı ve Gravesen'den gelecek cevabın beklendiği bildirildi.

Sırp oyuncunun maliyetinin Gravesen'e göre daha düşük olması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini bir hayli artırıyor. Galatasaray Yönetimi'nin 10 gün içinde kesin kararını vereceği öğrenildi.

05.06.2006

Kaynak : Milliyet

al işte ala ala bu adamı alırız biz

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

yaw gene yasli adam alacaklar.ne isimize yariyacak 2 sene oynayacak sonra futbolu birakacak.bence artik brezilya ligine bakmaliyiz ozaman gercek adami buluruz iste

Sayfa 16 / 80 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon

Mesaj Yetkileri